Cichlid Zăpadă Prince : Descrierea și Regulile de conținut

Cichlid Zăpadă Prince : Descrierea și Regulile de conținut

Multi fani de vis pește de acvariu de frumuseti exotice. Recent, cychlides sunt din ce în ce mai populare. Acestea sunt pești răpitori în miniatură, care sunt caracterizate prin longevitate și dexteritate incredibilă. Printre numărul mare de culori diverse, vizualizarea de selecție a „Zăpadă Prince“ ciclide (Snowflake) se distinge.

Descrierea și habitat

Frumos este o formă albino de pseudotrofus (sokolofa). El este faimos pentru albului lui orbitoare, iar ochii au o culoare roșie de ardere. Un astfel de pește va decora, fără îndoială, orice acvariu. rezident Apa are un tablou alb cu un val albăstruie. culori similare inerente la femei și bărbați, doar condamnatii diferă într-un ton mai inchisa. De asemenea, unele persoane au margine neagră pe aripioare.

În condițiile naturale ale Zichlid inhabites „Snowflake“ în Lacul Malawi (Africa de Est). Piei de pește din preyorodi majore în desișuri groase. Determina Paul Cichlid „Zăpadă Prince“ este ușor. Masculii mai mari decât indivizii de sex feminin. Primele atinge o lungime de 12 cm, în timp ce dimensiunea de „fete“ nu depășește 9 cm. În plus, masculii sunt lungi abdominale, dorsala si aripioare anale.

O altă caracteristică a persoanelor de sex masculin este după cum urmează: aripioarele Anal sunt decorate cu o multime de ochi gălbui. La femei acestea sunt vizibile în cantitate minimă.

Caracter

În ciuda faptului că ciclide sunt locuitori prădătoare adâncimi, print alb – Destul de pește iubitoare de pace. Este ușor de a obține, împreună cu alte ciclide-bun blajin. O altă diferență de sex masculin de la femei este setarea lui belicos. Individul a podelei de sex masculin este foarte gelozie se referă la prezența unui alt mascul de soi lor în „locuință“. Opțiunea optimă este prezența într-un acvariu de un „băiat“ și două „fete“. Zăpadă-alb „fulgi de zăpadă“ uite în mod eficient pe un fundal întunecat și combinate cu culori luminoase de pește.

Citește mai mult  Totul despre nu

Prințul alb protejează teritoriul său și nu permite alcool în nurca. Ciclidele preferă să fie în partea de jos a acvariului, ridicându-se la suprafață doar pentru produsele alimentare.

Caracteristicile conținutului

Tsichlids sunt modest și pentru o abordare competentă trăiesc 6-8 ani. Pentru „Zăpadă Prinț“ următoarele condiții de ședere sunt importante:

 • Volumetric Aquarium (cel puțin 150 de litri)+
 • Temperatura apei – 24-27 grade+
 • Rigiditatea DH – 8-20+
 • aciditate PH – până la 8,6+
 • Filtrarea lichid regulată+
 • substituție săptămânală de cel puțin 50 de litri de apă proaspătă.

De asemenea,-zăpadă alb pește aerisire puternic este important. Partea de jos a acvariu poate fi decorat cu clădiri înalte de pietre, în care peștele va fi capabil să înoate. Ca un sol, un amestec de pietriș cu șapte este perfect. Dacă este posibil, acvariu plante plante cu frunze mari, rigide.

Albinos cikhlidam este potrivit pentru furaje combinație de legume viu. Unele persoane le place să fie recoltate cu frunze de salata verde, în timp ce altele vor lua cu plăcere o bucată de carne crudă de la proprietar. De asemenea, „Fulgi de nea“ nu va refuza:

 • bucăți de dovleci prime+
 • urzica+
 • păpădia+
 • Înghețată de fructe de mare.

Aceste produse înainte de utilizare trebuie să se dizolve câteva minute în apă clocotită. De asemenea, peste alb-zăpadă sunt potrivite pentru hrană uscată, care conține spirulină (alge marine).

Pentru alimentarea tufele de hygrophils și valleynery, care sunt plantate in acvariu. Astfel de plante iubesc cychlides foarte mult.

Reproducere

Maturitatea sexuală a ciclide „Zăpadă Prince“ ajunge la 10-12 luni. du-te de pește pentru a depune icre în acvariu general,. Gata pentru reproducere un cuplu de specialisti recomanda pentru a selecta o altă „locuință“. In medie, de sex feminin ăsteia aproximativ 30-90 de ouă.

Citește mai mult  Cum de a alege alimentele vegetariene și vegane pentru pisici?

„Mami“ hașuri caviar în gură timp de 2-3 săptămâni și în această perioadă, practic, refuză alimente. Malkov nu iau departe de părinți. Ele sunt destul de mari și capabile de ei înșiși să mănânce alimente mici (Daphnia, Artemy).

Despre regulile pentru conținutul ciclide al Prințului de zăpadă, a se vedea video următorul.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: