Compatibilitate scară cu alte pești

Compatibilitate scară cu alte pești

Aquarium este o lume subacvatică în miniatură, locuită de pește luminos și frumos, a cărui viață poate admira infinit. Dar pentru a pacea și pacea în micul ocean, este important să se ia vecinii potriviți. Nu toți peștii și animalele se înțeleg între ei. Deci, toate cele mai cunoscute săbii sunt bine tratate cu un pește pașnic, dar pentru scalar reprezintă o amenințare gravă. Dar cu cine va rămâne scalar, va fi spus mai jos.

Caracteristicile scalarului

Unele dintre cele mai cunoscute pește de acvariu – scalar decorează acvariile multor iubitori. Peștele de distracție din detașamentul Okunye sunt incluse în familia Cydlide. Numele său latin Pterophyllum pește a primit forma corpului care amintește de aripa sau foaia. Precum și scalarul numit peștele îngerului.

Puternic lăudat din partea laterală, cu lateral lung în formă de filament și aripioare alungite spinale și anale, pește arată ca o lună descrescătoare. Ele sunt pictate în diferite nuanțe de la gri-albastru până la măsline-argint cu dungi transversale întunecate. Dar există și indivizi monofonici pictați, obținuți ca rezultat al selecției. În lungime, aceste pește ajunge până la 150 mm, iar în înălțime – 250 mm.

SCALARE-ul patriei sunt astfel de râuri din America de Sud ca Orinoco, Essekibo și Amazon. Pentru viață, peștele preferă apă lentă cu vegetație groasă. Este convenabil să ascundeți și să afișați descendenții.

La domiciliu, scara-ul conține în înălțime (nu mai mică de 50 cm) și acvariile spațioase, partea inferioară a cărei plantate este plantată cu alge de dimensiuni mari. Temperatura apei trebuie să fie de +24.28 ° C, rigiditate nu mai mare de 15 unități., Aciditatea 6-7.4. Îngerii formează grupuri de la cupluri căsătorite permanente, astfel încât să le continui mai multe bucăți într-un singur container.

Masculii de pește sunt caracterizați de o adăugare mai densă și de frunte convexă.

Femeia mătură până la 700 de ouă care se atașează la frunze. Trei zile mai târziu, larvele sunt eclozate de pe obraji, care devin prăjiți timp de o săptămână. În tot acest timp, părinții au grijă de descendenți, eliminând ouăle moarte, purtând așezarea în alte locuri, după cum este necesar, ascunzând larvele la adăpost noaptea. Teritoriul pe care un cuplu căsătorit ocupă este de aproximativ o jumătate de metru în jurul site-ului de reproducere.

Cu îngrijire adecvată și vecini potriviți, scalarii trăiesc până la 10 ani, dar mă duc între ei și pe ficat lungi.

Fed Fish Angels Alive Fed Deoarece sunt prădători. Pe măsură ce peștii adulți este destul de mare, atunci multe pești mici și alte tipuri de tineri vor fi percepute de scalari ca obiect de vânătoare. Dar nu toți peștii suferă de îngeri, mulți, dimpotrivă, reprezintă o amenințare pentru ei, scutindu-și cozile și rupeți aripioarele. Prin urmare, achiziționarea unor astfel de frumuseți, cum ar fi Scalaria, Este necesar să alegeți în mod corespunzător vecinii de pește, pe care îi puteți ascunde cu ei într-un acvariu.

Citește mai mult  Pisicile cu ciucuri pe urechi: varietate de rase și caracteristici ale conținutului

Cine poate conține?

Pe Internet, puteți găsi diverse tabele în care este indicat, cu ce pește scalarul are cea mai bună compatibilitate. Dar oameni experimentați care conțin perofilum timp de mulți ani, spun că tabelul nu oferă 100% garanție că aceste tipuri au loc în acvariul dvs.

Bricheta de tot într-un acvariu devine în jurul peștelui care a fost stabilit în același timp și au fost aproximativ aceeași vârstă. În viitor, subsidența peștilor potriviți poate provoca probleme. Dar oricum ridica vecinii potriviți pot fi experimentați imediat, excluzând imediat nesigure.

Conform recenzii ale acvariștilor cu experiență, mai multe tipuri de pește sunt cele mai bune.

 • Som. Peștele de jos a căzut în siguranță lângă îngeri, deoarece zonele lor de viață practic nu se intersectează. Târârea de-a lungul fundului catchomicii nu atrage atenția terților.

 • Petushki. Există neutralitate între cele două specii. Peștele plutește calm, fără să se remarce reciproc până când vine timpul de reproducere, iar scalarul începe să-și apere în mod activ teritoriul de la orice oaspeți.

Astfel încât peștele nu se implică, este necesar să se planteze mai multe plante.

 • Mallons. Acest tip de pește de acvariu este caracterizat de selectivitate pentru scalar. Vizualizări simple nu provoacă nici o reacție din partea Mollyland, dar veșmintele pot suferi foarte mult, și-au pierdut coada și aripioarele.

 • Percilia nu provoca agresiune din partea scararii, mergând liniștit în apropiere.

 • Neonuri Pot fi așezate lângă perofilum numai dacă au fost lansate în acvariu la o singură vârstă. În caz contrar, o turmă de pește mic va înceta rapid să existe.

 • Pseudotrofuss vecini destul de fiabili, dar printre care sunt indivizi agresivi. Prin urmare, este necesar să urmăriți comportamentul peștelui.

 • Danio se poate înțelege într-un acvariu cu scalar, numai dacă au crescut împreună.

 • Labo. Peste destul de mare, într-o singură copie nu va fi periculoasă, cu excepția faptului că se plimba departe de teritoriul său, dar aici, în mai multe vor merge la toată lumea – și rude și vecini.
Citește mai mult  Pașnică acvariu de pește: Descriere și alegere

 • Tetra. Scalaria și tetra sunt indiferenți unul cu celălalt și pot coexista pașnici aproape. Dar Tetras sunt foarte iubite de verdele și pot strica rapid plantele din acvariu.

 • Ternection. Ușor de pește locuibil reprezintă o amenințare numai pentru speciile de perfil de la Voutele. Cu restul îngerilor de spini se îndreaptă în pace.

 • Lilieci. Non-conflict în natură pește ușor pentru a obține, împreună cu îngerii pe un teritoriu, ocazional în contact fără agresiune din partea scalar.

 • Iris și îngerii vor pleca doar în cazul în care au crescut în apropiere. În caz contrar, irisului va trebui să strâns. Dar chiar și în acest caz, nimeni nu garantează păstrarea tinerilor. Predator – El este întotdeauna un prădător.

 • Lyalius. Labirintul de pește pot obține de-a lungul aproape Perophillum, cu condiția ca în cazul în care ea are să se ascundă, dar această oportunitate condiționată. Aici depinde foarte mult de dorința proprietarului de acvariu și natura îngerilor. Dacă doriți, le puteți amesteca într-un acvariu, probabil, și de ședere.

 • Gurura iar scalari se inteleg bine și frumos uite în apropiere.

Mult depinde de cerințele privind condițiile de conținut, stilul de viață și de nutriție, precum și natura locuitorilor Water World. Ar trebui să fie amintit acest lucru Cu unele tipuri de pești mici, peștele înger sunt în jur de achiziție numai în cazul în care a crescut în apropiere.

Cine sunt incompatibile?

Speciile incompatibile pot fi atribuite imediat celor ale căror cerințe pentru condițiile de viață diferă de cererile scalarului. De exemplu, algele Siamese nu este potrivit pentru un înger în vecini datorită faptului că are nevoie de apă mai rigidă și alcalină. Precum și vecinii inadecți includ un alt pește.

 • Marele de la mijloc. Peștiul strălucitor neurizuctungic, cu rugii lungi, se referă foarte agresiv la îngeri, grăbindu-se cu aripioarele inferioare.

 • Barbusa. Agresiv, nimblefish va aduce rapid îngerii morții foame și cultivate aripioarele.

 • Cichlida, cum ar fi perophylurile, prădătorii și mult mai stricte. Conținutul acestor specii într-un acvariu va duce la faptul că scalarii vor fi înfometați. Dar fără reguli fără excepție. Uneori este posibilă o coexistență pașnică, depinde de caracterul peștilor.

 • peștișor de aur Absolut incompatibil cu îngerii atât în ​​caracter, cât și în funcție de condițiile de conținut. Diferite moduri de temperatură și cerințe pentru puritatea apei nu vor permite scalarii și peștelui de aur să trăiască în apropiere.
Citește mai mult  Varietate de celule triol

 • Guppy. Iată doar un singur cuvânt: Feed. Doriți să oferiți îngerilor posibilitatea de a vâna, lansează un pachet de Gukemk pentru ei.

 • Astronomii nu se înțeleg cu nimeni decât cu felul lor. Aceste pești chiar nu toate plantele sunt potrivite, nu faptul că alte pești.

 • Danio. Dacă au crescut cu îngerii, atunci ei au încă o șansă să rămână în viață, cu condiția ca ei să se ascundă rapid în nivelurile inferioare ale acvariului. Și astfel scalarul le va goli repede.

 • Celebrul piranhas Acei prădători, așa că nu este nimic de-a face cu scalarii de lângă ei, dacă nu vrei să scapi de ei.

 • Omnivore Severm El este un țară de perofyluma. Are un caracter foarte luptător și cereri teritoriale mari. Împreună cu el, poate avea doar o cantitate destul de mare și nimblefish. Pentru îngeri, regula este valabilă: Lucky – Nu este norocoasă, dar este mai bine să nu riscați.

 • Discuții. Similar cu îngerii pe comportament și cerințele pentru habitatul peștelui pot fi confiscate unul cu celălalt numai într-un acvariu mare, unde zonele de viață ale rivalilor nu vor trece. În caz contrar, cazul va pune capăt capului de masă.

 • Creveți. Un creveți bun nu este un pește, dar este mâncare, în special reprezentanții lor mici. Prin urmare, dacă vă decideți să păstrați creveții în acvariu cu îngerii, atunci fiți pregătiți pentru prima dată mâncat al doilea în pauza dintre hrănire, deoarece scalarul tind să suporte.

Cum să vă apropiați unul cu celălalt?

Scalaria – Pește care trăiește cu pachete constând din cupluri monogame. Ca și în orice pachet, au un cuplu de conducere care primesc cele mai bune locuri de hrană și reproducere. În principiu, peștele coexistă pașnic, numai domnii ocazional conduc subordonați, arătând cine este proprietarul aici. Cele mai mari îngeri agresiune arată timpul de depunere a icrelor, protejarea cuib. În timpul icrelor, orice, a invadat cuib, este expulzat sau poate fi ucis.

În restul timpului, pește ia doar ridică în pericol, trage în fața rivalilor.

Nu este în valoare de a pune noi persoane în echipa actuală, deoarece aceasta va duce la lupte crude între pești, și începătorii pot răni mult.

Conțin scalarul câte una, perechi sau grupuri mici, cum permite mult volumul de acvariu. Pentru un sejur confortabil de o pereche de îngeri nevoie de un acvariu cu un volum de cel puțin 60 de litri.

Mai multe detalii despre Scalaria veți învăța din videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: