Conținutul și îngrijire pentru pești-papagal

Conținutul și îngrijire pentru pești-papagal

Poate unul dintre cele mai izbitoare reprezentanții familiei cychydrous în acvariu este un pește papagal. Această creatură neobișnuită se distinge nu numai printr-un aspect unic, dar, de asemenea, în concertifference. Așa că peștele mulțumit cu frumusețea sa, atâta timp cât posibil, este important să se respecte toate regulile de conținut și de îngrijire.

Descriere

Pentru prima dată, văzând acest pește interesant, multe caractere amintesc de apă desene animate. Această creație are într-adevăr o „față“, cu o expresie foarte drăguț care seamănă cu un erou de desene animate. Acest fruct de încredere este foarte armonizată cu succes cu caracterul prietenos și timid de pește. La Cikhlid, Papagalul Fisher a împrumutat nivelul de inteligență, dar temperamentul agresiv nu a moștenit.

Mai ales există persoane de culoare portocalie sau roșie. Treptat, culorile se potrivește cu elemente de fixare, dar când adăugați Karotno Caucau la acvariu, din nou, devine colorat. Ocazional, crescătorii reușesc să găsească albinouri cu o tel alb de zăpadă sau gălbui.

Toate celelalte acvariu colorat colorat: violet, verde, albastru și altele sunt rezultatul de pește colorat chimice. Aceste persoane au un sistem imunitar slab, și, prin urmare, durata de viață a acestora este considerabil redusă. În plus, pictura artificială este spălată în timp.

Există soiuri observate, Cele mai multe culori celebre, cum ar fi Panda, marmura, perle și diamante.

specii Pearl și diamante sunt obținute prin reproducere papagali roșii și alte tipuri de cichlase. Când pete negre sunt vizibile pe piele, se poate presupune că animalul este în stres, deci trebuie să afle cauza bolii și de a rezolva problema.

Îngrijire și conținut

Pentru două persoane, acvariu este impusă de un volum de 50-70 litri. Parrot pește sunt creaturi modeste, care preferă să nu atragă atenția, de aceea este important să se planteze orice plante și dota rezervorul cu o grotă, sniffing și alte peisaje care peștii vor fi folosite ca adăposturi. În vegetație, Cichlid nu are preferințe, dar cel mai adesea experți folosesc Anubias, cryptocorns, Echinodorus. Se recomandă să le trimită în jurul marginilor și pe peretele din spate, iar centrul este lăsat pentru înot liber de locuitori acvariu.

Papagalii sunt, de asemenea, nemaipomenită pentru decorații, ei vor fi fericiți chiar de o oală ceramică, dar mai presus de toate acestea vor atrage cochilia unei nucă de cocos sudate. Ca sol, acvaristicii sfătuiesc să cumpere o pietricele fără margini ascuțite, astfel încât unghiurile nu au rănit peștele. Stratul de sol recomandat – 5 cm. Pentru iluminare nu utilizați dispozitive de alimentare puternice.

Lămpi tăcute de lumină roșie. Deci, 0,3-0,5 wați pe litru de volum pur de apă de acvariu va fi de ajuns. Dacă lumina este mai strălucitoare, culoarea peștelui va începe treptat palid.

Papagalii se obișnuiesc repede cu teritoriul lor. Alegerea zonei cele mai potrivite, cum ar fi nucă de cocos cu o gaură, peștele nu mai schimbă casa într-un alt adăpost. Un animal de companie poate începe chiar să se echipa locuințe, de exemplu, să poarte importante, în opinia sa, materialele găsite în acvariu. În conținutul de pește este în valoare în considerare lor „homestand“ și să încerce să pregătească un loc convenabil pentru locuințe cu o gaură în avans.

Pentru o viață confortabilă, acești pești are nevoie de apă, cu o rigiditate mai mare de 10 DGH și aciditate de 6,5 -7.0 pH. Puneți încălzitorul în acvariu și menține temperatura la 24-26 grade. Equip acvariu printr-un filtru extern sau intern, și nu uitați să curățați în mod regulat unitatea. Filtrul intern are nevoie în special în mod frecvent. De asemenea, aerations stoc care va îmbogăți apa intr-un acvariu de oxigen.

Din cauza incapacității de cichlid, alege produse alimentare din partea de jos a acvariu lor este poluat destul de repede, de aceea este recomandat să curățați periodic solul cu un sifon, și, de asemenea pe săptămână pentru a produce 1/3 din apa. Când subliva, utilizarea apei, care este șocat în timpul zilei.

Hrănire

O atenție specială trebuie acordată hrana peștilor-papagali. Faptul este că ei au o structură a corpului foarte neobișnuit, și anume deschiderea la un mic colt al gurii, și, prin urmare, Absorbția alimentelor, uneori, le face dificultăți. Aceste animale de companie sunt capabili să mănânce numai că produsele alimentare care plutește la suprafață sau începe să se așeze pe partea de jos, și din partea de jos pentru a alege un fragment de hrană pentru pești cu o astfel de falca non-standard, este imposibil.

Din cauza asta Papagalii sunt recomandate pentru dozare furaje. Vă rugăm să rețineți că magazinele sunt oferite alimentare cu granule speciale, care este de înot pentru o lungă perioadă de timp pe suprafață, și, prin urmare, peștele reușesc să se bucure de ea până când granulele sunt devastate la partea de jos.

În plus față de feed-uri finite, vii sau alimentatoare congelate pot intra în dieta. De exemplu, puteți oferi animale de companie acvariu de creveți sau viermi. Pal pește deveni din nou strălucitoare și colorate, puteți alimenta cu produse cu o mulțime de caroten.

Alimente de legume complet valabile, cum ar fi dovlechild, mazăre, piper bulgar. Frecvența de hrănire -1-2 ori pe zi, de asemenea o dată pe săptămână se recomandă să aranjați zile de descărcare.

Compatibilitate cu alte pești

Fish-Parrot – o creație iubitoare de pace și prietenoasă, care se află perfect cu multe specii de pești. Aceste creaturi nu vor intra în luptă pentru teritoriu sau nu vor arăta interesul în aripile WATEL ale vecinilor lor. Deși există soiuri agresive printre papagali. Aceasta include, de exemplu, un papagal albastru verde. De asemenea, manifestarea furiei este posibilă de persoanele de sex masculin în timpul perioadei de reproducere.

Cea mai neconfluană uniune va reuși în subtil la papagalii de pește, iubind să sapă în sol. Vecinii buni pot deveni Cuțite negre, capturi, Haranin, Cichiuri din America de Sud, Barbus, Labo, Aravan, Congo, Apenonotus Beloloby.

Nu cele mai multe relații de succes sunt prabusite de papagali cu Scalaria care iubesc să-și petreacă timpul în tufișuri. Pește-papagal în procesul de vedere desișurile pot confunda pur și simplu vecinul său plat cu un fragment de vegetație și să-l pentru înotătoarele sale.

O astfel de vecinătate a este posibilă numai într-un acvariu de cel putin 200 de litri. Nu este recomandat, de asemenea, să se stabilească lângă ciclide de pești mici, mai puțin de 5 cm lungime, de exemplu, neoane, guppy, grazilis, deoarece ele pot deveni, de asemenea, o facilitate de papagali vorace.

Reproducere

La fel ca toate ciclide, Fish-papagalii sunt formate în cuplurile deja în adolescență. Pentru bărbați și femei indivizii rămân fideli unul altuia, până la sfârșitul anului. Perechea precedat de pește plasează împreună locul sub caviar, curăță suprafața sitului, efectuează ritualurile de curtare. Așa cum a fost adoptat de Cichlid, bărbatul și femeia păzim ouăle de dușmani, în această perioadă tatăl devine agresiv, ceea ce este, în general, neobișnuit pentru papagali de pește.

Cu toate acestea, toate acțiunile perechii sunt în zadar, deoarece Ikrinka acoperit treptat cu mucegai. Problema reproducerii papagalilor este că indivizii de sex masculin din cauza originii hibride sunt incapabili de fertilizare, iar ouăle rămân goale, nebunii nu stau de acolo.

În lume, acvariile spun poveștile cum cineva de la crescători a reușit să renunțe la perechea de papagali, dar tinerii încă s-au dovedit a fi necorespunzători.

Singura opțiune de reproducere este de a traversa papagalul feminin cu bărbatul uneia dintre presupusele forme parentale: Acestea sunt un astfel de pește ca nord, labiatum, citrinellum. În acest caz, este posibil să apară pe lumina prăjită, dar în exterior vor avea reuniuni mici de papagali. În plus, în timpul selecției părinților, proprietarul va trebui să separe o pereche sau chiar două, iar o astfel de alianță nu aduce întotdeauna rezultate.

Prin urmare, Reproducție la domiciliu de pește papagali este aproape imposibil. În magazinele rusești de animale de companie aduce persoane din furnizorii și secretele asiatice ale reproducerii lor încă nu sunt dezvăluite.

Despre caracteristicile de reproducere a papagalului de pește.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: