Ce fel de câine este mai bine să începeți în apartament și în casă privată?

Ce fel de câine este mai bine să începeți în apartament și în casă privată?

Multe vis de a avea un câine, dar înainte de a accepta o decizie pozitivă și de cumpărare un animal de companie, trebuie să se gândească la o mulțime de întrebări. O grabă în această afacere nu este permis, deoarece cainele nu este o jucărie care poate fi aruncat în stradă sau să înlocuiască noul. Toți membrii familiei ar trebui să ia parte la discuția cu privire la aspectul patru prieten si exprime opinia. Este important să se acorde o atenție faptului că familia trăiește – într-un apartament sau într-o casă privată, deoarece acest lucru depinde în mare măsură de alegerea rasei de animale de companie viitor.

rase potrivite pentru un apartament

Mulți proprietari de apartamente urbane sunt rezolvate pe întreținerea animalelor de companie, dând preferință la câini. Acest lucru se explică prin faptul că acest tip de animale este considerat cel mai devotat, și, întorcându-se acasă, va fi întotdeauna posibil să se conta pe o „întâlnire fierbinte“ a unui prieten. Pentru cei care vor să facă un câine în apartamentul lor, pentru prima dată, trebuie să ia în considerare mai multe nuanțe importante.

 • Potrivirea dimensiunile gabarites pentru animale de companie de locuințe. În cazul în care apartamentul este mic, va fi dificil pentru ca acesta să conțină un PSA imens.
 • nr Laya. Alegerea una sau alta rasa, trebuie să cereți în prealabil dacă reprezentanții săi sunt înclinați să constantă și doamnă tare. Dacă acest lucru nu se face, atunci ei vor veni în mod constant de vecinii unei plângeri împotriva agențiilor de aplicare a legii.
 • Dorința proprietarului la faptul că animalul va trebui să învețe împreună în apartament. Pentru a face acest lucru, va trebui să efectueze formare.

Dacă toate problemele de mai sus sunt rezolvate, atunci puteți alege în condiții de siguranță o rasă adecvată din următoarea listă recomandată.

 • Boxer. Acest caine va avea o relație caldă cu toți membrii familiei (în special cu copii), și este, de asemenea, caracterizat prin calități excelente de securitate.

 • Yorkshire Terrier. Acest om frumos cu patru picioare nu va lăsa pe nimeni indiferent. Silky lână lungă, decorate cu panglici, scrise cu caractere groase, activitate constantă și cazare cu copii face ca reprezentanții acestei rase cu cele mai multe animale de companie de dorit în fiecare casă.

 • Rottweiler. Un astfel de câine este de preferință dobândit la o vârstă fragedă, îi va permite să ridice corect. Apoi, catelul mic se va transforma într-un devot și apărător neînfricat.

 • Cannes Corso. Această rasă de câini, de regulă, alege familii cu copii mici. Acesta este un lucru mai degrabă cauzând animale care se disting de proprietarul său, care se disting prin inteligență și caracter bun.

În apartamente cu o zonă limitată, nu puteți începe animale mari, deoarece va crea o mulțime de probleme.

În timpul merge, un copil sau membrii de familie de rang superior nu va fi capabil să facă față cu animalul de companie activă și mare.

În acest caz, se recomandă alegerea câinilor de roci decorative, dintre care cele mai populare includ următoarele.

 • Bishon. Este un câine fermecător mic, cu o lână groasă și moale. Animalele de companie ale acestei rase au un personaj viu și drăguț, dragostea de a fi în societatea oamenilor, adora să se joace cu copii și foarte afectuos față de proprietar.

 • Bologun. Această cutie se distinge de manierele rafinate. Bologunurile sunt caracterizate de mobilitate, energică.
Citește mai mult  Câți Pugs trăiesc și ceea ce depinde?

 • Toy fixter. Câinii acestei rase au un păr scurt scurt, diferă în activitate și minte. În plus, un animal este un personaj jucăuș și un temperament neînfricat.

Toate rasele de mai sus ale câinilor sunt ideale pentru conținut în condițiile apartamentului, dar înainte de a lua un animal de companie, este necesar să examinați cu atenție particularitățile rasei, comportamentul, hrănirea și îngrijirea animalelor de companie.

Dacă proprietarul nu are timp liber să-l cheltuiască cu un câine și o îngrijire pentru ea, este mai bine să abandonați ideea de a avea un astfel de animal de companie.

Ce să alegi pentru o casă privată?

Pentru cei care trăiesc în sat sau la cabană, câinele ar trebui să efectueze nu numai funcții de joc și decorative, ci și un apărător de încredere care protejează casa.

Experții recomandă alegerea acelor rase de piese care combină funcția de protecție, protecție, bine înțelepți cu toți membrii familiei (în special cu copiii) și se disting prin devotament.

Cele mai populare rase de câini destinate întreținerii într-o casă privată sunt luate în considerare.

 • Ciobănesc german. Acest animal inteligent pleacă ușor de formare și învață rapid să se supună proprietarului. În același timp, păstorii iubesc copiii foarte mult și sunt considerați apărători frumoși.

 • Risenshnaser. Câinii acestei rase se deosebesc de nemaipomenit în părăsirea, curajul incredibil și studiați rapid principalele echipe.

 • Câinele ciobănesc caucazian. Reprezentanții ei sunt unul dintre cei mai mari câini care tolerează copiii și sunt pe deplin angajați față de proprietar. Caucazianul este considerat prietenul potrivit și cel mai bun apărător al proprietății private.

Câini în anumite scopuri

Cumpărarea unui câine, este important nu numai să discutați responsabilitatea pentru conținutul său într-un cerc de familie, ci și să decideți în prealabil cu scopul de companie. Deci, de exemplu, atunci când proprietarul iubește să conducă un stil de viață activ, preferă să joace sport, să meargă adesea la natură și să meargă drumeții, atunci nu ar trebui să primească Bologdoga, Bordeaux câine, buldog englez sau chow chow. Astfel de câini iubesc, în principal, își petrec timpul pe covor, completând interiorul locuințelor. Oameni, plini de energie vitală, cel mai bine este să cumpărați terrieri, spanioli, setters, labradori sau recuperări.

În cazul în care animalul este planificat să înceapă pur și simplu pentru suflet, este recomandabil să se aleagă rasele mici.

Pentru proprietarii care sunt considerați de către vânători avid, ar trebui să selectați animale de companie, cu calități de mare viteză și de calificare de căutare. De obicei, cumpărarea și cîini ogarilor pentru aceasta, pentru vânătoare norny este de obicei umplut cu Dachshund.

Cele mai multe dintre prietenii cu patru picioare ii ajuta pe oameni care transportă un anumit tip de serviciu. Deci, de exemplu, labradorii, europene și germane Ciobanii, spanieli ruși, Rottweilerii sunt utilizate în activitatea de căutare, atunci când se caută substanțe narcotice și explozibili, să conducă serviciul de pază.

Oamenii care locuiesc în partea de nord, au pietes speciale de conducere ca o forță puternică.

Acesti caini sunt perfect reziste condițiilor dure ale climei locale și de a ajuta nu numai a muta mărfurile la distanțe considerabile, dar, de asemenea, protejează în siguranță, vitele. Prin rase de sanie includ Husky siberian, husky de Est și Malamut de Alaska.

pentru a proteja

Pentru a proteja credibil casa de țară, apartament sau alte structuri, aveți nevoie pentru a alege o rasa speciala de câine. rase de vânătoare nu sunt potrivite pentru acest scop, deoarece reprezentanții lor vor fi distras constant de animale domestice. Nepotrivit pentru scopuri de patrulare și de luptă rase, cum ar fi Bull Terrier, pit bull terrier. Ele sunt agresive față de alte animale și sunt destinate să ia parte la câine de luptă.

Citește mai mult  Cât de mulți german ciobani vii și ceea ce depinde?

Ei bine, să nu fie în măsură să îndeplinească atribuțiile polițiștilor de acasă și câinii fără subpar (iarna ei vor îngheța) și câini de salvare, deoarece acestea nu au mânia poporului.

Expertii recomanda pentru a proteja patru picioare prieteni pentru a alege aceste roci, care sunt caracterizate prin inteligenta ridicat, modestia de a învăța rapid la condițiile de viață și capacitatea de a. Deci, de exemplu, germană, caucaziană și din Asia Centrală Ciobanii devin tutorii perfecte. Rottweilerii au arătat bine bine, deoarece acestea sunt neîncrezători și foarte vigilenți. De asemenea, puteți începe o Risenshchnauzer, care este un câine activ și energic, ușor de antrenat. Pentru proprietarii, animale de companie apartine devotee, dar de la alte persoane, iar oaspeții nerezonabile sunt întotdeauna gata să le apere.

Pentru copii

Potrivit psihologilor, într-o familie în care există copii, trebuie să fie un câine ca tot mai nelinistit cu ea obține un sentiment de empatie și responsabilitate. În plus, copiii apar mai multe oportunități de a petrece timp liber în aerul proaspăt, pe jos de companie, și să nu stau acasă la computer. Următoarele rase sunt cele mai potrivite pentru copii.

 • Labrador Retriever. Acesta este cel mai popular caine de familie din lume. Are calm, mintea, prietenie și învățare rapidă. În ciuda faptului că animalul de companie are dimensiuni uriașe, el este destul de mobil și iubește jocuri active cu copii în aer curat. În plus, câinii pot deveni un companion excelent pentru inot.

 • Aur (Golden) Retriever. Considerat o alegere ideală pentru copii mici. Reprezentanții acestei rase sunt credincioși, natură, dragoste pentru copii. În plus, Retriever sunt mereu gata pentru playings cu bastoane și înot. Aceste animale de companie sunt deosebit de bine potrivite pentru copiii de vârstă școlară (în vârstă de aproximativ 9 ani).

 • Collie. Un caine similar este cel mai bine achiziționat de familii ai căror membri iubesc viața activă. Collie adora sa se joace cu copiii, a alerga și de mers pe jos. O astfel de patru picioare prieten va lua parte la toate clasele de proprietar.

 • câine de vânătoare. Acestea sunt animale mijlocii, care au un caracter afectuos si sociabil, ei găsesc rapid contactul cu toți membrii familiei. Cu copii, Beagle pot petrece aproape toată ziua și nu va fi doar un prieten devotat, dar, de asemenea, un apărător de încredere.

 • Pudel. Aceasta rasa este perfect pentru fata. reprezentanții ei place să fie în centrul atenției, Poclas și Verny. Pentru o astfel de favorit, fiecare copil poate avea grijă.

Separat, puteți aloca câini din următoarele rase: American Bulldog, Sharpey, Fox Terrier și dalmate.

Astfel de caini sunt usor de dresat și întotdeauna ascultător.

Pentru adolescenți, expertii recomanda cumpararea unui teckel, pinchs pitic, Bulldogs și Ogari franceză.

Pentru persoanele în vârstă

Unii pensionari trebuie să trăiască singuri, astfel încât astfel încât să nu piardă și timpul petrecut cu un bun prieten, ei sunt câini de reproducție. Înainte de a decide cu privire la rasa de PSA, persoanele în vârstă ar trebui să înțeleagă că toate animalele sunt diferite și disting prin temperament, obiceiurile și caracterul. Prin urmare, femeile în vârstă energetice și persoanele în vârstă trebuie să dobândească animale de companie, și persoanele în vârstă calm în mișcare, dimpotrivă, să acorde preferință pietre mici.

Deci, pentru pensionari, pug este perfect. Acesta este un caine mic care iubește atenția proprietarilor.

O opțiune bună va fi, de asemenea, un terrier scotch, Shi-Tzu, Cocker Spaniel, la fel ca și pechinez. Înainte de a face o alegere în favoarea unuia sau alta rasa, psihologii recomanda pensionarii sa fie supuse testelor speciale, care să permită să se determine care animalele are asemănări ca o persoană. În plus, înainte de a lua un animal de companie în casă, este necesar să se decidă cine va avea grijă de el, în cazul unei boli gazdă. Dacă cineva nu are nici o ocazie de a lua o plimbare cu patru picioare prieten, este mai bine să renunțe la o astfel de achiziție.

Citește mai mult  Kerry albastru Terrier: Descriere Rasa, Tunsori și conținut

Muncitor

Alegerea rasei de câine, nu ar trebui să ia în considerare numai preferințele lor personale, ci și să ia în considerare prezența timpului liber pentru mersul pe jos și îngrijirea animalelor. Dacă viitorul proprietar al PSA lucrează toată ziua, atunci el trebuie să se gândească la achiziționarea unui animal de companie de mai multe ori. Deci, de exemplu, pentru oamenii de lucru, nu este recomandat să alegeți rocă, cum ar fi Collie de frontieră, păstorul german, retrieverul de aur. Câinii de mai sus nu sunt adaptați la viața încuiată și iubirea de a petrece în mod activ timpul în aer liber.

În plus, trebuie să știți că rasele individuale sunt prea solicitante de a comunica și animalul, fiind singur cu ei de mult timp, cade în depresie, bolnav.

Pentru oamenii ocupați, următoarele rase de câini sunt ideale, care pot fi lăsate singure acasă.

 • Basset Hound. Reprezentanții ei sunt minori, posedă dimensiuni modeste și adora pe toată lumea să exploreze în interiorul casei. Lăsând animalul de companie acasă în singurătatea mândră, nu trebuie să vă faceți griji, deoarece va dormi înainte de sosirea gazdă.

 • Chihuahua. Reprezentanții acestei rase cântăresc la 3 kg și nu arată niciodată agresiune. Ei achiziționează de obicei cei care doresc să aibă un prieten „inactiv”.

 • Buldog francez. Acești câini nu-i plac plimbări lungi și când părăsesc proprietarul de acasă nu vor fi înțelese greșit – au adormit imediat.

O atenție separată merită, de asemenea, Greyhaound, Bologna, Sharpey și Whippet. Ele sunt bine adaptate condițiilor de viață în apartament și petrec cea mai mare parte a timpului într-un vis.

În ciuda faptului că toți câinii de mai sus pot fi una de mult timp, nu înseamnă că nu trebuie să acorde atenție.

Recomandări pentru alegerea

Astăzi, kelnologii au mai mult de 400 de rase diferite de câini, astfel încât să puteți începe orice prieten cu patru picioare. Singurul lucru care, dacă acest lucru se face pentru prima dată, trebuie să faceți un test pentru disponibilitatea responsabilității și compatibilitatea naturii viitorului proprietar cu temperamentul PSA. După aceea, este necesar să se determine realocarea unui animal de companie, deoarece câinii pot fi păstori, gardă, decorativă și vânătoare.

Dacă intenționați de mult timp să mergeți cu un câine în câmpuri și păduri, atunci va avea nevoie de rezistență.

În cazul în care se planifică să facă un cadou original și să prezinte o bunică fermecătoare pufoasă, trebuie să alegeți un mic câine calm.

Familiile cu copii mici sunt de dorit să achiziționeze animale a căror lână nu provoacă reacții alergice. Pentru protecție, veți avea nevoie de un câine, care a pus genetic calitățile gardei și a apărătorului. În plus, specialiștii sunt recomandați să achiziționeze reprezentanți ai stâncăului, deoarece vă puteți aștepta la ceva de la Karany.

Ce fel de rasă de a alege, uită în continuare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: