Cum de a preda o echipă de câine fascine & ?

Cum de a preda o echipă de câine fascine ?

Planificarea unui câine, proprietarul ar trebui să nu numai că alimentează corect și pentru a asigura îngrijirea corespunzătoare. Pentru dezvoltarea completă de pui, care au nevoie pentru a ridica și de tren. Una dintre cele mai importante echipe de care aveți nevoie pentru a instrui un câine este „FAS“. După ce ei stăpânit, animalul de companie va fi pe deplin capabil să arate calitățile apărătorului. Cum de a instrui câinele la această echipă și va fi discutat în acest articol.

Caracteristici de formare

Se crede că echipa FAS provine de la verbul german, care este tradus în limba rusă ca „apuca“. În conformitate cu punerea sa în aplicare se înțelege că animalul va ataca aterizarea proprietarului unui potențial „inamic“, și eliberați-l numai în cazul echipei de proprietarul său. În primul rând, de formare ar trebui să fie câini de serviciu. Cu toate acestea, pentru animalele de companie, o astfel de echipă va, de asemenea, să nu fie prea mult. Aceasta va îmbunătăți securitatea animalelor.

Înainte de a începe de formare, este necesar pentru a reflecta dacă rasa și natura animalului de companie este potrivit pentru a stăpâni și punerea în aplicare a acestei comenzi.

Se crede că câinele ar trebui să aibă următoarele caracteristici:

 • Un animal nu ar trebui să fie excesiv de prietenoasă a altei persoane, cu oameni, dimpotrivă, străinii trebuie să fie alarmat+
 • Câinele ar trebui să fie dezvoltat fizic și au suficiente dimensiuni impresionante + acest lucru înseamnă că reprezentanții pietre mici sunt slab potrivite pentru executarea acestei echipe+
 • Câinele ar trebui să fie îngroșate și, în același timp, să fie în măsură să dea dovadă de reținere.

Cel mai simplu mod de a preda un animal de companie, folosind serviciile de antrenori profesioniști. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că formarea la domiciliu este imposibil. formare independentă poate dura mai mult timp și putere, dar această sarcină este realizată destul de. Aflați animalul de companie este necesar, cu implicarea persoanelor străine de a lucra. Este de dorit ca asistenții schimbă periodic. În caz contrar, echipa poate consolida ca o reacție doar la o anumită persoană.

Când să înceapă?

Începeți să învățați prea devreme echipa „FAS” prea devreme. Pre-catelul trebuie să învețe la alte trucuri, să crească și să se formeze psihologic. Ajungeți la formare mai bună de la vârsta de 5 luni. Și, de asemenea, ar trebui să ia în considerare caracteristicile rasei. Reprezentanții diferitelor tipuri de câini pot obține maturitate psihologică la vârste diferite. Predarea unor pui mici nu este recomandată în primul rând datorită faptului că nu sunt de dorit să pară manifestării agresiunii.

Citește mai mult  De ce Hamster nibblează o cușcă și cum să-l înțămiți?

Multe calități de securitate ale raselor sunt așezate genetic și se dezvoltă treptat. Anterior, manifestarea agresiunii poate face un rău incontrolabil și inutil. Dacă este necesar, puteți preda atât un individ adult, dar cu condiția ca animalul să fie instruit anterior în alte echipe. Înainte de antrenament, câinele trebuie să treacă un curs de bază de formare, care include dezvoltarea unor astfel de echipe ca „pentru mine”, „aproape” și „fu”. Acest lucru va maximiza acțiunile de companie, în timpul și după atacul asupra unei persoane periculoase.

Unde sa încep?

Echipa „FAS“ este una dintre cele mai complexe și periculoase. Pentru a învăța, nu numai răbdare și anumite abilități, dar, de asemenea, o serie de dispozitive. În primul rând, aveți nevoie pentru a obține un costum special pentru asistent, care îl va proteja de câine ataca. Va fi necesară o bucată mare de țesut dens durabil și stick-ul puternic. Pentru formare trebuie să alegeți un loc adecvat. Este de dorit ca teritoriu să fie îngrădit de gard, și nu au existat persoane străine pe ea, cu excepția unui formator și asistent. La stația de tren ar trebui să existe un stâlp sau un copac adult cu un butoi gros, astfel încât să puteți lega un animal de companie să-l.

În rolul de asistent trebuie să fie un om animal necunoscut.

În cazul în care un antrenor profesionist nu va fi atras de formare, proprietarul câinelui ar trebui să studieze în detaliu toate detaliile formării. Înainte de a începe instruirea de bază, animalul de companie trebuie să fie învățat să înțeleagă echipa „străin”. Pentru a face acest lucru, în manifestarea calităților de securitate, animalul de companie ar trebui să audă exclamarea exclamației „străinilor” la adresa sa. Comanda poate fi pronunțată de fiecare dată când poate fi distribuită un bate sau un apel. De-a lungul timpului, animalul va depune obiceiul de a lansa după pronunțarea echipei.

Fixați-vă abilitățile cele mai bune pe stradă cu implicarea străinilor. Pentru a face acest lucru, puteți utiliza următoarea recepție:

 1. Este necesar să găsiți un asistent în prealabil cine nu ar trebui să știe câinele, despre întâlnirea într-un loc aglomerat + o persoană trebuie să încerce să-și atingă mâinile către proprietarul PSA+
 2. Proprietarul la rândul său, ar trebui să aibă o rezistență, repulcing asistentul, strigând cuvântul „străin“+
 3. În cazul în care animalul a învățat o echipă bună, atunci va încerca să atace un străin + în acest moment, este important să se păstreze câinele în lesă pentru a nu răni o altă persoană.
Citește mai mult  Royal Poodle: colorarea coloranților, caracteristicile caracterului și antrenamentului

Cu comportamentul corect al animalului de companie în această situație, este necesar să se laude. Promovarea delicatesă în acest caz, nu este necesar. Cea mai bună recompensă într-o astfel de formare pentru cainele va fi o teama de un străin sau fuga lui.

Subtilitățile de învățare

Mai multe tehnici diferite pot fi folosite pentru a instrui „FAS“ animale. Metoda de formare este selectat individual pentru fiecare câine, în funcție de abilitățile și caracterul său. Un algoritm de acțiune standard include mai multe acțiuni.

 1. nevoie de animale pentru a lega la un copac sau post. Lanțul trebuie să fie destul de lung și în mod necesar durabil, astfel încât câinele nu-l poate rupe.
 2. Proprietarul trebuie să fie aproape Pet. Asistentul se află la o distanță, dar trebuie să fie în vedere câine. În mâinile sale, el trebuie să aibă o bucată de material și de băț.
 3. Asistentul începe să se apropie de animal, atrăgând atenția asupra. El poate fi închis, saritura, bate stick de pe mâini la sol și a valurilor.
 4. Atunci când un animal de companie se concentrează asupra unei persoane, proprietarul trebuie să pronunță sintagma „FAS“. Un animal trebuie să înceapă să arate instinctiv agresiune. Dacă ați reușit să obțină reacția necesară, nevoia de a lauda pentru animale de companie. Dă delicatese nu are sens, deoarece produsele alimentare, în acest caz, va distrage atenția numai de învățare.
 5. Asistentul ar trebui să se apropie de furioasa CBS și începe să-l ușor lovit cu un băț. Principalul lucru este să nu exagerați cu puterea de impact, astfel încât să nu pentru a face durerea animalelor. În această situație, animalele de companie, ar trebui să înceapă graba pe un băț, încercând să-l apuca și spray-l.
 6. Asistentul trebuie să înlocuiască câinele o bucată de material și se lasă să se înțeleagă dinții pentru el. Trăgând sfârșitul LAR de mai multe ori, asistentul trebuie să „predare“, lăsând materialul la animal, și să scape, recunoscând înfrângerea lui.
 7. În procesul de luptă improvizat pentru o cârpă, gazda trebuie să repete periodic comanda „FAS“. Pentru a asigura rezultatul, exercițiul trebuie să fie repetată în mod repetat, timp de o ocupație.

exerciții suplimentare pot fi, de asemenea, incluse în programul de formare. Cu munca lor, câinele trebuie să fie în mod necesar pe legarea.

Pe lângă câinele puteți pune jucăria lui preferată.

Asistentul ar trebui să se apropie de animal și să încerce să-l ridice. Câinele ar trebui să încerce să se năpustească asupra unei persoane și în acest moment nevoile proprietarului să repete cu voce tare încă o dată și cu încredere „FAS“.

Citește mai mult  câini de durată lungă de viață: ce rase trăiesc mai mult decât toți?

Următorul exercițiu este foarte potrivit pentru un pic de animale hrănite și precaut, deoarece elimină contactul apropiat cu asistentul. Pe lângă animalele de companie trebuie să fie proprietarul său. Asistent este în adăpost și nu este văzut de câine. Treptat, el începe să se apropie de animal.

Este important ca câinele a atras atenția asupra asistentului.

În același timp, proprietarul ar trebui să ajute animalele de companie, pentru a evalua situația spunând echipa „Alien“. Atunci când asistentul va închide cât mai mult posibil pentru animal, el trebuie să se întoarcă și începe să fugă, iar câinele la rândul său, ar trebui să încerce să se năpustească asupra „inamicului“. În acel moment, proprietarul PSA rosteste cuvântul „FAS“ de mai multe ori.

Recomandări utile

eficienţa de formare depinde în mare măsură de respectarea formatorul regulilor de bază ale formării.

 • Mai întâi de toate, ar trebui să aibă grijă ca animalul nu vede cum proprietarul său comunică cu asistenții pe care echipa va fi elaborat. Un animal trebuie să creadă că există o persoană altcuiva.
 • În cazul în care sa decis să învețe câinele pe cont propriu la domiciliu, este recomandat totuși să se consulte cu un specialist. Formatorul profesional va putea să se refere la capacitatea unui animal de companie, precum și la dezvoltarea unui program optim de clase.
 • Nu are sens să antrenezi un câine dacă nu ascultă proprietarul și face alte comenzi rău. O altă condiție este sănătatea puternică a câinelui și o formă fizică bună. Un animal ar trebui să mănânce și să fie activ.
 • Relația apropiată și de încredere cu proprietarul va face formarea mai eficientă. În timpul clasei, este imposibil să avem un impact fizic excesiv asupra animalului și să-l rănească. În caz contrar, în loc de protecție vădită, animalul poate fi frică.
 • În timpul antrenamentului, este necesar nu numai să atrageți diferite ajutoare, ci și să le aibă în diferite uniforme. Dacă hainele sunt întotdeauna la fel, atunci câinele va avea o reacție la oameni de un anumit aspect.
 • În mare parte pe durata de antrenament afectează rasa de companie de companie. Acest lucru este justificat de predispoziția genetică a unor specii la protecția proprietarului și a proprietății sale. Ciobanii poate maestru echipa literalmente în trei zile, dar atunci când Rottweiles de formare pot avea probleme, așa cum le place să domine și pot rezista pentru o lungă perioadă de timp.

Sfaturi suplimentare pentru formarea câinilor pot fi găsite în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: