Cum de a alege un covor pentru o toaletă pisică?

Cum de a alege un covor pentru o toaletă pisică?

Pisici – animale curate. Dar prezența unei tavă cu umplutură nu este tot ceea ce este necesar pentru animale de companie. Faptul este că pisicile după vizitarea toaletei sunt predispuși să-și instruiască deșeurile. Astfel, umplutura este în afara tavă și, de asemenea, se lipsește de picioarele animalului și apoi se răspândește în casă. Prin urmare, pentru a vă asigura de la curățarea regulată, este important să cumpărați un covor pentru o pisică.

Caracteristicile de alegere

Magazinele specializate oferă multe covoare sub tavă, astfel încât orice proprietar este ușor de confundat atunci când aleg. Luați în considerare momentele care ar trebui luate în considerare.

 • Marimea. Este necesar ca tava să fie plasată pe covor fără a depăși limitele sale. De asemenea, trebuie să țineți cont de gradul de acuratețe a campaniei la toaletă din pisică. Dacă animalul de companie împrăștiază în mod activ umplutura în jurul tavă, are sens să achiziționați un produs mai mare. Dacă tava este închisă, atunci puteți rămâne pe o cantitate mică. Covorul în acest caz, va fi ridicată în apropiere la intrare.
 • Material. Principalul lucru este că produsul este sigur. Substanțe toxice în compoziția va afecta negativ sănătatea nu numai pentru animale de companie, dar, de asemenea, proprietarul. De obicei, covorașe sunt realizate din microfibră, PVC, cauciuc. Dar, de asemenea, ar trebui să acorde o atenție la caracteristicile suplimentare.

De exemplu, materialul trebuie să fie în mod necesar un non-alunecare, care absoarbe umezeala potrivita pentru pisici cu picioare sensibile. Este mai bine că produsul este ușor de îngrijire, care este, pentru a putea cu ușurință să fumeze sau să se spele într-o mașină de spălat.

  • Aspect. Acest produs va fi important pentru proprietarul decât pentru un animal de companie. Producătorii oferă modele de diferite culori și opțiuni de proiectare (bej, roșu, albastru, gri, cu modele de mouse-ul sau picioare feline). Mai bine să o pisica pentru o pisica armonizată cu un interior apartament comun.
  Citește mai mult  Cum și ce să se hrănească Ciobanescul German?

  Avantajele unui produs cu două straturi

  Cea mai bună opțiune rămâne un produs cu o structură cu două straturi. Este foarte atras de către proprietari cu caracteristicile sale.

  • Materialul anti-alunecare stă la baza stratului de apă-repellent, care este de bază. Proprietarul nu trebuie să vă faceți griji cu privire la faptul că mânia de urină va fi pe podea. În plus, un astfel de material permite covorului să se înrăutățească ferm pe podea.
  • Material ecologic, care stă la baza stratului superior, structura mare. Prin urmare, stânga după toaletă pe labele unei apa de animale de companie și de umplutură se întreabă în siguranță.
  • Covorul operează pe principiul capcanelor. Stratul poros superior captează literalmente rămășițele de murdărie, nisip, umplutură, umiditate, după care totul se dovedește în stratul de bază inferior. Astfel, suprafața va arăta curată. Deci, proprietarul va trebui să curețe mult mai repede și mai puțin.
  • Dimensiunile sunt, de asemenea, mulțumit – 55 de 28 de centimetri. Astfel, tava se va potrivi produsului, iar resturile de umplutură nu vor fi dincolo.
  • Mat cu două straturi este destul de simplu în îngrijire și depozitare, care este un alt plus plus. Gunoiul este echipat cu o deschidere specială (buzunar), prin care toată murdăria se scutură. Se spală covorul sub macara și duș, și curățați periodic cu un aspirator. Este, de asemenea, ușor de stocat, tocmai a pliat produsul de două ori.

  Modele populare

   Principalii producători de aceste bunuri – Aceasta este compania germană Trixie, stefanplast italian și Savicul belgian.

   • Firma germană Trixie Cuceri imediat apariția. Gazdă, ea oferă să aleagă un produs microfiber în formă de pisică. Datorită suprafeței speciale, nu vă puteți îngrijora de faptul că covorul va aluneca și datorită structurii cu nervuri, puteți fi încrezători în curățarea animalelor de companie din umiditate și rămășițele umpluturii. Produsul acestei companii germane este potrivit pentru orice tavă, este doar o grijă și confortabilă în dimensiune. Singurul minus poate fi considerat că urina de pisică rămâne pe covor.
   • Covoare italiene Stefanplast Fabricat din materiale sigure și ecologice. Datorită suprafeței cauciucului, produsul se va rezolva în mod fiabil despre orice tavă. Și structura cu nervuri nu va permite distribuirea reziduurilor de umplutură în afara covorului. În plus, este ușor de spălat.
   • În ceea ce privește covoarele Belgian Savic, Apoi sunt fabricate din PVC și diferă în structura moale și modelul de relief. Datorită acestui fapt, resturile de umplutură sunt îndepărtate cu ușurință din picioarele de companie. Produsul are o acoperire anti-alunecare, care va permite covorului să se înrăutățească ferm și să nu permită ca animalele de companie să o miște accidental în timpul injectării active a deșeurilor din tavă.

   Plus este afecteze mediul înconjurător a produsului (utilizarea materialelor non-toxice) și dimensiuni convenabile. Prin contra poate fi atribuită numai faptul că covorul nu poate fi spălate într-o mașină de spălat.

   Astfel, printre varietatea de modele, puteți alege un produs care se va potrivi cu fiecare pisică și facilitează procesul de curățare pentru proprietar.

   Citește mai mult  Mielușel: rasa descriere, hrănire și îngrijire

   Apoi, a se vedea prezentarea generală a dublu covorului pentru o toaletă feline.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: