Caracteristicile naturii și comportamentului pisicilor

Caracteristicile naturii și comportamentului pisicilor

Orice proprietar de pisici va spune că fiecare pisică are un caracter. Fiecare dintre ele este o personalitate separată independentă, cu obiceiurile, temperamentul și obiceiurile sale. Desigur, au ambele acțiuni. Unele dintre acestea sunt determinate de ereditate, alții – rasa. Dar orice animal de companie are propriile caracteristici distinctive care îl fac individual.

Caracteristicile psihologiei

Una dintre principalele caracteristici distinctive ale pisicilor este independența lor. Nu e de mirare că există o expresie înaripată „Pisica merge de la sine”. Se pare că ar trebui să respingă oamenii de la aceste animale de companie pufoase. La urma urmei, nu vrea să trăiască sub același acoperiș cu un egoist evident. Dar este această caracteristică și atrage.

Dacă pisica a început să-și arate dragostea și afecțiunea lui, este mult mai valoroasă decât devotamentul câinelui.

Creaturile grațioase și independente nu pleacă în formare. Și aceasta este, de asemenea, o consecință a caracteristicilor psihologiei lor. Din cele mai vechi timpuri, ele sunt comparate cu câinii, se opun mai precis lor. Caracterele câinilor și pisicilor sunt foarte diferite. Dacă primul este considerat adevărat și loial, atunci al doilea este de obicei numit independent și independent.

În ciuda prezenței caracteristicilor de mai sus, pisicile sunt întotdeauna asociate cu căldură, confort și liniște. Ele nu sunt active și emoționale ca câini, dar le iubesc pentru asta. Este frumos să petreceți serile cu ei, mângâindu-vă din lână moale și ascultând purtorul blând. O altă caracteristică este faptul că acestea nu oferă aproape nici un necaz proprietarii lor. Ele nu necesită multă atenție pentru ei înșiși, dar vom răspunde cu plăcere la manifestarea dezmierdare și de îngrijire din partea dvs.

Caracterele de diferite rase

Dacă decideți să începeți un pisoi de o anumita rasa, acesta va fi în valoare de familiarizați cu particularitățile caracterului său. Unele rase de pisici sunt mai calme și de casă, altele -, vânători adevărați foarte activi. o mare importanță mult mai joacă cine erau progenitori lor, sau la trecerea de ce fel de rase sa dovedit unul sau altul.

Există mai multe rase, enumerându-le toate într-un singur articol va fi destul de problematic. Vom încerca să aducă cele mai reprezentative vibrante și populare pentru a înțelege modul în care comportamentul lor pot fi diferite.

În viitor, aceasta va ajuta să faceți alegerea potrivită atunci când cumpără un pisoi.

Siamskaya

Destul de pisici active, și agile. Ei nu minte pentru a juca și de dragoste pentru a petrece timp cu proprietarul. O caracteristică a rasei este devotamentul lor. Dacă ați reușit să cucerească dragostea și locul ei, atunci ea va fi tovarășul tău credincios toată viața mea. Este de remarcat, de asemenea că, cu o astfel de atitudine de bun venit față de gospodării, Siameki poate fi destul de agresiv pentru persoanele neautorizate. Dacă pisica în sine nu prezintă interes pentru tine, nu este mai bine să încerce să-l ia în mâinile sau fier.

Burma

pisici incredibil de frumos. Ele par să realizeze cât de mari sunt, astfel încât acestea nu vor suferi și aluzie la rivalitate. Nu este recomandat să le păstreze cu alte animale, ca rasa este chiar mai gelos decât siamez.

În același timp, pisicile sunt copii destul de mobile și să adore.

persană

Popularitatea acestei rase a scăzut brusc recent. Și este complet nemeritat. frumusețile cu părul lung cuceri de la prima vedere. Acestea sunt animale de companie confortabile de casă care iubesc să se întindă lângă proprietar, permițându-se de bună voie la accident vascular cerebral și de mângâiere. Este demn de remarcat faptul că Lână frumoasă necesită îngrijire zilnică.

Maine Coon

Ele pot fi comparate cu câinii de vânătoare. Mare, grațios, deft și autosuficient. Aceste pisici nu se vor ascunde de la străini, dimpotrivă, vor ancheta cu interes un obiect nou pe teritoriul lor.

Necesită atenție la ei înșiși, iubirea de a juca, dar în același timp absolut non-agresivă și rezistă.

Sfinx

Confunda aceste pisici neobișnuite cu alte rase este pur și simplu imposibil. Absența completă a capacului de lână le face unic. Dacă vă place pisica este constant aproape, presată și prinsă, în timp ce era suficient de activă, atunci aceasta este rasa ta. Ei pierd în mod nebun proprietarii și au venit la fiecare aspect. Datorită lipsei de lână, ei iubesc să se spele pe mânere (pot sta așa de ceas).

British și scoțian

Aceste două rase sunt foarte similare, prin natura. lână de pluș și botul ușor frustrat le face picioarele reale. Ochii mari adăuga doar farmec aceste rase. Acestea sunt legells reale. În cazul în care la o vârstă fragedă poate observa activitate moderata, apoi la adult pot fi de multe ori văzut în canapea. Afectuos, bun și blând – toate aceste epitete reflectă perfect caracteristica a acestor rase.

De obicei, aleg un singur proprietar și să rămână credincioși să-l.

Angora

frumusețile albe de zăpadă sunt izbitoare cu hiperactivitate lor. Ei sunt gata să joace și să se distreze cu cel puțin o zi. Ele nu ar trebui să fie ales acelor persoane care nu tolereaza astfel de obsesie. Cu aceste mâini vesele frumos, va fi foarte interesant pentru copii, care se disting prin activitate crescută. Este doar o mică parte din reprezentanții feline, ci din parsarea acestor rase se poate înțelege că acestea sunt toate diferite și unice.

În funcție de podea

Dacă în sălbăticie, este posibil să se determine în mod clar dacă sunteți în fața dvs. sau a unei femei, apoi la domiciliu nu reușește imediat. Numai oamenii foarte atenți vor observa rapid diferența de obiceiuri, obiceiuri și comportament. La urma urmei, caracterul și temperamentul încă depind de podea. Verificați descrierea principalelor diferențe în natura pisicilor și pisicilor să le recunoască fără îndoială chiar și pe stradă. Deși nu există indivizi atipici care nu se încadrează în descrierea de mai jos.

Caracteristicile comportamentului pisicilor

Caracteristica principală a tuturor pisicilor domestice este ceea ce consideră proprietarii compleți ai apartamentului. Din punctul lor de vedere, vă permit să trăiți liniștit și să aveți grijă de ei și să nu le începeți pentru plăcerea voastră. Așa cum este relat la actualul proprietar și apărător, pisica Ryano își va apăra teritoriul de la încrucișările externe. Acest lucru este asociat cu un moment neplăcut în comportamentul lor – eticheta teritoriului. Și nu este întotdeauna posibil să-i explice că, în condițiile apartamentului este imposibil de făcut.

Fiind un vanator adevarat, el va arăta cu siguranță instinctele sale.

Dar din moment ce nu au șoareci și păsări, va vâna pentru consumatorii casnici. Nu fi surprins dacă el te atacă brusc, din cauza colț sau nu este o glumă se agață de mână. Acestea sunt astfel de jocuri.

Ar trebui să fie conștienți de tot ceea ce se întâmplă pe teritoriul său. Orice subiect nou, o persoană sau fenomen nu va fi lăsat fără o atenție lui. El examinează în mod necesar și să-l inspectează. În cazul în care obiectul a venit la el să nu gust, și-a exprimat imediat nemulțumirea lui cu hissing și în creștere.

În ceea ce privește propriul său proprietar, pisica va fi întotdeauna observat cu interes și chiar să-l urmeze. Acest lucru se va manifesta într-un STOT stuming. Spălați, asamblați mobilierul, citirea sau gătitul, pisica trebuie să fie conștientă de tot și este recomandabil să participați direct la acest proces.

Maniere de pisici

Pisicile sunt mai calme și restrânse. Ei nu sunt atât de zeloși să-și manifeste dragostea lor. Deși puteți observa o diferență semnificativă în modul în care se comportă cu bărbații și femeile. În cazul în care acestea permit fetele să se și zero de fier, atunci ele sunt mai active cu bărbații. Ei vor fi loiali să se uite în ochi, cu frecare de presiune pe jos sau mână, purtrindu-se în mod activ și înlocui părțile care urmează să fie mângâiate.

Femelele nu va stabili ordinele lor în casă, ele sunt mai affectional și să ia regulile jocului și viața pe care o defineste proprietar. Dacă există copii mici în casă, este mai bine să începeți pisica. Instinctele materne sunt puternice în aceste animale și vor avea grijă de ei înșiși.

Pisicile pot lua unele agresiune sau neglijență în jocurile de copii.

Hobs

obiceiurile felin sunt, de asemenea, manifestare a caracterului lor. Desigur, toată lumea știe totul bine: atunci când pisica lovește, înseamnă că este protejată și înspăimântată. Dar există manifestări mai puțin evidente de caracter și de temperament.

Ei ar trebui să știe, de asemenea, despre ei să înțeleagă mai bine lor preferate.

  • Urechi presată. Aceasta mărturisește frică. În același timp, alte caracteristici se pot manifesta: ranirea partea din spate a arcului, lâna este furios, pisica este jenat și expune colții. În această stare, este necesar pentru a încerca să calmeze favorit. În primul rând, elimina sursa de spaimă.
  • Valyanie coada. Din copilărie, știm că, dacă pisica vagă coada, înseamnă că este nefericită sau supărată. Dar nu este întotdeauna cazul. Evidențiați trei metode de vilizare de bază. În primul caz, numai vârful se mișcă. Acest mijloc de interes și curiozitate. Obiectul interesului ei poate fi un sunet neobișnuit, care zboară o pasăre sau un subiect nou. În mod similar, animalele se comportă în timpul vânătorii.
  • miau. Acesta este principalul canal al PET și proprietarul. În funcție de volumul, tonul și durata sunetelor, puteți judeca starea de spirit și nevoile pisicii.

În al doilea caz, coada este ridicată, dar rămâne directă. Animalele de companie se deplasează de la o parte la alta. Este un semn mai deranjant. Aceasta este o expresie evidentă a nemulțumirii și a iritării. Dacă pisica se comportă într-un mod similar, atunci este mai bine să nu încercați să o luați pe mâini sau la accident vascular cerebral.

Lăsați-o să se calmeze și apoi să înceapă contactarea.

Gradul extrem de iritație și frică este exprimat într-o coadă ridicată verticală. În același timp, lâna pe ea se ridică la sfârșit. Este o astfel de imagine pe care o puteți vedea când lupta este întreruptă între două persoane.

Cu Mowowa, ea poate avea nevoie de mâncare. Unii fac foarte tare și persistent, alții doar plângeri, privindu-se la proprietar. Dar dacă animalul este liniștit, dar maci în mod constant, merită să fie mai atent pentru el. Poate se spune despre durerea durerii.

Pisici foarte interesante și originale. Fiecare dintre ele este unic.

Și cu cât rezolvați mai repede natura animalului dvs. de companie, cu atât mai repede să setați contactul strâns cu el.

Citiți mai multe despre comportamentul pisicii, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: