Cum de a determina rasa de pisici și pisici?

Cum de a determina rasa de pisici și pisici?

Pisicile și pisicile sunt bune, indiferent dacă acestea sunt complete sau nu. Dar pentru mulți, un astfel de factor, ca aparținând unei anumite rase, încă mai joacă un rol important. Determina acest factor, luând un pisoi dintr-o pepinieră sau cumpărarea-l de mână, poate fi dificil. Dar încă posibil.

Cum se afla rasa atunci când cumpără un pisoi?

Atunci când cumpără o pisică sau de alegerea unui partener vâscos pentru ea, pentru a determina rasa de animale este posibilă numai într-un singur fel – pentru a vedea documente. Dacă acestea nu sunt, atunci este cel mai bine să renunțe la decizia. La urma urmei, există astfel de crescători care permit asocierea de rasa simple și animale. După care le dau pentru „elita“.

Și semne externe similare nu va fi considerat un argument în favoarea pisicilor de rasa.

Puteți determina rasa lor, în conformitate cu următoarele documente.

 • Origine, care ar trebui să fie emise de către club în cazul în care animalul este format. Acesta trebuie să fie certificate de sigiliu umed. Documentul trebuie să fie numele organizației, precum și numele șefului acestui club. Aceste documente sunt emise atunci când cumpără persoane adulte.
 • posoias trebuie să fie Certificat privind așternut, Mai ales în cazul în care înregistrarea lor a fost efectuat în clubul american. Pentru acele animale care au apărut în Clubul european, o valoare individuală destul de obișnuită.

pașaport veterinar nu poate servi drept dovadă a rasei de animale, deoarece toate datele sunt înregistrate numai cu cuvintele proprietarului. Pentru o mai mare încredere, puteți contacta fellinologist care poate determina mai precis semnele de unul sau altul.

Medicul veterinar obișnuit nu va fi capabil să facă acest lucru, deoarece formarea Felinology nu este inclusă în cadrul curriculum-ului lor.

Determinarea punctul de vedere al animalului găsit

În primul rând, este în valoare de a spune că animalele fără adăpost pot fi foarte rar pur sange. Pe caracteristici externe puteți determina doar ce rasa de pisici strămoși înrudite născuți pe pisicuțe stradă. Nu este în valoare de utilizarea pentru reproducere astfel de animale, chiar dacă acestea sunt foarte frumoase. Dar o astfel de pisica poate fi un prieten bun pentru stăpânul său.

În același timp, este important să se determine pisicii care aparține unei anumite rase, deoarece va permite să înțeleagă ce boli sunt animale tind să. La urma urmei, există astfel de boli ale pisicilor care sunt transmise numai prin moștenire.

Următoarele semne vor ajuta pentru a distinge de la o pisică convențională.

 • Culoare. Intr-o anumita rasa de pisici, aceasta poate fi diferită, în afară, unele dintre nuanțele sunt complet inacceptabile.
 • Tipul corpului. Și acest lucru nu este doar o structură a corpului, precum și plasarea de urechi, coada și alte părți ale corpului.
 • Lână. Selectați animale cu părul cu părul scurt și cu părul lung, precum și chelii.

Un specialist bun poate determina cu ușurință pisoiul aparținând unei anumite rase.

Determinați fotografia

În plus, puteți determina rasa unei pisici sau a unei pisici prin fotografie.

 1. Dacă fotografia este digitală, puteți încerca să profitați de o astfel de funcție ca „Căutare după imagine”. Dacă a fost postat de către proprietar într-un album personal, îl puteți contacta direct și aflați răspunsurile la toate întrebările dvs.
 2. În plus, puteți examina cu atenție fotografia și determinați rasa caracteristicilor externe.
 3. Faceți o fotografie și mergeți la expoziția de pisici de rasă. Acolo va fi posibil și doar priviți apariția animalelor și consultați-vă cu crescătorii care pot răspunde la întrebări.

Standarde de diferite rase

Standardele de roci includ un număr de caracteristici care distinge o rasă de animale de la alții. Alcătuiesc specialiștii care sunt membri ai organizațiilor felinologice. Cu toate acestea, toate se referă la diverse sisteme care au standarde proprii. În plus, fiecare dintre ele nu recunoaște una sau altul.

De exemplu, dacă o pisică este considerată a fi „documente nevrednice” și starea de emling, atunci în cealaltă va primi un pedigree și poate oferi un descendent bun.

În țările CSI, principalele organizații sunt luate în considerare:

 • CFA – Aceasta este Asociația Internațională CAT, care face parte din Congresul Mondial al Felinologilor+
 • WCF De asemenea, considerată la nivel mondial și găzduiește până la câteva mii de cluburi diferite.

Pentru o serie de teste efectuate, au fost instalate mai multe rase de pisici. Cele mai frecvente dintre ele sunt următoarele animale.

Maine-Kuna

Animalele acestei rase se disting printr-o mare devotament față de o persoană. Sunt destul de curioși, pe lângă iubirea de a vâna. Prin urmare, pentru ei pentru a prinde un mouse sau o pasăre mică, nu va fi mult mai greu. În plus, ei de asemenea, înainte de a se laude proprietarului lor. În același timp, ei nu le place deloc atunci când sunt mizat, dar vă permit să o facă. Maine Kuna este complet nu se teme de persoane necunoscute, le place să se joace cu copii.

Dacă vorbim despre dimensiunile lor, atunci Acestea sunt niște animale uriașe. Ei au netezi spate, iar capul este un pic mai amintește pătrat. Ei au o lână lungă, și mai aproape de labele este un pic mai mult. Pe gat ea arata ca un guler, și pe labe ca pantice. Urechile acestor pisici sunt mari, cele din urmă este redus.

Pisica porno nu poate avea urmatoarele culori: Tabby, ciocolata, violet și câteva mai multe culori.

britanic

Aceste pisici au calm extraordinar, dar ele sunt foarte mari. Categoric nu ca atunci când acestea sunt masare sau luate. Dar, în același timp, le place să stea un pic mai aproape de proprietar, urmărea fiecare mișcare. Ei sunt în orice moment gata să vină la ajutorul său, dacă este necesar. Este în astfel de momente că animalul care seamănă cu un ursuleț de pluș se poate transforma într-o adevărată fiară.

Corpul lor este suficient de compact și puternic. Coada este un pic ca morcovi: partea de sus este îngroșat, iar cartea este un pic mai redus. Muds în astfel de pisici chubby, are niște obrajii rotunzi. Lana este foarte scurtă și groasă, și chiar după ce pisica mângâiată, lâna nu se va potrivi strâns corpului.

Culoarea poate avea fum, monofonic, alb, dar emulsia de ciocolată sau lavandă nu este percepută ca fiind naturală. Astfel de pisici pură nu sunt recunoscute.

Abyssinians

Pisicile sunt caracterizate prin joc și curiozitate. Ei pot urmări ore întregi de interes pentru ei. Abisinienii „non-profesioniști”, atât de mult în cele mai excepționale cazuri. Cu toate acestea, dacă se întâmplă acest lucru, mecirea este destul de tare.

Dacă vorbim despre standardele rasei, atunci capul la astfel de animale are o formă în formă de pană, iar corpul este destul de proporțional. Ochii abisinienilor au margini, culoarea lor poate fi o nuanță verde. Lana este scurtă și strâns adiacentă corpului, iar vârfurile sunt aproape întotdeauna pictate într-o culoare mai închisă.

Trebuie să fie prezenți dublu sau triplu. Standardul este considerat culoarea sălbatică. În plus, este posibilă culoare albastră, argint și broască țestoasă.

Persanii

Aceste pisici sunt considerate tovarăși excelenți. Ele sunt foarte drăguțe, pot coexista perfect cu alte animale și, de asemenea, iubesc să joace cu copii mici. Foarte iubire să se întindă pe propriei proprietari și chiar și o mică mușcătură de acolo. Pisicile persane purr cu voce tare, iubesc să se joace cu un arc sau să alerge în spatele ceasului.

Simplitatea lor seamănă cu o jucărie moale. Există trei tipuri de pisici persane. Unii dintre ei au nasul cel mai comun și aparțin pisicilor clasice. Cu toate acestea, acum ei nu sunt practic implicați în reproducere. Până în prezent, preferința oferă pisicilor, care au următoarele standarde: nas scurt, un cap mare, cu urechi mici și ochi mari. Ochii pot fi portocalii, galbeni. În plus, ochii albastri sunt permiși.

fald scotian

Aceste animale diferă simultan calmă și jucăușă. Miau foarte des, totuși o fac în liniște. Ei iubesc compania, fericită să fie în aceeași cameră și cu proprietarii lor, iar cu alte animale de companie, dacă sunt în casă.

Dimensiunea are mediul. Corpul o formă rotunjită, urechi în picioare sau verificate. Ochii sunt uriași, ceea ce face expresia lor foarte naivă. O astfel de pisică poate fi cu părul scurt și cu părul lung.

Devon Rex

Diferă astfel de pisici cu o mare curiozitate, precum și rău. Le place să se joace mult și de a urca în locurile cele mai inaccesibile. Uneori se poate deschide în mod independent, ușa cabinetelor. oameni dragoste cu caractere similare. Rasa, de regulă, își are originea naturală, dar specialiștii permite încrucișarea cu alte rase de pisici.

Aceste animale diferă în lână ondulat, picioare lungi și aceeași coadă lungă. Urechile lor sunt coborâte, botul are o formă puțin extinsă. Pieptul este destul de dezvoltat și larg.

rasa Bombaian

Animalele se disting prin reținere și chiar toleranță. Ele sunt prietenos și place să fie în aceeași cameră cu proprietarii lor. Chiar dacă crescătorii nu au timp să se joace cu animalele lor, ei pot sta doar în jos.

Copii în familia ei nu sunt prea indulgered, cu toate acestea și nu le jignesc. Bombay este foarte bland si non-agresiv. Poate găsi o limbă comună cu alte animale de companie situate în casă, chiar și cu câini mici.

Astfel de pisici nu se tem de schimbare, ușor de obișnuit cu noi locuri.

Există pisici bombardate americane și britanice. Ambele rase au un corp destul de elegant. Ei au dimensiunea lor de mijloc și ochii, conform standardelor, – portocaliu strălucitor sau auriu. Coada lor este foarte subțire și dreaptă. Lana este suficient de scurtă, iar subsolul este practic absent. Cu toate acestea, caracteristica principală este culoarea lor. Ele sunt complet negre, de la nasul în sine la tampoanele de pe vârfurile labei.

MacChins

Aceste pisici se disting printr-o mare sociabilitate și curiozitate. În plus, ele sunt foarte inteligente. Dragostea și adulții și copiii, pe lângă faptul că pot trăi cu alte animale de companie care sunt cu ei sub un singur acoperiș.

Animalele sunt complet non-agresive, dar în picioare pentru ele însele ușor. Au labe foarte scurte, dar nu le împiedică să se deplaseze rapid. În plus, ei sunt dedicați proprietarilor lor fără un echilibru, astfel încât singurătatea oricărei persoane va țipa.

   Însumând, putem spune asta Determinați rasa, puteți chiar pe semne externe. Cu toate acestea, va fi în continuare necesară pentru reproducere Confirmarea oficială a pedigreei lor. Dar chiar dacă este cel mai obișnuit pisoi, nu ar trebui să-l arunci în aer liber.

   Dacă nu doriți să-l ducă la casa mea, va fi mai bine pentru a da cel puțin un adăpost pentru animale.

   Despre cum să identificați Purebred Maine Kun, uitați-vă în videoclipul de mai jos.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: