Ce fructe pot fi date la papagalul ondulat?

Ce fructe pot fi date la papagalul ondulat?

Foarte mulți proprietari își hrănesc papagalii ondulați prin hrănirea de cereale achiziționate și fac o mare greșeală. O astfel de dietă de păsări nu este predeterminată de natură, iar acest lucru este extrem de mic pentru ca pene să primească toate vitaminele și urmărea necesare pentru viața sănătoasă. Ornitologii insistă că baza dietei papagalilor ar trebui să includă fructele.

Lista fructelor permise

Când luați o decizie de a îmblânzi un papagal ondulat, trebuie să înțelegeți că fericirea de pe posesia unui animal de companie este și responsabilă pentru sănătatea și viața sa, deoarece pasărea depinde în întregime de îngrijirea și organizarea corectă a regimului de putere pe care proprietarul poate furniza. Mulți dintre noi le place să dulciuri răsfăța pentru animale de companie și fructe, de multe ori nu dea seama că fructe sau boabe interzise atunci când mănâncă pot aduce prejudicii ireparabile pentru sănătate, și, uneori, la intern moarte. Prin urmare, trebuie să stocați arsenalul bogat al cunoașterii pentru a evita tratamentele dăunătoare.

Deci, papagali nevoie pentru a da astfel de fructe.

 • Citrice (portocale, mandarine, lămâi) – Trezoreria adevărată a vitaminelor, acizilor, fibrelor și carbohidraților ușor de prietenos. Conțin magneziu și potasiu. Utilizare corectă: limpede de peel, deoarece acumulează o mulțime de toxine la creșterea fătului, tăiați în bucăți mici, pentru a oferi un stoc de apă lângă păsări. Și totuși fii atent, încă fructele sunt alergeni. Mandarine din toate citrice „viclean”. În primul rând, dați un animal de companie destul de delicatețe și urmați condiția, există o reacție organismului. Dacă totul este bine, atunci Citrus Sitrus trebuie să fie în dietă.
 • Mere (orice soiuri) – conține vitamine B și C, substanțe de bronzare, fibre. Utilizare corectă: Nu puteți da cu o coajă, este pre-tăiată. De asemenea, trebuie să eliminați toate locurile putrede și să vă bucurați de șocuri, trebuie atinse oasele. Pentru o varietate de papagali ignorați, limita zilnică a merelor nu ar trebui să depășească o șesime din întregul fetus. Merele trebuie să fie pliat sau grătarul. Se recomandă să vină cu variații de consum – izgonească, pune fructele în apă în apă.
 • Pere – conține zaharuri (fructoză și glucoză), vitamine A, P, RR, C, B1, B2, E, magneziu, acid folic, fluor, substanțe de azot și fier. Utilizare corectă: tăiat în pătrate mici groase cu un deget mic, curățând de pe peel.
 • Pepeni – bogate în potasiu și magneziu, purifica organismul și, fără îndoială, utilă pentru sistemul urogenital pasăre. Utilizarea corectă – tăiată în felii mici.
 • Pepene – o singură parte a pepenei înlocuiește nevoia zilnică de vitamina A. De asemenea, pepene galben este bogat în fosfor, sodiu, potasiu și fier. Efectul benefic asupra sistemului digestiv. Utilizarea corectă – tăiată în felii. Încercați să oferiți prieteni ondulate numai atunci când sezonul Bakhchyev merge.
 • Fructe și fructe de padure în interiorul care are un os (cireșe dulci, cireșe, cireșe, prune, piersici, Alycha, caise) – conține multe fibre, zaharuri și vitamine. Utilizare adecvată – tipurile de fructe osoase oferă atât în ​​formă proaspătă, cât și sub formă de fructe uscate. Asigurați-vă că scoateți osul.
 • Alte boabe – Sursa de vitamina C și multe alte elemente utile. Doar necesar în murdar. Utilizare corectă: în forma obișnuită sau înghețată (dacă nu în sezonul). Dacă fructe de padure sunt înghețată, se încălzește pre-dezalșită până la cald. Dacă boabele sunt uscate, omiteți în apă pentru o perioadă de timp, astfel încât să se înmoaie.
 • Un ananas – în fructe, o mulțime de mangan, care, împreună cu calciu, este necesară pentru a consolida și restabili țesuturile osoase și pentru a crește puterea lor. Utilizare corectă – Scoateți miezul, tăiat fin.
 • Struguri – bogat în zaharuri și carbohidrați, calciu, vitamine în grupuri, fibre. Utilizare corectă: Puteți da struguri cu oase de diferite soiuri, evitați numai soiuri dulci. Oferiți struguri de 3 ori pe săptămână va fi mai mult decât suficient.
 • Granat – una dintre cele mai utile fructe pentru animalele de companie ondulate. Acesta este liderul în conținutul fierului, acid ascorbic, bogat în vitaminele grupului B, A, RR. Utilizarea adecvată: Începând cu o pereche de boabe, aduce o porțiune de până la 10, dar nu mai mult nu pentru a obține un efect laxativ sau o reacție alergică.
 • Banană De asemenea, nu vitamine și minerale slabe, toată lumea știe că există multe potasiu, zaharuri și amidon în banane. Utilizare corectă: poate fi administrată în bucăți în diferite variante (proaspete, uscate sau uscate). Desigur, cu o banană trebuie să scoateți coaja, tăiați în bucăți mici și puneți-vă în alimentator pentru papagal. Nu uitați de faptul că bananele sunt foarte calorii și cu utilizarea constantă în cantități mari sau supraalimentarea unui papagal poate să pară rapid. Nu credeți că odată ce animalul trăiește în casa dvs. și nu trebuie să zboare pe voință, greutatea nu este un factor deosebit de important. Plinătatea duce foarte repede la boli de inimă și este cauza decesului papagalilor ondulați.
 • kiwi – Foarte bogat în vitamina C, îi ajută să învețe mai bine fierul și promovează vindecarea rapidă a rănilor. De asemenea, în Kiwi conține vitamina E, care este un excelent antioxidant, scade colesterolul și crește imunitatea păsărilor. Utilizarea adecvată: Se taie felii, curata de coaja.
 • Mango – În natura papagali în cantități uriașe absorbi mango și să-l hrănească pulpa de pui. Fructe o mulțime de beta-caroten, vitamine din grupa, precum și minerale și săruri: potasiu, calciu, mangan, fier, fosfor. Acest rege de fructe este bogat în pectină și conține o cantitate mare de fibre. Utilizarea adecvată: da mango cu pene, trebuie doar să urmezi toate metodele de precauție obișnuite – fără fructe nenorocire, cum ar fi mucegăit. Deși este permis să dea fructe cu pielea, datorită condițiilor de import de neînțeles, este recomandat să-l taie. Osul de mango este foarte mare, și, prin urmare, produsele alimentare va fi nepotrivit.
Citește mai mult  Chineză Crested Pooh Dog: Totul despre rasa

Nu uitați că toate fructele trebuie să fie înmuiate cu atenție, indiferent de locul în care sunt achiziționate sau chiar cultivate pe site. Este foarte important să dobândiți fructe coapte. Fructe uscate din magazine, dacă ar fi Suahairille, nu sunt potrivite pentru papagali, deci nu ar trebui să le cumperi.

Fructele importate sunt aduse de nesigure, hrănirea cu astfel de fructe va duce la cea mai puternică otrăvire. Nu lasa nici un fruct, dacă nu sunteți sigur că el a dormit complet.

Lista fructelor interzise

Foarte des, proprietarii papagalilor cred că pasărea însăși știe cât de mult și ceea ce ar trebui folosit. Ornitologii avertizează totuși: chiar dacă animalul de companie cu vânătoare este gata să absoarbă orice mâncare dintr-o masă comună, aceasta nu înseamnă că are dreptate. Multe dintre produsele folosite de o persoană nu sunt deloc merg la papagalul de alimentație. Aici sunt fructele care dau păsări nu pot în nici un caz.

Avocado – acest fruct, atât de iubit de mulți, este unul dintre multele motive pentru moartea lui cu pene, deoarece conține o persana – un element foarte toxic, ceea ce duce la moartea păsărilor. semințe de mere și pere, prune oase, nectarine, caise, piersici si fructe de padure mari sunt foarte periculoase pentru papagali, deoarece conține o cianură, care se referă la cele mai multe substanțe toxice și provoacă intoxicații grave.

Deci, ca să nu fie confundat care oasele pot fi, și care nu se poate utiliza, pur și simplu trebuie să le ștergeți pentru. Excepție poate cu excepția strugurilor.

De ce papagal nu mănâncă fructe?

Mulți dintre proprietarii de papagali ondulate se confruntă cu această problemă și nu știu ce pot fi luate pentru a alimenta pasăre diversă. Un motiv frecvent este frica de necunoscut și plin la toate noi, deoarece cele mai multe ori în magazine și în piețele de păsări, papagali da, fie alimente sau diverse semințe, fără a lua în special grijă de modul în care simte păsări. Cu acest mod de hrănire, dependență are loc, iar feathery nu vrea să mănânce nimic altceva.

Citește mai mult  COM Tarakatum: descrierea, conținutul, reproducerea și compatibilitatea

Doar arată prietenul tău că poți avea încredere, arata pe exemplul dvs., ce fructe delicioase. Dacă nu vă place tipul de fat, schimba – nu piure de cartofi, sucuri, uscate, Knead leagăn și fructe.

Vei vedea cum ceva timp dvs. cu pene vor înțelege că de fructe este o adevărată delicatesă.

Ce fructe poate fi dat la papagali ondulate, uita-te în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: