Cele mai neobișnuite animale de companie

Cele mai neobișnuite animale de companie

La un moment dat, unii oameni obișnuiți decid că pisica, un câine sau un hamster este animale de companie destul de banale. Deci vine gândul că puteți încerca ceva mai interesant. Mai jos vom analiza ce animale de companie exotice și extraordinare cumpără oameni pentru casele și apartamentele lor.

Argumente pro și contra conținutului

În primul rând, ar trebui să știți că un animal neobișnuit în casă este o mare responsabilitate. Caracteristicile nutriției sale, anumite condiții de detenție și oportunități de îngrijire pot fi foarte specifice.

  • Merită calcula cât timp înseamnă mijloacele și timpul pe care le veți putea aloca zilnic unui animal de companie neobișnuit, care va fi stabilit la casa dvs. de mult timp. Unii dintre ei nu vor avea nevoie de multă atenție sau să caute hrană specială. Dar există mult mai multe specii, urmate de tot timpul pentru a avea grijă, altfel, acest animal de companie va începe să se trezească și, în cele din urmă, va muri.
  • Determinați cât de periculos este animalul dvs. de companie pentru alții. Dacă aveți un copil în casa dvs., este mai bine să nu aduceți indivizi toxici sau agresivi.
  • Animalele exotice nu pot fi cumpărate cu mâinile. Mai bine pentru a face acest lucru într-un magazin pentru animale de companie sau o pepinieră specializată.
  • Atunci când animalele de companie nou este deja achiziționat, va trebui să facă o mulțime de efort pentru a crea condiții mai acceptabile pentru șederea în casa ta. „Exotoms“ au nevoie de un nivel de habitat natural, deci va trebui să recreeze un foarte aproape de stilul său de viață familiară. Noua locuință. Rozătoarele, cum ar fi păsările, vor aprecia celulele spațioase în care vor fi amplasate elementele de ramuri sau bușteni. Reptilele, precum melci și tipuri exotice de insecte, sunt bine aranjate într-un terariu special, în cazul în care se va da nivelul dorit de umiditate și temperatură.
  • Este demn de a afla dinainte ce exact acest iubirile pentru animale de companie să mănânce. Cumpara acest flux și de multe ori umple rezervele sale. Rozătoarele poate fi conținut cu fructe sau cereale obișnuite, dar pot exista nutriție specială pentru păsări neobișnuite sau insecte. Mai ales că această nuanță se aplică predatorilor majori.
  • Orice, chiar și mușcăturile mici ale animalului dvs. sau zgârieturile sale trebuie spălate cât mai repede posibil și prelucrate cu atenție. Merită să urmați cu atenție regulile de igienă personală: spălați cu mâinile săpunului înainte de fiecare contact cu animalul dvs. de companie, precum și după el.
  • Nu uitați că animalele exotice nu sunt aproape atașate de proprietarul lor și ies rar pentru antrenament, așa că nu folosiți iluzii speciale despre dragostea animalului către dvs.
  • De asemenea, merită studiat literatura specială pentru a vă îngriji cu atenție animalul de companie.

Și este mai bine să găsiți imediat un vetllinic în care „exoție” va fi capabil să ofere îngrijire medicală rapidă.

Cele mai mici animale exotice pentru casă

Când veți avea un animal de companie neobișnuit în casa mea, ar trebui să vă familiarizați cu vârful animalelor domestice exotice mici, care pot fi păstrate într-un apartament obișnuit sau într-o clădire rezidențială.

Citește mai mult  Kao Mania: Caracteristici, alegere și îngrijire subtilități

Iguană

Foarte frumoasă Lizard. Iguanas sunt extrem de lenți, așa că în casa dvs. nu va exista agitația și tulburarea excesivă. Aceste animale de companie vor fi capabile să fure și uneori chiar să moară, dacă sunt strâns legate de proprietarul lor. Minus – obiceiul lui Iguan Biting, dacă ceva nu-i plăcea ceva. De asemenea, merită să știți că Iguanam este rece tot timpul: temperatura apartamentelor noastre nu este potrivită pentru ei, deci este necesar să se încălzească în continuare încăperea în timpul sezonului rece, astfel încât Iguana să nu se îmbolnăvească.

Dihor

Animalul foarte drăguț și inteligent, care este rapid îmblânzit. Ferretele sunt extrem de inteligente și adorate pentru a juca cu proprietarul lor.

Minusul de reproducere este că difuzorul este foarte problematic. Fără împerecherea frecventă, aceste animale pot avea un șoc hormonal serios, motiv pentru care distrul este capabil să se îmbolnăvească și chiar să moară.

Şarpe

Orice listă de animale exotice include în mod necesar cel puțin unul dintre subspecii șarpelui.

Șerpii nu diferă în inteligență, ei nu pot manifesta sentimente calde, nu se antrenează. Cel mai adesea, șerpele sunt păstrate pentru a contempla mișcările non-rafinăriei și netede, precum și pentru senzații extreme. În același timp, șerpi în casa obișnuită, tot timpul defecte și au nevoie de temperatura ridicată a camerei unde este terariul lor.

Păianjen

Foarte des în clădiri rezidențiale puteți întâlni tarantula. Acesta trebuie păstrat într-un spațiu închis și nu permiteți să mergeți liber prin locuință, ca păianjeni – indivizi foarte fragili. În plus, păianjenul provocat poate mușca: Tarantula otrăvitoare nu este periculoasă pentru o persoană, dar foarte neplăcută. Tarantulele pot trăi la 30 de ani. Când se mută, va trebui să ajuți păianjenul iubit să scape de cochilia chitină, altfel tarantula va muri.

Ocelot

Frumos prădător, foarte fermecător, are un corp superb și temperament activ. Ocelot este energic și heter. Dimensiunile sale sunt foarte potrivite pentru conținutul de acasă – este puțin mai mare decât pisica.

Veverita zburatoare

Squirrel-Flying poate zbura o distanță de aproape 45 de metri. Acest animal drăguț conduce o viață de noapte complet, pentru că în timpul zilei să se joace cu ea, nu veți ieși, și noaptea va interfera cu tine să doarmă.

Habitatul proteinei trebuie să conțină mai multe ramuri pentru a simula copacii și a fi destul de spațios.

Kinku

Drăguț și prietenos animal. Alimente cu fructe și insecte diferite. Cu toate acestea, înspăimântați sau pregătiți pentru un atac, el poate fi mai rău și chiar capabil să muște. Mușcătura nu va fi fatală, dar este foarte dureros. Kinkja trăiește aproximativ 40 de ani.

Citește mai mult  Cum de a alege hrana pentru câini cu digestie sensibilă?

Bengal Cot

Această rasă este rezultatul trecerii unei pisici convenționale convenționale și a unei pisici sălbatice. Aspectul nobil al bengalului, împreună cu un personaj dulce, îl face un animal de companie foarte popular.

Arici

Mulți oameni dețin case de eroi obișnuiți, având în vedere animalele lor de casă dulce. Jersey nepretențios în produsele alimentare, tepii lor nu sunt atât de clare cum ar putea părea, puteți merge cu ei pe stradă, dar noaptea crește lor de activitate. Animalele încep să curgă rapid și tare prost, astfel încât acestea pot interfera.

melc Akhatin

animale de companie omnivore, ei nu trebuie să meargă. Imensa plus de creștere a acestora este că Aceste melci fara hrana si ingrijire va fi capabil de a adormi și petrec mai mult de o lună în hibernare. Ei sunt capabili să recunoască proprietarului lor și chiar se pot folosi pentru acțiunile sale. Există astfel de persoane de până la 10 ani.

Chinchilla

Chinchilla va fi capabil să trăiască în condiții decente de până la 20 de ani. Acesta poate fi alimentat de plante ierboase, mușchi, anumite tipuri de cactusi, scoarță de copac, insecte. Moale la atingere și plăcute chinchilla Foarte activ pe timp de noapte.

phenken Fox Homemade

Acest animal de companie poate fi păstrat doar într-o cameră caldă. În ciuda urechi destul de mari, Parametrii vulpea în sine sunt mici: 30-40 cm lungime, până la 22 cm înălțime și nu mai mult de o dată și jumătate kg de greutate.

Conținutul de animale mici poate fi comparat cu conținutul de pisici și câini de acasă, deși va avea anumite caracteristici: miros mai neplăcut, probleme, astfel încât animalul folosit pricepere toaletă. Trăind împreună cu un animal de companie exotice, amintiți-vă întotdeauna că el este, de fapt îmblânzită doar pe jumătate.

animale de companie neobișnuit de mari dimensiuni

Destul de des, în calitate de animale de companie, oamenii obișnuiți conțin animale de pradă, de exemplu, lupi, vulpi și chiar trucuri. Dar dacă ariciul, din cauza parametrilor de mici, nimeni nu poate face pentru oricine, atunci chiar și formatori profesioniști se vor referi la prădători mari cu caustică.

primate

Multe tipuri de maimute sunt foarte usor de îmblânzi, ele pot fi usor de dresat. Conțin aceste animale de companie în casă interesant, ci mai degrabă supărătoare.

Ei mănâncă, practic, la fel ca o persoană, și încă capabil de a experimenta aceleași emoții.

crocodili

Toate crocodili moderne – jumătate prădători acvatice. Crocodilii sunt foarte periculoase, unele dintre speciile lor pot ataca o persoană. Conținutul acestui prădător la domiciliu este foarte problematică și va necesita spațiu, dar unii admiratori ai acute senzații nu se opresc aceste obstacole.

pitonii

Foarte activ pe timp de noapte. mamifere pentru hrana animalelor. Python pradă va jura în întregime, iar apoi se va digera pentru o lungă perioadă de timp. Unele dintre speciile lor sunt destul de populare și chiar se pot înmulți în captivitate. În aceste condiții, ei pot trăi la 20 de ani.

Citește mai mult  Machine Chihuahua și jucărie Terrier: Caracteristici, descriere a caracterului și a conținutului

Varana

au multe Varana un stil de viață de transport terestru, dar, de asemenea, speciile care trăiesc în apă și copaci. Aceste animale sunt cele mai active în timpul zilei. Varana sunt animale de pradă care se hrănesc cu pește, moluște, insecte și șopârle mici, diferite șerpi și păsări mici, astfel încât întreținerea lor poate fi costisitoare în ceea ce privește produsele alimentare.

Cămile

Kama este o mică dimensiune a unui cămilă, care a fost derivată la sfârșitul anilor 1980. Masina Lama și cămilă cu o cocoașă câștigat popularitate rapid în multe țări ale lumii, din cauza rezistenta uimitoare, speciale și lână corectitudine incredibil de frumos. Nu este surprinzător faptul că mulți preferă să păstreze o astfel de persoană în casa lor dacă dimensiunile sale permit.

Alte animale de companie ciudate

În plus față de speciile de animale deja descrise, există și alte, nu mai puțin non-standard pentru casă.

Ant-Eater

Unele dintre animalele chubby și amuzante nu sunt foarte sclipite în nutriție. Preocupările legate de proprietarii lor nu oferă. Ei spun că popularitatea jocului în multe țări a crescut de când ziarele tipărite împușcat, Salvador Dali, care a mers în jurul orașului cu animalul ei de companie în lesă.

Raccoon-baruri

Ușor animal domesticit, care poate fi în siguranță pentru a păstra în captivitate. Extrem de vitalitate și animal omnivor. In natura, este foarte activ, foarte curios, dragă, în același timp, îndrăznesc și chiter. Racoses trăiesc aproximativ 20 de ani si sunt foarte legate de proprietarul lor.

Mini porc

Creșterea acestor animale de companie a început să fie angajate în Germania în urmă cu 50 de ani, cu toate acestea, pentru a le dobândi ca animale de companie nu a devenit atât de mult timp în urmă. Greutatea unui individ adult nu depășește 30 kg, iar lungimea este de 1 metru.

Exotice mini-plăcinte lăsând perfect pentru antrenament și vă puteți mări cu ușurință și precizie pentru a preda.

urs panda

Astăzi, în RPC puteți închiria un panda. Face acest urs cu cel mai bun prieten al tău poate avea doar 10 ani, făcând în același timp o taxă de închiriere în valoare de 10 milioane. Dolari. Deci, unii chinezi vor putea să-și permită panda în rolul unui animal de companie iubit.

Bobras

Bobras a început să nu folosească nu mai puțin popular. În principiu, sensul instituției din casa lui nu este încă foarte clar, dar bobinele sunt de asemenea găsite ca animale de companie. Ei construiesc un aviar special, în cazul în care o parte a râului sau a râului. Oferă o condiție animală, pe deplin identică cu naturale.

Hippo

De asemenea, un animal de companie domestic poate fi hipopotam. Acest animal va trebui să dea o mulțime de spațiu în casă, în plus, poate exista un miros neplăcut de la ea. Hippo este foarte liniștită și nu are nevoie de o atenție deosebită. Hippo iubesc iarba și ar trebui să aibă un loc de scăldat spațios, deoarece trebuie să fie în apă caldă până la 18 ore pe zi.

Despre cum să aveți grijă de Akhatins, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: