Cum aparține Alabai copiilor?

Cum aparține Alabai copiilor?

Alabai sunt câini care sunt destul de rare, iar acest lucru se datorează în primul rând caracteristicilor lor de dimensiune și îngrijire animale.

Aceasta este o rasă destul de mare. Astfel de câini ca animale domestice aleg pe cei care trăiesc într-o casă privată mare pentru protecția proprietății.

Dar merită, de asemenea, să remarcăm faptul că Alabai sunt cei mai frecvenți participanți la luptele de câine, ca nici unul regretabil.

Cei care sunt rezolvată pentru a avea un astfel de animal de companie sunt întrebați despre modul în care acest gigant se va referi la copii, indiferent dacă nu suportă pericolul pentru ei. Este o întrebare destul de logică și adecvată, deoarece de la câinele unor dimensiuni impresionante uneori nu știu ce să se aștepte. În acest articol, să vorbim despre cum are animalul, cum să-l educați și este posibil să-l lași să meargă la copii.

Caracteristică de rasă

Înainte de a începe Alaala, este recomandabil să vă familiarizați cu particularitățile caracterului său. Aceste informații vă vor ajuta să găsiți abordarea corectă a câinelui și va organiza formarea.

Agresivitate

Deasupra mediei

(Evaluare 4 din 5)

Linka

Moderat

(Evaluare 3 din 5)

Sănătate

Media

(Evaluare 3 din 5)

Inteligență

Inteligent

(Evaluare 4 din 5)

Activitate

Înalt

(Evaluare 4 din 5)

Aveți nevoie de îngrijire

Scăzut

(Evaluare 2 din 5)

Costul conținutului

Scump

(Evaluare 5 din 5)

Zgomot

Deasupra mediei

(Evaluare 4 din 5)

Instruire

Mijloc

(Evaluare 3 din 5)

Prietenie

Prietenos

(Evaluare 4 din 5)

Atitudine față de singurătate

Timp moderat

(Evaluare 3 din 5)

Citește mai mult  Variații ale culorii Beagle de rasă

Calități de securitate

Gardă excelentă de securitate

(Evaluare 5 din 5)

* Caracteristica rasei „Alabai” Fondată pe evaluarea experților site-ului și a feedback-ului de la proprietarii câinelui.

Alabai – ciobanesc din Asia, al cărui raport este considerat un mastiff. câine destul Harácteric. Acestea sunt dominate în principal de astfel de caracteristici, cum ar fi independență, încăpățânare, echilibru, calm, mândrie.

Când Alabai este acasă pe propriul său teritoriu, instinctul de paza și apărător imediat începe să prevaleze.

In ciuda dimensiunilor mari, agitatia si agresivitatea câinelui este neobișnuit. Desigur, câinele este precaut de străini și cu neîncredere, dar în cazul în care nu există nici o amenințare directă la proprietari, el nu va ataca. În ceea ce privește toți membrii familiei, câinele se referă mai degrabă loial.

Alabai se distinge prin devotament, ele sunt alb-negru. Ei iubesc numai proprietarul lor exclusiv, și oricine altcineva este doar forțat să îndure.

Atitudinea față de copii

Sunt caini care iubesc copiii și să se joace cu ele, sunt, de asemenea, cei care și aproape de copil. Alabai se aplică la câini care nu se observa deloc copii, atitudinea ei de a le este destul de neutru.

Specialiștii susțin că Alabay nevoie de timp să se adapteze și să se obișnuiască cu oamenii, inclusiv copii, tigăi lor și zgomotul constant. În cazul în care casa are deja un copil, atunci opțiunea ideală va lua un pic catelus – aceasta va crește cu copilul și repede te obișnuiești cu el.

În cazul în care copilul a aparut atunci cand un caine adult locuieste in casa, este categoric nu este recomandat să-i lase în pace. Câinele poate răspunde în mod incorect la comportamentul sau deplasarea copilului, iar acest lucru este plină de consecințe.

Pentru a nu se întâmple nimic rău, Alabay trebuie explicat faptul că copilul nu se poate atinge. Comenzile și educația trebuie să provină numai de la proprietarul câinelui, nimeni altcineva nu ar trebui să intervină în procesul de.

Și, de asemenea, nu impun un copil cu un ps. Un anumit timp va trece, animalul se va ridica cu prezența constantă a unui copil în casă și, dacă este necesar, dacă consideră că este necesar, îl va contacta.

Cum de a reglementa relațiile?

Pentru a minimiza posibilitatea unei situații neplăcute sau a apariției conflictului dintre Alaba și copil, este obligatoriu să se angajeze în ajustarea relației lor.

Citește mai mult  Alimente holistice pentru pisici sterilizate

Kolnologii au dezvoltat o serie de recomandări, aderarea la și efectuarea care pot avertiza atitudinea ostilă Alabia copiilor. Deci, pentru viața sigură a câinilor și a unui copil pe un teritoriu, trebuie să efectuați mai multe reguli de bază.

  • Cramulați câinele din toate bolile posibile și consultați-vă cu medicul veterinar.
  • Nu lăsați PSA cu copilul.
  • Nu riscați, luați un catelus și lăsați-l să se obișnuiască cu copilul din copilărie.
  • Dacă alegeți Alabaya, dați preferința cățea – este mai calmă și echilibrată. Dar când ea este gravidă, comportamentul ei se poate schimba mult în rău. În acest caz, limita de chat-ul copilului cu câinele, nu mă lăsa fără supraveghere.
  • Alabaya are nevoie de tren greu și persistent. În cazul în care nu au nici o experiență de experiență câine de formare, este de dorit să meargă la cursuri în cazul în care experții vor arăta și spune cum să se comporte cu un astfel de câine mare.
  • Check out informații pe forumuri, citiți ceea ce proprietarii de caini sunt scrise, ceea ce a recomandat.
  • Consultați-vă cu un specialist cu privire la modul de a construi o relație corectă între câine și copilul.
  • După luarea unei decizii de a începe Alabaya, da preferință la o pepinieră bună sau crescătorului dovedite. Este foarte important ca câinele este cu o istorie, pedigree și documente care confirmă originea.
  • Neaparat înainte de a permite contactul, arată câinele la medicul veterinar. Medicul trebuie să se asigure că câinele este sănătos.
  • Având în vedere dimensiunile Alabiei, devine clar că există o mulțime de spațiu și spațiu liber pentru un sejur confortabil și un câine de bunăstare. Activitatea fizică este foarte importantă pentru Alala. Rezultă din aceasta că păstrarea unui astfel de câine într-o casă sau un apartament apropiat este periculos.
Citește mai mult  Celulele pentru papagali ondulate: alegere, aranjament, instalare și îngrijire

Amintiți-vă aceste recomandări, simțiți despre câine cu respect și înțelegere. În timpul antrenamentului trebuie să fii loial, este mai bine să arătați și să explicați. Este categoric impresionată agresiune, în special încercând să reușească, amenințând cu bastonul ei.

Luând în casa unui animal de companie domestice ca Alabaya, trebuie să luați în considerare și să înțelegeți gradul de risc și responsabilitate.

Mai multe informații despre Alabaya veți învăța din videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: