Ce și cum să se hrănească aslabay?

Ce și cum să se hrănească aslabay?

Alabai este câini destul de mari și puternice, care, de regulă, sunt de încoronare pentru a proteja casa. Prin urmare, acestea ar trebui să fie bun și echilibrat pentru a mânca. Dar, în același timp, este necesar să se calorie corect Calculeaza.

Caracteristici de hrănire în funcție de vârstă

Inainte de a cumpara un astfel de animal de companie, trebuie să se familiarizeze cu dieta lunar. Oricine trebuie să aprecieze cu luciditate conținutul său în conținutul Alala. În primul rând, trebuie să știți că nu trebuie să traducă catelusul de la o dieta la alta.

Este necesar să se hrănească Alabia, în conformitate cu vârsta, deoarece dieta animalului adult este semnificativ diferit de dieta unui catelus mic.

Nou nascut

Toți puii nou-născuți trebuie să mănânce numai lapte de mama lor. Este cel mai natural și corect. Dar dacă copilul este un pic în urmă în creștere sau în greutate, trebuie amintit. Puteți folosi lapte de capră, ușor diluat cu apă fiartă. Dacă nu există nici o astfel de posibilitate, atunci se potrivesc furajele finite cumpărate în farmacii veterinare.

1 lună

Primul praf poate fi început să dea o lună după nașterea catelul. În acest moment, copiii sunt destul de crawling în mod activ și să înceapă să fie interesat de mâncarea mamei lor. Împreună cu lapte matern, vă puteți da supa conținut redus de grăsimi, carne tocată fiert, pre-amestecat cu bulion. Dacă nu există nici un timp pentru a găti alimente naturale, o puteți înlocui cu feed-uri industriale finite. pateu potrivite pentru catei. in afara de asta, În acest moment, este necesar să se urmeze greutatea puilor.

2 luni

În plus față de laptele matern, în dieta unui catelus mic, trebuie să adăugați o capră sau lapte de vaca, branza de vaci conținut redus de grăsime, orice produse din lapte fermentat, bulion și carne tocată fiert. De asemenea, necesitatea de a oferi carne crudă fin gol, apă de fierbere tratate Must. Poti da pui oase mari, împreună cu carne. Cu toate acestea, după ce animalul este dominat, ar trebui să fie selectate oasele.

În cazul în care alimentarea este industrială, atunci este necesar să-l cumpere în funcție de ce vârstă este un catelus.

3 luni

Din acest moment trebuie să începeți foarte activ creșterea cantității de alimente date. În plus față de bulion, fierbeți și produse din carne proaspătă și produse lactate fermentate, trebuie să adăugați gălbenușuri de ouă de pui. Acestea trebuie fierte sau date sub forma unui omlet. În schimb, puteți da ouă de prepeliță. Să avem nevoie treptat să introducem un tricou sau o turge de orez. Se recomandă, de asemenea, să dea oase moi sau cartilaj, care sunt sursa unui număr mare de oligoelemente. Dacă alimentarea este industrială, atunci poate fi conservată sau semi-descărcare pentru câini mari.

Citește mai mult  Minorii: descriere, continut, de reproducere și compatibilitate

4-6 luni

Deja la 4 luni, micile Alabai poate începe să-și arate propriul personaj. Dacă nu sunt suficiente mâncare, ei devin agresivi. Prin urmare, este necesar să se asigure că nutriția este plină și echilibrată. În 5 luni, puteți trece la o nutriție completă, fără lapte.

Ai nevoie pentru a da lapte integral, o mulțime de brânză de vaci, crud și carne fiartă, în mod necesar, fără grăsime sau oase. Acesta poate fi de pui și iepure. În plus, ar trebui să fie introduse sub-produse. Ouăle pot fi oferite și crude și fierte, precum și omletă. Hrișcă, orez și hambar. De asemenea, puteți da legume fierte, oase mari și cartilaj. În cazul în care se preferă hrana industrială, atunci produsele naturale nu pot fi utilizate. Este foarte important să se completeze dieta câinelui de toate vitaminele si microelementele necesare, dezavantajul lor este plină de deformare a labei.

6-12 luni

În acest moment, puii Alabaev a mânca tot ceea ce miroase sau pare delicios pentru ei. Nu le interzice să facă, pentru că ei vor învăța să mănânce și fructe și legume. In dieta de pui din aceasta rasa ar trebui să includă produse, cum ar fi brânza de vaci, carne crudă și fierte, diverse produse lactate. În plus, este necesar să se adauge pește cu conținut scăzut de grăsimi, acesta poate fi fiert și purificat. De asemenea, trebuie să dați ouă, tărâțe. În 1 an, meniul ar trebui să fie diverse și echilibrate.

Dacă se preferă preferințele hranei industriale, atunci înainte ca puii să aibă dinți, le puteți hrăni cu alimente umede sau semi-aprinse și de la 8 luni puteți da 75% din hrana uscată și 25% umedă. Doturile de câini sunt reduse în această perioadă și numărul acestora.

Suficiente 2 sau 3 mese pentru această zi, astfel încât câinele să fie hrănit. Pornind de la un câine de trei ani, adult trebuie să fie tradus în hrănire unică. Dar pentru câinele vechi, este necesar să reduceți ușor numărul de calorii din meniu, precum și să mergeți la porțiuni mai mici. În plus, este necesar să se excludă toate produsele lactate din dietă. De asemenea, trebuie să contactați medicul veterinar astfel încât să recomande vitaminele și mineralele necesare.

Orice vârstă este acest câine imens, astfel încât ea a părut întotdeauna sănătoasă și frumoasă, ar trebui să primească toate produsele necesare pentru vârsta ei.

Și acasă, câinele ar trebui să consume nu mai puțin vitamine și minerale mai puține decât în ​​cele mai bune pepiniere.

Alimente naturale alimentare

Desigur, alimentele naturale se caracterizează printr-o mare varietate, care este importantă pentru un astfel de animal de companie imens. Cu toate acestea, va exista o mulțime de timp cu privire la prepararea produselor care nu orice persoană poate permite. Într-o dietă completă a câinilor adulți ar trebui să includă următoarele produse.

 • Carnea cruda, inclusiv oasele, sunt potrivite pentru cei care sunt realizate din urcarea viață.
 • Subproduse, care trebuie să includă ficatul de vită, rinichi, precum și inima. La urma urmei, există multe substanțe utile și vitamine în compoziția lor, care afectează pozitiv sănătatea unor astfel de câini mari. Dar nu trebuie să abuzați, deoarece carnea sau produsele din carne nu vor înlocui.
 • Casa pot fi date diferite, dintre care vor exista porturi excelente nu numai pentru puii mici, ci și pentru câinii mari. Nu este necesar să prețuiți cu Semolina, deoarece este prea mulți carbohidrați. În plus, Barrid este la fel de dăunător pentru câini, deoarece este rău digerat de stomac.
 • Legume și crude și fierte. Multe dintre ele sunt sursa fibrei. Acestea pot fi castraveți și morcovi și ardei.
 • Produsele de eficiență trebuie să fie în meniul Alabaev în fiecare zi. Poate fi complet brânză de cottage, Kefir și chiar iaurturi.
 • Ouă de pui sau prepelițe obligatorii. Ele pot fi date în formă brută sau fierte. În plus, câinii iubesc omletul.
 • Fructele pot fi oferite în loc de delicatese favorite. Poate fi mere, pere sau caise.
Citește mai mult  Caracteristici Caracteristici & Prietenii credincioși

Subtilități de selecție a hranei industriale

Cei care nu au timp pentru gătit, furajele industriale sunt potrivite. Experții recomandă combinarea alimentelor uscate cu umezeală. De exemplu, dimineața pentru a da uscat, și seara – feed blând și moale, care foarte mult ca câinii mari.

Cel mai adesea cantitatea de furaje care trebuie să ofere animalele lor preferate trebuie să fie specificată pe ambalaj. În plus, atunci când cumpărați, trebuie să urmăriți ceea ce este inclus în produs. Cel mai bine dacă va fi produsele de cea mai bună calitate, deoarece hranabia ieftină vândută în supermarketuri nu diferă în nutriție. În plus, au o mulțime de amplificatoare de gust, precum și coloranți. Printre toate feedurile de clasa cea mai mare, urmatoarele branduri merita remarcat.

 • Pro plan pot fi achiziționate în multe farmacii veterinare sau magazine de animale de companie. Pentru Alabaev, este necesar să cumpărați alimente integrate care sunt create special pentru câinii imensi care au un fizic destul de puternic. Producătorii acestei linii produc hrană și pentru puii nou-născuți și pentru animalele deja adulte. Compoziția lor include produse cum ar fi carne de pui, somon, orez, există și multe vitamine și oligoelemente.
 • Royal Canin Eliberează atât alimentele umede, cât și cele uscate, care sunt destinate câinilor de rase uriașe. Aproape toate alimentările acestei linii de hipoalergenic și sunt bine percepute de animale. Acestea includ un număr mare de substanțe utile și vitamine.
 • Brit – aceasta este hrana cehă, care include carne de pui, o mulțime de fibre, drojdie de bere, precum și vitamine necesare pentru Alabaev.
 • Hill’s se referă la hrana de primăvară. Există absolut toate produsele importante și oligoelemente.

Produse interzise

Mânca mâncare care este interzisă categoric pentru Alabaev și pentru ceilalți câini.

Luați în considerare produsele dăunătoare pentru animalele de companie Citiți mai multe:

 • Nu puteți da animalele de companie prăjite sau mângâiate+
 • Nu le oferi alimente cu arome sau un mare conținut de condimente+
 • Este interzisă să dați niște dulciuri, inclusiv ciocolată+
 • Excludeți alimentele din carnea de porc sau miel uleios+
 • Lapte proaspăt incredibil de dăunător pentru câini+
 • Este necesar să se elimine orice fasole din dietă, precum și cerealele brute+

Specialiștii nu recomandă să ofere animale de companie din biroul lor, deoarece poate provoca otrăviri grave la animale.

Normă și rata de alimentare

Oamenii care nu știu nimic despre nutriția câinilor mari, este foarte important să știm de câte ori mănâncă o zi. Acest lucru va evita problemele multiple de sănătate.

Citește mai mult  Caracteristici Caracteristici Prolog

Puppy hrănire frecvență în funcție de vârstă de până la două săptămâni, ar trebui să fie la fiecare două ore, iar cu a treia la a patra săptămână – la fiecare trei. În cazul în care, după ce a dat naștere, catelul a rămas singur sau cu un frate / soră, apoi hrănire poate trece și mai rar, deoarece laptele femelelor vor fi fatigous și utile. hrana pentru animale catelus lunar nu mai puțin de 5-6 ori pe zi. Porțiune de produse alimentare din a doua lună va fi direct legate de dimensiunea unui animal de companie mic. Este necesar să se dea de mâncare de aproximativ 5 ori pe zi.

De la 3 la 6 luni este necesară pentru a reduce cantitatea de hrana pe zi, la 4. Apoi catelus ar trebui să fie hrăniți de 2-3 ori pe zi. După 3 ani, Alabai ar trebui să mănânce doar o dată pe zi, cel mai bine dacă hrănire va avea loc în seara.

În plus, este necesar să vă familiarizați cu dieta aproximativa a unui caine adult timp de o săptămână:

 • In primele patru zile, câinele trebuie să emită o jumătate de kilogram de orice crup, 750 de grame de carne crudă, aproximativ 300 de grame de legume, precum și 2 linguri de ulei vegetal+
 • De la 5 la 6 zile, câinele ar trebui să mănânce 1,5 kilograme de organe de funcționare, 0,5 kg de cereale, o pâine mică, aproximativ 300 de grame de biscuiți ruginiți, 1-2 ouă de pui și 2 linguri de ulei vegetal+
 • În ziua a 7-a, animalul de companie trebuie să primească un kilogram de brânză de vaci, un litru de kefir și cochilii de legume.

Sfaturi veterinare

În plus față de recomandările descrise mai sus, este necesar să se respecte unele reguli ale sucursalei. În primul rând, nu trebuie să gătiți o mulțime de alimente, astfel încât să nu vorbească. Este necesar să mănânci un animal de companie în același timp, este o condiție prealabilă. În plus, ar trebui să fie utilizat pentru o astfel de nutriție timp de 3 luni. Alimentele nu ar trebui să fie calde sau reci. Opțiunea optimă este temperatura camerei. 15 minute după mese, un castron de alimente trebuie eliminat.

Rezumând, trebuie spus că Alabaev pot fi alimentate și de produse naturale si industriale. Și în faptul că, și în alte cazuri, animalul va fi destul de.

Singurul lucru pentru a viziona dieta câinelui este întotdeauna echilibrat, care este, în compoziția sa substanțele necesare pentru creștere deplină, precum și sănătatea.

Despre modul în care și cum să se hrănească aslabay, uite în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: