Corn Feller Feller

Corn Feller Feller

În cazul în care apartamentul traieste o pisica sau pisica, nu face fără o tavă. Acesta este utilizat ca o toaletă pentru un animal, în cazul în care se descurcă nevoile sale naturale. Pentru a preda rapid un animal de companie la tava, se recomandă să se folosească materiale de umplutură speciale. Ei sunt capabili de a absorbi umezeala rapid și „blocare“ mirosuri neplăcute. Anterior, în aceste scopuri utilizate mijloace primare, cum ar fi hârtia sau nisip. Astăzi, în magazin, puteți găsi mai multe tipuri de fonduri specializate, pentru fabricarea diferitelor materii prime. Acest articol se va face cu materiale de umplutură de porumb.

Particularități

Corn Corps sunt folosite pentru a face granule de porumb. Principala lor proprietate importantă – capacitatea de a absorbi o cantitate mare de umiditate. In plus, ele pot bloca răspândirea mirosurilor neplăcute, care este foarte important atunci când conținutul pisicilor. Plăcuța de porumb pentru o toaletă pisică comemorarea perfect, datorită căruia animalul de companie este practic distribuit în jurul apartamentului.

umplere porumb produs în mai multe tipuri. El poate fi:

 • Fracțiuni presate+
 • Granule mari, mijlocii și fine.

Potrivit producătorilor, nu există aditivi aromatici și diverse componente chimice. Porumbul de porumb pentru pisici este absolut sigur pentru sănătatea animalelor de companie. Pentru a afla dacă merită să alegeți un astfel de mijloc pentru un animal, trebuie să studiați toate argumentele sale și să vă în detaliu.

Avantaje și dezavantaje

Granulele de porumb au creșterea porozității, datorită căreia absorb umiditatea ca un burete. De exemplu, pentru a absorbi doi litri de lichid, vor fi necesare mai mult de 1 kilogram de umplutură. Granule de porumb pentru tavă. Luați în considerare cele mai importante dintre ele.

 1. Puritatea mediului. Umplerea este făcută din materii prime naturale. În plus, tehnologia de producție elimină adăugarea diferitelor conservanți, adsorbanți, coloranți și substanțe aromatice. Datorită compoziției naturale, umplutura nu va fi capabilă să dăuneze animalului, chiar dacă animalul de companie încearcă să-l gust. Puritatea mediului permite utilizarea unor astfel de tipuri de granule pentru pisoii mici.
 2. Hipoalergenicitate. La unele materiale de umplutură la pisici și pisici pot fi observate reacții alergice – animale încep să strănută, tuse sau ascunde. Dacă sunt utilizate granule de porumb, suportul de companie va evita toate aceste probleme.
 3. Parfum ușor, frumos și discret, care nu va sperie pisica.
 4. Ideal pentru orice rasă de pisici. Poate fi folosit ca un așternut pentru rozătoare.
 5. Fluxul economic.
 6. Eliminarea ușoară – umplutura „de evacuare” este permisă să se spele în toaletă. În același timp, riscurile de conducte de canalizare înfundate sunt excluse.
 7. pret economic – Formulările de porumb sunt pe segmentul de preț mediu.

Minus principal al acestor produse este lipsa de popularitate. Nu este vândut departe în fiecare magazin cu magazine pentru animale de companie. Pentru încă o lipsă de absorbție slabă a mirosurilor neplăcute.

Producătorii de rating

Companiile angajate în fabricarea de umpluturi de porumb pentru pisici, puțin. Imaginați-vă rating dintre cele mai populare producători.

Citește mai mult  Pseudonimele engleze pentru câini: cele mai bune opțiuni

Primul loc este ocupat de produsele de brand-ul american Naturel. Sub acest brand, amestecurile comerciale pentru tăvi sunt disponibile pentru menținerea în tăvi pisică curățenia. Pentru o funcționare mai convenabil, producătorul confiscă granule de porumb. Particulele netede sunt placute la pernitele animale. Ele nu vor da disconfort pentru animale de companie, chiar dacă există tăieturi sau zgârieturi pe labe. Material de umplutură din Naturel de porumb biodegradabil.

  Al doilea loc aparține companiei interne „Drepturi de autor”. Ea produce mai multe soiuri de fonduri pentru tava seriei de pisici de aur. Toate au compoziție identică. Singura diferență este punctul de vedere. Astfel de umpluturi pot fi:

  • Granule predate+
  • Particulele zdrobite de dimensiuni medii și mari.

  Datorită fracționării diferite, consumatorul are posibilitatea de a alege un amestec pentru pisoi sau pisici adulte.

  Al treilea loc în rating aparține materialelor de umplutură Cele mai bune din lume. Aceasta este o noutate pe piața pentru petroți. Astfel de umpluturi de porumb sunt ideale atunci când conținutul a două sau mai multe pisici sau pisici. Fabricat din porumbul integral. Elimină rapid mirosul de amoniac, absoarbe bine umiditatea.

  Termeni de utilizare

  Se recomandă utilizarea umpluturilor din coadă de porumb pentru tăvi cu înălțimea plăcilor de cel puțin 10 cm. Cu cât este mai mică adâncimea capacității, cu atât este mai mare probabilitatea de a împrăștia granulele cu animale pe sex. Umplere trebuie turnat cu un strat gros (cel puțin 5 cm).

  În cazul în care a fost utilizat anterior un alt tip de umplutură (de exemplu, un lemnos, minerale comerciale, silicat) nu ar trebui să meargă imediat la compoziția de porumb. Animal trebuie să se treptat utilizat la un nou amestec. Pentru a face acest lucru, este necesar să se amestece umplutura de porumb cu mijloacele utilizate anterior în raport de 1: 1. De-a lungul timpului, numărul de granule de porumb trebuie crescută prin vizionarea reacția animalului.

  Majoritatea producătorilor recomandă curățarea granulelor întunecați în tava de zi cu zi. În același timp, să îndeplinească schimbarea completă de umplere 1 dată pe săptămână. Respectarea acestor reguli simple asigură evitarea mirosurilor neplăcute care emană din tava de pisică.

  Despre cum vine umplutura de porumb, uite în următorul videoclip.

  Citește mai mult  Caracteristici pentru pisici Farmina
  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: