Cele mai mici pisici din lume

Cele mai mici pisici din lume

Oamenii din toate secolele au dat numeroase probleme de șoareci și șobolani care au transferat bolile periculoase și într-un timp scurt ar putea distruge stocurile uriașe de cereale în hambar. Scăpați din invazia rozătoarelor, oamenii au adăpostit dușmanul natural la domiciliu – pisică sălbatică. Unde și când o persoană lasă mai întâi pisica sălbatică în casa lui – rămâne un mister foarte mare pentru oamenii de știință.

Originea pisicilor pitici

Arheologii cred că o pisică, ca un animal de companie, trăiește cu un bărbat sub un singur acoperiș de aproape zece secole. În Cipru găsite în Cipru, din data de 7500 pe an BC, lângă un schelet uman este un schelet de pisică. Pe partea dreaptă a pisicii în vremuri preistorice, ei vorbesc și imagini stâncoase și fresce.

În Egipt, Faraonhs a făcut o pisică, și-a înzestrat capacitățile supranaturale, considerate a fi animale sacre.

Pisicile pitice, cum ar fi cele mai noi specii noi în zoologie, au fost descoperite destul de întâmplător. Totul a început cu pisoi obișnuiți, care fără un motiv vizibil „nu a vrut să crească la normal.

Mulți iubiți de pisici „cu experiență” amintesc hype tare în reviste și programe de televiziune, care în 2004 au provocat o pisică adultă, în picioare în plină creștere a picioarelor posterioare într-un geam convențional pentru apă.

Există pisoii astfel de rase mari, cum ar fi Maine-Kun, care, în cursul anului, dintr-o bucată mică pufoasă, care se potrivește liber pe palmă, transformă într-o pisică imensă de adulți cu o greutate de până la 10 kilograme.

Și există roci miniaturale care în ciuda vârstei în aparență și dimensiuni aproape nu pot fi distinse de pisoii mici.

În prezent există 3 ipoteze ale originii raselor pitic ale pisicilor domestice.

Prima opțiune

Destul de rar (în medie un caz la 100 mii) în aparatul genetic, datorită evenimentelor aleatorii, apare generația de gene, iar pisoiul se oprește în creștere. Dacă această mutație întâmplătoare se dovedește a fi stabil, va fi moștenită, iar animalul va fi viabil – va apărea o nouă rasă de pisici pitice.

A doua opțiune

Apariția unei noi rase de pisici este rezultatul selecției direcțională a fellinologists și a angajaților de pepiniere pentru a elimina noua rasa. Traversarea pisici și pisici, care cresc la o oprit vârstă fragedă, ei traduc gena „greșit“, care determină încetarea creșterii în stare dominantă.

Dacă schimbarea în cromozomi este fixat in ADN-ul, apoi „gena pitic“ începe să fie moștenită.

A treia opțiune

Apariția unei rase noi apare ca urmare a impactului asupra celulelor sexuale ale pisicilor cu radiații radioactive, cu laser și produse chimice. Genetica schimba secventa de gene din lanțul ADN care controlează ratele de creștere și dezvoltare. În caz de succes, genele modificate sunt moștenite, pisoi se nasc, care, după un timp după naștere oprire în creștere.

Caracteristici și probleme de conținut

Micul Murlyk pentru motivul pentru creștere mică și unele caracteristici ale corpului anatomice ale corpului au momente, Ceea ce necesită o atenție sporită din partea proprietarilor:

 • Labele și perne pisicile care au nevoie de iarnă pentru a proteja de frig+
 • Nu poți juca cu o pisica-Liliput atunci când acesta se află la o altitudine mare (mai mult de 50 de centimetri), cu o picătură aleatoare, acesta nu va avea timp să ia poziția corectă pentru o aterizare moale (pawing în jos) și poate răni labe sau a coloanei vertebrale+
 • În conformitate cu recomandările medicului veterinar, în iarna și primăvara, vă puteți da o pisică vitamine și iarbă verde+
 • În procesul de o plimbare cu torsul pe stradă, ar trebui să fie foarte atent uitam de mediu, traficul și câini, ca labe scurte nu va fi capabil de a obține în afara pericolului.

pisici Dwarf pentru păstrarea în captivitate necesită destul de multă atenție din partea proprietarilor din cauza unui număr de motive:

 • Datorită caracteristicilor structurii coloanei vertebrale la pisici pitic, în absența îngrijirii cu timpul, dezvoltarea bolilor de inima si plamani este posibil+
 • Dieta de animale de companie trebuie să fie echilibrat, în caz contrar dezvoltarea de rahitism și modificări distructive ale sistemului musculo-scheletice pot+
 • pisicile pitice pot fi închise în astfel de locuri în cazul în care acestea vor fi foarte greu pentru a obține (decalaj de sub baie, decalaje înguste între mobilier în picioare)+
 • pisicile pitice ajung la pubertate un pic mai târziu decât de obicei (de regulă, până la 1,5-2 ani)+
 • Podeaua în apartament este de dorit să se acopere cu un covor gros, deoarece, din cauza caracteristicilor structurii schelet (labe scurte si netezite îndoirea spinării), în caz de cădere pe podea, o pisica poate obține o accidentare mai gravă a coloanei vertebrale sau o fractură a labei+
 • Pentru a menține starea de sănătate a animalelor de companie paste pitic, este recomandabil să se dea în mod regulat complex de vitamina recomandată de către medicul veterinar, precum și verdeață proaspătă (fluxul echilibrat de oligoelemente și vitamine în corpul Murchant Petrifier ajută la întărirea oaselor scheletul, prelungirea vieții, reduce riscul de tumori canceroase)+
 • Pentru plimbări de iarnă pe stradă trebuie să cumpere în magazin sau coase propriul strat cald, care închide complet corpul și labe, fără haine groase, mersul pe jos animalul de companie destul de nu este recomandat, astfel încât să nu încruntare plăcuțele de pe membrele.

rase miniaturale

Cu siguranță fiecare persoană, cel puțin o dată în viața lui a trebuit să se întâlnească cu oamenii lui Liliput. bărbați și femei adulți cu această încălcare genetică a creșterii și dimensiunea de îmbrăcăminte sunt ca niște copii în vârstă de 10 ani.

metamorfoze genetice similare se găsesc printre însoțitorii aspirate persoanei. Numele pisicilor in miniatura sunt bine cunoscute de felinologists, proprietarii de catalog și proprietari, cu care, sub același acoperiș trăiește o companie pletos:

 • Dwarf Pisici jucărie Bob+
 • pisici Dwarf Macchin+
 • pisici Dwarf Minskin+
 • pisici Dwarf Singapore+
 • pisici Dwarf Napoleon+
 • pisică ruginit Dwarf+
 • Dwarf african Black Cat+
 • pisică banghan Dwarf+
 • bambino pisică Dwarf.

Toy-Bob

Rasa dintre cele mai mici din lume de animale pitice Shorthair exterior care amintește de o pisică Thai. Lansat în Rostov-pe-Don prin selecție artificială de pisica Thai în 1983-1994. Ochii la animale din aceasta rasa rezistente la lumina soarelui orbitoare lumina zilei. Adult masculi și femele cântăresc de la 0,9 până la 2,5 kilograme în aspectul exterior și în greutate corespund la un pisoi de 4 luni a unei pisici convenționale.

Au un temperament calm, nu arată agresiune față de o persoană, este ușor de studiu și de a pleca de formare. Dragostea sta într-o poziție verticală pe o coadă scurtă. Pisoii din aceasta rasa sunt capabili de a publica sunete similare cu coaja de câine. O coadă scurtat și un cap mare rotund creează impresia de putere și încredere.

Un semn picant al acestei rase este o coada scurta de 2-3 centimetri lungime (cum ar fi lynx).

Macchin

Rasa a luat naștere prin selecție naturală. Primul pisoi-liliput a acestei rase cu labe curbe scurte a fost gasit in Louisiana in 1983 (USA). Recunoașterea oficială Această nouă rasă de pisici a primit numai în 1991. rase Pisicile Macchin se disting printr-un corp musculos dens, picioarele din spate alungite, schelet puternic.

Proporțional coadă lungimea corpului atunci când rulează pisici și pisici Macchin rasa hold pe verticală în sus. labe scurte au o ușoară curbură în partea interioară. Macchin greutățile din rasa sunt variind de la 3 la 4 kg, greutate cat – de la 2 până la 3.6 kg.

Minskin

pisici miniaturale fără lână. În aparență sunt similare cu Sphynx, cu toate acestea, mult mai puțin decât le-. A existat o nouă rasă prin selecție artificială, la rândul său, din secolele XX-XXI în SUA.

Inteligent și minskins îndrăznețe să înțeleagă o persoană cu jumătate. Acestea pot fi luate cu ei la țară, în vacanță pe mare și într-o călătorie de afaceri. Ele sunt ușor de adaptat la noile condiții, pentru a primi de-a lungul într-o cameră cu câini, papagali, iepuri și hamsteri.

Singapore

Prima pisica găsit pe stradă, în Singapore, la mijlocul anilor ’70. Ea a făcut o impresie mare pe specialiști care au început imediat procedura de înregistrare a unei noi rase. Pe forma capului și urechi găsit în Singapore o pisica semăna foarte mult rasa Thai. Cand afla pisica pedigree din Singapore, sa „genetica Gemini“ a fost gasit in America.

Cel mai probabil, aceasta pisica a primit din America în Singapore aleatoare.

Napoleon

Aceasta rasa a fost adus prin încrucișarea pisica Machcheck și persană. Pe semne genetice, Napoleon este un persan pitic. Rasa a adus american Joe Smith în 1995. Nou inregistrat rasa Asociația Internațională de asociere (TICA, Statele Unite ale Americii). În Rusia, Asociația Assolux și partenerii săi sunt implicați în reproducție de lucru cu piatra „Napoleon“.

Greutatea maximă a femela adultă a acestei rase este de aproximativ 2 kg, pentru adulți de sex masculin aproximativ 3 kg.

Bambino

Cuvântul „bumbino“ tradus din italiană înseamnă „copil“. Creatorii rasei a dorit inițial să aducă un pisoi pletos, care tot timpul rămâne mic, cu sănătate puternică și un caracter bun. Rasa a apărut ca urmare a mandrină de împerechere repetate și Sphinx din Canada. crescător italian a fost implicat în rasa.

pisici pitice există, de asemenea, în viața sălbatică:

 • Ruginit, Ea locuiește în India și Sri Lanka, greutatea unui individ adult al acestei rase nu depășește 1,5 kg+
 • African negru negru, Aceasta pisica sălbatică din Cartea Roșie trăiește pe continentul african, la vârsta de 1 an atinge greutate 1 kilogram+
 • Barhanna, O pisica mica cu o blana groasa cu labe, trăiește în deșert, feed-uri pe păsări, păianjeni, rozătoare și șerpi, se deplasează de-a lungul velchanam de nisip, la o viteză de până la 40 km / h atrage reprezentantele sexului opus cu strigăte puternice ca un caine.

Recordsmen în lume

Primul loc

Cea mai miniatură pisică din cartea de înregistrări Guinness este o pisică numită tinker. Această pisică Himalaya a trăit în Pădurea Pădurea din SUA. Se cântărește 680 de grame la o lungime a corpului de 18 cm și 7 cm creștere.

Locul doi

În 2004, în Cartea Recordurilor, a înregistrat cea mai mică pisică din lume. Pisica Adult numit Dl. Pibles în cei 2 ani în dimensiune și în greutate corespunde la nivelul de dezvoltare a unui pisoi cu două luni (1300 de grame, cu o lungime a corpului de 15 centimetri). Genetica anomalie, ca urmare pisica la care sa oprit în creștere, nu afectează sănătatea lui.

Locul al treilea

Mai mult în greutate și dimensiunea este rasa de fricoși miniaturale de kincalo rasa, care este rezultatul trecerii de Curle americane și Machcina. O cuișoară purpurie mică a lânii acestei rase cântărește de la 1,3 la 3,1 kilograme.

Despre cele mai mici pisici din lume, vezi următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: