Ce și cum să se hrănească pug?

Ce și cum să se hrănească pug?

Pentru mai mulți ani pentru a menține sănătatea și activitatea Mops, la o vârstă fragedă este necesar să se prevadă un regim alimentar echilibrat de înaltă calitate. Să stați mai mult pe cele mai importante aspecte ale hrănirii acestui animal de companie amuzant.

Agresivitate

Nu este agresiv

(Nota 1 din 5)

Linka

Înalt

(Nota 4 din 5)

Sănătate

Rău

(Nota 1 din 5)

Inteligență

Standard

(Evaluare 3 din 5)

Activitate

In medie

(Evaluare 3 din 5)

Aveți nevoie de îngrijire

In medie

(Evaluare 3 din 5)

Costul conținutului

In medie

(Evaluare 3 din 5)

Zgomot

Peste media

(Evaluare 4 din 5)

Instruire

Greu

(Evaluare 2 din 5)

Prietenie

Prietenos

(Evaluare 4 din 5)

Atitudine față de singurătate

Nu tolerează

(Nota 1 din 5)

Calități de securitate

Bun paza

(Evaluare 4 din 5)

* Caracteristica rasei „Mops” Fondat privind evaluarea experților site-ului și feedback-ul de la proprietarii câinelui.

Ce să includă în dieta?

Pug – Animale haioase, care impresionează bine de grăsime, dar în același timp, în mod constant foame. Aceasta este o opinie eronată – la câinii din aceasta rasa, mușchii sunt destul de elastice, iar nervurile si creasta sunt vizibile sub ele. Acestea sunt caini foarte activi, astfel încât dieta numărul și compoziția produselor alimentare trebuie să ia în considerare nu numai vârsta câinelui, dar, de asemenea, caracteristicile activității sale cu motor.

Mulți proprietari fac o greșeală destul de răspândită – împărțit animalului într-o asemenea măsură, încât începe probleme cu digestia, dificultăți de respirație apare – toate acestea conduc la probleme cu inima si imbatranire prematura.

Azi 2 scheme de hrănire corespunzătoare a câinilor din rasa Pug sunt propulsate – aceasta este nutriția cu produse naturale si alimente uscate. Prima metodă este considerată consuma mai mult timp, deoarece presupune o căutare independentă pentru produse și prepararea amestecurilor pe bază de carne cu adaos de crup, legume și produse de acid lactic.

Hraneste animale amestecurile gata făcute, nu este atât de supărătoare și considerabilă în timp, dar costă destul într-un fel, și nu este atât de ușor pentru fiecare câine, care nu este atât de ușor și ușor.

Există mai multe reguli care trebuie respectate la organizarea de alimentare pug.

 • Este interzis să se amestece furaje naturale și industriale. Dacă vă aflați dimineața pentru a vă oferi câinelui granulelor magazinului, iar seara, oferiți-i terci – va întâlni în curând astfel de probleme precum tulburarea alimentară și imunitatea iminentă. Dacă nu ajustați dieta în timp, acesta poate duce la probleme grave de sănătate care necesită tratament costisitor și pe termen lung.
 • Orice produs nou în regimul alimentar al animalului trebuie să fie introduse treptat, astfel încât înlocuirea finală a avut loc în 10-14 zile.
 • Dacă preferați feed-urile gata făcute, asigurați-vă că ați citit informațiile de pe pachet – preferința merită să plătiți produse care nu conțin grăsimi vegetale, componente de sare și soia.

  Rețineți că hrana de înaltă calitate diferă semnificativ la un preț de nutriție naturală, reprezentată de carne și subproduse, produse de acid lactic, legume și crupe. Dar acest produs are o compoziție complet echilibrată îmbogățită cu toate complexele minerale și de vitamine necesare.

  Produse naturale

  Produsele naturale pot fi oferite de câine la orice vârstă. Aproximativ 70% din dietă ar trebui să fie carne și organe, restul de 30% trebuie să:

  • Fișiere de pește de mare alb, cu conținut scăzut de grăsimi+
  • legume+
  • Fructe+
  • Greeneria suculentă sau cereale blânde+
  • Granule de cereale integrale+
  • Produse locale+
  • Ouă.
  Citește mai mult  Caracteristici pentru pisici și pisici Carnilove

  De la carne, preferința este mai bine să dea carne de vită sau de carne, de 1-2 ori pe săptămână poate fi înlocuită cu carne de pui sau carne de curcan. Ar trebui să se țină cont de faptul că, cu o includere mai frecventă a cărnii de păsări de curte în dieta posibilă dezvoltarea reacțiilor alergice. Până la 15% din carne poate fi înlocuită cu subproduse de înaltă calitate (inima este potrivită, ficat, uder, precum și picioare de bulion sau pui).

  Curățarea poate fi inclusă în meniul de doze mici, în fiecare zi sau înlocui complet componenta de carne a amestecurilor de câteva ori pe săptămână.

  Din cauza crupei, preferința merită să ofere platforme și hrișcă, de la folosirea porumbului și grâului, este recomandabil să se abțină – ele sunt slab absorbite de organismul câinelui, deoarece provoacă severitatea și tulburările de alimente în animal. Spre deosebire de alte rase, multe Pug reacționează slab la fulgi de ovăz – provoacă diaree și, în unele cazuri, chiar și vărsături.

  Aproximativ 5% din totalul amestecurilor reprezintă legume și fructe – ar trebui să fie aduse zdrobite. Cele mai bune animale percep morcovii fierți, dovleci, dovlecei sau conopida. Va fi colorat pentru a adăuga verdeață tocat și cereale germinate.

  Mosiunea trebuie umplută cu ulei vegetal, care este perfect absorbită de organismul PUG și compensează lipsa de grăsimi din amestecul finit de alimentare. grăsimi vegetale, spre deosebire de grăsimi animale, nu provoaca obezitate.

  O dată pe săptămână puteți înlocui carne de pește – pentru câini se potrivește cod și heck, dar grași soiuri de câini pește roșu sunt contraindicate. De asemenea, trebuie să renunțe la pește râu, deoarece conține o mulțime de oase mici, și, în plus, este adesea uimit de viermi intestinali.

  Unele Pugs cu un mare fruct vânătoare mănâncă – în acest caz, acestea ar trebui să fie incluse în meniul delicatetii favorit. O dată pe săptămână, câinii ar trebui să se acorde brânză de vaci conținut redus de grăsime sau chefir, precum și un gălbenuș de ou de pui.

  Atragem atenția asupra faptului că, atunci când alimentarea produselor naturale, câinii au nevoie pentru a se obține în plus complexe de vitamine si minerale, foarte importante pentru corpul Pug:

  • vitamina A – Avem nevoie de pui, precum și animalele adulte în perioada de împerechere, sarcina și alăptarea+
  • Vitamina B – sprijină starea de lână, piele și mușchi+
  • vitamina C – intareste imunitatea, previne dinti si boli gingivale+
  • vitamina D – avertizează Rahit câinii tineri+
  • Vitamina E – Necesitatea de a forma un sistem reproductiv sănătos.

  Din elemente minerale, câinii trebuie să primească fosfor, calciu, zinc, seleniu, crom, iod si multe alte microelemente.

  Finisat de feed

  Dacă nu aveți posibilitatea de a plăti timp suficient pentru a cumpăra produse, măsura proporțiile și amestecurile compun, apoi Este mai bine să se oprească pe furajele finite – acestea sunt oferite în magazine într-o gamă largă.

  Utilizarea unor astfel de produse facilitează în mare măsură viața amelioratorului, datorită faptului că producătorul indică, de obicei, toate dozele necesare pentru câini hrănire în funcție de vârstă. În plus, în cadrul fiecărui brand, mai multe linii sunt întotdeauna prezentate – pentru pui, pentru câini adulți, animale în vârstă, precum și o serie de furaje de vindecare.

  Furajul gata făcute pot fi uscate granulate și umeziți jeleu în formă. Atunci când se utilizează furaje uscate, este inacceptabil pentru a dilua hrana naturală, iar produsul umed poate fi amestecat cu crupe.

  La alegerea hranei pentru animale, de preferință este în valoare de plată produse Premium și Super Premium Class, Cei mai mulți proprietari de îngrijire a cumpăra titularii pentru animalele lor de companie. Aceste categorii de furaje sunt fabricate din carne de înaltă calitate, cu respectarea exactă a dozelor instalate. Nu există nici un loc pentru conservanți, amplificatoare de gust și arome, precum și compoziția produsului este extrem de transparentă.

  Citește mai mult  Totul despre mastifful de rasa de caine

  Marci de alimentare recomandate includ următoarele produse.

  Royal Canin

  Printre alimentarea acestui brand, specializat reguli sunt prezentate și pentru Pug – acestea sunt etichetate „PUG-ul“, care tradus din engleză înseamnă „nas plat“. Granulele astfel de furaje sunt realizate sub forma unui trib, din cauza căreia proprietarii unei fețe plane poate fi ușor capturat. Royal Canin are Compoziția echilibrată, hrana pentru animale se face din cea mai înaltă carne de calitate, nu conține conservanți.

  Canidae

  Această producție de alimente din Statele Unite aparține holistică. Acesta conține toate substanțele necesare pentru creșterea și dezvoltarea completă a pug – carne naturală, făină de carne, legume cultivate printr-un mod ecologic, precum și extracte de plante terapeutice și probiotice.

  Acana

  O altă holistică, care este de 60% constă din carne naturală. In plus, compoziția este îmbogățită cu legume, fructe, plante medicinale si vitamine si complexe minerale. Holistic conține off-produse și înlocuitori de grăsimi. Produsul are un efect benefic asupra digestiei pug și îmbunătățește starea de sănătate în general,.

  FirstMate

  Producția Super Premium Class Tatăl austriac-canadian. Compoziția include carnea de trei specii, legume, vitamine si minerale. Toate produsele incluse în produsele alimentare fac parte din categoria UMAN GRADE, ceea ce înseamnă că „standardul de calitate umană“.

  Pentru Pugs, este preferabil să se hrănească din categoria holistice, ele exclud reacțiile negative ale corpului de câine de pe nutriție propus. Cu toate acestea, astfel de produse sunt foarte scumpe, iar acestea pot fi achiziționate numai în magazine specializate de rezervare.

  Ce nu se poate da?

  Nu toate produsele sunt bine absorbite de corpul pugs. Deci, din dieta trebuie să excludem complet:

  • Paste+
  • Produse de patiserie+
  • mană și terci de grâu+
  • Cartofi sub formă de brânză și fierte+
  • Toate tipurile de dulciuri – coacere, bomboane, ciocolata+
  • smântâna, frișcă+
  • Produse afumată și aromatizate+
  • ciuperci+
  • Toate tipurile de citrusovs+
  • Fasole+
  • Soia și porumb+
  • struguri+
  • Tot felul de sondaje poștale și produse murate+
  • cârnați, cârnați și cârnați+
  • Produsele care conțin oase tubulare ascuțite+
  • Produse prăjite.

  În hrănirea Pug, este imposibil de a feed-uri ieftine utilizare de slabă calitate, universal promovate de pe ecranul TV și pe paginile revistelor – astfel de amestecuri pot fi achiziționate la un preț scăzut de la orice magazin, dar, ca o regulă, calitatea ingredientelor din ele nu satisface nevoile de câine. În plus, există mulți conservanți și gust și miros amplificatoare.

  Hrănirea câinilor adulți

  Așa cum practică este evidențiată, cele mai multe dintre proprietarii de Pug prefera nutritie naturala pentru animalele lor de companie. De obicei, pentru câini la domiciliu pregăti catarge terci de cereale, care includ:

  • carne fără grăsime – 30-35%+
  • Legume – 30-33%+
  • cereale – 30-33%+
  • Ulei vegetal, vitamine cu adaosuri minerale -1-2%.

  câini Amestecarea da cu siguranță proaspăt preparate și numai în formă cald, toate porțiunile neselectate sunt reciclate. Carnea și subprodusele sunt tăiate de bucăți mici, după care sunt drenate cu apă clocotită sau fierte fierte.

  Componentele de legume și fructe pot fi inserate în terci în formă proaspătă, fiartă sau formă prădătoare. Cosirea semi-lichidă, cea mai bună pe bază de bulion de carne cu adăugarea de ulei vegetal și vitamine.

  Reguli alimentare Puppies

  Acceptarea puiilor la o nutriție echilibrată este necesară de la vârsta de vârstă fragedă. În primele săptămâni de viață, animalele se hrănește cu laptele mamei, însă există situații în care, din orice motiv, o astfel de hrănire este imposibilă – atunci crescătorii trebuie să caute o alternativă.

  Citește mai mult  Cum de a transporta o pisica în planul?

  De obicei, medicul veterinari recomandă să profite de amestecurile uscate care înlocuiesc laptele matern. Începând cu a doua lună de viață, puteți adăuga treptat produse mărunțite la piure. Cosit pentru puii face de obicei lichid.

  Rata zilnică de nutriție a Pug mici este rupt în mai multe mese, numărul de care, în funcție de vârstă, este:

  • de la 1 la 2 luni – hrana pentru animale este emis de 6-8 ori pe zi+
  • de la 2 la 4 luni – 4 ori pe zi+
  • de la 4 până la 6 luni – 3 ori pe zi+
  • de la 6 până la 10 luni – de două ori pe zi.

  La atingerea puii de un an, dacă este necesar, a permis să transfere un câine la o dietă de unică folosință.

  Cantitatea de hrană calculată pe doza zilnică pentru pug se calculează din raportul de 6-7% din greutatea totală a animalului. Dacă catelul, de exemplu, are o greutate de 2 kg, cantitatea de hrană pe zi nu trebuie să depășească 140 g. Astfel, este ușor pentru a calcula volumul de o parte pentru pug.

  După o jumătate de an, cantitatea de alimente este redus de 2 ori – astfel puii sunt destul de suficiente pentru 3-4% din greutatea PSA. De exemplu, un animal de 10 kg necesită aproximativ 350 g de hrană naturală pe zi.

  Atractivitatea Origine administrat de obicei în șase săptămâni, acest lucru este cel mai bine utilizat ca o brânză de vaci grăsime scăzut, iaurt sau acru. În cazul în care copilul se obisnuieste cu noul aliment, poate completa meniul, legume fierte, orez sau terci de hrișcă pe apă. Pe calitatea produselor alimentare pot fi judecate prin comportamentul animal și – în cazul în care creste bine si cresterea in greutate – deci dieta se face corect.

  Produsele din carne pot fi administrate, începând de la vârsta de trei luni. În același timp, introdus în hrana pentru animale uscat, în cazul în care proprietarul nu este posibil să se hrănească naturalkoy dumneavoastră pug.

  Rețineți, dacă ați cumpărat un câine într-o cusca – Asigurați-vă că pentru a cere vânzătorului cum să animalele de alimentare. În prima săptămână, este necesar să adere la meniul anterior, și numai apoi se transfera treptat la dieta ta. Trecerea de la un tip de hrănire pe de altă parte trebuie să fie netedă.

  Dieta sterilizati si sterilizati animale

  Sterilizată și Pugs sunt sterilizate foarte des predispuse la obezitate. Situația este complicată de faptul că Pugs din natură sunt gata să aibă toate produsele alimentare oferite pentru a le până la urmă mai miez, și, în plus, de multe ori absorbit de alimente de la masa. Potapp astfel de trucuri este categoric interzisă, precum și aranja pentru gustări pentru animale de companie între mesele principale.

  De obicei, caine sanatos este un caine musculos dens, dar după sterilizare sau castrare, animalele incep de multe ori eșecurile de digestie, care pot provoca o creștere în greutate rapidă. Ea devine cauza bolilor cardiovasculare și în cele din urmă afectează speranța de viață a animalelor de companie.

  Pentru a evita astfel de efecte adverse, Este necesar să se reducă ponderea produselor care sunt surse de carbohidrati -. De asemenea, la primul semn de nevoie obezitatii pentru a reduce cantitatea de porții propuse, ar fi de prisos să viziteze medicul veterinar, și cu el pentru a ridica un aliment dietetic special pentru animale.

  Recomandări pentru hrănire pug hrană uscată vezi mai jos.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: