Conținutul și ascendentul Puppies Alabaya în 2 luni

Conținutul și ascendentul Puppies Alabaya în 2 luni

Una dintre cele mai vechi rase ale câinilor este Alabai. Aceste „urși de pluș” fermecători, care au trăit până în prezent, au păstrat perfect toate calitățile de rasă și principalele caracteristici pe care primii reprezentanți ai rasei au fost apoi posedați. Astfel de animale de companie se disting printr-un caracter bun, dintre care se obțin apărători de familie de familie și doar prieteni, dar pentru a crește un câine frumos și sănătos, trebuie să asigure o îngrijire adecvată și o nutriție echilibrată.

Agresivitate

Deasupra mediei

(Evaluare 4 din 5)

Linka

Moderat

(Evaluare 3 din 5)

Sănătate

Media

(Evaluare 3 din 5)

Inteligență

Inteligent

(Evaluare 4 din 5)

Activitate

Înalt

(Evaluare 4 din 5)

Aveți nevoie de îngrijire

Scăzut

(Evaluare 2 din 5)

Costul conținutului

Scump

(Evaluare 5 din 5)

Zgomot

Deasupra mediei

(Evaluare 4 din 5)

Instruire

Mijloc

(Evaluare 3 din 5)

Prietenie

Prietenos

(Evaluare 4 din 5)

Atitudine față de singurătate

Timp moderat

(Evaluare 3 din 5)

Calități de securitate

Gardă excelentă de securitate

(Evaluare 5 din 5)

* Caracteristica rasei „Alabai” Fondată pe evaluarea experților site-ului și a feedback-ului de la proprietarii câinelui.

Ce pare

Alabai a fost eliminată din două rase înrudite, care au o origine aborigene. Animalele curge sângele Păstorului din Asia Centrală, și, în funcție de locul apariției tipului de rasă, există o stepă (uscată) și de munte (grele) Alabayev. pui Alabaya in 2 luni, la fel ca și câinii adulți, au o frunte plat, cap lat și masiv. În acest caz, tranziția de la botul la frunte nu este exprimată. Pet mare nas, cu urina negru sau maro.

Dublu luni animalele de companie sunt întunecate și rotunde ochi, acestea sunt situate departe una de cealaltă. Urechile mici, mici și au o formă triunghiulară. În conformitate cu standardele general acceptate, le vor opri mai târziu. Caracteristica principală a puilor la acea vârstă este considerată o construcție puternică și solidă, profund plantate în piept larg, gât scurt. Partea din spate a copiilor este drept și lat, burtica este bine tras în sus, ca și pentru lână, este drept și dur.

Un nou-născut pentru animale de companie în aer liber seamana un butoi continuu și cântărește până la 550 g. La vârsta de o lună, micul Alabai adaugă o mulțime de greutate, are o greutate de la 3 până la 5 kg, cu înălțimea în greaban la 30 cm. Un catelus de două luni trebuie să cântărească în termen de 10 kg și au o dimensiune în greabăn la 35 cm.

Citește mai mult  porci de guineea peruvian: descrieri rasa și caracteristici de îngrijire

Pentru a controla creșterea în greutate și creșterea de animale de companie, masa de special este folosit, se poate determina cât de mult se dezvolta animalul.

În acest caz, datele din indicatorii de masă și reale pot fi diferite, deoarece acestea depind de caracteristicile fiziologice ale câinelui și condițiile de conținut.

Îngrijire și conținut

Alabai la o vârstă fragedă arată animale inofensive și drăguț, pui de două luni sunt adesea asociate cu rulmenți mici. Copii Alabai, la fel ca și reprezentanți ai altor rase, este necesară o grijă, astfel încât proprietarul trebuie să aibă o anumită experiență.

Este demn de remarcat Zraz ca aceasta rasa de caini nu este potrivit pentru păstrarea în apartament. Cele mai bune pentru animalele de companie sunt case de țară potrivite, o zonă de patrie, în acest caz, este necesar să se taie un gard înalt instalat pe o fundație profundă și solidă.

Deoarece Alabaya este un excelent instinct de paza, aceasta rasa nu este recomandat să-l înceapă în alte scopuri, în caz contrar, câinele va fi fizic și moral nesănătoase.

Deoarece reprezentanții acestei rase trăiesc cel puțin 12 ani, proprietarul lor trebuie să fie pregătit ca animalul de companie să fie atât sănătos, cât și la pacienți în comportament. Pui ar trebui instigați, pentru ca acest medic veterinar să fie stabilit și ordinea vaccinărilor. Toate vaccinările sunt înregistrate în pașaportul PET.

Deoarece Alabai nu se aplică speciilor cu părul scurt, necesită o atenție deosebită în îngrijire. Puii de cadă sunt recomandați numai în cazul poluării severe a blănurilor – la vârsta de două luni, imunitatea lor este slăbită și permite himpi. După fiecare plimbare, copilul ar trebui să spală labele. Pe sănătatea câinilor este afectată pozitiv de înot, astfel încât animalele de companie trebuie să dea ocazia de a înota uneori în timpul verii.

Singurul lucru pe care trebuie să-l faceți cu pui la vârsta de 2 ani nu este recomandat – sunt rapid obosiți și transferați.

Lana de catelus grosier trebuie sa fie chiar densa, asa ca sa-ti pasa, ar trebui sa primesti o creasta groasa in avans. Procedura principală în grija ruperii este și curățarea auriculelor, care se realizează folosind un burete, umezită într-o soluție specială de dezinfectare. O dată în 6 luni, trebuie efectuate măsuri preventive împotriva viermilor.

Nutriție

Evaluabil în conținutul Alabaya este și întocmirea dietei, deoarece câinele ar trebui să fie alimentat corect.

Câinii începători trebuie urmați de o regulă principală – dieta zilnică ar trebui să fie formată din raportul optim de vitamine și oligoelemente.

În caz contrar, patologia se va dezvolta în țesuturile osoase ale catelusilor. Componentele fundamentale ale nutriției sunt calciu și fosfor, deoarece sunt responsabile pentru cetatea oaselor și dinților. Raportul dintre fosfor și calciu ar trebui să fie 1: 2 Dacă nu se observă, este posibilă încetinirea creșterii, dezvoltarea displaziei și tulburărilor în musculan.

Citește mai mult  Conținutul și îngrijire pentru melci Akhatin la domiciliu

Puiul de hrănire se efectuează de mai multe ori pe zi pe programul planificat. În timpul hrănirii, este important să se respecte următoarele reguli:

 • Alimentele care sunt date catelului ar trebui să fie temperatura camerei (se referă la hrana uscată)+
 • După ce a mâncat animalul de companie ar trebui să dea timp pentru odihnă, cel puțin 2 ore+
 • hrana de catelus neselectată trebuie să arunce+
 • Alături de MISK, este necesar să beți o băutură umplută cu apă proaspătă+
 • În timpul gătitului, adăugați grăsime nu poate+
 • Tranziția la un nou tip de hrană trebuie făcută treptat, de obicei durează până la 6 zile.

Dacă maestrul animalului de companie este un susținător al alimentelor sănătoase și nu dorește să cumpere hrană uscată, trebuie să pregătească alimente pe cont propriu, folosind astfel de produse fundamentale, cum ar fi legume, ouă și carne. Uneori, copilul este permis să dea de pește conținut redus de grăsimi, acordând preferință de specii marine. În ceea ce privește carnea, pentru cățeluși de două luni, carnea de vită este amenajată perfect, este tăiată în bucăți mici. Pornind de la două luni de viață, Alabay pot adăuga produse lactate la meniu, pentru acest lucru este recomandat să cumpere brânză de vaci proaspătă, prostroprious și lapte.

Obligatoriu în dieta sunt legumele, nevoia de zi cu zi pentru animale de companie pentru a da varză proaspete, sfecla si morcovi, permisiunea de a adăuga la alimente într-o cantitate mică de dovlecei si usturoi.

Cartofii nu sunt recomandate să includă în produsele alimentare.

Fructele, medicii veterinari sunt sfătuiți să excludă numai specii exotice și citrice.

De la două luni, puii Alala ar trebui să fie hrănite strict în conformitate cu un grafic, care poate arata ceva de genul:

 • Dimineața – 8-00 ore+
 • zi – la 12-00 ore+
 • Seara – la 17-00 ore+
 • Seara – la 22-00 ore.

Pentru a proteja miezul de boli nedorite, vitaminele necesare ar trebui incluse în dieta sa – pot fi achiziționate în orice magazin de animale de companie. Uneori, la astfel de pui pot fi supuși unei astfel de boli ca rahit. Pentru a evita acest lucru, nu ar trebui să fie doar cu un animal de companie cât mai mult posibil în aerul proaspăt, dar și pentru a da vitamina D.

Citește mai mult  Tipuri și alegerea ușilor pentru o pisică

Mâncarea de gătit la domiciliu necesită mult timp, iar atunci când proprietarul lui Albaya nu are o astfel de oportunitate, poate hrăni alimentele uscate pentru animale de companie, în care există și toate elementele de urmărire importante. Singura ar trebui să acorde preferință primei hrană.

Există o serie de produse care sunt interzise pentru catelul Albai, acestea includ:

 • Derulează de la masă – pot fi dăunătoare sănătății, iar câinele va produce instinct pentru a cere alimente din tabel incorect+
 • Bones – ca un câine mic poate permite cerul+
 • Vermichel și Paste+
 • Produse de cârnați și afumate+
 • Condimente+
 • Dulce, inclusiv stafide și struguri+
 • Orice fel de derivei și coacere.

Îmbunătățirea

În ciuda faptului că Alabai din natură este un animal inteligent, este încă necesar să se educe și să învețe reguli simple de comportament. La vârsta de 2 luni, catelul ar trebui să știe locul unde să primească mâncare și somn, răspunde la porecla lui și să înțeleagă echipe, cum ar fi „Fu“, „Nu se poate“, „loc“. Formarea profesională poate avea loc la domiciliu și la câini speciale pentru câini. În timpul antrenamentului, proprietarul trebuie să fie pacient, agresiunea nu este permisă.

Deoarece Alabai este în creștere rapidă, el va dori în cele din urmă să aibă un loc de frunte în familie, care este „turme“ pentru el. În această perioadă, este important să nu pierdeți momentul și se lasă animalul de companie pentru a arăta pe deplin caracterul tău. Începând de la două luni, catelul Alaba poate fi mersul pe jos pe stradă, acesta trebuie să fie obișnuiți cu o lesa. Pentru a face acest lucru, ar trebui să învețe comenzi, cum ar fi „apropiere“, „Pentru mine“.

    În cazul în care copilul locuiește în apartament, atunci acesta trebuie să fie obișnuiți cu toaletă, instalarea într-un loc retras. De-a lungul timpului, el va produce un instinct de câine adult și va face față nevoii că va fi numai pe stradă.

    Cu caracteristicile conținutului și educației Puppy Alaby, vă puteți familiariza în următorul videoclip.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: