Ce miros nu-i plac pisicile?

Ce miros nu-i plac pisicile?

Animale de companie, care sunt situate în apropiere în fiecare zi, ar trebui să-și simtă îngrijirea și dragostea. Multe pisici sunt acasă, pentru că doresc să aibă un animal delicat care va fi întotdeauna aproape. Astfel încât coabitarea a fost plăcută pentru ambele părți, este important să se pregătească pentru apariția unei pisici, să creeze un loc pentru jocuri și recreere, precum și să excludă tot ceea ce poate avea un miros neplăcut pe care animalul va fi neplăcut. Este important să știți ce sau acea pisicile de rocă nu le place sau pot determina că nu-mi place un animal specific.

Cum de a afecta mirosurile neplăcute de pe pisici?

La fel ca oamenii, pisicile au propriile lor preferințe în ceea ce privește cei dragi și mirosuri neapreciate. Prima cauză emoții pozitive și dau senzații plăcute, al doilea, dimpotrivă, pisica este un efect negativ și stimulând comportamentul său.

Reprezentanții familiei Feline au un simt foarte dezvoltat al mirosului si simt miroase bine la o distanță destul de lungă.

Inca de la nastere, aceste animale sunt în primul rând începe să distingă ceea ce este în apropierea lor datorită nas, dar numai după aceea sistemele rămase sunt în curs de elaborare.

Pisicile au un favorit câteva miroase: acesta este un secret care scoate în evidență glandele sudoripare umane, care seamănă cu feromoni feline în timpul perioadei de împerechere, precum și parfum de valeriana. Prezența acestor mirosuri nu interferează cu proprietarul și sufletele animale de companie, dar există, de asemenea, arome opuse, din care nu va fi încântat animalul. Dacă pisica începe să se comporte în mod necorespunzător, fără a explicit despre motivele, merită să verificați dacă nu există nimeni în camera care miroase ca o fiară pufoasă. Printre cele mai neplăcute arome, plante, fructe, ierburi și tincturi făcute pe baza lor pot fi distinse. Pisicile nu-i plac sufletul si aroma de alcool puternic, care se va sperie de la locul unde o va pleca.

Știți despre acele arome care nu-i plac pisica, este necesar pentru a influența neascultarea unui animal de companie cauzată de capriciile și nu câteva motive rezonabile. Pentru a afla o pisică pentru a merge la toaletă în locul greșit, puteți ridica acest site prin orice esență care va speria animalul de companie, iar în tavă pleacă câteva picături de valerian pentru ao atrage pentru a corecta nevoile în locul potrivit.

Pe baza acestor cunoștințe, au fost create spray-uri speciale, care pot fi protejate de mobilier și alte locuri nepotrivite pentru feline toaletă.

În cazul în care măsurile convenționale anti-neascultare nu ajuta, agentul chimic va lucra fără probleme. Mirosul acestui mijloc este foarte ascuțit și amar și la pisici pe care-l simt, reactia incepe sub forma unei salivație puternice care cauzează disconfort la animalul acasă. Avantajul spray este că ajută la neutralizarea mirosul de urină, iar aroma normală este restabilită în interior.

Pentru a determina ce nu face exact ca mirosul unui animal de companie, este posibil să se efectueze experimente, dându-pufnind produse diferite, condimente, fructe, legume și obiecte care au un anumit parfum. Un bun proprietar este angajat în educarea pisicii sale, învățându-l, nu numai regimul zilei și locul pentru a merge la toaletă, dar, de asemenea, la alte tehnici. Capacitatea de a influența animalului rapid și ajusta comportamentul său vă permite să obțineți un animal de companie, care va incanta proprietarul și trăi cu el în armonie absolută.

Citește mai mult  Degetele la pisici: funcțiile lor și cantitatea

Cei sau alte mirosuri care pisica prinde nasul poate afecta în diferite moduri:

 • a intari+
 • măriți sau suprimați apetitul+
 • Activare sau instinctele animale înăbușite.

  Utilizarea de arome puternice trebuie să fie justificată și nu ar trebui să dăuneze sănătății animale de companie. formarea prea frecventă privind corectarea comportamentului, care implică un nas feline, poate afecta animalul, provocând o tulburare a sistemului nervos, probleme cu somnul si pofta de mancare. În cazul în care cel puțin unele dintre problemele au fost descoperite, este în valoare de amânare de formare și să încerce să aplice alte tehnici.

  Aromele mai neapreciate

  Pisicile au un miros bine dezvoltat, astfel încât prezența unor mirosuri ascuțite vor fi inacceptabile pentru ei. Cele mai multe dintre animalele de companie nu le place de citrice, pentru că, în afară de miros pronunțat, sunt arome specifice de fructe.

  Acesta este motivul pentru toate uleiurile aromate bazate pe aceste fructe tropicale sunt, de asemenea, a dispărut de un animal de companie familiară.

  Există astfel de animale care au fundamental diferite caracteristici olfactive, iar ei au lămâi cu portocale, miros de tutun și opțiuni similare, astfel încât aveți nevoie pentru a viziona fiara pentru a stabili ce anume la el, și ce sperie și nervings.

  Printre cele mai multe arome neapreciate puteți aloca următoarele.

  • Citrus – lamaie, portocale, grapefruit, care pot fi folosite pentru a preda o pisica dintr-un anumit loc sau de reeducare. Puteți folosi sucul de citrice sau lăsați într-un loc de probleme a crustei acestor fructe, care va provoca eșecul unei pisici de la vizitarea acestei zone.
  • Ceapă și usturoi – Utilizați oricare dintre opțiunile necesare în formă feliată sau rasă pentru a maximiza mirosul. Pisica onorează imediat un non-transportare și nu mai vizitează site-ul pe care proprietarul a marcat. Efectul va fi rapid, dar există un dezavantaj important sub forma unui miros puternic într-o cameră care nu-i place proprietarul.
  • Oţet – este o substanță foarte activă care afectează puternic pisica. Puteți utiliza oțet în ambele divorțate și în natură. Este important să nu exagerați cu cantitatea, deoarece pisica va auzi parfumul chiar și atunci când proprietarul are deja timp să uite că a fost folosit.
  • Uleiuri esentiale – Sunt folosite de o persoană pentru a activa anumite sisteme ale corpului, iar pe pisică are opusul, efectul de frânare. La doar câteva picături va fi suficient pentru a simți miros neplăcut pentru el.
  • ulei Ruta – un mijloc foarte puternic, care poate provoca reacții alergice și dermatite la pisici, de aceea este important să-l folosească frumos și în doze mici, astfel încât să nu dăuneze animalele de companie.
  • condimente diverse – Toate soiurile de piper, rozmarin, cimbru si cuisoare, care sunt atât de iubit de către o persoană, afectează foarte grav pisicile. Dacă utilizați frecvent aceste condimente, puteți suna la tuse si stranut de pisica, care au agravat starea de sănătate.

  Toate mijloacele cu miros puternic afectează pisici în moduri diferite:

  • provoca un puternic sentiment de dezgust+
  • Fii un sentiment de anxietate și de stres+
  • Pet are un sentiment de frică.

    În fiecare situație specifică, este necesar să se aleagă cu atenție un instrument pentru a obține efectul dreptul de utilizare a acestuia. Este extrem de important să se utilizeze arome în cantități moderate și o perioadă scurtă, deoarece pisicile vor auzi prezența unui miros neplăcut pentru o lungă perioadă de timp după ce o persoană încetează să o prindă.

    Citește mai mult  Aegean Cat: descrierea rasei, caracterului și îngrijirii

    Cum să utilizați pentru a speria?

    Nevoia de a folosi mirosuri neplăcute pentru pisici împotriva lor este datorată În apropierea motivelor, dintre care:

    • Mergând în toaletă în locul greșit+
    • Interesul excesiv în culorile gospodăriei cu posibile consecințe negative pentru acestea+
    • Creșterea interesului pentru alimentele umane+
    • „Ocupația” unui teritoriu special cu atacuri asupra celor care vin la ea sau pretinde.

    Pentru a scăpa de mirosul neplăcut al urinei care rămâne în interior după ce mergeți la toaletă în locul greșit, puteți utiliza următoarele mijloace.

    • Vodcă – Se freacă toate suprafețele, ceea ce vă permite să eliminați rapid un miros neplăcut de pisică, dar apare o altă problemă – prezența unei aromă de alcool rezistentă, care poate fi îndepărtată numai cu ventilație lungă.
    • O soluție de mangartee – acest mijloc trebuie să fie suficient de concentrat pentru a salva casa dintr-un miros neplăcut, dar dacă cristalele nu se dizolvă complet în apă, petele vor rămâne din substanță, în special pe suprafețele țesuturilor.
    • Suc de lămâie – îl puteți găti din apă și lamaie sau dizolvați compoziția sub formă de pulbere. Acest instrument ajută la eliminarea mirosului nedorit și împiedică fiara pufos din nou în același loc.
    • O soluție de oțet – Diluați cu apă în proporție 1: 3 și frecați suprafețe solide. Dacă trebuie să aplicați pe țesătură, este mai bine să utilizați pulverizatorul și o umiditate excesivă pentru a scoate cu șervețelele de hârtie sau prosoapele.
    • Sifon – Pentru a scăpa complet de mirosul de urină, trebuie să striciți trucul felinar de sifon și să-i vărsați peroxidul de hidrogen, lăsând astfel pentru o vreme. Puteți aplica o astfel de procedură pentru noapte, după care este de înaltă calitate șters poluat. Utilizați această opțiune pe suprafețele de țesut este nedorit, deoarece divorțul rămâne din mijloace.

    În cazul în care animalele de companie au început să urce pe masă sau să meargă de-a lungul ferestrei cu culori de cameră, este necesar să luați imediat măsuri pentru a rezilia astfel de acțiuni. În cazul florilor, puteți descompune peste fustele de portocale sau adăugați un zestul la sol. Un mijloc bun înspăimântător va fi utilizarea de dușmani de pisici – vulpi și coyote. Dacă vorbim despre masă, atunci puteți utiliza parfum sau uleiuri esențiale care sunt suprafețe prelucrate. În plus, puteți lăsa un burete umezit pe suprafață.

    Alegerea uneia sau a unei alte neascultăți anti-felină, este necesar să încercați inițial toate căile de expunere inofensive și numai după identificarea neajutorării, încercați aromoterapie, ceea ce va provoca reacții puternice negative asupra animalelor.

    În unele cazuri, reușim să învățăm un animal de companie să se comporte corect și, în unele, se dovedește efectul opus, deoarece pisica dezvoltă atacuri de panică și alte tulburări de conștiință care pot dăuna altora.

    O altă situație problematică cu care se pot confrunta rezidenții de vară sau cei care au o grădină – un interes excesiv al animalelor lor sau al altora animale pe pământ. grădină felin provoacă o asociere cu o tavă, astfel încât acestea să poată proteja nevoia lor de acolo, ceea ce face de multe ori că este puțin probabil să-i placă proprietarului. Pentru a face față unei astfel de probleme, puteți aplica câteva tactici.

    • Simțiți și hidratați teritoriul grădinii, Ce va trimite dorința pisicilor pe ea, și chiar mai mult pe jos în toaletă, pentru că sunt animale curate și nu vor urca în murdărie.
    • Merită inspectarea teritoriului, Prin care pisicile penetrează grădina și le elimină. Dacă există, nu a fost găsit, este în valoare de a face un mic defileu lângă gard și umple-l cu pietriș, pe care eu chiar nu-mi place pisicile.
    • Dacă luptați cu animalele nu funcționează, atunci puteți selecta o anumită zonă pentru ei, unde vor petrece timp, nu vărsați recolta pe alte paturi. Pentru a realiza un astfel de rezultat, este worthwhinking un teren mic, adormi cu nisip și de irigare cu un număr mic de valeriana, care va atrage imediat animale și distragă atenția de la restul teritoriului.
    • Pentru a speria oaspeții nedoriți, Puteți ateriza acele plante care fac un parfum neplăcut și ascuțit. Este piper amar sau câine koleus.
    Citește mai mult  Caracteristici ale dealului Catenii Conserve S

       Orice luptă împotriva trucuri trebuie să fie moderate, fără inflexiune și rău animalelor, așa că merită să fie la fel de precaut în alegerea fonduri pentru a speria pisicile în fiecare caz.

       Masuri de precautie

       Înainte de a începe măsuri educaționale pentru a preda o pisica de la un obicei nociv, este în valoare de gândire cu privire la alegerea metodei de expunere. animale Vârsta, sexul său, caracterul și comportamentul – toate acestea merită luat în considerare atunci când aleg. Inițial, aceasta este în valoare de a aplica tacticile cele mai moi si uita-te la comportamentul animalului. Pentru unele animale de companie, chiar și astfel de restricții vor fi la nivel mondial, iar ei vor înceta să cusatura, și pentru alții care vor avea nevoie de opțiuni mult mai grave.

       În cazul în care sa decis să lupte un comportament incorect cu mirosuri puternice, trebuie să vă asigurați că pisica este complet sănătoasă și nu are reacții alergice la un anumit parfum, care este selectat pentru utilizare.

       Al doilea, nici un factor mai puțin important este starea de sănătate a proprietarului. Nu uitați că o persoană poate începe, de asemenea, alergic la mirosuri ascuțite, și în loc de formare un animal de companie vă puteți răsfăța în serios propria sănătate.

       În cazul în care mijloacele de expunere este acceptabil pentru toate, este găsit, este necesar să se începe să utilizați-l de la cele mai mici doze și se lasă pentru o perioadă scurtă de timp, după care este posibil să se curat și să efectueze curățarea umedă de înaltă calitate. Utilizarea de mirosuri nu aduce o satisfacție animal, îl enervează și provoacă disconfort, așa că nu merită o lungă perioadă de timp la chin tau preferat.

       De îndată ce este planificat progresul în formare, este în valoare de oprire, folosind mijloace aromatice și pentru animale de companie laudă pentru un comportament bun. În cazul în care situația negativă se repetă, este în valoare de repetarea metodei până când începe să aducă rezultate pozitive. În cazul în care animalul de companie are semne de alergii sau comportament anormal, orice experimente ar trebui să se oprească și să-l arate medicului veterinar.

       Despre ce mirosuri afectează pisicile mai eficient, învățați din video.

       Evaluează articolul
       ( Încă nu există evaluări )
       Adaugă comentarii

       ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: