Cum de a alege un pseudonim pentru cîini mari?

Cum de a alege un pseudonim pentru cîini mari?

Poreclă pentru un caine – la fel ca nume pentru o persoană. Și, prin urmare, este necesar să se potrivească bine. Acest lucru este important mai ales atunci când un mare catelus rasa a aparut in casa. Dacă în copilărie un pseudonim diminutiv va fi în continuare la locul, atunci nu poate merge la câine adult, la toate. Materialul acestui articol va ajuta cititorul să decidă cu privire la cele mai bune opțiuni, și, de asemenea să înțeleagă ceea ce trebuie să se bazeze, alege un pseudonim pentru un caine de o rasa mare.

Cum cel mai bine pentru a apela?

Privind prin paginile de portaluri de informații, puteți ghemui pe porecle mai degrabă ciudate oferite pentru câini de diferite rase. În același timp, cele mai multe dintre aceste porecle, să-l puneți blând, nepotrivit pentru animalele de companie, la toate. Unele dintre ele sunt sincer ofensatoare (cretin, neregulat, psihopat, shelma, cult), altele sunt caracter rasist (Niger, Negro, negru), iar al treilea este doar prost (cu bule, chmar, o jumătate de litru). Alte porecle aluzie la limitările proprietarilor cu o fantezie (evavation, saunk, chmurik, chizhik).

Unii caini durere a redus starea unui caine nobil (Ball, Polcan, Bug, Zhulka). Având în vedere că porecla câinelui este dat un catelus pentru o viata, da un animal de companie ca un nume similar. De exemplu, nu aveți nevoie pentru a apela un câine mare în următoarele poreclele:

 • Înger sau demon+
 • Parato sau Tasska+
 • Eunucul sau gheișă+
 • Blizzard sau tsunami+
 • Iepurasul sau chakki+
 • Nyasha sau Kasya+
 • Ray sau Oreshk+
 • Lask sau basm.

Nu da cîini porecle mari de numele de pietre (Ometic, Granat, Yashma, FEONIT, Diamond, Aquamarine) fie fructe de padure (Pepene verde, afine) și dulciuri. Sunt de acord pseudonimului în spiritul Iriska, Snickers, Bonfetti, Chiorio, Kinder, Jumka, manevră, POP-uri nu sunt compatibile ca nume de câine. Și, de asemenea, ciudat sunete și astfel de opțiuni, cum ar fi Nasturtia, Gloxinia, Dolphinium și nickurile de nume de culori.

Nu da un pseudonim câine numit membru al familiei sau rudă. În plus față de faptul că o astfel de porecla este inadecvat, se va dezorientarea PSA în cazurile de apel unei persoane.

Printre alte opțiuni, este demn de remarcat inactivitatea de nume kilometru compuse din mai multe cuvinte. În plus, nu au legătură și nume, complexe în pronunția, supraîncărcate în apropiere consoane (de exemplu, Mkrtchyan, Strong). Dacă vreau numele să sune bine și a constat din mai multe cuvinte, poți învăța de la coreeni, ale căror nume și prenume constau în doar trei sau patru, și adesea două litere (să zicem, în-san, Pak ho).

Nu toate numele aparent, potrivite pentru cîini mari. De exemplu, Zeus, Ermak, Trump, Obama, Sultan, Arrow, Zlata, Mops, Prism și Pixi nu vor fi transferate la sunetul unui câine mare. În plus, nu ar trebui să prezinte animalele de companie și astfel o porecla pe care suna prea ușor, aproape felină (de exemplu, Lexus, Marselo, Marte, arma). Numele ar trebui să sune frumos, deoarece se va potrivi într-un pedigree.

Ea trebuie să aibă un anumit sens, eventual, să indice culoarea sau caracterul catelus.

Prezentare generală a numelor populare frumoase

Puteți apela un câine mare rasa fara probleme, este în valoare de doar privind în jur. De exemplu, opțiuni frumoase și destul de armonios va fi poreclele împrumutate de la mărcile de autoturisme: Porsch, Mazda, Cruiser, Audi, Boomer, cires, Daewoo, Ford, Grateol, Honda, Kia, Landerman, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Skoda, Subaru, Suzuki, Volvo. Sunt de acord că aceste nume sunt destul de potrivite ca porecle câine pentru animale de companie din rasele de talie mare.

Ei sunet puternic, nu au un subtext felină, alocate din lista generală de diferite porecle pentru câini. În plus, acestea sunt conforme cu cerințele unor proprietari de unicitate. Rareori care al doilea animal viu din apropiere poate avea o poreclă similară.

Aceasta înseamnă că câinele va fi singurul său proprietar, iar în pedigree nume similare vor suna destul de bine.

Printre numele formate din nume, se pot observa astfel de opțiuni populare:

 • Arnold (Eagle Power)+
 • Aslan (Lion puternic)+
 • Bucurie (bucurie)+
 • Karl, Charles (om)+
 • Syril, Cyrus (Vladyka, Lord)+
 • Kurt (Wolf, Hardy)+
 • Mark, Marcus (dedicat lui Dumnezeu – Marte)+
 • Norman (rezident al nordului)+
 • Ralph (lupul)+
 • Robert (lumină, frumos)+
 • Frederick, Fed (securitate, pace).

Iată câteva exemple de porecle, destul de demnă de atenție: Tyler, Taylor, Bruno, Gaspar, Zack, Cliff, Mike, Lucas, Oscar, Raymond, Pablo, Richard. Printre numele pentru fetele de câini, puteți menționa aceste porecle:

 • Agatha (atitudine bună)+
 • Adele (nobil)+
 • Amanda (plăcută)+
 • Berta (lumină)+
 • Brand (Regina)+
 • Vita (viață)+
 • Grace (Grace)+
 • Jennifer (umbra albă)+
 • Ingrid (frumusețe generoasă)+
 • Nicole (opțiune de sex feminin de la Nicholas)+
 • Linda (blând).

În plus față de aceste nume, porecle pentru caini pot deveni optiuni demne: Sandra, Greta, Dana, Deborah, Jane, Evelyn, Charlein, Ursula, Tiffany, Stephanie, Miranda, Ruby. Iar cateaua poate fi numit Kerry, Rachel, Emma.

De multe ori numele aristocratii pur sânge așteaptă proprietarii în pepiniere profesionale, deja alese de către crescători. Prin urmare, un catelus înainte de cumpărare poate avea un nume specific, de exemplu, Archibald, Barbara, Gertruda. Acest lucru permite proprietarului de a alege o opțiune sub forma unei consoane și porecla mai scurt pentru animalele de companie. Spune, același Archibald poate fi numit Archie, Gertruda – Gerti.

Alegeți porecle pentru diferite rase

Atunci când alegeți un pseudonim, mult depinde de rasa unui anumit caine. De exemplu, în cazul în care un tânăr tibetan Mastiff-ul stabilit în casă, ar trebui să nu-i dea numele băiat sau copil, junior. Și, de asemenea, atunci când aleg un pseudonim, este necesar să se ia în considerare, în scopul de câine, pentru că, în general, pseudonimele câine nu sunt universale. Unele dintre ele sunt mai potrivite pentru piese de servicii, altele – pentru vanatoare.

Numele pentru câini-însoțitori sunt, de obicei mai moi pe sunet. Pentru conducerea și rasele ciobanesc, ele pot fi mai ușor, pentru luptător, de obicei, scurte și ascuțite. Cu toate acestea, indiferent dacă acesta este un câine de salvare sau de un însoțitor, numele trebuie să corespundă statutului animalului și dimensiunea acesteia.

 • Câine de reproducție rasă de câini, Rhodesian Ridgeback, Mastiff, Doberman pot fi prezentate de Rich, Dick, Cezar, Orion. Catea poate fi numit Irma, Alboy, Laura, Era sau Soyma.
 • Animale de companie de birou și de tip watchdog, lista care include păstori ai tuturor maeștrilor, Senbernara, Newfoundland și Rottweilers, pot fi numite porecle mândri în Duhul șeriful, Anchar, Zair, Alba, Ruby, Kiara, Daisy.
 • Caine de vanatoare din numărul de juridic, Lacuri, copoi, precum și Kurzhaaari, în funcție de podea, poate fi numit Ralph, Boot, Garna, Maja, Adele sau Nil.
 • Riding frumuseti, care includ husky, auto-numit și Malamuts, vă pot da cu porecle cum ar fi Kaya, Norda, Balto, Norman, Hurt, Nora, Utah, Skye, Gina.
 • Câinii ciobănești, inclusiv Collie, Akita Inu, Terrierii si Welsh Corgi, se pot obține de la proprietarii unor astfel de nobilities cum ar fi Jacks, Kairat, Leon, Vesta, Lisa, Shelby, Adel.
 • animale Lupta (Pitbuli, Bulldogs, Staffords) au nevoie de porecle scurte. De exemplu, un câine poate fi numit Kuya, Tyson, porno, Sean, Bruce, Hank. Bitch poate fi dat o porecla Sarah, Daima, Hannah, Sheron.
 • Însoțitoarele câini, cum ar fi Labradorii si Retrivers, pot purta cu mândrie Henry, Frank, Bruno, Jess, Martha, Agatha, Margo.

Atunci când alegeți una sau o altă opțiune, merită luat în considerare următoarele: Cu cat mai mare câine, unul trebuie sa fie numele. Indiferent de tipul de rocă, porecla trebuie sa fie abordat de un anumit animal, pentru a fi o țară mică și relevantă de origine a rasei. De exemplu, în cazul în care Kraaron este încă potrivit pentru o karany, atunci opțiunile Ralph sau Frederick nu sunt potrivite pentru ea, la toate. Deci, cu aristocrați – Să zicem, poreclele Polkash, Arkadi, Bonya, Mosia, Venya, Ermoshka și nume similare nu sunt potrivite pentru rasa German.

În ceea ce privește alegerea de opțiuni se răcească, sentimentele de gust și umor ar trebui să fie adecvate pentru un anumit animal. În caz contrar, riscul de a atinge ridiculizare universale a animalelor sale și relația care îi corespunde. De exemplu, nu ar trebui să sunați la PSA Gluck, Belyash, sau curva, și Bould cățea, vivishka, zayu, zuzya. Dacă vreau, porecla de animale de companie a fost rece, puteți apela animalul Google sau Twitty, Schwarz sau Madeira, Barist, Lilo, Page, Flems, Chrome, Vaiber, Zorg. Sunt de acord, aceste opțiuni sunt mult mai colawing decât cruce, Lush, buton, Zy, Kefir, Prince.

Dacă doriți să alegeți un animal de companie cu siguranță un pseudonim rus, este în valoare de a alege cele mai bune opțiuni. De exemplu, un câine poate fi acordat un baron pseudonim, Volt, Graph, Klim, ceață, Cupa, Stavr, catea – Yulya, Final, Dara, Freak. Cu toate acestea, nu este în valoare de care se încadrează în extreme: opțiunile „Brother Ivanushka“, „Ilya Muromets“, câini „Vasilisa minunat“ nu sunt apropiate, chiar dacă proprietarii sunt încrezători în opusul.

Numele animalului ar trebui să fie mici – astfel încât câinele înțelege mai bine, se utilizează mai repede și nu se confunda proprietarul lui cu tiradele de comandă lungi.

Opțiuni pentru diferite etaje

Navigarea pe lista de posibile porecle pentru catei de talie mare, este necesar să se considere că numele animal trebuie să fie abordată nu numai de statutul, dar, de asemenea,.

Pentru băieți

Fără îndoială, fiecare nume nu suna numai în felul său, dar, de asemenea, are propriul său caracter. Se întâmplă că o privire la animalul de companie este suficient pentru a înțelege dacă el este potrivit pentru opțiunea selectată. Cu toate acestea, în cazul în care este dificil să se determine, este posibil să se uite la cele mai bune porecle, care, potrivit crescătorilor de animale, sunt potrivite pentru copii de câini de talie mare. Acestea includ următoarele poreclele câine:

 • Duncan, Katran, Hugo+
 • Jabbo, Daffles, Jager+
 • Avero, Quest, Hasera+
 • Claude, Adar, Borea+
 • Nord, Hooper, Bryce+
 • Breil, Talento, CARGO+
 • Broot, Camp, rece+
 • Akira, Allard, Centra+
 • Cryd, Buch, Albert+
 • Trei, ancora, jerle+
 • Shake, Argo + Chase+
 • PAJ + Sean, Edgar+
 • Hector + Wright, Richard+
 • Finch, Romulus, Roy+
 • Ernest + Ray, Invar+
 • Simon, Frank, proaspete.

Pentru fete

Sunetul de porecle este de o importanță deosebită și pentru femele de caini de rasa mare. În cazul în care casa a fost un catelus femeie, el ar putea fi unul dintre numele din listă:

 • Iza, Aira, Africa+
 • Amanda, Bayra, BEFFI+
 • Waida, Gabbi + Vesta+
 • Jess, Gloria, Elsa+
 • Joz, Zalta, Irma+
 • Zenna, Kira, Kair+
 • Scoarță, Crysta + Kyar+
 • Lacy + Maya + Maidi+
 • Nora, găsiți, Naomi+
 • Nanni, Pandora + Patt+
 • Rough, Rune, Rudy+
 • Silva, statele, Terry+
 • Side, Tara, Umi+
 • Frieda, Hannah, Haley+
 • Fejdi, Chloe, Heidi+
 • Chelsea, Cerri, Yumi.

Recomandări pentru alegerea

Numele pentru un mare sau chiar un câine imens de a alege ușor. Cu toate acestea, în cazul în care alegerea pare a fi o problemă atunci când se selectează una sau altă opțiune, puteți fi ghidat de principii diferite de selecție. Având în vedere că într-un stadiu incipient, este dificil de înțeles trăsăturile de natura animalului, această direcție nu poate fi luată ca bază. Cu toate acestea, NIdeea evapoha va fi alegerea unui pseudonim poreclit orice personaj dintr-un film cult.

Va fi destul de bun pentru a sune Nick Stark, Tony (de la Fier Man), Cep (de la Captain America), șir (după numele faimosului doctor). Lista poate fi continuată și, prin urmare, porecla poate adăuga o mulțime (Puma, Blade, Wolverine, Riddick, Hulk, Gamer, Snek, Nao, Croft, Storm, Magnetto, Cablu).

Când alegeți, trebuie să acordați atenție lungimii și gradului de complexitate de pronunție. Curat porecla ar trebui să fie ușor și trebuie memorată.

Este de dorit ca numele a fost nu mai mult de două sau trei silabe. Acest lucru este destul de suficient pentru a memora câinele, un nume scurt este mai convenabil în viața de zi cu zi, precum și comenzile prezentate de către PET. Preferințe (mai ales la selectarea opțiunilor pentru bărbați) este de acord cu numele începând cu scrisoarea consonantă. Potrivit experților, cuvintele începând cu o scrisoare consonantă, câinii înțeleg mai repede. Audierea începutului cuvântului, animalul imediat fixează și ascultă.

Dacă nu doriți ca câinele să fie prea obișnuit, dar un nume răcoros, trebuie să selectați opțiunea de descărcarea de descărcare a creativului (de exemplu, poate fi aceeași Google sau Viber, Linie sau Avatar). Numele special va exclude situația când doi câini reacționează la numele rostit de om. În plus, atunci când selectați opțiunea dorită, vă puteți conecta la întrebarea tuturor gospodăriilor.

Cele mai multe opinii, lista mai largă de titluri. Poate că este într-o astfel de situație că va apărea cea mai bună opțiune, care va aranja proprietarul și va aborda un catelus specific.

În căutarea alegerii celui mai bun nume pentru un câine de rasă mare, nu trebuie să uitați că numele nu este îmbrăcăminte. Nu ar trebui schimbat în viitor, pentru că nu ți-ar plăcea singur dacă ai fi chemat din când în când la nume complet diferite. Câinele nu poate fi astăzi Arkashi, și mâine Spiridon, ea înțelege repede numele său, și în procesul de predare poate crea anumite dificultăți. În plus, animalul de schimbare pseudonim poate înțelege cum să schimbe regulile instalate în casă. Ceea ce înseamnă că ea poate permite să schimbe cadrul comportamentului.

În ceea ce privește cea mai bună opțiune, el trebuie să inspire respect și proprietarului câinelui. De exemplu, Dacă vă apropiați de alegerea bine, porecla poate avea mai multe variante. Să presupunem că Lorcher tradus din germană înseamnă „Larisa“. După Pitomic va înțelege numele său principal, poate fi tăiată, dar prima parte va fi aproape neschimbat: Lorcher, Laura, Lara. câine Afectuos poate apela FRU, zada.

O optiune interesanta poate fi numele care rezultă în urma fuziunii dintre numele părinților catelus. Adesea, oferă crescătorilor de pepiniere profesionale. Acest lucru vă permite să creați un pseudonim unic. De asemenea, interesant este o opțiune în care numele este selectat pe baza pedigree. În același timp, porecla poate începe în prima literă a numelui mamei sau a tatălui. Numărul maxim de litere din porecla unui pedigree, de obicei, nu depășește 40 de caractere, numele de uz casnic este mai scurt.

Despre cele mai multe porecle populare pentru câini din rasa mare, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: