Cei mai mulți câini scumpe

Cei mai mulți câini scumpe

Aproape fiecare persoană care a decis să ia un catelus care nu de pe stradă, știe ce o mulțime de bani va trebui să se stabilească pentru el. Cu toate acestea, pentru cunoscători de câini de rasă, nu contează.

Factorii care afectează costul

Cățeluși preț depinde de diferiți factori. Determina unul, cel mai scump rasa va fi foarte dificil. În primul rând, costul de câini depinde de:

 • Rasa rara de animale+
 • Puritatea genealogiei selectat individuale+
 • Numărul de recompense primite și a câștigat titluri+
 • sănătatea și aspectul animalelor.

Conform tuturor acestor date, rating-ul de cele mai populare câini, atât în ​​lume, cât și în regiuni separate.

câini de talie mică de top

Mai întâi trebuie să se familiarizeze cu rating-ul de cele mai populare câini de talie mică. La urma urmei, aceste animale sunt considerate una dintre cele mai cumpărate.Pentru ei, va fi nevoie de prea mult spațiu, acestea pot fi luate cu ei oriunde. În plus, acestea sunt destul de activi.

 • Chihuahua. Aceasta rasa de caini este unul dintre cei favorit printre oameni bogați. Și acest lucru nu este în zadar, deoarece câinii diferă de alte animale cu individualitatea lor. Ele cântăresc nu mai mult de 3 kg, cu o creștere de până la 20 de centimetri.

In ciuda inaltimii mici si greutatea, acesti caini sunt neînfricați. Ei vor apăra proprietarii lor de la toate amenințările la ultima. De asemenea, Chihuahua sunt excelenti companioni și va fi capabil să lumineze singurătatea oricărei persoane.

 • Bishon Frieze. Locul al doilea în dreptul enumerate aparține acestui câine. Aceasta este o foarte frageda si animale fermecător, care a devenit un animal de companie de la femei italiene și franceze. Tălmăcit, înseamnă Bishon friză „Curly Blonde“.

Câinii se cântărește nu mai mult de 4.5 kg, cu o creștere în 25 de centimetri. Toate animalele sunt făcute pentru stăpânii lor, le place să joace mult, perfect vândut nu numai cu adulții, dar, de asemenea, cu copii.

 • Boston Terrier. Al treilea câine mic în listă este un Boston Terrier. Greutatea lui poate ajunge până la 8 kg atunci când înălțimea în 40 de centimetri. De la alte tipuri de câini ele diferă în minte, astfel încât este ușor să-i învețe.

Animalele sunt ușor de sudat cu copii mici. De asemenea, le place să efectueze diferite lucruri scumpe. Prin urmare, valorile vor trebui să țină într-un loc inaccesibil.

 • Papillon. Dintre toți câinii din rasele mici, papillions sunt considerate cele mai vechi spanieli. Acestea pot fi găsite în curțile regilor din Franța. Tradus nume, cum ar fi „Butterfly“. Urechile la câini seamănă cu aripi, în afară, fruntea lor are o anumită culoare, ceea ce le face ca fluturi.

Câinii se cântărește nu mai mult de 4.5 kg, cu o creștere în 25 de centimetri. Durata de viață a acestora este de 16 de ani. Acestea sunt animale destul de prietenos, care nu pot aparține, nu numai cu proprietarii lor, dar, de asemenea, cu oamenii altor persoane.

 • Pomeranian Spitz. El a fost condus în Germania. Spre deosebire de alte animale, nu numai curaj, ci și devotament, precum și minții. Se cântăresc câini până la 3 kg, cu o creștere de până la 20 de centimetri.

 • jucărie Pudel. Aceasta rasa jucărie de caini este destul de sensibil și loial proprietarilor săi. Acesta este adesea folosit pentru a urmări, cât și pentru animale. Cântărește un astfel de animal nu mai mult de 3,5 kg, iar creșterea vine de până la 22 de centimetri.

 • Yorkshire Terrier. Aceasta nu este doar cel mai mic câine, dar, de asemenea, cele mai frumoase dintre toate. Acesta cântărește până la 3 kilograme, cu o creștere în 21 de centimetri. Perfect potrivit pentru case în cazul în care câinele va fi singurul animal. Ghivece nu sunt numai inteligente, dar, de asemenea, complet neînfricat.

Evaluarea raselor în Rusia

Evaluarea celor mai scumpi câini din Rusia este după cum urmează.

 • Alaskan Kli-Kai. Să începem cu aceste animale. Little Husky a apărut destul de recent. Ele pot fi găsite, cu excepția pepinierelor speciale, astfel încât costul căței în unele cazuri chiar ajunge la 40 de mii. rubles.

 • Salyuki. Este un animal lung și fragil. Are picioare foarte subțiri, precum și o coadă pufoasă și o lână moale. Prețul este destul de mare (până la 100 mii. ruble) datorită rarității rasei.

O mulțime de indivizi au dispărut în timpul celui de-al doilea război mondial.

 • American Bullie. Această rasă de câini a apărut destul de recent – la sfârșitul secolului XX. În plus, este recunoscut numai prin accentul Statelor Unite ale Americii și al Rusiei. În ciuda faptului că câinii au o viziune destul de formidabilă, ele sunt neagresive și foarte sociabile.

Pentru o persoană, un astfel de animal poate fi nu numai un prieten excelent, ci și un apărător frumos. Costă până la 300 de mii. rubles.

 • Affenpinerch. Popularitatea unei astfel de rase de câini a crescut datorită devotamentului lor uriaș față de proprietarii săi, precum și curajul și dragostea pentru jocuri. Prețul acestora în Rusia vine până la 50 de mii de ruble.

 • Mastiful tibetan. Această rasă închide primii cinci câini populari și scumpi. Costul mastifului este de la 30 de mii de ruble, este unul dintre cele mai rare și exotice animale din multe țări ale lumii.

Cei mai scumpi pui din lume

În plus față de evaluările țărilor individuale, există, de asemenea, un top global care are nevoie de o considerație detaliată.

Mastiful tibetan

Dacă în Rusia Mastiffs tibetan ocupă ultimul loc în tabelele de rating, apoi în topurile lumii, animalele chineze rezervate Primul loc. Prețurile pentru un catelus pot varia de la 2 la 14 mii. Dolari. Totul depinde de culoarea câinelui. Deci, mastifful alb, care se găsește destul de rar, a fost vândut pentru 1 milion 200 de mii. Dolari. Rudele sale roșii au fost vândute și mai scumpe – pentru 1,5 milioane de dolari.

Deja cu un an greutatea mastiffilor vine la 80 de kilograme. În unele cazuri, adulții pot cântări până la 125 de kilograme. În ciuda greutății sale uriașe, câinii sunt curați și îngrijiți. Ele sunt ușor de a pleca spre antrenament, dar pentru aceasta trebuie să le faceți din vreodată asupra educării. Mastiffs sunt calm și amabili și, de asemenea, au o aderență excelentă de vânătoare.

Zi ei dorm, de obicei, și noaptea de gardă pe teritoriul proprietarului lor.

Cavalier-regele Charles Spaniel

A doua poziție din lista celor mai scumpe câini este acest animal din est. Costul său poate fi de la 4-12000. Dolari. Câinele a devenit un favorit nu numai în majoritatea doamnelor seculare, ci și de la regele englezești Charles II.

Câinii se deosebesc de un caracter bun și complet non-agresiv. În plus, sa observat că animalele cu cel mai puternic subliniind ajutor pentru a face față cu ei. Acest caine merge destul de o mulțime de legende. Într-una dintre ele se spune că câinele a fost însoțit de Regina Scoției Maria privind executarea.

creșterea PSA – nu mai mult de 30 de centimetri. Câinii sunt foarte liniștite și societatea dragoste nu numai adulți, ci și copii mici.

Câine Samoyed

Zapada-White Beauty ocupă locul al treilea în clasamentul. Ea este prietenos și inteligent, îi place să se joace foarte mult, asa ca va fi un companion excelent pentru mulți oameni singuri. Un astfel de câine un nu este considerat un animal decorativ, este mai rasa de lucru. Prin urmare, se va cere nu numai plimbari simple, dar, de asemenea, unele exerciții.

Pe lângă oamenii din Samoyedului trăiesc cu mult timp în urmă. Cel mai adesea ele se găsesc în partea de nord, deoarece acestea au o haină de blană groasă, care le protejează în cel mai puternic îngheț.

Mulți medici prescriu comunicarea cu astfel de prieteni cu patru picioare pentru combaterea depresiei.

Bulldog englez

Mulți proprietari numesc câini similare „Beautiful Ugly“. Dar nu fiecare persoană știe că o inimă foarte blând este ascuns în spatele unei noncubs. Câinii nu sunt agresivi si se inteleg foarte bine cu oamenii și alte animale de companie. Pentru mulți, ei fac excelenti companioni.

Le place să se înmoaie pe perna moale și mesteca ceva delicios. Animalul este destul de gras, are un cap mare si o fata mare. Torso largă, dar în același timp scurt. Labele în scurt animale și masive, dar urechile sunt mici și în picioare.

Aproape toate animalele sunt diferite devotament imens și poate simți schimbarea stării de spirit a proprietarului lor. Astfel de câini la toate dintre ele sunt încă încăpățânat. În cazul în care au vrut să-și îndeplinească o anumită echipă, atunci nimeni nu poate face să o facă. pret Dog – de la 3-9000. Dolari.

Chow Chow

Există două tipuri de astfel de câini. Reprezentanții uneia dintre eleau o lână netedă, al doilea este nepoliticos.Ambele categorii se referă la câini scumpe. Ele sunt un pic ca puii si nu sunt doar caini de paza, dar, de asemenea, de vânătoare ps.

Mulți oameni cred că strămoșii Chau-Chow erau ursi reale, cu toate acestea, nu a fost confirmată oficial. Specialiștii susțin că strămoșii lor erau lupi, dar tibetane Dogs a luat parte la formarea rasei in sine.

Chow-Chow are o vedere destul de bună și, în același timp, dificil. Ele sunt independente, incapatanat, le place să se simtă putere. Prin urmare, pentru persoanele care nu au experiență datorate în comunicarea cu caini, Chow-Chau nu este pur și simplu potrivit.

Dar nu în mâinile cu experiență ei vor doar tovarăși excelent, dar, de asemenea, apărători buni. Pentru a face acest lucru, ei trebuie să fie instruiți din vreodată. Apoi, ei nu vor fi agresivi în raport cu străinii și vor putea să se înțeleagă cu alte animale de companie care vor fi pe un teritoriu cu ei. Dacă vorbim despre prețul unor astfel de frumuseți, acesta variază de la 3 la 8,5 mii. Dolari.

Totul depinde de puținerea și culoarea animalului.

Rottweiler

A șasea poziție în clasamentul din dreapta ocupă Rottweiler. Rottweilerele nu sunt numai printre cele mai scumpe, ci și una dintre cele mai căutate animale din mai multe țări. Ei au o mulțime de „profesii”. Aceasta este protecția oilor și protecția împotriva tâlharilor și lucrează în siturile de poliție.

Câinii combină inteligența imensă și o forță fizică mai mare. Ele sunt ușor instruite și frumoase. Dacă vorbim despre strămoșii lui Rottweilers, ei erau războinici și luptători care au însoțit proprietarii lor în multe campanii militare.

Câinii patriei este Germania, Rottweil City. Timp de mulți ani de Rottweilers folosit ca câini de lucru. Au transportat cărucioare grele, precum și bovine nete de vânzare. Speciile lor formidabile au fost folosite pentru a speria tâlhari. În Uniunea Sovietică, câinii au apărut numai după marele război patriotic mare.

Până în prezent, au devenit vegheri minunați. Astfel de animale au în mod constant nevoie de efort fizic grav sau de înot. Proprietarul câinilor trebuie să aibă un caracter puternic. Dacă vorbim despre prețul animalelor, atunci oscilează de la 3,5 la 8,5 mii. Dolari.

Lyon Bishon

La locul al șaptelea există o astfel de rasă fermecătoare de câini ca Lyon Bishon. Ea este familiară cu oamenii din fotografiile celebrului artist Francisco de Goya, care a descris-o pe panza lui. Mulți numesc această creație mică cu un câine de leu, chiar animale și aparțin rocilor pitic. Ei sunt foarte legați de proprietarii lor, deoarece au nevoie de multă căldură și mângâiere, precum și o bună îngrijire și îngrijire.

Animalele au un caracter vesel precum și temperament liniștit. Le place să se joace cu copii și adulți. În plus, Lyonds cum ar fi plimbări în aer liber. Dimensiunea lor este mic, dar curajul de animale care nu interferează. Câinii, fără să se gândească, se grăbește să-și apere proprietarii lor la cel mai mic nevoie.

La începutul anilor 1960, aceasta rasa de caini a fost pe cale de dispariție aproape completă, așa că a fost listat în Cartea Recordurilor. Dupa cativa ani, rasa a fost complet restaurată. Costul de pui Lyama variază între 2-7000. Dolari.

câine Faraon

În locul opt este o rasa de caini, care Sa născut aproape fără participarea la această persoană. Povestea ei a început în urmă cu mai mult de 5 mii de ani. Astăzi este destul de rare animale.

Astfel de câini grațios și sofisticate sunt companioni excelente. Acestea se disting prin obiceiuri aristocratice și au o dimensiune medie (creșterea lor nu depășește 62 cm). in afara de asta, Câinii au calități care nu sunt absolut caracteristice cu patru picioare. De exemplu, atunci când arată bucurie, atunci ei au un pic încruntat și zâmbesc. Și când sunt rușine de orice excursii, încep să se rotească urechile, jantele de ochi, precum și vârful nasului.

Câinii Faraon au o anumită caracteristică și că femelele își pot retrage descendenții doar o dată pe an. Acești câini sunt foarte inteligenți, adesea gândindu-se la acele echipe pe care le le dă proprietarul. În unele cazuri, chiar refuză să le îndeplinească. Faraonii preferă adesea să-și ia propriile soluții.

Pentru aceasta, în viitor, nu sa întâmplat, o persoană ar trebui să fie angajată în educația animalului său de companie de la o vârstă fragedă. Acest lucru îl va ajuta să devină lider în ochii secției sale.

Câinii găsesc cu ușurință o limbă comună cu alte animale de companie din apropiere. Cu toate acestea, animalele mai mici pot calcula prada luminii, ca PNOV a dezvoltat puternic instinctul de vânătoare. Deci, hamsterii sau cobaii trebuie să păstreze cât mai mult posibil. Cu câinii de copii ajung bine. Ele costă de la 2 la 7 mii. Dolari.

Bărbați collie

Printre animalele scumpe merită să remarcăm o rasă veche de câini scoțieni, cum ar fi Collie Bearded. A apărut pe lumină ca urmare a trecerii păstorului de staroangal și a comandantului. Acest câine frumos și inteligent poate fi atât un tovarăș pentru oameni singuri, cât și pentru animale care folosesc pentru muncă. Collie studiază cu ușurință, așa că pleacă rapid pentru antrenament.

Să le conțină cel mai bine în case de țară. Se poate face în apartamente dacă câinii vor merge mult timp. Prețul nu este prea mare: poti cumpara un catelus pentru o mie de dolari, dar indivizii noastre cu premii și sunt de până la genealogiilor 4,000.

În Akita

Ultimul loc în lista celor mai scumpe câini ocupă de animale cu forme clasice. Akita Inu este considerat proprietatea Americii, în plus, aceasta rasa este popular în multe țări din Europa. Apariția acestor animale este foarte original,. Capul lor este destul de mare și are o frunte mototolită, labe si urechile sunt prea masive, ca un urs mic. Akita Inu este perfect pliat și se referă la rasele de talie mare de câini.

De asemenea, merită remarcat faptul că Cainii din aceasta rasa nu au fost aduse de o persoană, dar a apărut pe cont propriu. Strămoșii lor au fost Akita, precum și Matagi Inu, care a trăit în munți în secolul al VIII-. Cel mai adesea, piesele au fost folosite pentru ursi de vânătoare, precum și vieri. Datorită acestui fapt, câinele a primit numele de „Dragă Hunter“, aceasta este traducerea „Akita Inu“ din japoneză.

Mai activ, acești câini au început să divorțeze în secolul al XVIII-lea. La curtea împăratului, ei au fost capabili de a obține un statut special. Numai cei care au rotit în cele mai înalte cercuri ale societății le-ar putea avea. Dacă o persoană jignit un astfel de câine, el a fost imediat supus la pedepse mai degrabă dure.

Până în prezent, Akita Inu poate fi de încredere chiar și de îngrijire pentru copii mici. Ei nu vor avea doar grijă de copii, dar va fi dedicat pentru a servi proprietarului lor, precum și toți ceilalți membri ai familiei. În cazul unui atac brusc asupra unei persoane, ei îl vor apăra fără întârziere. Astfel de câini sunt luate în serviciu în site-uri de poliție și unitățile militare. Catelusii poate costa de la 1.5-5,000. Dolari.

Rezumând, putem spune că orice rasa de caini este ales, punctul cel mai important nu este prețul său, dar caracteristicile de sănătate și natura. Prin urmare, atunci când cumpărați, acordați atenție în primul rând aspectului catelului, activității sale și, de asemenea, asigurați-vă că priviți prin pedigree cu informații despre părinți.

Pe caracteristicile celor 15 cele mai scumpe rase de câine, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: