Cele mai mari caini din lume

Cele mai mari caini din lume

Există un număr foarte mare de soiuri de câini. Unele dintre ele au un tip incredibil de lână, o culoare extraordinară, o poveste uimitoare de origine sau de dimensiuni simple unice față de celelalte animale cu patru picioare. În acest articol, ne vom familiariza cu cei mai mari câini din lume, precum și cu particularitățile întreținerii lor la domiciliu.

Câinii cu ceea ce parametrii sunt considerați mari?

Din păcate, astăzi nu există o divizie oficială a tuturor câinilor pe baza dimensiunii și formelor lor. Crediții cu experiență au fost împărțiți condiționat de toți câinii la roci gigantice, mari, medii, mici și pitice. În procesul de determinare a dimensiunii animalelor de companie, se iau în considerare un număr de parametri: Ratele maxime de creștere, dezvoltarea musculatura, greutatea corporală medie, starea osoasă.

De regulă, rasele includ câini mari cu următoarele caracteristici externe:

 • Indicatorii de creștere din greabăn trebuie să fie de cel puțin 60 de centimetri+
 • Greutatea unui individ adult trebuie să fie de cel puțin 26 de kilograme.

Reprezentanții soiurilor gigant se încadrează în lista raselor potrivite pentru aceste caracteristici. Aceasta înseamnă înălțimea în greabăn la 75-80 cm și greutate mai mare de 45 kg. Printre cele mai multe persoane dimensionale găsite cele mai multe ori reprezentanții rase, mastiffilor și wolfges.

Scopul principal al raselor mari și mari de câini este de obicei o securitate, servicii sau activități de companie simple. Istorice și moderne cazuri sunt cunoscute, atunci când reprezentanții rasele de talie mare au fost implicați în vânătoarea și protecția turmelor de vite mari și mici.

  De multe ori, aceste animale de companie acționează ca însoțitori obișnuiți, bone pentru copii, precum și conductori pentru nevăzători și persoanele cu handicap.

  Avantaje și dezavantaje

  În conținutul fiecărei rase de câini există propriile sale avantaje și dezavantaje individuale, dar există o listă de momente pozitive și negative care sunt la fel de corecte în raport cu toți câinii mari.

  Să începem cu plus.

  • Securitate. Un câine mare este un gardian minunat nu numai pentru tine, ci pentru întreaga familie. Cu astfel de câini va fi mai calmă să meargă pe străzile de seară și să nu vă fie frică că veți fi atacați sau jefuiți. Nimeni în mintea potrivită nu îndrăznește să atace trecătorul cu un bărbat sau un lup. Astfel de câini sunt cel mai adesea extrem de devotați și inteligenți – pot fi remarcabil de capabili să simtă agresiunea de la străini și trecători.
  • Placut. Aproape toate rasele de câini mari se disting printr-o natură bună și bună, care vă permite să le faceți în familii cu copii mici și alte animale de companie. Câinii mari se comportă adesea ca perne pentru copii și sunt gata să protejeze somnul bebelușului, chiar dacă există o amenințare la adresa vieții lor.
  • Sănătate. Câinii mari și musculari tind să aibă o imunitate foarte puternică, care îi ajută să transfere multe boli infecțioase și virale, la rece și cu schițe.
  • Activitate redusă. Persoanele de dimensiuni mari au rareori caracterul irepresibil și extrem de activ, ele sunt mai ușor de controlat și atrage. De regulă, aceste animale de companie preferă să-și petreacă timpul în plimbări de odihnă sau măsurare. Un număr mare de mușchi, oase grele și un corp impresionant nu le permit să facă acele distracție care sunt comune pentru pitic și mici roci.
  • Câini reali. Mulți cred că sunt câinii de rase mari care sunt reprezentanți de câini cu drepturi depline. Și se crede, de asemenea, că câinii de specii mari sunt mai bine conduse de instruire și formare.

  Cu toate acestea, există, de asemenea, cons.

  • Cheltuieli. Cu cât câinele, cu atât mai mult este nevoie de investiții financiare și temporare. Acest lucru se aplică atât cheltuielile regulate pentru hrana pentru animale sau produse alimentare naturale, și de îngrijire obișnuită din lână câinelui. Deci, să pieptene Ciobanesc Caucazian sau Terra Nova poate lăsa până la câteva ore în fiecare zi.
  • mare spațiu. Dimensiunile câine afecta nu numai hrănire și ieșirea, dar, de asemenea, cu privire la condițiile de detenție. Pentru câinii domestici mari, apartamente mici sunt slab potrivite, opțiunea ideală în cele mai multe cazuri, este din ce în împrejmuită de teritoriul sau secțiune a casei privat. În pereții de apartamente mici, animale de companie mari se simt mai shred și poate provoca daune ireparabile bunurilor în timpul lor de divertisment.
  • viață viață scurtă. Conform unor date, rase de caine de talie mare trăiesc un pic mai puțin decât rasele mici și mijlocii. Acest lucru se explică prin masivitatea fizicii, o încărcătură mare asupra sistemului cardiovascular și a membrelor. Câinii mari cu vârsta sunt din ce în ce mai mult petrecuți într-un stat calm, ceea ce duce la obezitate și la dezvoltarea altor boli severe.
  • Putere non-real. Plimbarea cu câinii mari se poate încheia cu leziuni semnificative pentru proprietarii lor. Acești câini sunt greu de ținut pe o leșie, într-o stare excitată, ei pot trage lesa atât de mult încât își bate proprietarii de la picioare. Pentru a preveni un astfel de comportament, kinologii sunt sfătuiți de copilărie pentru a învăța un animal de companie peste tot pentru plimbări să urmeze lângă proprietar și să nu se predea la distanțe lungi.
  • Prejudecăți. Dacă un câine mare este un fundaș excelent de la criminali și neprieteni, pentru alți trecători, acești câini pot părea adevărați monștri capabili să-i zdrobească pe aceștia, cât și copiii lor. Practic, astfel de probleme încep după ce plimbări nu sunt departe de locuri de joacă sau de locuri pline de viață.

   Amintiți-vă că unele dintre minusuri pot fi corectate cu ajutorul educației, îngrijirii și conținutului adecvat – multe depinde de proprietarul câinelui.

   rasele de talie mare de top

   Din păcate, lista oficială a celor mai mari rase de câini din lume, nu este în prezent. Problema în comparație cu dimensiuni de câine este complicată de variații ale normei pentru anumite rase. Mai jos vor fi prezentate primele 15 roci gigantice (creștere descendentă) pe baza opiniilor și sondajelor din rețea. Luați în considerare faptul că opinia dumneavoastră cu privire la cele mai mari câini de pe pământ poate diferi de mai jos clasată.

   • Mastiful englez. Considerată una dintre cele mai vechi specii engleze. Astăzi este prezentată în forma cea mai mare și masivă varietate de câini din întreaga lume. Indivizii din aceasta rasa cresc pana la 91 cm, ca și pentru indicatorii de greutate, ele pot diferi în mod semnificativ în funcție de vârsta câinelui – de la 70 până la 105 kg (la bărbați). Mastifii diferă de la semenii lor la caracter echilibrat, îndrăzneț și devoțional. Acești câini sunt considerați o opțiune familială ideală, deoarece tratează copiii cu răbdare, nu necesită îngrijiri speciale, și oferă, de asemenea, membri ai familiei lor cu protecție fiabilă împotriva tuturor bolnavilor.

   Se bazează pe materialul genetic al mastifilor englezi, cei mai mari câini sunt cultivați, care se întâmplă numai pe planetă.

   • Great Dane. Una dintre rase pentru a crea un material genetic de mastiffs englezești și oreșoare irlandeze. Aceste animale se disting prin creșterea unică, fizică alungită și îngustă, precum și membrele incredibil de lungi și subțiri. Deci, curvele de câini danezi poate crește până la 85 de centimetri, iar masculii cresc de multe ori până la 110 cm sau mai mult. Dacă vorbim despre indicatorii de greutate medie, atunci biții din aceasta rasa nu mai mult de o greutate de 85 kg, masculii pot ajunge la 100 și mai multe kilograme. De rasă pură câini danezi în natura lor, sunt arogant și foarte independent, ei nu tolerează lipsa de respect pentru persoana lor, bănuitor aparțin unor străini, dar și copii ador farse comune cu ei.

   • Senbernar. Un alt reprezentant al gigant rase de caini, care a ajuns pe teritoriul Europei și Rusia din Alpii italieni. Primele persoane Senbernar a divorțat în mod exclusiv ca salvatori – au ajutat să găsească rapid oameni care au fost răniți de la avalante si zapada de faliment. O trăsătură distinctivă a acestor caini este butoiul original pe gulerele lor, în care brandy turnat într-o lungă perioadă de timp, proiectat să se încălzească victimele. Senbernary incredibil de blajin, iubitor de pace și animalele de companie companiei sunt una dintre puținele roci, ceea ce este foarte dificil să toarne.
    • Datorită strat dens și fizicul masiv al acestor caini, ele sunt considerate una dintre cele mai mari din lume. Deci, masculii acestor caini cresc pana la 90 de centimetri în greabăn, și cățelele de obicei nu depășesc 80 de centimetri. Dacă ne afectează în greutate, cel mai adesea sunt indivizi din aceasta rasa, cu greutate mai mare de 100 kg.

   • Mastiful tibetan. Într-o anumită măsură, rasa legendara – multi sunt considerate una dintre cele mai vechi din lume. Aceasta rasa a primit numele de la locul de origine și de reproducție – în mănăstirile tibetane, acești câini a servit ca paza și conductori pe teren muntos periculoase. În ceea ce privește dimensiunile masculilor de Mastiff Tibetan poate crește până la 81 de centimetri în lungime (catea – până la 71 cm), în greutate, capabile de a obține până la 82-85 kg. Indivizii din aceasta rasa sunt extrem de calm, echilibrat si extrem de curat.

   Acești câini sunt considerați ideali pentru reproducere în familii mari cu copii mici – aici mastiff-urile îndeplinesc în rolul de nannies reale.

   • Comandor sau Shepherd Maghiară. Multi considera acest caine ca fiind cea mai uimitoare rasa. Toate din cauza extraordinare (teddy) capacul lână comondiors – lâna albă, cu un strat dens este plasat pe tot corpul în formă de dreadlines lungi și groase. În patria sa, comdores au fost utilizate exclusiv în activitatea de pază – culoare albă și creșterea extraordinară de lână a permis aceste animale de companie literalmente să fuzioneze cu o turmă de oi și controlat cu succes.

   Acești câini pot crește până la 80 de centimetri în înălțime și pot câștiga până la 60 de kilograme în greutate.

   • Mastiful Pyrenean. Se crede ca aceasta rasa a lovit teritoriul Europei și Rusia din Spania. Inițial, indivizii sale au fost folosite pentru a escorta și de a proteja turmele de oi, precum și în protecția unităților comerciale. Persoanele fizice ale acestor caini difera nu numai o creștere de mare – de până la 81 de centimetri, dar, de asemenea, greutate semnificativă – până la 85 de kilograme (desi unii masculi cresc de până la 100 kg). Acesti caini sunt folosite ca agenți de însoțire și pentru copii și femei, mulți crescători preferă să le păstreze în apartamente – acești câini iubesc o odihnă relaxantă, fără un comportament distructiv.

   • Câinele ciobănesc caucazian. varietate comună în Rusia. Aceasta rasa de caini se caracterizeaza prin caracterul inteligent, dar extrem de independent, fizic și extrem de masiv și lână pufos. În plus față de Rusia, indivizii acestor caini sunt, de asemenea, găsite în Armenia și Azerbaidjan. Acesti caini sunt considerate paza minunate, dar au nevoie de o persoană puternică, strictă și puternic de la o persoană.

   În ceea ce privește dimensiunile, masculii acestor animale de companie cresc de multe ori până la 81 de centimetri în înălțime, iar în ceea ce privește greutatea sunt capabile de a obține până la 110 kg.

   • Tosa În. Inițial, indivizii acestei rase au divorțat exclusiv pe teritoriul Japoniei, unde au servit ca câini de luptă și au participat la ostilități. Din păcate, chiar și astăzi, în raport standard dimensiunea acestor caini este foarte contradictorie – deci, au existat persoane cu o greutate de la 35 la 60 kg și o creștere de 60 până la 70 cm în greabăn. De-a lungul timpului, Oracle a Tosa In Europa a fost supus unor schimbări semnificative de creștere, ceea ce a dus la o creștere a mărimii acestor câini – până la 82 cm de creștere și de până la 100 kg în greutate. Aceste animale de companie se disting prin fizicul puternic, atitudine de încredere și devotat proprietarului, precum și o precaut de atitudine față de toți străinii.

   • Newfoundland. Unii numesc acești câini „Divers” și „câini de nanny” – toate din cauza trecutului lor istoric bogat. Odată ce au fost folosite în mod activ pe terenul mlaștină ca pescarii și vânătorii asistenți. Astăzi, acești câini de păr sunt utilizați în mod activ în rolul de salvatori – lâna lor are o structură unică de apă-repellent și există membrane speciale între degete, care vă permit să vă deplasați rapid împotriva curentului. În rândul Newfoundland, există deținători de înregistrare în greutate (marca maximă pentru ziua curentă este de 120 kg), dar, de regulă, acești câini nu cresc peste 75 cm și nu cântăresc mai mult de 70 kg (bărbați).

   În ciuda dimensiunilor sale impresionante și a unei forțe extraordinare, acești câini sunt înzestrați cu un caracter incredibil de prietenos și bun, precum și sunt capabili să iau decizii foarte rapid în caz de urgență.

   • Leonberger (sau „Leo”). Nu este deosebit de popular câine rasă din Germania. Ei au primit titlul său neobișnuit datorită numele orașului german – Leonberg. Acesti caini difera de alte lână destul de lung, negru cu rosu podpoals. Blana lor are, de asemenea, un strat unic de hidrofuge, care îi ajută transporta cu ușurință îngheț grave și rece. Masculii din aceasta rasa de caini cresc pana la 75 de centimetri în înălțime și să câștige până la 70 de kilograme în greutate. Dacă vorbim despre temperamentul, acesti caini sunt foarte inteligente în mâinile potrivite, fiabile ca paznici si extrem de jucaus.

   In ciuda dimensiunile sale impresionante, Leonberger trăiește foarte mult timp – până la 7 ani la cele mai bune condiții de detenție.

   • Irlandez wolfhound. Împreună cu Mastiff Tibetan, una dintre cele mai vechi rase de caini din lume este considerat. Aceste animale de companie nu diferă fizic puternic sau greutate mare atât de mult la fel de mare în creștere de până la 86 de centimetri. În ceea ce privește greutatea acestei rase, este imposibil să fie numit un deținător de înregistrare – în medie, 55 kg (bărbați) nu sunt mulțumiți cu 55 kg. Primele mențiuni din aceasta rasa se regăsesc în evidențele Romei antice secolului al IV la. Ns.. Acești reprezentanți luminoase de câini de vânătoare se disting prin viteza incredibilă, manevrabilitatea și capacitatea de a urmări prada la distanțe uriașe. Aceasta rasa nu poate fi atribuită unor anumite calități de caracter, ogarul irlandez, sunt extrem de individuale, iar în mâinile proprietari diferiți se pot comporta absolut diferite.

   • Moscova Watchman. Aceasta rasa a aparut abia la mijlocul secolului XX, în Rusia. Pentru ao crea, a fost folosit materialul de mai multe rase rusești și europene, printre care Ciobanesc Caucazian și Senbernar pot fi distinse. Dacă luăm în considerare caracteristicile descrise în standardul acestei rase, masculii acestei rase cresc de până la 78 cm în înălțime, și în ceea ce privește greutatea, se poate apela până la 70 kg. În ceea ce privește natura acestei rase poate fi numit extrem de calm, independent și echilibrat.

   paza Moscova este considerat gărzi perfecte și worshi, care va proteja proprietarul la ultima suflare sau încredințată teritoriului.

   • Mastiful Neapolitan. O alta rasa uimitoare de caini de paza, care se deosebește de restul pielii unice a unui tip de pliat – cazul, botul si pieptul acestor animale sunt acoperite cu falduri solide. Datorită acestui aspect, aceste animale de companie arata ca o picătură uriașă viu. A fost reprezentantul napolitana Mastiff sub pseudonimul, ai putea observa in filmul „Harry Potter și Misterul cameră“. Acesti caini cresc pana la 74 de centimetri în creștere și până la 70 de kilograme în greutate. In ciuda dimensiunile lor mari și aspectul, acesti caini sunt bunătatea uimitoare, care sufletele nu au în toți membrii familiei lor, și mai ales la copii.

   • Dirhaound. Destul de tânără, dar răspândită în Scoția și Anglia de vânătoare de vânătoare. Recunoașterea oficială a venit la dirhaounds numai până la sfârșitul secolului al XIX-lea. De la alte rude, aceste animale de companie se disting prin fizicul Hardy și subțire, precum și dezvoltat surprinzător calități olfactive. Conform standardului, masculii dirhaound cresc de până la 80 de centimetri în greabăn și până la 50 de kilograme în greutate.

   În natura acestor animale de companie sunt foarte prietenos, de încredere și să adore orice manifestări mîngăiere, motiv pentru care nu ar trebui să fie ca un paznic sau gărzi.

   • Kuvas. Acești câini sunt considerați printre cele mai vechi dintre rasele de birouri din Ungaria. În Evul Mediu, indivizii acestei rase au fost considerați un semn de elitism – ar putea deține numai poporul de clase înalte, în special regii și aproape de familia regală. Aceste animale de companie au o creștere destul de mare – până la 76 de centimetri, precum și o greutate surprinzător de mare între indivizi individuali – până la 90 kg. Acest tip de câini de serviciu este considerat unul dintre cele mai simple din conținutul: Kuvasi devotați, fiabili și curajoși, dacă vorbim despre protecția proprietarilor dvs.

   Înregistrări

   Printre indivizii prezentați mai sus, există înregistrări în raport cu calitățile și meritele individuale – se familiarizează cu ei mai aproape.

   • Cel mai mare câine din lume. Printre crescătorii mastifilor englezi, este cunoscut un astfel de nume ca Aikam Zorbo – acesta este cel mai mare mastiff de sex masculin din lume, care a fost recunoscut pe bun ca cel mai imens caine din lume. În cartea de înregistrări Guinness, acest bărbat a fost înregistrat cu următorii parametri: creștere – 94 centimetri, greutate – 155,6 kilograme, lungime (de la nas la vârful vârfului) – 251 centimetri. Cobel sa născut din nou în 1981, a devenit proprietarul său engleză crescătorului Chris Iraklidez.

   Din păcate, astăzi soarta acestui rămâne necunoscută frumos.

   • Cel mai mare caine din lume. Un reprezentant luminos al câinilor danezi este considerat a fi un câine pe nume Zeus – un nume foarte celebru în rândul crescătorilor de rase mari de câini. Acest caine a diferit pur și simplu o creștere fenomenală de 112 centimetri și o greutate de mai mult de 70 de kilograme. Sub această creștere Zeus a fost inclusă în Cartea Recordurilor ca fiind cel mai mare caine din lume. Proprietarii de Zeus a remarcat că animalul lor de companie a cerut de zi cu zi, cel puțin 14 kg de furaj proaspăt pentru funcționarea deplină a organismului. În ciuda faptului că Zeus a murit din nou în 2014, el rămâne câine extrem de popular printre toți proprietarii de câini.

   • Cel mai greu caine din lume. Printre Senbernarov, cele mai strălucitoare sunt reprezentanții Cobel benedictine, care, cu o greutate anormală de 166 kg, a fost considerată a fi în istorie ca fiind cea mai severă câine din lume. Printre reprezentanții acestei rase, există, de asemenea, persoane foarte lungi care au căzut în Cartea Recordurilor. De exemplu, un alt mascul pseudonim major F. Cu o lungime de vârful nasului până la vârful cozii în 259 de centimetri a fost recunoscut ca fiind cel mai lung câine din lume.

   • Cel mai scump caine din lume. Printre tibetan mastiffilor nu există reprezentanți luminoase cu privire la dimensiuni sau de creștere, dar mastiff tibetan numit Hong Dong este cunoscut astăzi, ca cel mai scump caine din lume. Această poveste este cel mai popular în China. Judecând după datele, cumpărătorul a fost laptele de cărbune, care a dat 1,5 milioane de euro pentru ea.

   Aceasta a fost o vârstă de 11 lunar de sex masculin, cu o greutate de 80 kg, dar el avea o culoare unică și lung, lână mătăsos, portocaliu strălucitor.

   • Cel mai puternic caine din lume. Nu e de mirare lumea este popular cu opinia că este Terra Nova, care sunt cele mai puternice si puternica rasa de caini din lume. Acest punct de vedere a fost format pe baza realizării femelei acestei rase de NICKNAME Barbara Allens Hans Întunecate. Cu o greutate mică (aproximativ 45 kg) și o ușoară creștere a acestui câine în 1979, a fost posibil să trageți 2,29 de tone de marfă pe suprafață de beton.

   Subtilitățile de conținut

   Orice caine are propriile sale nevoi individuale, și, prin urmare, este dificil de a crea un set de reguli exacte de plecare, la fel de echitabil pentru fiecare rasă de câini. Mai jos va fi o listă de recomandări generale, care vor fi utile în conținutul cele mai multe dintre cele mai importante rase de câini.

   • Un loc. Factorul obligatoriu în conținutul unui mare de patru prieten este de a asigura un număr mare de spațiu pentru jocuri său, distracție și jogs. crescătorii cu experiență sfătui să ia câini de talie mare numai în apartamente cu mai multe camere sau în case particulare, cu un teritoriu mare și împrejmuită. Acesta nu va fi rău dacă teritoriul este echipat cu un anumit număr de echipamente speciale de formare pentru formarea și perfecționarea profesională.

   • Igienă. După cum sa menționat deja, cu atât mai mult câinele, cu atât mai multe griji le oferă proprietarilor săi. Pentru a păstra aspectul curat și sănătos, trebuie efectuată cel puțin o dată pe săptămână pentru a curăța dinții, spălarea ochilor și inspectarea urechilor. În plus, cele mai multe rase mari de câini au lână lung și greu, care necesită îngrijire regulată. Pentru îngrijirea cuprinzătoare și profesională a aspectului de animale de companie, crescatori recomanda cel putin 1 dată în jumătate de an pentru a aplica saloane Gring.

   • Mers pe jos. Indiferent de rasa, vârsta și sexul, orice caine are nevoie de mersul pe jos regulat în aer liber. Unele dintre rasele prezentate mai sus și nu pot fi conținute într-un apartament închis – pentru funcționarea sănătoasă a corpului lor, aerul proaspăt și aventurile zilnice sunt vitale. Stagnant și stilul de viață scăzut, orice câine va face pasiv și chiar agresiv.

   • Copii. În ciuda faptului că cele mai multe dintre cele mai importante rase de câini se referă la preders excepționale, în primele luni ale aspectului câinelui adult în casă urmați cu atenție toate contactele de animale de companie și copiii tăi. Orice animal de companie are propriul prag de răbdare, după care acești câini se pot aplica involuntar la rănile grave ale copilului dumneavoastră. Același lucru este valabil și pentru plimbările în aer liber – acesti caini ar trebui să fie afișată întotdeauna numai într-un bot si cu o lesa.

   Deci, nu numai că vă asigurați de la animalul dvs. tuturor, dar, de asemenea, nu dați un alt motiv pentru a vă face în mers pe josul „gigantului” vostru.

   • Îmbunătățirea. Unele dintre rasele prezentate mai sus sunt extrem de sigur pe sine, independent și caracter puternic, cu care nu fiecare crescător va fi capabil să facă față. Un punct foarte important în educarea acestor câini este instalarea autorității sale ca o gazdă din primele zile de apariția unui animal de companie în casă. În cazul în care educația nu are succes, în mâinile tale vor fi un animal de companie absolut incontrolabilă și capricios, care se va întâlni totul în calea sa. caini mari sunt foarte slab pentru formarea într-o vârstă adultă – un animal de companie se simte dimensiunile sale și puterea, și, prin urmare, pur și simplu nu percepe proprietarul ca unul care are dreptul să-l comande.

   Pentru cele mai mari rase de câini, a se vedea următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: