Câte hamsteri vii Jungar?

Câte hamsteri vii Jungar?

hamsteri Jungar sunt animale drăguț și foarte undemanding. Durata de viață a animalelor poate depinde de factori, cum ar fi ereditatea și rasă. Rozătoarele pot trăi rar până la 3 ani. Din acest motiv, atunci când cumpără Jungar de hamster este important pentru a determina varsta.

Cât de mulți ani de viață în natură?

hamster Jungar are o bandă de culoare închisă (gri) pe partea din spate, foarte scurt coada, care este aproape imposibil de a vedea, mai ales atunci când ședinței rozătoare. În prezent, blană mari pete albe. Acest animal trăiește în mod normal în stepe aride și semi-deserturilor din Siberia de Vest, Jungar Alatau, Khakassia. Șef Zona – Dzungaria, care este situat între Kazahstan de Est și nord-vestul Chinei.

Pe acest teritoriu, în condiții de habitat natural, animalele mici sunt întotdeauna în pericol. hamsteri Dzhungarian pot urca astfel de prădători, cum ar fi ursi, bufnite, soimi, vulturi, șerpi, vulpi, lupi si alte animale mari. Iarna este un fenomen nefavorabil pentru corpul de hamster Jungan. Este greu de transferuri astfel de condiții climatice. Acesta este motivul pentru care în sălbăticie aceste rozătoare pot trăi doar 1-1,5 ani, în timp ce femeile de obicei, trăiesc mai mult decât bărbații.

Nu este nevoie să rozătoare sălbatice domesticite, deoarece hamsterul Dzhungarian este un rău și dăunătoare animalelor. Pentru hamsteri Dzhungarian casa Acquire, care au fost obținute ca urmare a unor crescatori.

Speranța de viață la domiciliu

Proprietarul hamster Jungan poate înconjura său animale de companie bunătate, îngrijire, dragoste, atenție și îi oferă condiții optime de existență. În cazul în care hamsterul va trăi la domiciliu, el va fi capabil să trăiască mai mult timp – până la 2-3 ani. Dar au existat astfel de cazuri, atunci când hamsteri Dzhungarian ar putea trăi mai mult de 4 ani. Este necesar să se accepte faptul că mamiferele mici trăiesc mult timp, chiar dacă au grijă de ei.

Factorii care influențează durata de existență

hamsteri Dzhungarian sunt creaturi foarte mici și răniți. Necesitatea de a furniza un animal de companie pentru cele mai bune condiții de viață. Este necesar să se aibă grijă de habitatul animalelor de companie domestice. Jungariki nu aduc alte animale de companie de lângă ei. Cel mai important pentru conținutul lor este Furnizarea de fiecare hamster din celula sa. În cazul în care mai multe animale trăiesc într-o singură celulă, ei vor lupta în mod constant unele cu altele. Acest stil de viață se va reduce rapid speranța de viață a hamsterului Jungan.

Este imposibil de a permite VATA să fie într-o locuință pentru animale de companie. În cazul în care lână înfășurați în mod accidental în jurul valorii de animale de companie, atunci rozătoare poate muri de sufocare. În cazul în care un hamster înghite un pic de bumbac, atunci el va începe cu probleme de digestie. În cazul în care animalul vrea să facă un cuib, îl puteți pune un șervețel de hârtie sau. Aceste materiale sunt sigure.

Citește mai mult  Cat Darling produse alimentare de la Purina

hamster Dzhungarian necesită o mulțime de atenție. Ai nevoie pentru a juca un animal, vorbi, manifestă grijă și dragostea ta. Nu este nevoie să includă pentru un televizor hamster, radio și alte echipamente care pot crea zgomot. Animalul este foarte sensibil în cazul în care va exista zgomot și lacune în jurul ei, atunci starea de sănătate a inrautateste hamster.

De asemenea, hamsteri Dzhungarian trebuie să fie protejate de lumina directă a soarelui. Animalele nu le place lumina prea luminos, se deterioreaza de sanatate pentru animale de companie. Locuința trebuie să fie poziționat astfel încât razele soarelui nu a putut obține în ea. Pentru rozătoare poate trăi pentru o lungă perioadă de timp, trebuie să aibă grijă în timp util pentru locuințe sale. Este imposibil de a acumula gunoi și mijloace de existență în cușcă. Așternutul nevoie să fie eliminate 1 dată în 2 zile. Celulele complete de curățare trebuie să facă în fiecare săptămână.

Boluri

Diferite boli afectează grav imunitatea hamster jungian. În cazul în care animalul va durea, atunci el va trăi mai puțin. Simptomele bolii: stare lent, activitate scăzută, animale de companie sare, se deterioreaza de calitate din lână, respirația devine intermitentă. În cazul în care există cel puțin un semn, atunci trebuie să se întoarcă urgent la medic veterinar. Dacă nu vă luați măsuri, boala poate dezvolta.

Au existat cazuri în care un hamster ar putea cădea. Animalele sunt abrupte și curios, astfel încât, uneori poate urca pe marginile mesei și cad accidental. Dacă se întâmplă acest lucru, hamsterii își pot deteriora labele, vor primi vânătăi și zgârieturi. Nu este nevoie să tratați hamsterii lui Jungan. Mai bine să luați rozătoare la medicul veterinar.

Animalele pot obține răceli, apoi vor sniff și strănut. Dacă animalul de companie sa îmbolnăvit, atunci trebuie să plătească mai multă atenție și să dea mâncare, care conține o mulțime de vitamine. Numai un medic veterinar trebuie să prescrie medicamente și preparate injectabile. În cazul în care hamsterul Dzhungarian mânca prost, poate că are probleme cu dinții. Unii dinți pot avea răni sau prelungi. Dacă sa întâmplat acest lucru, un medic veterinar ar trebui să le scurteze.

Dacă hamsterii Dzhungarian Stomacul Urchite, apare un scaun lichid, înseamnă că animalul are probleme digestive. Au existat astfel de cazuri atunci când hamsterul dzhungarian ar putea forma o tumoare. Doar un medic veterinar poate să-l detecteze, așa că nevoie de rozătoare pentru a arăta în mod periodic de specialitate.

Trebuie să știi că nu întotdeauna boli pot apărea din cauza neatenția proprietarului. Cu toate că în majoritatea cazurilor, totul depinde de animalul de companie în sine – imunitatea, caracterul, ereditatea sunt importante.

Cum să-l păstrați corect?

Locuințe

Celula de hamster Jungan ar trebui să fie cu bare orizontale. Din moment ce acestea pot fi ușor de instalat roți, cocoș, alimentator. În cazul în care celula este cu bare orizontale, apoi hamsterul Jungan poate urca pe pereți și se agață de picioarele din spatele plafonului. Principalul lucru este că distanța dintre tije a fost de aproximativ 11 milimetri, astfel încât hamster jungian nu a putut scăpa.

Citește mai mult  Decât alimentarea Sfinx?

Pentru aceste animale, standardul este de locuințe-o poveste. Astfel de celule sunt ieftine, ele pot fi ușor de curățat. In celulele cu două etaje și trei etaje, puteți plasa multe accesorii diferite. Puteți achiziționa, de asemenea roți, tuneluri și labirinturi. Dacă locuința este un multi-etaje, apoi hamsterul Jungan va dormi la ultimul etaj. Etajul inferior este proiectat pentru jocuri.

Proprietarul hamsterului este uneori interesat de cât de mult poate rula animalul de companie peste noapte. Pentru a face acest lucru, puteți cumpăra o celulă având un metru de kilometraj. Împreună cu celula de care aveți nevoie pentru a cumpăra și de mers pe jos.

Nutriție

Mai întâi trebuie să dai seama ce produse sunt permise pentru jungarieni. Aceste animale trebuie să mănânce diverse. Nu este nevoie să dați hamster unul și același produs în fiecare zi. Dar hrana uscată trebuie administrată zilnic. Produsele mari (legume și fructe) trebuie să fie tăiate. Dimensiunea optimă a piesei este de 1 centimetru. Este necesar să se ofere periodic alimente care sunt aditivi pentru alimentele uscate.

  • Legume albe și verzi: dovlecei, castravete, Turnip. Colorat: morcov, dovleac. Dați doar 2 ori în 7 zile.
  • Iarba și verdele trebuie să dea 1 timp în 2 zile.
  • Produsele conținute proteine: carne și ouă. Ei trebuie să li se acorde 1 timp în 7 zile.
  • Fructe, fructe de padure și fructe uscate – 1 timp în 14 zile.
  • Mai puțin de multe ori aveți nevoie pentru a da fructe cu coajă și semințe.

Trebuie să fie urmărit ca toate produsele alimentare este de calitate proaspătă și de înaltă. Toate produsele stricate trebuie să fie aruncat. Fructe și legume costurile pentru a spala si curata de coaja. Mulți proprietari folosesc alimente uscate, gata făcute. Acestea trebuie să fie produse sub mărci bine-cunoscute care se specializează în nutriție rozătoare. Compoziția acestor furaje include substanțele nutritive necesare, minerale și suplimente de vitamine, care va ajuta la sanatatea suport de hamster. Unele alimente contin astfel de produse: legume uscate, fructe și alte substanțe care va echilibra puterea.

Pentru un animal de companie, este necesar să se aleagă produse alimentare de înaltă calitate, care a produs de companiile dovedite. Se recomandă să nu achiziționeze furaje ieftine. Trebuie să cumpărați cele care sunt destinate hamsterul rasei Dzhungar, deoarece substanțele interzise pot fi în amestecurile pentru alte specii. Ziua alimentelor de alimente este de 1 lingură. Nutriția echilibrată și completă nu vor necesita cheltuieli mari.

Citește mai mult  De ce pisicile dorm în picioare proprietarului?

Ceea ce nu poate fi dat hamsterii Jungan? Luați în considerare o listă de produse interzise care pot ucide animalul. Fluffy animalele de companie pot otrăvi astfel de substanțe cum ar fi: Acid Sinyl în Migdale, Nitrații în pepene verde. Curmele vor putea provoca constipație, iar condimentele au un efect de ridicare. Este imposibil să dați pâine și fasole de hamster dzhungarian, pentru că din cauza lor în stomacul animalului, se formează gaze și poate chiar ucide animalul.

Este imposibil să se ofere produse de grăsime, semințele ar trebui să fie date numai în cazuri rare. Dintre fructele pe care le nu pot hrăni avocado hamster, este, de asemenea interzis pentru a da alimente prajite. Nu este nevoie să oferiți animalului de paste deoarece sunt prea greu. Citrice poate provoca o reacție alergică. Astfel încât animalul de companie are un sistem digestiv bun, trebuie să urmați aceste recomandări.

Igienă

Este necesar să curățați hamsterii în caz de orice nevoie. De exemplu, puteți spăla hamsterul Jungan dacă lâna este Frank sau Paraziți va apărea. Dar animalul în sine este curat. Chiar dacă o mizerie este formată în cușcă, hamsterul în sine este întotdeauna spălat. Dacă animalul este vechi fie bolnav, el nu va putea să se spele independent. Astfel încât animalul miroase mulțumit, trebuie să vă curățați în mod constant în casa lui. Există mai multe metode de scăldare a hamsterii jungi. Procedurile igienice pot fi efectuate la domiciliu.

  • Sandwall. Trebuie să cumpere un nisip de basy și un hamster. În baie trebuie să turnați nisipul și să rulați animalele. Se va rula cu bucurie în nisipul din părțile laterale de pe partea laterală. Dacă hamsterul durește o baie, atunci va trebui să scoateți imediat bazinul.
  • Șervețele umede și roțile de bumbac. Dacă un hamster se reduce accidental și nu poate fi curățat, trebuie să fie șters cu un disc de bumbac, care a fost umed în avans în apă. Puteți utiliza un șervețel umed simplu. Cele mai bune alege servetele umede pentru copii, deoarece acestea nu au elemente chimice. După procedurile, un animal trebuie să fie uscate.
  • Scăldat în apă. Puteți spăla hamster sub fluxul de fluid, ar trebui să fie cald, nu fierbinte. cap și față nevoia Jungaric de a părăsi uscat. Se spală aveți nevoie de atenție și rapid. Apoi, animalele de companie trebuie să fie uscate cu un uscător de păr, care are o viteză minimă. Sau puteți șterge cu atenție hamster cu un prosop moale. Animale de companie trebuie să fie acoperite din proiecte.

hamster Dzhungarian este un animal de companie foarte modest. Principalul lucru este să aibă grijă în mod corect pentru el, de a crea condiții confortabile pentru viață, bine și corect hrana pentru animale pentru a-l extinde durata de viață.

Cum să aibă grijă în mod corespunzător pentru hamster Dzhungarian, uite în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: