Ciocolata Spitz: variații de culoare, conținutul de căței

Ciocolata Spitz: variații de culoare, conținutul de căței

Subspecie a rasei Spitz, cum ar fi culorile lor, sunt foarte diverse. Spitz ciocolata – Una dintre cele mai frumoase dintre specii mici.

Cum de a determina culoarea catelul

Culoarea principala a Spitz rasa de ciocolata, desigur, maro. Astfel de caini sunt considerate foarte rare printre reprezentanții rasei lor. Desigur, alegerea unui catelus, nu vei recunoaște sfârșitul lui, „pentru adulți“, de culoare, pentru că după molting isi schimba culoarea.

Cu toate acestea, este posibil să se determine umbra pe care cainele va primi, în culoarea lânii de pe spatele urechii. Această metodă nu garantează o sută de probabilitate la sută, dar în cele mai multe cazuri, se poate lucra. Brown spits sunt în valoare de uita la buze și deversoare – acestea ar trebui să fie, de asemenea, maro și nu întuneca la negru.

Brown varietate de spitza presupune colorarea în diferite nuanțe de ciocolată gamma, dar lână ar trebui să salveze tonul său omogen.

Fiind pui, spini maro arata mult mai ușoare, și poate avea, de asemenea, pete. Vedeți culoarea care va fi cât mai aproape posibilă culoarea individului adult, numai după molirea, care începe 3 luni după naștere și se termină la aproximativ a 8-a lună.

Culoarea cea mai saturată, strălucitoare și strălucitoare a lânii Spitz dobândește doar al treilea an de viață. Dacă doriți să cumpărați spitz maro și altcineva, atunci Urmăriți cu atenție un câine pedigree: Atât părinții săi ar trebui să aparțină și lui Brown Spitzam și nu au pete, incluziuni și alte desene de alte culori!

Soiuri

Spitz culoare maro pură, fără tonuri outsided în culori – Break. Dar în procesul de reproducere, au fost crescute alte opțiuni pentru pictura de ciocolată, ceea ce a primit, de asemenea, recunoașterea.

 • Marmură (măsura de ciocolată). Cu o astfel de culoare, Spitz păstrează o gamă maro comună, dar zone separate pe secretele sale sunt vopsite, nu una, ci de mai multe nuanțe de maro atât mai deschisă și mai închisă culoare de bază.
 • Ciocolata-pangling. Reprezentanții acestui tip sunt suspendate pe obraji, pe laturile feței, deasupra ochilor (pot exista sprâncene specifice), partea interioară a urechilor, pe labe si sub coada. Poate fi prezent, inclusiv pe piept, dar prezența sa este opțională. Podpaled ar trebui să dureze mai mult de 10 la suta din intreaga zona de culoare maro.

  Următoarele variante de colorare sunt particolors – prezența în culoarea de două sau mai multe culori (de exemplu, bicolor, tricolor, și așa mai departe). În unele clasificări, ciocolata-Tanty, de asemenea, se referă la particolors. Numărul de opțiuni pentru particolers în spitzas este foarte mare, dar cele mai populare sunt ciocolata alb și maro-Sable-alb.

  • Ciocolata-Alb Partycore – Acesta este un catelus de culoare alb-maroniu cu pete albe pe piept, scobituri și picioare. Stains permit orice formă și dimensiune. Prezența vârtej alb pe cap. De la animale de o astfel de colorare nu va fi niciodată în măsură să facă pui cu maro curat sau culori alb.
  • Brown-Sable Alb Partycore. Aproximativ vorbind, o astfel de culoare poate fi numit pur și simplu maro gri. Acesta este un colorant tricolor în care jumătate din lână (circa 50 la sută) este vopsit în alb. Alte culori – maro si Sable – poate fi cum să împartă zona rămasă din Piața, și să participe la cantități foarte mici. Este important numai pentru prezența a trei culori. Cu toate acestea, locul cel mai nedorit pentru a găsi incluziuni – labe de câine.

  Caracter

  Aceste animale sunt foarte inteligent și inteligent și rapid înțelege cum să manipuleze proprietarului. Nu permite acest lucru – să fie reținut și, uneori, moderat stricte pentru animalele de companie. Dar, în același timp, scuipă sale proprietar dragoste și întotdeauna încearcă să ridice starea de spirit și majorete. Ele sunt foarte usor de dresat și nepretențios în conținut, dar nu uita de procedurile de igienă de zi cu zi, cum ar fi curățarea dinților și observarea stării urechilor și a ochilor. Spitz sunt foarte energici si dragoste plimbari activ – Înainte de a cumpăra un catelus, asigurați-vă că pentru a găsi un loc în cazul în care animalul de companie va fi capabil să călărească.

   Astfel de caini sunt foarte sociabile si, in ciuda coaja frecvente și tare, foarte prietenos. Ele sunt vesel și vesel, foarte îndrăzneț și adepții, tovarăși credincioși adevărați. Ușor vin la contact cu alte animale, le place să se joace și să se distreze.

   Ei ascultă stăpânul lor, dar, uneori, ele pot fi independente, cu toate acestea, este cea mai mare parte depinde de educația unui câine.

   Despre cum Spitz creste si se dezvolta, a se vedea următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: