Comparație între Alabaev și Ciobanesc Caucazian

Comparație între Alabaev și Ciobanesc Caucazian

Oamenii care iubesc rase mari de câini, eu doresc să aibă un apărător puternic și de încredere. Iar una dintre cele mai bune opțiuni este Ciobanesc Caucazian și Alabai. Și mulți oameni au o întrebare, și care este diferența dintre aceste două rase, după cum se poate compara? Pentru a răspunde la întrebări, va fi necesar să ne dăm seama ce principalele caracteristici ale acestor câini.

Descrierea Ciobanesc Caucazian

Un astfel de nume al acestui caine a fost dat pentru că ea a apărut în Caucaz. Aceasta rasa a format ca urmare a acțiunilor oamenilor indigene. Pentru o lungă perioadă de timp, păstorii păzeau proprietari de case și de proprietate. Și astfel caucazienii au o calitate frumoasă vânătoare. Ei au un intelect bun, și ei sunt foarte decisive. Dar nu toate aceasta rasa se va potrivi.

Câinele este puternic și rezistent, poate trăi în orice condiții climatice. fizicul ei are un puternic si musculos. Corpul de locuințe masive și de largă, de asemenea, canisele nota intindere, dar tind să creadă că este mai degrabă o lipsă. Gâtul lungimii de mijloc, Infernal este exprimat viu. Câinii sunt în măsură să analizeze situația în care se întâmplă și nu pot fi supuse în panică. Ei au vigilență bună, câinii sunt neincrezator aparțin oamenilor altcuiva.

Trăsături pozitive:

 • paza magnific și apărător+
 • atitudine necorespunzătoare față de străini+
 • Auto-propunere+
 • A dezvoltat intelectul+
 • Dragostea pentru proprietar+
 • reţinere+
 • capacitatea de a analiza și evalua setarea.

Calități negative:

 • foarte încăpățânat+
 • fagure de miere+
 • Proprietarul trebuie să aibă un caracter solid și o mare răbdare+
 • au nevoie de îngrijire atentă lână+
 • Necesită eforturi mari pentru formare+
 • Este imposibil de a face pe oameni cu un caracter moale+
 • Nu pot fi păstrate în apartament.

In natura, astfel de caini sunt foarte calm, păstrate. Trust exclusiv membrii familiei, iar atunci când există străini, ele sunt foarte suspicioși despre ele. Și această neîncredere a apărut, pentru că scopul principal al câinilor caucaziene a fost garda casei.

Descriere Alabaya

Aceasta rasa de caini este numit Shepherd din Asia Centrală. Și ea există deja mai mult de 4 mii de ani. Alabai provenit de la câinii din Tibet și a trecut selecția naturală greu din cauza condițiilor aspre și constantă anti-inamic. Și a fost tocmai acest lucru a influențat caracterul și aspectul câinelui.

Trăsături pozitive:

 • A dezvoltat intelectul+
 • calm+
 • nu are nevoie de îngrijire specială+
 • neîncredere în străini+
 • moderată apetitului+
 • proprietar Loves+
 • instinct de securitate congenitale.

Calități negative:

 • Egoist+
 • cerând+
 • Dressing este greu+
 • Afectat la vagabondship+
 • Este imposibil de a face pe oameni cu un caracter moale.

Câinele este gravă și încrezător. De asemenea Alabai Proprietarii, dar se manifestă numai pe teritoriul său, dar la o petrecere în care nu arată acest lucru.

Și când casa altor oameni sunt potrivite pentru acasă, masculii reacționează foarte brusc și gata să atace imediat, dar femelele în această privință sunt atenți și să atace numai atunci când străinii se potrivesc aproape.

Agresivitate

Deasupra mediei

(Evaluare 4 din 5)

Linka

Moderat

(Evaluare 3 din 5)

Sănătate

Media

(Evaluare 3 din 5)

Inteligență

Inteligent

(Evaluare 4 din 5)

Activitate

Înalt

(Evaluare 4 din 5)

Aveți nevoie de îngrijire

Scăzut

(Evaluare 2 din 5)

Costul conținutului

Scump

(Evaluare 5 din 5)

Zgomot

Deasupra mediei

(Evaluare 4 din 5)

Instruire

Mijloc

(Evaluare 3 din 5)

Prietenie

Prietenos

(Evaluare 4 din 5)

Atitudine față de singurătate

Timp moderat

(Evaluare 3 din 5)

Calități de securitate

Gardă excelentă de securitate

(Evaluare 5 din 5)

* Caracteristica rasei „Alabai” Fondată pe evaluarea experților site-ului și a feedback-ului de la proprietarii câinelui.

Diferențe în aparență

Există mai multe elemente pentru care poate determina ce fel de rase în fața ta. Ar trebui să se bazeze pe diferențele în următoarele părți ale corpului:

 • lână+
 • Labele+
 • cap și forma bot+
 • ochi+
 • coadă.

Ciobanesc Caucazian de păr are un subpar lung, greu și gros, Alabaya, dimpotrivă. In primavara, fiecare dintre roci apare molting. În primul rând este nevoie să pieptene în fiecare zi sau cel puțin o dată la două zile, astfel încât lâna nu este confuz. Alabaev nu trebuie să pieptene atât de mult, și pentru a evita boli de piele, în timpul molting este necesar să o facă mai des.

Caucazienii au o laba pe scurt, dar mai gros. Ei au, de asemenea, mai mult și cap. Alabaev are o formă mai claritate în nas. Ochii lor nu sunt ridicate în sus și astfel încât acestea să nu fac kit. Dar Ciobanestii caucazieni sunt mici, profund plantate și slam.

La păstorul central asiatic, coada este scurtă, pentru că la naștere se va opri, iar caucazienii nu fac această operațiune. El are o lungă, pufoasă și îndoită în inel. Dar totuși, relieful nu este necesar, se realizează numai la voință.

Și roci similare la forma sa mare. Și din moment ce au un corp excelent și sub acoperire groasă, ei pot face o companie proprietarului lor în orice caz. Fără probleme, transferați diferite dificultăți, de exemplu, lipsa apei și a alimentelor. De asemenea, aceste rase au fost inițial păzite oile, astfel încât pot lua decizii.

Care este mai mare?

Creșterea păstorului caucazian din greabă este de aproximativ 60 cm și el de la 70 la 80 cm. În unele cazuri, caucazianul poate ajunge la 75 cm. Categoria în greutate poate fi de la 45 la 75 kg și un asiatic de la 45 la 80 kg. Dar totuși, ambele rase sunt foarte mari și au o musculatura perfect dezvoltată. De obicei, mediile medii sunt mult mai mari, dar totul depinde de hrănire și de efort fizic. Speranța lor de viață este, de asemenea, diferită. Caucazienii trăiesc 10-11 ani, Alabai 12-15.

Care este mai puternic?

Ambii câini sunt aproape identici la ambii câini, dar luptă împotriva bătăliei în moduri diferite. Păstorul caucazian vine fără teamă și poate prezice următoarele acțiuni ale inamicului, când câinele de păstor din Asia Centrală reacționează rapid și acționează în mișcare. De asemenea, primul va acționa până la ultimul. Caucazian câștigă victoria din cauza forței, iar Alabai din cauza agilității și a trucurilor.

Compararea raselor pentru alte criterii

Deoarece aceste rase sunt ambii păstori, ei se remarcă printre restul cu mintea și inteligența lor. Deoarece securitatea necesită o evaluare adecvată a ceea ce se întâmplă. Acești câini sunt foarte îndrăzneți și pot acționa independent. Caucazienii iubesc libertatea, Și acesta este motivul pentru care va fi greu să se supună proprietarului, dar Alabai va Aștept cu nerăbdare să atenție și aprobare. Ciobanesc din Asia Schitra și imagine, De asemenea, devine bine cu copii și poate deveni un „bona“ pentru ei.

Pentru cine conținutul este adecvat pe stradă?

Pentru orice rasa mare, inclusiv Ciobanesc Caucazian va fi mult mai confortabil într-o casă privată, cu un teren mare decât într-un mic apartament. Deoarece acest caine iubeste libertatea, ea are nevoie de efort fizic constant. Aceasta rasa este perfect pentru rolul gărzii. Dar loialitatea și devotamentul de câini ar trebui să fie meritat.

Asia Centrală Ciobanii Unii dintre cei mai buni gardieni, ei vor servi credința de familie și adevărat. Relațiile ar trebui să se bazeze pe respect. Dar de când păstorii iubesc libertatea, ei nu pot sta pe lanțuri, ei îl evaluează ca umilință, pentru că nu se pot mișca liber și le afectează în mod negativ starea lor morală.

Cea mai bună opțiune va fi spațioasă aviar cu o casă. Datorită lânii, câinii pot transfera cu ușurință orice moduri de temperatură.

Și chiar și atunci când animalul trăiește în aviare, este de asemenea necesar să plecăm, pentru că are nevoie de plimbări pentru a dezvolta mușchii.

Cum se hrănesc?

Păstorii caucazieni pot mânca orice. Puteți hrăni câinii de hrană uscată și umedă. Câinele adulților trebuie să fie alimentat carne (până la 1 kg pe zi), pui fiert, pește și legume. De asemenea, trebuie să existe cereale: orez, buck, ovăz, grâu și paste. Animalele foarte utile consum de fructe și verdeață, dar nu le puteți da în cantități mari, ele trebuie să fie în forma brută.

Asia Centrală Ciobanii sunt complet nepretentios în produsele alimentare, dar din moment ce acestea pot avea probleme cu articulații, este pur și simplu necesar ca în dieta să fie un conținut crescut de calciu. Aceasta rasa trebuie hrănite cu carne (carne de vită), marine, pește-conținut redus de grăsimi, legume crude sau fierte, terci. Pui nu ar trebui să contribuie.

Ambele roci sunt categoric interzise pentru a da: carne de porc, oase, sfecla, cartofi, fructe citrice, legume, diverse epice, afumată și alimente conservate.

Cine alege în continuare?

Desigur, este întotdeauna dificil de a face astfel de alegere o între aceste două pietre, deoarece diferența dintre ele nu este foarte mare. De asemenea, totul va depinde de natura proprietarului, poate fi în măsură să stabilească relații cu câinele.

Cel mai important, nu uitați că aceste rase au caractere diferite, iar dacă o persoană este de gând să aducă un câine, atunci este în valoare de sejurului lor la Ciobanesc Caucazian. Pentru o familie mare, Alabai este potrivit, care iubește multă atenție.

Alabaya și mașină de ciobanesc caucazieni

Acest proces are loc exclusiv la nivelul amatorului. Prin urmare, noua rasă nu va fi. Puii sunt numiți metisami. Aspectul pentru ei ajung de la ambii părinți. Puii sunt mari, foarte ușor învățate, calitățile de pază și de securitate sunt întotdeauna transmise. Ei sunt, de asemenea, foarte incredulți aparțin poporului altor persoane și își protejează întotdeauna teritoriul. De asemenea, foarte încăpățânat și întotdeauna domina. Nu toată lumea poate face față naturii unui astfel de PSA și calităților sale de conducere.

Despre caracteristicile a două rase de câini, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: