Caracteristicile hranei pentru Puppies Grandorf

Caracteristicile hranei pentru Puppies Grandorf

Dieta echilibrata este baza creșterii sănătății și corectă a animalului de companie, dar utilizarea unei varietăți de furaje (uscată și umedă) nu garantează lipsa de tulburări digestive, starea bună a dinților și lână. Avantajele hranei pentru purtătorii de bunici sunt în clasa lor înaltă, combinația optimă de preț și calitate, designul atentă al compoziției, prezența produselor producătorilor selectate cu atenție de către specialiștii ingredientelor naturale.

Avantaje și dezavantaje

Aspectul produselor GRANDORF pe piața produsului intern are scutire de la probleme cu pregătirea sau alegerea produselor alimentare finite a numeroși proprietari de mici, dar rasele obraznic de pui de câini mari și cele mai multe specii exotice de reprezentanți ai familiei extinse de pd. Generația mai tânără a animalelor de companie are nevoie de o alegere deosebit de atentă a produselor alimentare, un conținut echilibrat de trei componente principale în ele: proteine, grăsimi și carbohidrați. Toate acestea într-o anumită sumă trebuie să fie prezentă în hrana de zi cu zi.

Oamenii care au adus mai întâi câinele poate fi confundat în termeni străini marcate pe ambalaj. În cazul în care este scris „Economie“, aceasta înseamnă nu numai un preț mai mic, dar, de asemenea, mai puține produse de înaltă calitate în compoziție. Este puțin probabil ca astfel de alimente pentru a se potrivi cu cainele pur sange stomac sensibil. Inscripțiile „Premium” și „Super Premium” înseamnă un procent mare de produse din carne, cu atent elemente de umplere selectate.

Termenul „holistic” implică numai ingredientele naturale ale clasei premium în mâncarea de animale de companie. Dar nu este confundat în valoare de termenii „naturale“ și „holistice“, deoarece acesta din urmă nu este doar o compoziție complet naturală, fără coloranți, arome și conservanți. Acesta este, de asemenea, un conținut util, echilibrat făcut pe baza unor cercetări științifice, de înaltă calitate și care constă numai din componente valoroase.

Alimente pentru puii de bunici, pregătiți în deplină conformitate cu cerințele medicinei umane, aparțin clasei holistice. Ei iau în considerare nu numai nevoile fiziologice ale animalului, dar, de asemenea, gradul de dezvoltare a acesteia, vârsta, doza corespunzătoare indicatorilor individuali. Acestea sunt avantaje fără îndoială ale hranei uscate și umede de la Grandorf. Compoziția sa este calculată de către dezvoltator chiar și înainte de eliberarea fiecărui tip individual, este concepută pentru formarea unui câine sănătos, frumos și riguros.

Citește mai mult  Hrană cu proteine ​​scăzute pentru câini

În căutarea de furaje pentru orice catelus, nu se poate face o alegere dificilă între pachetele luminoase promovate cu nume diferite, deoarece acest produs din plante franceze și belgiene este disponibil numai în cea mai înaltă categorie. În plus, circumstanțele, calitățile pozitive ale produsului includ:

  • Utilizarea unui umplutură neconvențională, dar utilă, care conține componentele necesare care nu sunt produse în corpul unui animal sau produse în cantități insuficiente+
  • Absența proteinelor de origine vegetală, care medicii veterinari considera de nedorit pentru un individ câine în creștere+
  • Calitate și preț Democrat (multe produse inferioare Grandorf, drumuri, dar nu ating categoria desemnate pe ambalaj datorită utilizării de materii prime de calitate redusă)+
  • Balanced BPU si dozare indicat pentru rasa și vârsta animalului+
  • un sortiment foarte mare care vă permite să-și diversifice dieta unui animal de companie și să nu-i dea aceleași mese timp de mai multe zile+
  • posibilitatea de a alege dintr-o listă extinsă mâncărurile preferate pentru a elimina stresul sau de promovare atunci când învățarea.

Dacă doriți, puteți găsi deficiențe în produse, chiar de la un producător bun, cu o reputație dovedită. Criticii cred că furajul de câine de la Grandorf este de asemenea disponibil: nu este vândut în fiecare magazin pentru animale de companie, ci doar în cele care interesează o gamă completă. Se crede că acest flux de alimente este inferior pachete de aceeași companie care este vândută în străinătate (deși aproape peste tot, se arată că producătorul de furaje este proprietarii ruși care folosesc pur și simplu zone de producție în Europa).

Unii, nu foarte competent în nutriția „experți“ căței sunt încrezători că în fibra insuficientă de alimentare. La câine devine proteine ​​și grăsimi vegetale, care nu sunt necesare componente greu de-menționate, este suficient pentru a cumpăra un feed economie de clasă.

Gama de la o companie bine-cunoscut vă permite să ofere un animal tânăr, cu tot ce este necesar pentru sănătate, frumusețe și energie.

Gamă

Lista tuturor produselor fabricate va dura destul de mult timp, așa că prezentările tradiționale încep cu distincția pe linia. Cea mai Diferențierea primitivă a alimentelor ischoch și umedă. Se poate alimenta pentru toate rasele sau individuale, dar acestea sunt împărțite numai sub formă de eliberare, și uscată -, de asemenea, în greutate de ambalaje.

Citește mai mult  Oase pentru câini: ce pot da și ceea ce nu pot hrăni?

Cu toate acestea, există alte caracteristici distinctive (și pe ambalaj – etichete explicative, care va ajuta la înțelegerea cumpărător lipsit de experiență).

Corectarea digestiei

Alimentare cu probiotice vii sunt destinate pentru câini mici, care au ajuns la vârsta de un an (marca „mici“), și toți ceilalți membri ai familiei canin (citește „toate rasele“). Hrănirea alimente cu o formulă specială este prescris de animale rămase în urmă în dezvoltarea, insuficient câștigă intensiv în greutate sau probleme cu digestia.

Există 4 tipuri de carne dintr-o dată (fără pui, doar curcan, iepure, miel și de rață) și o mulțime de bacterii utile (probiotice), asigurarea sănătății intestinale și puterea de imunitate, digestia completă și absorbția nutrienților.

Medicii veterinari sunt foarte aprobativ menționate această linie și de multe ori recomanda hrana animalelor de companie ei cu defecțiuni.

Membru slab

O opțiune excelentă pentru puii de lux și câini adulți, rămânând permanent în dimensiuni mici. Un reprezentant caracteristic al acestei linii – hrana populară a „mielului cu orez”. Există un alt în cerere – „pește alb și orez“, care este sursa de esentiale omega-3 acizi. Compoziția variază în funcție de categoria de vârstă a unui animal de companie.

Există hrană pentru pui si juniori, un pachet cu un „mini“ este potrivit pentru Spitz, și de exemplu, pentru French Bulldog, feed-uri cu pește (există 60% acolo). Este potrivit pentru câini de rasă, în special ambalaje cu o notă „mediu”.

Maxi înseamnă că alimentele sunt fabricate în conformitate cu cerințele pentru dieta câinilor mari.

Mesager

soluție excelentă pentru nutrițional – disponibilitatea unei bătălii. Este folosit în loc de cereale. producătorii lor de elită ia în considerare umplutura nepotrivite pentru această categorie de animale de companie. Numărul de hrăniri pe zi, depinde de starea de sănătate a animalului de companie. Această categorie este recomandat pentru câini cu excesul de greutate sau predispuse la obezitate, probleme cu digestia sau alergii pentru componente familiare separate ale categoriilor ieftine.

Umed

În mod tradițional produse în cutii de tablă sau pacles. Normele recomandate sunt cu siguranță indicate de către producător pe ambalaj. Dar acestea sunt sfaturi generale. Proprietarul se poate consulta un medic veterinar pentru a lua în considerare parametrii de selecție și doza.

Citește mai mult  Cele mai mari caini din lume

Există hrană pentru câini de la 4 luni la un an, de la an și mai mari, analog de animale. Care dintre speciile este de preferat, puteți înțelege prin experimente (care va dori câinele). Sau puteți observa pur și simplu secvența: iepure, pui, curcan, miel. Pentru căței există doar o singură categorie – cu orez și carne de pui. Animale de companie care trăiesc pe stradă, alimente gestante sau care alăptează au nevoie de mai mult – pentru a genera căldură sau lapte.

Veterinarian va ajuta să înțeleagă cât de des alternativă și să selectați anumite tipuri de categorii enumerate. Grandorf – o investiție recunoscătoare fondurilor cheltuite, fiecare bănuț va reveni la sănătate, energie și stare excelenta de lână unui animal iubit.

Examinați recenzii

Acest proprietar, care aparține cu atenție la animalele de companie lui, există întotdeauna un medic veterinar cu care se poate consulta în diferite motive: de la aspectul și comportamentul la alegerea corectă a hranei pentru animale. Multe surse se referă la dificultățile pe care proprietarii de câini se confruntă atunci când cumpără produse de la Grandorf. Cu toate acestea, în lumea tehnologiilor informaționale moderne, acestea sunt depășite: cumpărături on-line poate fi întotdeauna utilizat pentru a căuta.

Medicii veterinari sunt siguri că este acest produs care are toate calitățile necesare de sănătate câine. exemple – o abordare a recunoscut creativ ingrediente suplimentare, de orientare pentru o digestie sanatoasa si imunitate, aspect frumos și activitate pentru animale de companie. vederi de proprietate asupra numărului de cazuri predominant pozitive sau entuziaști. Le place valoarea prețului și calității, starea animalului atins după manipularea Grandorf.

Compoziția naturală și diversitatea gamei asigură posibilitatea selectării corecte a delicatețea și hrana pentru animale umed, hrană uscată, cu un efect util suplimentar, luând în considerare vârsta și categoria de greutate, activitate, dimensiunile și prioritățile alimentare de animale de companie adorabil. Este important și prezența unor pachete de alimente uscate. Această circumstanță vă permite să faceți un stoc și în timp util utiliza în produsele alimentare, cu accent pe dimensiunea rasei.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: