Ce mănâncă un papagal?

Ce mănâncă un papagal?

Parrot – o pasăre mică care se distinge prin culoarea strălucitoare a penelor. În condiții naturale, se hrănește cu semințe, fructe dulci, fructe de padure, precum și rinichi de arbuști și copaci. În prezent, mulți oameni au aceste animale de companie frumoase și gol în apartamente și case lor. Prin urmare, este foarte important să se hrănească papagalul în mod corect, să aibă grijă de el și de îngrijire.

Reguli de hrănire

Fiind în captivitate, pasărea nu are posibilitatea de a alege independent o dietă, astfel încât o persoană trebuie să ofere un papagal pentru o astfel de mâncare, care va conține toate substanțele necesare pentru viața sa normală. Salvați pe hrănirea unui animal de companie nu merită, deoarece produsul de calitate scăzută poate provoca răni. Una dintre cele mai bune opțiuni pentru hrănirea papagalilor în mediul de acasă poate fi numită un amestec de cereale de cumpărare. Principalul lucru este că are o înaltă calitate, o bună reputație și ambalate corect. Un astfel de produs va contribui la alimentarea corectă a păsării, deoarece este cât mai aproape posibil de o mâncare sănătoasă, care a căzut de papagali pe voință. Cu toate acestea, ca și alte ființe vii, acest animal de companie luminos dorește o varietate de dietă pentru a primi nu numai bucuria gustului, ci și saturarea corpului cu vitamine și minerale suplimentare.

Să se hrănească în mod neașteptat, merită să cumpere cu o marjă, dar puteți hrăni animalul și unele produse că există case. În magazinele specializate puteți cumpăra alimente cu o compoziție cu o singură componentă și multicomponenta. Proprietarul trebuie să știe că puiul nu va putea înghiți produsele destinate unui papagal adult, astfel încât acestea merită hrănite cu amestecuri speciale zdrobite din cereale, semințe, fructe, frunze și miere. Pentru ca animalul să crească sănătos, proprietarul ar trebui să știe, el iubește mâncarea monotonă sau preferă o schimbare permanentă a produselor.

O regulă importantă de nutriție este prezența în alimentația păsărilor umede, gătite și uscate. PET nu ar trebui să fie foame, deci merită să cunoașteți și să controlați cât de mult este nevoie de hrană pe zi. Dacă pasărea este mică, atunci porțiunea unică pentru ea este de 18 grame și tratamente suplimentare – 4 grame. Cu dimensiunea medie a papagalului, porțiunea furajelor nu ar trebui să fie mai mare de 32 de grame, dar un tratament – 7 grame. Dacă pasărea este mare, apoi la un moment dat ea mananca 90 de grame de produse alimentare, și în plus pot fi tratate 20 de grame de produse alimentare.

Tipuri de furaje

Dacă dieta papagalilor este compilată corect, animalele de companie nu doare, iar aspectul lor este caracterizat prin puritate, frumusețe și atractivitate. feed-uri Bird poate fi de mai multe specii.

 • Uscat. Acestea includ un amestec de culturi de cereale, semințe germinate, vitamine și aditivi.
 • Suculent. Acest tip de produse alimentare cu alimente include fructe, legume, verdeață.

Elementele importante ale nutriție corectă a unui animal de companie este apă curată. Schimbarea forajului este în valoare de exercitarea zilnică, chiar dacă există încă apă în ea. Pernaya animale de companie poate agita o anumită cantitate de matreata si pudra care apa poate polua. Puteți utiliza apa de la robinet convențional, de asemenea, îmbuteliată, dar nu este recomandat să se toarnă o pasăre distilată.

Citește mai mult  Sheba pisica hrană

Vitaminele și păsările de hrănire sunt minerale sub formă de pietricele și amestecuri cumpărate în magazin. Aceste adăugări sunt capabili de a face complexe cina pentru animale de companie, bogat și util. Popularitatea recentă a achiziționat recent sepia. Cu ajutorul ei, papagalul este angajat în Claw revendicarea, prevenind astfel deformarea aceasta. pietricele minerale constau dintr-un procent semnificativ de CA, P, MG, FE, ZN. In magazinele speciale, puteți cumpăra bunuri care conțin o cantitate semnificativă de cărbune, calcar, cretă, corali, scoici marine, argile, nisip. hrana granulata are o anumită cereale, legume, vitamine compoziție, minerale. Baza acestui produs – făină de porumb combinate cu alte componente.

Proprietarul este obligat să știe că PET Pennativ nu poate fi dat alimente, care este destinat unui alt animal, deoarece componentele sale pot provoca consecințe distructive.

Do consumul de carne?

Unele specii de păsări folosesc hrana pentru animale, dar sunt de așa natură încât ele nu au nevoie de ea. In dieta papagalului, prezența de carne nu este considerată o necesitate. Proprietarul poate oferi carne de păsări ca un tratament. Produsele de origine animală pot fi date animale de companie rar și, treptat,.

În mod alternativ, osul cu rolele rămase din pasta de hârtie pe ea.

Cereale si seminte

Dieta păsărilor ar trebui să includă furaje care sunt capabile să satureze corpul la toate cele importante și necesare pentru funcționalitatea optimă. Altfel, prietenul cu pene se poate îmbolnăvi. Nutriția papagalilor, care se găsește acasă, este considerată un amestec de cereale, care este achiziționat în magazin. Aceasta este cea mai economică opțiune de hrănire, deoarece pentru a satura papagalul aceasta trebuie să fie destul de un pic.

La achiziționarea de produse finite, este în valoare în considerare cu atenție alegerea ei. Hranei pentru animale ar trebui să aibă un nivel ridicat de calitate și de ambalare ermetică. În amestecuri solide trebuie să existe componente care papagalii iubesc foarte mult:

 • mei – 60%+
 • ovăz – 20%+
 • Seminte de floarea soarelui – aproximativ 15%+
 • Alte cereale și semințe, cum ar fi consumul de canabis, in, canar.

Pentru hrana aceste animale de companie luminoase se potrivesc, de asemenea, susan, cereale de grâu, mac, semințe de dovleac, porumb uscat, hrisca, mei. Chumise este considerat unul dintre cele mai bune opțiuni de alimentare de cereale pentru un papagal. Proprietarul trebuie să urmeze faptul că dă la animalul. În cazul în care amestecul de cereale are o matriță, sau să vină peste semințe rasfatata, nu se poate da un papagal. Semințele precum cerealele trebuie să fie caracterizate prin puritate și prospețime.

beneficiu special papagalului aduce mănâncă semințe gerred. Acest tip de hrană pentru proprietarul poate pregăti independent. Acest produs poate fi stocat nu mai mult de două zile și numai în frigider. Etapele de preparare a semințelor germinate:

 • Este necesar să se selecteze boabe de înaltă calitate, cum ar fi fulgi de ovăz, grâu sau de cânepă+
 • produsul se spală bine cu apă curată+
 • Seminte plasează în fund și se înmoaie în apă caldă+
 • Recipientul este acoperit cu un tifon curat+
 • boabe preparate ar trebui să fie lăsat singur și urmăriți dorința lor.
Citește mai mult  Câți trăiesc și ce depinde?

Orekhi

Cei mai multi papagali dragoste nuci, dar din cauza mare gras acestea ar trebui să se acorde o pasăre ca un tratament. Acest produs nu ar trebui să fie sărată, se poate mânca oameni. Este imposibil de a trata o pasare cu nuci, caju, macadamia proaspete, deoarece acestea au coajă toxice.

Papagalii arată consumul de următoarele tipuri de fructe cu coajă:

 • Migdale+
 • acaju+
 • nucă de cocos cip+
 • Funduka+
 • Arahide+
 • cedru+
 • Pecan+
 • Pistashek+
 • walnky.

Este posibil să fructe furaje?

Ca aditiv la dieta principală, pasărea ar trebui să primească de fructe, fructe de padure. Fiecare din fructe este de îngrijire se spală bine înainte de servire, livrarea din coaja și murdărie. Ca delicatese dulci, păsări vii ar trebui să servească tratează fructe.

 • Cireșe, prune, cireșe. Acesta poate fi tratat cu un prieten pană cu ei exclusiv într-o formă ameți și fără oase.
 • Rose Hip. Acest boabe este considerat util, papagalul poate mânca proaspete și fierte într-o formă.
 • Pepene produce un efect laxativ asupra corpului animalului, de aceea este imposibil de a da o mulțime. De pepene verde da exclusiv carne cu oase.
 • Coacăze, victorie, cătină, afine, merișoare de munte, afine, zmeură, Rowan. produsul Parrot mănâncă date pot fi efectuate într-un loc uscat și proaspăt.
 • Struguri necesită îngrijire de scurgere înainte de servire.
 • Kiwi, banane. Papagalii trata doar o parte moale a acestor fructe, fără piele.
 • Granat Este considerat util dacă pasărea nu este în exces. Într-o situație în care animalele de companie au o boală de ficat, este în valoare de refranking din fructe.
 • Mere, pere. Un mar este un fruct care conține fier și vitamina C, și pere – fibră într-un raport procentual mare. Din aceste produse, pasărea este în valoare de decolorare numai carnea fără semințe și piele. Semințe de aceste produse pot dăuna organismului pentru animale de companie.

Papagalul tractul gastrointestinal reacționează la tanic acizi, uleiuri esențiale, care este motivul pentru care penate este interzisă mango trata, avocado, curmale și papaya. De asemenea, este în valoare de pamping de portocale, nectarine, piersici, mandarinele osoase. La intrarea in tangerine in dieta, este necesar să se facă acest lucru treptat, de exemplu, ca aditiv pentru vitamina. Cumpărarea fructe proaspete, este în valoare de tratarea cu atenție aspectul lor.

Este mai bine pentru a înlocui produsele cu o culoare pal la portocaliu strălucitor, există caroten în ele, care saturează corp cu vitamina A.

Am nevoie pentru a da legume?

Pentru balanța de papagali de nutriție în valoare de hrănire Legume, verdeață.

 • Morcov Este destul de util, prezența sa în regimul alimentar al păsării este pur și simplu necesară datorită conținutului mare de vitamina A. Morcovul este dat în stare proaspătă, în timp ce acesta este în valoare de tăiere în formă de fracțiuni sau de a pierde. În mod alternativ, acesta poate fi recunoscător și a servit un animal de companie, cu un ou sau ambarcațiune fiert.
 • Pepene galben, dovleac. Aceste produse sunt bogate în vitamine, prin urmare, este considerat un element important al aprovizionării pentru un papagal. În plus față de elemente utile, doza optimă de zahăr este în aceste culturi ochiurilor de plasă, toate ajută corpul papagalului crească sănătos. semințe de pepene galben și dovleci sunt, de asemenea, bogate în vitamine. Legume în valoare de a da animalelor de companie prime și feliate.
 • Zucchini, Patchsons – Acestea sunt legumele cu un continut mare de vitamina. Și, de asemenea, ele sunt bogate in fibre, care are un efect benefic asupra sistemului digestiv păsări de curte.
 • Castraveți. Această legumă verde are un conținut ridicat de vitamina E, precum și poate fi folosit ca sursă de lichid. Este demn de remarcat faptul că castravetele cultivate folosind substanțe chimice poate dăuna papagalului, deci merită abandonarea produselor de calitate scăzută.
 • Roșii. Utilizarea legumelor roșii este capacitatea de a umple organismul cu vitaminele C și în. Precum și în ele o mulțime de fluide, astfel încât legumele umple lipsa de apă în corp. Papagalul iubește să mănânce nu numai partea moale a tomatei, ci și semințele sale în care multe elemente utile.
 • Foaie de varză – un depozit de numeroase micro-și macroelemente, vitamine, de aceea trebuie să hrănească un animal de companie domestic. Este din punct de vedere categoric de a da un papagal negru de fum, deoarece substanțele conținute în acesta pot provoca un rău ireparabil papagalului.
 • Piperul bulgar. Această legumă poate mânca, de asemenea, un papagal, dar numai soiuri dulci.
 • Brocoli – legume Recomandat pentru produse alimentare de animale domestice. Inainte de servire este în valoare de a rezista până la 5 minute în apă clocotită.
Citește mai mult  Culorile pisicilor etiopiene: soiuri, definiție, alegerea

beneficii semnificative pentru papagali aduce verdeață într-o varietate de specii. Cea mai bună opțiune pentru papagal este de verdeață, care este cultivat în grădină sau în grădină, pot fi tratate cu rinichii săi din copaci, arbuști, pătlagină și păpădie verdeață. Înainte de hrănire pentru animale de companie, este în valoare de ea pentru a efectua oparirea ei de apă clocotită și bine lesa fiecare bucată. Papagalii dragoste copaci sfeclă, pătrunjel, spanac.

Culoarea verde bogat afecteaza in mod favorabil corpul papagalului, de aceea legumele și verde au nevoie pentru a servi lor preferat în mod constant. În acest caz, volumul de legume în dieta ar trebui să depășească fructe.

Ceea ce nu se poate hrăni papagali?

În ciuda nevoii de diversitate în dieta păsărilor, există produse care este strict interzis să mănânce. Proprietarii ar trebui să fie amintit că pasărea nu poate fi alimentat cu feluri de mâncare preparate pentru ei înșiși, deoarece, de exemplu, în legume din supa este o sare și grăsimi, care este contraindicată.

Produsele interzise includ următoarele:

 • mango, papaya, avocado+
 • Rewack, măcriș+
 • Ciuperci, vinete+
 • cartof+
 • Condimente+
 • Soia, fasole roșie în formă brută+
 • ceapa usturoi+
 • pâine+
 • ciocolată+
 • alcool+
 • cofeină+
 • Dulciuri si produse sarate+
 • un pește+
 • ciuperci+
 • gogonele+
 • brânză.

Și nu este în valoare de hrănire papagali din gură, pentru că în acest fel, puteți trece animalele de companie de microbi și ciuperci rău intenționate, care sunt sigure pentru o persoană, dar foarte dăunătoare pentru pasăre. În ciuda faptului că papagalul este modest în alimente, merită luat în considerare de nutriție cu extremă precauție și atenție.

Regula principală în pregătirea dietei este inocuitatea și diversitatea.

Despre cum să se hrănească papagalul ondulat, uita-te în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: