Cine coexistă Astronotus într-un acvariu?

Cine coexistă Astronotus într-un acvariu?

Astronotus – luminos și reprezentativ Cichlidae prădător al familiei, care au un apetit si preferintele alimentare de multe ori duce la confuzie acvaristi începători. Având în vedere că aceste creaturi spectaculoase cu mare placere de a consuma carne crudă și pește, în mod natural există dubii în posibilitatea de a conținutului acestora cu alți membri ai faunei acvariu. Care sunt peștele poți și nu pot fi păstrate în același acvariu Astronotus?

Compatibilitatea Astronotus cu alte specii de pești

Se crede că aceste animale de pradă frumoase și grațioase au o dispoziție destul de liniștită și calmă. Ei nu se tem de oameni, capabili să recunoască proprietarul acesteia și pentru a permite chiar ei înșiși să fie mîngîie. Cu toate acestea, în raport cu ceilalți locuitori ai lacului de origine Astronotus se pot comporta agresiv și imprevizibil.

Pentru mai multe tipuri de pesti de acvariu, aceste animale de pradă pot reprezenta o amenințare mortală. Luând în considerare apetitul și carnivitățile clarificate ale astronomelor, unii acvariști chiar cresc în mod specific potențiale victime. De obicei, peștele de pește de acvariu devin mâncare vii pentru astronome.

Potrivit acvariilor cu experienta, aceste creaturi au un pofta impresionanta. Voiagerea astronomelor devine adesea cauza problemelor lor de sănătate și chiar moartea. Deci, acest prădător frumos poate sufoca si mor usor, coaserea un alt acvariu de dimensiuni medii.

Cu toate acestea, practica arată că Vecinii din astronotuses pe acvariu poate fi în continuare. În special, trăiți cu ei într-un singur rezervor, fără riscul de a fi consumat, peștele de acvariu sunt capabili de aceeași dimensiune ca și prădătorii înșiși. In plus, pentru a obține, împreună cu și pot reprezentanților Astronotus faunei acvariu de dimensiuni medii (10 cm sau mai mult), cu spini și spini protectoare pentru corp.

Compatibilitatea Tabel Astronotus cu alte specii de pești

NumeCompatibilitate
Pterigoplihtyda
Akari turcoazda
synodontis somn mareda
Metinnisy argintda
specii mari de ciclideda
Melanoteniya Boesmana (Donaciinae)da
Apistogramma Ramizeri (apariția ciclide mici)Nu
Afiosemion GardnerNu
AncistrusEste posibil ca, în cazuri rare și numai cu exemplarele mari
Fish-papagaliNu
veiltail GoldfishNu
GuppyNu
Masiu de mareNu
Danio RoerioNu
MollyonsiaNu

Planificarea conține Astronotus în companie cu alte specii de pești de acvariu, este important să se ia în considerare conformitatea dimensiunii lor reciproc. De preferință, valoarea lui y Astronotus trunchiului și alți pești a fost similar.

Trebuie remarcat faptul că, în condiții de acvariu, astronotuses cresc pana la 20-25 de centimetri.

Informații utile cu privire la conținutul astronotuses

Potrivit acvaristi cu experiență, chiar la începutul vieții, acești prădători grațioase sunt capabili să aibă loc cu aproape toate tipurile de pesti de acvariu. astronotuses mic spectacol rar agresivitate și nu intră în conflict cu alți locuitori ai rezervorului de origine. dar Deja dimensiunile corpului de pește va ajunge la 10-12 centimetri, ei încep să reprezinte o amenințare serioasă pentru vecinii lor mai mici. Există cazuri în care de multe ori prădători gracee au mâncat alți locuitori din acvariu, cu care a fost conviețuit pașnic pentru o lungă perioadă de timp.

În conținutul astronotuses, dimensiunea de acvariu are o semnificație uriașă. Într-un rezervor apropiat, aceste animale de pradă devin agresivi, începe să intre în conflicte și lupte înverșunate, atât între ele și cu rudele din alte specii. Din acest motiv, este de dorit ca volumul de acvariu cu pești din această specie este de cel puțin 500 de litri. În plus, se observă că agresivitatea în astronotuses se poate manifesta din cauza stresului. Sub influența condițiilor de stres, aceste animale de pradă sunt capabili să intre în conflict și să atace vecinii mai pașnice.

Înainte de sezonul de jocuri de căsătorie, astronotuses începe să „divide“ teritoriu, conflict cu alți locuitori din acvariu. Un astfel de comportament se datorează dorinței instinctivă de prădători pentru a proteja viitorul descendenți ai acestora din surse posibile de pericol.

acvaristi cu experiență recomandăm soluționarea acvariu de pești astronotos și a altor specii, în același timp,. Cu această abordare, locuitorii acvariului va fi capabil să imediat „cota“ teritoriu între ele, care vor în continuare conflicte Evitare.

Mai multe informații despre caracteristicile astronotuses, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: