Cum și ce să hrănească Terrier Yorkshire?

Cum și ce să hrănească Terrier Yorkshire?

Mulți oameni au locuiesc în locuințele lor de animale de companie. Unii preferă câini mici de diferite rase. Astăzi vom vorbi despre Yorkshire Terriers și, în mod specific, cum să furați astfel de animale.

Caracteristicile nutriției

Această rasă de câini este înclinată la reacții puternice alergice. În plus, sistemul lor digestiv este mai sensibil comparativ cu reprezentanții altor specii.

Nutriția slabă sau necorespunzătoare poate provoca diverse boli ale sistemului digestiv. De asemenea, poate duce la încălcări în procesul de creștere și dezvoltare a animalelor de companie. Halate proaste daune si dinti de animale.

Amintiți-vă că teritoriul Yorkshire din punct de vedere categoric imposibil de alimentat de la masa de masterat. Toate alimentele pentru ele ar trebui să se pregătească separat.

Totul despre nutriția naturală și dieta

Feed Yorkshire Terrier la domiciliu poate fi un hrană specială sau produse naturale. Mulți proprietari au tendința de a nutriționa naturală, deoarece ușurează introducerea componentelor individuale necesare pentru câine sau eliminarea produselor dăunătoare din meniu. De asemenea, în acest caz, puteți urmări în mod independent, calitatea componentelor individuale ale dietei.

Pentru Yorkshire Terrier, carne naturală va fi o opțiune excelentă. Se recomandă să luați fileu de pui, curcan, carne de vită sau iepure. Este mai bine să introduceți în meniu și oportun: lumină, ficat, inimă, stomac (nu mai mult de o dată pe săptămână). Fișierul poate fi utilizat în fiecare zi împreună cu culturi sau legume fierte (înghițite, varză, morcovi, dovleac).

O opțiune excelentă va fi aproape orice verdeață și legume Culoare verde. Uneori este posibil să se ofere animalelor un număr mic de componente de lapte fermentat: brânză de cabana, kefir sau rippy. Acestea sunt permise de a utiliza în fiecare zi, dar nu mai mult de o dată și în porțiuni mici.

O opțiune bună va fi fructe. În acest caz, este mai bine să acorde prioritate de prune, mere, pepeni, pepeni verzi sau pere. Puteți folosi ouă proaspete. Mai mult decât atât, este, de asemenea, de pui, și produse de prepeliță. Dar le puteți da doar o dată pe săptămână.

Uneori, puteți intra în meniu și fructe de mare. Dar ei trebuie să le includă nu mai mult de o dată în 8-10 zile. Legume, fructe da numai brânză + inimi, stomac, plămâni, ficat ar trebui să fie pre-rezervat. Produsele din carne pot fi fierte, asa ca da în formă brută. Produse alimentare trebuie să fie tăiate în bucăți mici. Legumele ar trebui să fie grateted pe grătar fin.

În meniu, asigurați-vă că pentru a porni cerealele (hrișcă, orez). Acestea sunt înregistrate separat, și apoi se amestecă cu restul produselor. alimentare gata poate fi ușor stropite cu măsline sau ulei de floarea soarelui. Ocazional, este permis să dea Hercules, dar în cantități minime.

Carne, sub-produse, cereale, legume fierte ar trebui să aibă un câine în dimineața și seara. La masa de prânz, este mai bine pentru a da un chefir pentru animale de companie, ryazhenka, brânză de vaci cu un mar tocat sau cu pește fiert mizerabil, care nu conțin oase (file de pește crud categoric imposibil). În mijlocul zilei vă puteți utiliza atât tărâțe, dar nu este necesar să le introduceți prea des.

O dată pe săptămână, terrieri poate da gălbenuș de ou. Dar este mai bine să ia ouă de prepeliță. Adăugarea de ulei de măsline este perfect adecvat, deoarece promovează digestie bună.

În cantități mici, pot fi introduse în meniu și cu prune uscate. Aceste produse contribuie la bun metabolism în organism.

Revizuirea și selectarea furajelor finite

În prezent Există o cantitate considerabilă de furaj finit pentru Yorkshire Terrier.

 • Orijen. Această hrană uscată se face în Canada. Aceasta se caracterizează prin conținutul maxim de produse din carne.
 • Dealuri. Acest flux se referă la clasa premium. În centrul unei astfel de nutriție – naturală de carne și orez.
 • Acana. Alimentele se face pe baza cărnii. Subprodusele în timpul fabricării sale nu sunt utilizate deloc. Aceste mese conține, de asemenea, fructe, legume și fructe de pădure.
 • Brit Care. Acest brand ceh produce nutriție pentru câini pe bază de carne de pasăre sau de carne de miel. De asemenea, în compoziție există boabe de orez, chipsuri uscate și ulei de somon.
 • Belcando. Principala componentă pentru producerea unui astfel de hrană este orezul. În plus, există carne și ierburi terapeutice. Acest hrană este saturat cu diferite aditivi de vitamine și minerale.
 • Monge. În producția de astfel de alimente în primul rând este carnea de pui. Are boabe de orez și porumb. Sub-produse și suplimente aromatice Nutriție nu conține.
 • Antrenor. Acest brand italian produce orez și orez dietă de proteine. Numai după aceste componente merge carne. Cel mai adesea pentru gătit utilizarea fileurilor de rață.
 • Nero Gold. Principalul component component este carne de pui. Compoziția are mai porumb, boabe de orez și grăsime de pui.
Citește mai mult  Caracteristici ale hranei pentru animale de câine Duke S Farm

Înainte de a cumpăra alimente adecvate, să acorde o atenție la unele lucruri. Deci, asigurați-vă că pentru a verifica clasa la care se referă dieta. Pentru Yorkshire Terrier potrivite clasa super-premium, magazin economie alimentară nu este recomandată. El poate afecta sistemul digestiv al Yorkshire Terrier.

De asemenea, este necesar să se acorde o atenție la meniul. Este mai bine de a alege mese cu conținutul maxim de produse din carne și orez. Dieta cu legume și fructe sau fructe de padure este, de asemenea, o opțiune excelentă pentru o astfel de rasa de caini.

Dacă decideți să acorde prioritate hranei pentru animale achiziționate finit, apoi ia în considerare faptul că acestea conțin cantități prea mici de apă, deci este, uneori, în valoare de introducerea de alimente umede.

  Puteți începe să se hrănească catelus York, cu feed-uri umede, și apoi traduce treptat în hrană uscată. Dar, în același timp, veterinienii sfătuiesc să achiziționeze alimente finite de un brand.

  Furajele de calitate din magazinele specializate au relația corectă de proteine, grăsimi, minerale, carbohidrați și vitamine necesare pentru câine. Soiurile de nutriție uscată vă permit să mențineți sănătatea dinților din York. Ei nu provoacă apariția unei pietre dentare sau a unui raid.

  Ce nu se poate da?

  Unele produse din Terrier Yorkshire îi oferă categoric interzise. La numărul lor, zahăr și alte dulciuri, citrice sau suc de citrice pot fi atribuite, deoarece aceste componente pot provoca o reacție alergică puternică din partea animalului dvs. de companie.

  In dieta, este imposibil să se includă produsele alimentare care conțin prea multă sare sau condimente. TCâinii Akim nu trebuie să li se administreze pește maritim, bulionuri salvate, leguminoase și oase tubulare.

  Produse fainoase – paine, paste, coacere – ar trebui să nu fie incluse în meniul de câine, deoarece acestea pot provoca apariția dermatitei sau diaree. brânzeturi afumate, cârnați, cârnați – nu dau animale de companie, deoarece acestea pot duce la boli de ficat sau pancreas.

  Nu este recomandat pentru a da un câine și lapte (în cazul în care un câine de peste patru luni). Aceasta poate duce la tulburări ale sistemului digestiv al animalului de companie. Gras de carne – de porc sau de miel – nu este, de asemenea, un produs adecvat pentru aceasta rasa, utilizarea sa va conduce la o sarcină mare asupra ficatului.

  Excludeți Ciuperci si ceapa din dieta ta York. Stafide si strugurii pot, de asemenea, cel mai bine, nu afectează sănătatea câinelui. Felin hranei pentru animale, fie nu se potrivește cu terrierii.

  Cum să se hrănească pui?

  Amintiți-vă că primele săptămâni de catelus Yorkshire Terrier ar trebui să mănânce Laptele matern. Se recomandă să o cântări periodic pentru a urmări greutatea animalului de companie.

  Citește mai mult  Toți câinii despre manipularea psihologică

  Dacă catelul nu începe să adauge în greutate, atunci va trebui să-l hrănească suplimentar. Pentru a face acest lucru, puteți cumpăra un amestec special gata în magazin sau puteți face-o acasă.

  În prezent există o cantitate considerabilă de diferite amestecuri finite pentru hrănirea de pui. Acestea includ produsele companiei olandeze Unilac. Acest amestec este conținut în compoziția sa, toate necesare pentru creșterea normală și dezvoltarea unei substanțe animale.

  Amestecul de lapte pentru puii esbilk este, de asemenea, în mare cerere astăzi. Arata ca o pulbere albă albă. Acest produs include elemente de urmărire, suplimente minerale și vitamine care contribuie la consolidarea corpului catelului.

  Pentru puii nou-născuți, hrănirea ar trebui să aibă loc la fiecare două ore. În cazul în care animalul este un pic mai în vârstă, atunci amestecul poate fi administrat o dată la fiecare trei sau patru ore.

  Dacă doriți să pregătească un amestec de tine, atunci ar trebui să utilizați o vacă sau de capră lapte natural. produs de cumparaturi este mai bine să nu luați. Pentru a face mese cât mai mult posibil pentru animalele de companie, de pui gălbenuș adauga la ea. Toate componentele trebuie să fie bine amestecat unele cu altele. Dacă aveți de gând să pui hrana foarte mici, vitaminele A și D sunt, de asemenea, adăugate la amestec.

  Când animalul devine 3-5 saptamani, este alimentat suplimentar cu consistență lichidă terci. De regulă, acestea sunt preparate din boabe de hrișcă sau din fulgi de ovăz. Este, în timpul unor astfel de pui de alimente care predau mananca alimente dintr-un bol.

  Animalele de companie lunare pot începe deja da tăiat carne de vită tocată. Puteți da prime și pre-sudate. De asemenea, puteți intra treptat în meniul alimentar lichid fierbinte (supe).

  Atunci când gătitul Supele de alimentare pentru cățeluș trebuie să fie incluse în compoziția sa unele cereale pe care le utilizați pentru carne tocată, tocată sau tocată tocată (Turcia, Veal sau carne de vită). Puteți pune niște varză sau morcovi.

  În plus, în dietă, este mai bine să se introducă aditivi speciali de vitamine pentru dezvoltarea normală a unui catelus. Deoarece pot folosi ulei de pește. Au injectat mai întâi două picături, apoi crește treptat la 20 picături.

  Puii dublu sunt deja lăsați să se traducă treptat în hrana specială. În 2 luni puteți da un câine și un mic fileu de pește fiert.

  Puii sub vârsta de două luni ar trebui să fie hrăniți de șase ori pe zi. Animale de companie de până la patru luni Furaje permise de cinci ori. Animalele semi-anuale oferă deja alimente de patru ori și apoi trei.

  Caracteristicile hrănirii persoanelor adulte

  Dupa un an, Yorkshire Terrier-ul poate fi alimentat doar de două ori pe zi. Puteți da carne, pește, cereale fierte, unele fructe și legume. Dar, înainte de aceasta trebuie să se calculeze mărimea porțiunii. 0,5 kilograme de masa de câine reprezintă o linguriță de alimente.

  Citește mai mult  Câți Labradorii trăiesc și ceea ce depinde?

  Există unele caracteristici ale hrănire și îngrijire medicală Terieri Ioksirskie gravide. Este imposibil să se schimbe drastic și dramatic dieta de câine într-o astfel de perioadă. Aceasta poate provoca un stres puternic de la animalele de companie.

  Dacă vă hrăni câinele înainte de sarcină, atunci ai nevoie pentru a cumpăra mese speciale pentru animale de companie pentru animale de companie în timpul alăptării. Nu aveți nevoie să le traducă privind alimentația naturală.

  În cazul în care câinele a fost inițial pe nutriție naturală, atunci este recomandat să includă produse lactate fermentate mai. Toate porțiunile de alimente costă un zoom mic.

  O opțiune excelentă pentru terrierii gravide și mamele care alăptează va fi un terci de lapte. Nu uitați că în această perioadă câinele are nevoie de o cantitate mare de apă filtrată pură.

  După naștere, câinele va avea nevoie de un număr mare de proteine ​​și carbohidrați. Dacă s-au născut 2 sau 3 pui, atunci animalul de îngrijire medicală trebuie să mănânce de mai multe ori mai multe alimente decât înainte de naștere.

  Acordați atenție cantității de fluid consumate. Pentru York care alăptează, ceai cu lapte va fi o opțiune excelentă. Pentru recuperarea completă a energiei, este permisă adăugarea unor glucoză.

  Recomandări

  Dacă ridicăm incorect Yorks, se pot obișnui să ia mâncare din mâinile unei persoane, deci trebuie să învățați câinii de la o vârstă fragedă. În același timp, alimentele sunt mai bine să dea întotdeauna în același loc în casă. De asemenea, ei sunt mai bine imediat învață să aștepte porțiunea.

  Animalele educate în mod corespunzător vor lua alimente numai după permisiunea de masterat. Mai bine să înveți York să nu ia delicatese din mâinile altor oameni.

  De asemenea, trebuie să învățați imediat un animal de companie, nu ridicați mâncarea pe stradă în timp ce mergeți și nu întrebați mâncarea din tabelul de familie. Educația adecvată va permite creșterii unui cățel ascultător și sănătos.

  Amintiți-vă că animalul nu poate fi inversat. De asemenea, nu forțați York să mănânce. La urma urmei, reprezentanții acestei rase pot fi reduse pofta de mancare, nu numai din cauza bolilor, dar, de asemenea, ca urmare a descărcării organismului sensibil.

  Se recomandă dezvoltarea unui anumit mod de alimentare câine. Rețineți că trebuie să dea mâncarea fie 1-2 ore înainte de mers pe jos, sau la 30 de minute după plimbare.

  Urmați consumul de alimente din Yorks. Dacă câinii acestei rase sunt mai activi și adesea merg la o plimbare, atunci vor fi ușor subțiri și strânse. Dacă acestea sunt calm și nu le plac jocurile activi, ei se pot îmbolnăvi cu obezitatea. Unii indivizi lipsesc complet un sentiment de măsură atunci când primesc alimente.

  Să animalele de companie, doar de înaltă calitate și produse alimentare proaspete. alimente de calitate slabă pot provoca intoxicații puternice a corpului sensibil, iar în unele cazuri chiar moartea animalului.

  Amintiți-vă că, la întocmirea unui meniu din produse naturale, trebuie să selectați raportul optim de nutrienți. Cea mai mare parte ar trebui să fie proteine. Fibrele si hidrati de carbon trebuie să fie în aceleași proporții. Nu uita ca meniul ar trebui să fie cu mese (cel putin trei schimburi).

  Urmăriți apariția câinelui. Dacă este atins, ea are lână netedă genial, atunci dieta este făcută corect și câinele primește toate substanțele necesare. Dacă lâna devine slabă și rigidă, animalul de companie începe să piardă în greutate, atunci ai nevoie pentru a face un alt meniu.

  Despre cum și ce să se hrănească Yorkshire Terrier, uita-te în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: