Cum de a apela o pisica sau o pisică?

Cum de a apela o pisica sau o pisică?

Alegerea porecla pentru o pisica sau pisica este o plăcută, dar de multe ori un lucru dificil. Este necesar ca numele animalului de companie este armonios, reflectat exact caracteristicile sale, mi-a plăcut și a fost confortabil. În acest articol veți găsi mai multe nume interesante și sfaturi privind alegerea.

Sfaturi generale pentru alegerea

Dacă aveți doar o pisică sau o pisică, să profite de recomandările utile și necesare pentru selectarea numelui.

 • Nu alege pentru animalul tau nume prea complexe. La început, ei par frumoase, dar, de fapt, sunt indezirabile. Dacă ați ales un nume cu acțiune lungă și grea pentru o pisica sau pisica, cel mai probabil, în situații de uz casnic pe care-l taie la un analog mai convenabil.
 • Dacă alegeți nume străine, În primul rând a afla ce cuvântul frumos selectat în mijloacele lingvistice originale. Foarte des, oamenii aleg gropi străine frenetice, dar ele pot avea un sens negativ. Va fi neplăcut pentru a afla semnificația cuvântului, atunci când și animalul sunt deja obișnuiți cu numele. Deci, recunosc traducerea în avans.
 • De multe ori un pisoi da un pseudonim drăguț, dar atunci când animalul crește, ea nu-l potrivește deloc. Luați în considerare faptul că pisoi crește și selectați porecla corespunzătoare.
 • Pentru comoditate, puteți încerca să abstracte de la nume umane atunci când aleg un pseudonim. În primul rând, alte opțiuni pot fi mult mai interesant. În al doilea rând, veți evita situații incomode atunci când spun o nouă cunoștință despre animalele de companie: în mod frecvent nume umane contribuie o mulțime de confuzie.
 • Fii original, în selecția de porecle pentru dvs. preferate. Există o serie de nume favorite, dar nu vor face animale de companie unic. Sunați pisica de Vaska, iar pisica lui Bead merită numai dacă aveți asociații personale puternice cu aceste nume.
 • Uneori pisica te face deja cu o porecla. Dacă ați luat un pisoi de frecvență la crescător, puteți schimba cu ușurință porecla, deoarece pisoiul nu a avut încă timp să se obișnuiască cu ea. Dacă, de exemplu, luați o pisică adultă de la prieteni sau într-un adăpost, este mai bine să părăsiți fostul pseudonim, astfel încât animalul să nu fie reapărut. Va fi dificil de a forța o pisică adultă să răspundă la numele dvs., când și-a răspuns toată viața pentru alții.
 • Nu este nevoie să alegeți o poreclă pentru un animal de companie în avans dacă nu ați văzut-o încă. Vă puteți gândi la numele perfect, dar nu vă va aborda exact pisica sau pisica. Când alegeți o porecla bună, trebuie mai întâi să orientați spre caracteristicile animalului dvs.: la aspectul său sau pe caracterul său.
Citește mai mult  Câinele rusești: Descrierea și regulile

Prin apariție

Foarte des, animalele de companie primesc porecle datorită unei anumite caracteristici de aspect. Merită observă animalelor – absolut toată lumea are un fel de caracteristică distinctivă! Poate că acesta este un spectacol original, ochi strălucitori sau lână neobișnuit de pufos. În astfel de cazuri, vă puteți concentra pe o caracteristică specifică și puteți alege un nume adecvat.

Adesea, culoarea devine motivul pentru a alege o porecla. Pisicile gri sunt potrivite astfel de porecle cum ar fi cald, mistere, haze, frasin, mouse, siliver, otel, fum, umbra, umbra sau ashley. Pentru pisici gri alege Dorian, Fum, Wolf, Cloud, Ash, Charlie, Dusk.

Dacă aveți un animal de companie roșie, puteți alege și un nume special. De exemplu, pisoi, fetele sunt adesea numite pepene galben, Ala, Mango, Timp liber, Tanger, Jinger, Ocher. Pentru pisici, porecle de Mandarin, Marte, Peach, Biscuit, Ryzhik, Saffron.

Black cat poate fi numit Bagheera, noapte, blots, perla, Demeter, Ebony. Pentru o pisica costum negru de cărbune negru sau Baron. Poate se gândească la faptul că, asociați cu culoarea neagră, în cazul în care numele este conectat doar cu tine și o parte din istoricul, acesta va primi doar mai bine.

Alb pisoi de sex feminin numit Snowflake, Puf, Winter, vanilie, sare, Blanca, Spark, Svetik. Pisoi-boy potrivi următoarele porecle: Snowball, nor, zahăr, alb, Belek. Culoarea albă este destul de neutru, astfel încât numele poate afecta alte specificații.

Pisica foarte pufos numit Marquis sau Sherhanom, pisica – Madonna si Printesa. Big Pooh se potrivesc pentru animale de companie sau de gogoașă, și mici – austeră, Pat Lala. firimituri țipătoare poate fi numit Cheetah și dungat – Tiger.

Natura

Caracterul unui animal de companie nu este mai puțin important decât aspectul său. Unele se manifestă din primele zile, iar aceste caracteristici pot fi luate în considerare în alegerea numelui. Ele se pot referi la aspect sau pot servi caracteristici complete pentru porecla.

Pisicile calme și blânde numesc Needenka, înghețată, mângâiere, Musya, Nyasha. Pentru pisica numele satelit, tikhon, pupsik sau copil. Dacă prima dată în casa pisoiului a arătat prudență, el poate câștiga o poreclă de stynosnya sau shai, și dacă a căutat cu îndrăzneală să se joace cu toată lumea, este posibil să sunăm pe animalul unui fidit, un tigru, rapid, Shumkov , Samurai. pisici mândru și desprinse sunt numite Coco, Prada, ducesă, Cleopatra, și pisici cu un temperament rece – domnule, rege, Mercur, Zeus.

Citește mai mult  Toaletă felin Dosar Domsides

Doriți să sortați cele mai bune nume și să determinați ce este potrivit pentru animalul dvs. de companie? Numele de pisici populare și relativ simple sunt de obicei populare. Aici este o listă de nume comune pentru pisici: Asya, Spark, pis, laba, Barbie, Busia, Martha, Masya, poloneză, pere, dragă, Jules, Nick Cannon, Tusya, Chita, Janka. Pisicile numite adesea Leopard, Wolf, Graf, Iris, Kuzma, Cookie Monster, Leon Max, Nils, Austin, Pierre Ritchie, Tisha și Chip.

Ai potrivi populare nume? Ele sunt într-adevăr norocos dacă populare.

Denumirile comune constau, de obicei, din una sau două silabe, ele sunt întotdeauna confortabil să spun, în orice situație, iar animalele obține cu ușurință utilizate pentru a-l.

În plus, este tipic nume rău reflectă caracteristicile specifice ale diferitelor animale: culoarea lor, detalii aspect, manierele și obiceiurile. În cele din urmă, numele unui simplu pisica este mai ușor să vă amintiți familia și prietenii tăi.

În ciuda tuturor avantajelor, mulți refuză din principiu la populare poreclele și caută soluții originale. Poreclă altele decât cele mai multe vor aloca animalele de companie și de a crea o asociere unica, cu un anumit pisoi pentru tine. Cu toate acestea, foarte des în căutarea originalității oamenilor taie caracterul lor practic. Nu uita că porecla nu ar trebui să fie prea complicat.

Cum ridicol poate fi numit?

Unii doresc să găsească un pseudonim amuzant rece pentru un animal de companie. Un nume interesant cu umor va ridica starea de spirit a tuturor membrilor familiei și este perfect potrivit pentru un animal agitat. Când selectați un pseudonim ridicol, acesta este, de asemenea, împingând din natura și apariția unui animal de companie. Luați în considerare următoarele opțiuni pentru pisici:

 • Pentru un animal cu un caracter dificil, opțiuni de cactus, mototolită, necinstiți+
 • Pentru o pisica groasă, numele Cupcake sau Baton se va potrivi+
 • Pentru animale pufoase, puteți alege porecla pouf, ariciul, ursul+
 • Pentru pisica gri fumuriu, un pseudonim amuzant este potrivit+
 • pisica Skoddy adidași poate nas+
 • pentru o pisica cu obiceiurile de câine poate veni nume neobișnuit Woof.

  Dacă aveți o pisică în casă, de asemenea, se poate ridica un pseudonim amuzant pentru ea:

  • Tubby pisica poate fi cârnați menționate, chiftelele sau Pompushka+
  • animale mici nume potrivit Fly sau purici+
  • ZLYKA și notare poate fi numit o pisica cu caracter+
  • pisică neagră poate fi numit sau mulatta caviar.
  Citește mai mult  Cea mai mare Maine Coon din lume

  porecla rare și originale

  nume originale Abrupt pot fi potrivite pentru pisici de rasa. porecle neobișnuite și interesante inventate cu gust tine si animalul tau de companie va încânta. Numele nobile pentru pisici sunt considerate norocos, Tyson, Gucci, Perseu, Bourbon, fier, Benedikt Faust. costum Cat poreclit Shanti, Milano, Grace, Saphira, Shakira, Joy. Luați în considerare numele coreene pentru pisici și câini: Tu, Wang Bao, sau Shin. În Japonia, animalele sunt numite Yuki sau iunie. Numele interesante pot fi și europene: Mathis, Droege, Hugo, Narciso, Eudes.

  În limba rusă, de asemenea, o mulțime de porecle non-standard. De exemplu, ia în considerare rodie, elixir, nuca de cocos, podea, burete, torpilă, nota, Yula, nocturna, șaman, tablete, citrice sau josnic. Uită-te în jur și privire la animalele de companie – poate vei gasi propria asociere.

  Numele frumoase și ofertă

  De multe ori pentru pisici și pisici aleg nume drăguț, pentru ca animalul de companie vrea să cheme mai blând posibil. Printre numele blânde pentru pisici, Belle, Agatha, Dora, Isha, Creola, Mendi, Peti, Ruta, Yar, Julon sunt adesea alese. Marshmallow, Martin, Bonya, Oscar, Badi și diamant poate veni pentru o pisica.

  clicuri Gentle poate fi, de asemenea, bazat pe aspectul sau natura unui anumit animal.

  Gândiți-vă că vă simțiți în legătură cu dragostea ta acasă, și să o exprime în nume propriu.

  Opțiunile pot fi orice: Uneori sensibilitate este exprimat în sensul cuvântului pe care a numit animal, și, uneori, este doar o combinație de litere congestiv care ii pasa.

  Cum de a preda un răspuns pisica?

  Pisicile și pisicile se obișnuiască cu poreclele lor destul de rapid dacă deoarece apel copilărie le în mod egal. Pentru animalul a început rapid să răspundă, utilizați sfatul crescătorilor cu experiență.

  • Numele în prezența unei nevoi de companie care urmează să fie utilizate cât mai des posibil, ci să se aplice pentru ea. Este imposibil de a utiliza numele, indiferent de animal, în caz contrar acesta va fi un sunet comun pentru o pisică.
  • Să aibă o consolidare pozitivă. În cazul în care animalul a răspuns la numele tau, da-i o delicatesă favorit.
  • Asigurați-vă că toți membrii familiei numesc pisica în mod egal. Dacă toată lumea este numit în diferite moduri, el nu va vedea porecla lui.

  În videoclipul următor vă puteți familiariza cu cele mai multe porecle populare de pisici și pisici.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: