Cum ar fi puii în 1-2 luni: caracteristică, mâncare, mersul pe jos și instruire

Cum ar fi puii în 1-2 luni: caracteristică, mâncare, mersul pe jos și instruire

Puii au nevoie de îngrijire specială și o dietă. Condițiile optime pentru viața copiilor diferă de cele pentru adulți. Desigur, puii de multe rase de câini (de exemplu, husky) aspect cu jucării de pluș cute, dar nu uitați că trebuie să ridice și chiar să pedepsească în unele cazuri. Apoi, atunci când se conformează cu toate condițiile, copilul va fi capabil să devină un câine sănătos și un prieten credincios proprietarului său.

Particularități

husky Siberiei de Vest au dezvoltat perfect instinctele de vânătoare. Aceasta rasa a fost afișată cu scopul acestor caini pentru a fi în măsură să ia o urmă și să trăiască în condițiile dure ale Urali și Siberia. Ca urmare a activității privind trecerea și selectarea animalelor adecvate pe termen lung, standardul internațional al acestei rase a fost emisă de către două grupe principale – câinii și Khanty Mansiysk. Reprezentanții primul diferă de cea de a doua prin aceea că au un corp dens, un cap lat si fata scurt. Animalele din al doilea subgrup sunt mai fortificatiile si boturile sunt oarecum mai.

În conformitate cu standardele internaționale, West Siberian Lyaka este un caine de înălțime medie, cu un corp puternic si un musculos dezvoltat. Mijloc Înălțimea în greaban este de aproximativ 50-60 cm, dar nu mai mult de 80 de centimetri. Șef sub forma unui triunghi echilibru cu picioare urechi triunghiulare. Botul poate fi lung, iar craniul este întotdeauna larg.

Eye karoj ovale sau migdalată-sau maro. Sânilor cu corset musculare puternice, burtă înăsprit. Căi puternice și puternic. Acestea sunt situate aproape paralele între ele. Coada de lungime medie. caine adult cantareste o medie de 16-22 kg.

Lată de lână lungime. Ei bine, și-a exprimat un strat gros de bază. În jurul gâtului capacului este mai puternic și gros, formează un fel de „guler“. Culoare Lână poate fi costum alb, gri-alb, gri-rosu, cuier, palee, precum și alb-negru.

În aparență, husky Siberiei de Vest sunt oarecum amintesc de lupi, este vizibil mai ales la o vârstă timpurie (de exemplu, pui pe lună și mai tineri). Cu toate acestea, comportamentul lor este diferit. Prin caracter, acestea sunt animale calme, echilibrate. Ele sunt inerente controversate, loialitate, minte, neînfricare, activitatea. Puii sunt prietenos, ascultătoare și pot găsi cu ușurință un limbaj comun cu alte animale și oameni.

Acestea sunt animale de companie foarte energice si jucaus. Ultimele caracteristici sunt pronunțate deja în 1 luna. Reprezentanții acestei rase sunt perfect instruiți.

În dezvoltarea sa, puii trec mai multe etape.

  • Primele 2 săptămâni de la naștere. În acest moment, copilul are nevoie de o mamă mai ales, pentru că numai lapte feed-uri și aproape nimic nu poate. Timp de 10-14 zile, el pleacă ochii. Primele câteva zile copilul este încă slab. Pot defini familia ta – mama, frații și surorile. Copiii sunt foarte ingheata, asa ca daca este posibil, catelul ar trebui să fie atunci când mama. Și câinii sau proprietarii trebuie să creeze condiții adecvate de temperatură (22 – 25? C) pentru ele.
  • treia săptămână. În vârstă de 3 săptămâni, începe catelul dentitie dinții. Treptat, ea poate fi acceptată la mâna umană. De asemenea, în acest moment, catelul dezvolta mirosul.
  • De la 3 săptămâni până la 3 luni. Este în acest moment că socializarea copil ar trebui să fie efectuată.
Citește mai mult  Alege un sol pentru melci Akhatin

De la 3 săptămâni înainte de sfârșitul primei luni, copilul începe să reacționeze la stimuli ascuțite (sunet puternic, miros, lumina). Acest lucru înseamnă că simțurile sale sunt în curs de dezvoltare în mod corespunzător. Copiii încep să joace „Prinderea“ unele cu altele, pot ciuguli totul într-un rând. În această perioadă, puteți călători în tavă, deoarece copiii încetează să „meargă la toaletă“, în același loc în care dorm și mănâncă.

Într-o vârstă de două luni, catelusul husky dobândește capacitatea de a exprima starea emoțională cu ajutorul vocii și a comportamentului. Primele astfel de manifestări începe în 5-6 săptămâni. În acest moment, el studiază în mod activ din lume, comunică cu alți căței și animale. De obicei, în acest moment, copiii se pregătească pentru faptul că proprietarii le va lua într-o casă nouă. cel puțin o săptămână înainte că la ei sunt deranjati de la mama, ei dau mâna omului, pentru a comunica cu oamenii.

De la 8 până la 12 săptămâni, este important să slăbiți mușcătura copil. De obicei, după două luni cățeluși dau clienților.

Ce și cum să hrănești?

Meniul selectat corect pentru un catelus este o sarcină importantă a proprietarului, deoarece din ce substanțe și produse sunt incluse în dieta copilului, sănătatea și dezvoltarea sa vor depinde de.

Meniul trebuie să fie echilibrat și plin. Alimentele trebuie să conțină o cantitate suficientă de proteine, grăsimi, carbohidrați și alte substanțe utile – vitamine, conexiuni minerale. Proteine ​​și aminoacizi necesare pentru creșterea intensă a catelului, poate primi de la carne, ouă, produse lactate, pește, organe organe și crupă. Grăsimile vin la corpul de pește sau ulei de pește. Ele sunt necesare pentru creșterea celulelor și a țesuturilor.

Sursele de carbohidrați sunt terci. Legumele și fructele sunt necesare pentru a obține vitamine. Un punct important este prezența apa verde proaspătă într-un castron în cantități suficiente.

Trebuie să-și amintească că este imposibil să hrănești un catelus cu alimente din masa de masterat. Acest lucru se datorează faptului că condimentele sunt dăunătoare pentru stomac câine. În plus, lista produselor interzise cade:

  • Afumat+
  • Picant+
  • acut+
  • Făină și zahăr+
  • carne de grad gras (de exemplu, carne de porc)+
  • Oase tubulare+
  • ciuperci.
Citește mai mult  Recomandări pentru educația și instruirea spaniolilor

Există trei opțiuni pentru hrănirea puilor. Primul este ca feed-urile gata făcute sunt utilizate. Această metodă este convenabilă pentru simplitate, deoarece cele mai multe fluxuri conțin toate componentele necesare, în cantitățile necesare, precum și adaptate în funcție de nevoile de vârstă ale animalului. A doua abordare se află în faptul că catelul este alimentat numai de produse naturale. Cu toate acestea, nu toată lumea are timp suficient să se pregătească separat de mai multe ori pe zi pentru animalele de companie. A treia opțiune – Mixt. Acesta câini cel mai des recomandate.

Numărul de mese alimentare depinde de vârsta copilului. Primele luni ale catelusul câștigă în greutate și este activ în creștere. De aceea feed-ul de destul de des – la fiecare 3-3,5 ore.

Apoi, prin a 3 luni, diferența dintre hraniri este de 4 ore, iar numărul de tehnici este redus la 6. În 4 luni, este suficient pentru a alimenta PSA de 5 ori, și apoi până la 8 luni – 4 ori pe zi, și deja la vârsta de 8 luni, catelul este tradus în trei mese.

Cum să-și exercite mersul pe jos?

Ca locuințe pentru Siberiei de Vest cum ar fi, carcase sau cabine spațioase vor fi potrivi mai bine. De asemenea, catelul poate trăi în apartament, dar el trebuie să aibă locul lui. Trotuare ar trebui să fie suficient de lung și bogat în activitate. Elementele necesare sunt Rularea, jocuri (de exemplu, cu bile, cu bastonul). În aer proaspăt poate fi, de asemenea, instruit pentru echipe. Este important să vă amintiți asta Ca nevoie de o schimbare de clase – Puppy este dat posibilitatea de a rula doar, plimbare pe lesa, jocul. La urma urmei, acesta este un alt copil, iar un lucru este dificil pentru el să se concentreze atenția.

Crescătorii de câini cu experiență recomanda animale de companie de mers pe jos în lesă. Cu toate acestea, el trebuie să fie suficient de lung pentru catelul să aibă posibilitatea de a rula.

proceduri de igienă

De obicei, de îngrijire de viață nu cauzează probleme deosebite. Cu toate acestea, există propriile reguli și caracteristici.

Citește mai mult  Cum să aibă grijă de terrier yorkshire?

În timpul molting câinii trebuie să fie pregătiți pentru faptul că lână groasă poate fi în diferite locuri ale apartamentului. De aceea nevoie de catelus atent compus perie tare. Este important să-l facă baie, dar rar. Cu toate acestea, în cazul în care lână este PSA alb, atunci este necesar să se efectueze această procedură ca poluare pentru animale de companie.

cel puțin o dată pe an, la care aveți nevoie pentru a participa la un medic pentru inspecție preventivă, precum și efectuarea în mod regulat ca vaccinarea.

Cum să antrenezi?

De regulă, formarea catelul începe de la o vârstă fragedă și din primele zile ale apariției unui nou animal de companie în casă. Ea îl ajută mai bine să se obișnuiască. Educație 2 luni-vechi copil ajută la stabilirea unei conexiuni între proprietar și animale de companie. Include jocuri active, precum și studiul echipelor „aproape”, „pentru mine”, „ședință” și așa mai departe. O nuanță importantă este regularitatea claselor.

Pentru a înțelege mai bine cum să-ți educți câinele, crescătorii de câini recomandă contactarea cu experiență. Ei vor spune cum să insufle abilitățile de vânătoare de câini, cum să-i învețe dreptul de a lua o urmă și de a îngriji în mod corespunzător pentru ea. Formarea complexă și specială nu trebuie efectuată până la vârsta de 8 luni. Înainte de aceasta, este important să vă asigurați că animalul de companie a învățat echipele de bază.

Dacă ceva nu funcționează în auto-instruire, puteți vizita întotdeauna cynologul și îl puteți consulta.

Vizualizarea pe frumoasele puii husky poate fi mai departe.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: