Compatibilitatea carasi cu reprezentanții altor rase

Compatibilitatea carasi cu reprezentanții altor rase

Goldfish – Unele dintre cele mai frumoase locuitorii din acvarii. Pe compatibilitatea acestei rase cu alte locuințe ale corpurilor de apă naționale și factorii care afectează, veți citi în acest articol.

Caracteristicile caracteristicilor

Frumusețile de aur, în ciuda aspectului regal, sunt nepretențioase. Acestea sunt creaturi pașnice și nedorite. Cu privire la temperamentul de pește real flegmatic. Viața lor este o mișcare măsurată și calmă în spațiul acvatic. Tipul și grăbirea pentru oricine este un stres real. Soiuri de rasă sunt multe.

Cu cât individul este mai mare, cu atât mai pasivă. Astfel de reprezentanți ai familiei Telescop, Pearl, Oranda, Ryukin – standardele calmului, în plus, ele sunt complet neajutorate și pur și simplu nu pot da predare.

Maximul pe care acești giganți îl pot mânca cel mai mic vecin, dar nu deloc din cauza sângelui, ci pentru că chiar vrei să mănânci.

„Golden” – înălțimi înfricoșătoare, gura lor nu se închide. Dacă există o oportunitate de a mânca, ei nu o vor face cu ea. Există tot ceea ce aceste creații insatiabile sunt găsite, chiar obiecte chiar nedorite. În căutarea de ședere pește delicios în mod constant, Prin urmare, solul este ruperea, ceea ce face apa in acvariu noroioasă.

Factori de compatibilitate

Dacă aveți dorința de a cumpăra noi vecini în acvariu prea mare, astfel încât animalele de companie trăiesc în ea pliere, este necesar să se ia în considerare următorii factori.

Creșterea acvariu

Goldfish – rasa mare, poate creste in lungime mai mare de 40 cm. Ei au nevoie de un spațiu mare, iar în cazul în care revendicările de la cineva spațiul lor de viață – volumul de acvariu va trebui să crească.

nou-veniți temperament

Peștii mai prompte și mobile sunt luate din alimente „de aur“, astfel încât acestea vor fi foame tot timpul. Unii vecini activi pot dori aripioarele lor de lux, iar ei vor începe de vânătoare. Extins oaspeții decât proprietarii de ei înșiși, vor rămâne „unsolon pâine“. Pe fundalul lor, carasi va fi mai rapid și va mânca toată hrana pentru animale, în timp ce nu lăsând firimituri nici.

Obiceiurile și stilul de viață

Obiceiul de a carasi la rădăcină în pământ în căutarea de reziduuri de produse alimentare și de a ridica un chin din partea de jos departe de toate pește. Locatarii care solicită vegetației, care proprietarii acvariului gustări în sine, „de aur“ va face cu siguranta nu ca.

Goldfish nu sunt animale de pradă, deși omnivore. Ele conduc un stil de viata de zi cu zi. Peștii lăsând pe timp de noapte, reprezintă un pericol și stres constant pentru ei.

Ce pește sunt obtinerea?

pește decorative sunt atât de frumoase încât mulți nou-veniți vis de settleing împreună mai multe likes. Rezolva problema compatibilității unor pești cu alții vor ajuta masa. Dupa ce a citit-o, puteți înțelege cu care Gold Fish sunt prieteni, și cu care inamicii. „Zolotushki“ compatibil cu următoarele locuitorii din rezervor:

 • Voualehvosti+
 • Shubunkins+
 • Vakina+
 • Telescoape+
 • Riukins.

  O astfel de cartier nu o va crea situații stresante, toți peștii vor fi în stare bună de sănătate, deoarece acestea au același temperament și obiceiuri. Dar este garantat că locuitorii vor păstra puritatea rasei, nimeni nu poate.

  Peștii vor începe care se încadrează între ele, și, dacă doriți să împerecheați de vânzare, la casă împreună onorează – nu cel mai de succes ideea.

  Cu Koo Carpami

  Goldfish aparțin familiei de crap. strămoșul lor este un crap de argint, cu toate acestea, ele au un mod diferit: Koi face parte din genul „Sazan“, și „Zolotushka“ – de tipul de „caras“, astfel încât trecerea indivizilor va fi capabil de a evita.

  Cartier cu Koi – cea mai prosperă. În Japonia, crap este un simbol al iubirii și prieteniei, astfel încât aceste curajos, calm și puternic mâini frumos nu va provoca vecinii de aur ale efectelor nocive. Ele sunt complet non-agresive și cu mare plăcere își sapă pe fundul rezervorului, ridicandu-se la chinul.

  Cele mai populare crap rasa Koi – Gosanke și subspecii ei (Taisy Sanseku și Syova Sansenuk). Newbies sunt adesea confundate de carasi lor, deoarece aceste crapului au o culoare strălucitoare și uimitor de frumoasă. Singurul factor care îi împiedică pe mulți acvaristi din conținutul comun de pește – nevoie pentru un acvariu foarte mare. Un centimetru al koi corp are 5 litri de apă, iar mărimea unui individ adult poate ajunge la mai mult de 70 cm.

  Cu cine coabitarea nu este foarte de dorit?

  Un posibil lot de carasi ar putea fi plictisitor și decorative capturile, dar acest lucru nu este opțiunea perfectă.

  Lilieci

  Motley și luminoase, ca și în cazul în clovni, bătăliile diferă în mod pașnic, pentru a concura cu oricine nu va. Ei trăiesc cu turmele, și să comunice cu alți reprezentanți ai lumii subacvatice nu au nevoie de. La fel ca oamenii de aur frumos, ei cu altruism ea în partea de jos, ascunzându-se în vegetație și să se odihnească pentru o lungă perioadă de timp sub coryagues, dar pe această similitudine cu presupuse capete vecinii.

  Battleships nu vor fi aduse în afara de a mușca prin fierbere vecini aripioare de aur.

  Soma

  Slow Somi nu văd rivali în animalele de companie de aur le aparțin destul de apatically. Munca pe care somn se face pentru a curăța acvariu va beneficia numai împreună. Se pare că viața va fi stimulată, dar obiceiul de a Somov ieși pe timp de noapte pentru a carasi vânătoare în frică veșnică. Som-Ansister poate fi turnat în aripioarele superbe ale concubinilor și destul de a le deteriora. Pentru a evita acest lucru, Pește să împreună settle nu este de dorit.

  Cu care conținutul comun este contraindicat?

  Pentru a soluționa împreună Goldfish contraindicat cu următoarele locuitorii din acvariu:

  • Astronotus+
  • Barbusami+
  • Guppy+
  • Gurura+
  • Curcubeu+
  • Labo+
  • MidNames.

   Revenind la tabel, asigurați-vă că lista de pietre, care sunt incompatibile cu carasi este mult mai. Chiar și însăși creația iubitoare de pace cu carasi este interzisă. Moale și calm Severum (America de Sud Cichlides) va încerca să muște o bucată lipsit de la vecini voulfless alunecare. Chiar dacă, la prima vedere, se comportă cu calm, certuri din cauza teritoriului și în creștere în acvariu de plante inevitabile.

   Devenind victimele de aur frumos frumos Haracin pește (neoane, minori, piftie). Când „cochilii de aur“ – se prăjește, ei nu acorde atenție la ei, și în creștere, le ia de pradă. Periculos pentru a păstra împreună într-un acvariu cu un peștișor cocoș. Aici, în opinia acvaristi, nu se știe încă cine va câștiga.

   De obicei, cocoșii sunt țeserea „pantofi de aur“, dar sunt cazuri când ei înșiși devin victimele lor. Goldfish, trăgând tot ceea ce văd, sunt acceptate pentru cocoși.

   Nuanțele de conținut

    Pentru ca peștele să vă mulțumească cât mai mult posibil ca orice animale de companie de companie, au nevoie de îngrijire regulată. Conține frumusețile de aur ușor dacă respectați regulile de bază ale îngrijirii.

    1. Face ca „ZoloteiShek” să aibă nevoie de acvariu spațios, cu un volum de cel puțin 50 de litri. Cu cât mai mulți pești pe care intenționați să îl începeți, cu atât mai mult ar trebui să existe zona lor de living.
    2. Puneți solul în acvariu dintr-o pebble mare, pe care peștele nu o va putea înghiți.
    3. Apa pentru rezervor este potrivită numai decorată. Pentru gătitul ei, cumpărați aparate de aer condiționat special.
    4. Instalați un filtru de apă adecvat. Amintiți-vă că pentru filtrele de aur care cauzează un flux puternic de apă nu sunt potrivite.
    5. Urmați regimul de temperatură. Habitat normal de aur este de 22-25 grade Celsius.
    6. Spălați acvariul o dată pe săptămână și faceți o substituție de 15% a apei proaspete.
    7. Hrăniți pește pe o hrană granulată programată, dar cu moderatie. Pentru gustări ușoare, se vor potrivi vegetației de acvariu moale.
    8. Puneți o verdeață mai comisă a acvariului, urmăriți pe care peștele nu vor suferi de increment. În dieta lor, ar trebui să fie de cel puțin 70%.
    9. Lichide orice elemente din acvariul pe care peștele le poate înghiți. Blocați bucăți de lemn de la ei în gât, pietricele trebuie să scoată pensete.
    10. Urmăriți comportamentul animalelor de companie. Dacă „Shells de aur” se comportă ciudat și arată neobișnuit (să respirăm, respirând din greu, acoperit cu pete, respinse sau complet apatic), au nevoie de ajutor urgent. Vigilența și atenția voastră vor ajuta la prevenirea bolilor.

    În următorul videoclip, puteți viziona comportamentul aurului după înlocuirea solului în acvariu.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: