Compatibilitatea lui Lyalius cu alte pești

Compatibilitatea lui Lyalius cu alte pești

Alegerea peștelui de acvariu, de regulă, o persoană avansează de la criterii, cum ar fi apariția frumuseții marine și a unei pretenții. Există atât de multe frumoase și plămâni în conținutul de pește – de exemplu, unul dintre acestea este Lyalius, locuitori în rezervorii din India și Bangladesh. Pește trăiește cu bună grijă de 3 ani. Astfel de creaturi cum ar fi apa caldă și stimulii calme – exteriori sperie Lyalius, care este nefavorabil pentru pește.

Compatibilitatea lui Lyalius cu alte pești decorativi nu este rea, dar cu specii foarte active Lyaliusi se înțeleg rău. Din articolul veți învăța cu cine pot fi păstrate într-un acvariu.

Care sunt compatibile cu Lyalius?

În calitate de vecini, Lyalius trebuie să selecteze pește cu același temperament calm și habitat. Aceste pești aveți nevoie de nutriție abundentă, deci Peștele maro și aglei nu sunt potrivite pentru a trăi într-un acvariu – ei vor lua alimente din Lyalius și nu vor fi suficiente mâncare. Nu compatibilitatea rea ​​în Lyalius și Guraj – Pește pașnic. Ambele specii de pești preferă apa cu parametri similari. De asemenea, într-un acvariu poate fi păstrat până la 20 Lyalius, dar există o singură nuanță – femelele ar trebui să fie mai mult decât bărbați. Acest lucru va reduce concurența.

Este inacceptabil să conțină Lalius cu acele specii de pește care mușcă pentru aripioare. Vecinii ideali – același pește flegmatic și lent de dimensiuni similare. Multicolor DANIO – Unele dintre cele mai populare pești pentru acvariu. Ele sunt destul de potrivite pentru cartierul cu Lalius. Astfel de pești sunt nepretențioși, hardy și, de regulă, sunt potriviți pentru acvariile novice. Un alt tip de pește, care este recomandat pentru vecinătate cu Lalius pașnic, este numit Tetra. Aceste pești sunt pașnice, dar ele nu pot fi păstrate – au nevoie de cel puțin 8 rude, deoarece preferă clustere mari.

Când peștele rămân singuri, se simt înspăimântat. Izolarea poate chiar să le ducă la moarte.

Conținut cu alți pești

Lyalius poate fi păstrat cu mulți pești mici și pașnici, ei se simt bine cu ei, dar vă simțiți mai confortabil într-o mulțime de congrese. Acest tip de puritate este caracterizat, deci vecinii neliniștiți nu sunt potriviți. Din frică, peștele poate urca astfel de locuri de acvariu, din care nu va putea ieși, ca urmare a cărei rezultat.

Vecinii Lyalius trebuie să aleagă cu toată atenția, având în vedere toate nuanțele. Alte specii de pești nu ar trebui să fie mare, agresiv și activ, selectați alimente. Dacă un mic acvariu, atunci Lyalius ar trebui să se simtă la capitol, altfel bărbații vor fi prea agresivi. Pentru cartier, alte pești de labirint sunt potrivite. Neon – opțiunea corespunzătoare de pe temperamentul, el nu are nici o agresiune, el este calm. Neoane – pește început, păstrați-le cu conid.

Dacă doriți să ascundeți un creveți la Lalyus, atunci este mai bine să alegeți unul mai mare – de exemplu, Amano. Cartier cu vedere precum Barbus, astronomul este posibil, dar nedorit, deoarece paugucucabilitatea Lyalius va crește datorită activității vecinilor. Macroul și femeia de sex masculin au o culoare interesantă, iar mulți acvariști își acordă atenția asupra lor.

Faptul este că Macrocomenzi arată agresiune chiar și față de rudele lor, să nu mai vorbim de reprezentanții unei alte specii de pești. Dar dacă puietul este într-un acvariu cu fories de alte specii, și dezvoltă împreună, atunci agresiunea nu ar trebui să fie. Acesta este Lyalius și Macrocomenzi sunt supuse compatibile pentru a co-creștere și aterizare într-un acvariu comun.

regat de apă – o lume uimitoare cu normele și cerințele sale. Nevoile de acvariu pentru a monitoriza în mod constant – merită luat în considerare atunci când dorința de a începe pește.

Numai în caz de îngrijire corespunzătoare, vă puteți bucura de lumea subacvatică pentru o lungă perioadă de timp și de a observa modul în care animalele de companie frumoase sunt în curs de dezvoltare.

Cum de a alege dreptul de Lalyus, uita-te în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: