Cum și ce să se hrănească scalar?

Cum și ce să se hrănească scalar?

Din cauza dietei incorect selectat, chiar și un astfel de pește modest, cum ar fi scalară, se pot îmbolnăvi și își pierd aspectul lor minunat. Este important ca hrana este variată, iar atunci nu va trebui să vă faceți griji cu privire la starea de sănătate a animalelor de companie.

Ce fel de produse alimentare scaryary dă prioritate?

Pește cu vânătoare mănâncă orice hrana vie, în special acestea sunt utile în perioada când scalar este spawn. Cu toate acestea, acest tip de hrănire are trei minusuri substanțiale:

 • Aceasta nu se întâmplă întotdeauna+
 • Poate fi rasfatata+
 • Deseori provoacă infecții infecțioase.

Numărul de microorganisme care iubesc să se bucure de pește sunt:

 • Lichwood Amfibieni și țânțari+
 • Glind și mici plaje planctonice+
 • nuclee – larve de țânțari neevidente+
 • Țevi – Unobtinka viermi filamentoși+
 • Merms – apă dulce Butuc booplas aparținând familiei artropodelor.

Dar într-o formă naturală, aceste „bucate“ ale scalar nu pot fi depuse – este de congelare de pre-alimentare sau achiziționate într-o formă congelată, cu excepția țevii, deoarece după congelare corpul de crustacee transforma într-o mizerie solidă. pește prins de alimentare molie-Auto este de asemenea periculos, pentru că există întotdeauna un risc de infecție infecțioase.

Pot fi achiziționate In magazine specializate pentru pescarii Vermash și să înghețe în mod independent,. În primul rând, erupții sunt supuse unui tratament termic în cuptorul cu microunde (timp de 2 minute), după ce inrosi, plasat în camera de congelare. Înainte de a da pește alimente, este necesar să se dezghețe și țineți-l de ceva timp la temperatura camerei (sub formă rece nu poate da).

Mormska este mai potrivit pentru copii mari, dar produsul uscat (precum și Daphneus) este mai bine să nu se hrănească animalele de companie. Astfel ia în considerare acvaristi cu experiență, crezând că nu au nimic util pentru pești decorative.

Citește mai mult  Câini de Nord: Breed opinie și recomandări de conținut

Alte tipuri de produse alimentare

La domiciliu, se obișnuiește să se hrănească scalar de alimente vegetale uscate, precum și carne tocată de gătit proprii. Este necesar pentru sănătatea adulților și pentru creșterea rapidă a peștilor de tineri.

Nu mai puțin de viață, dragoste scalară Hrana uscată (uscate Daphny, Artemia, Ghammar). Ele sunt produse sub formă de fulgi și granule, dar, prin experiența crescătorilor, peștele preferă fulgi. În plus, aceste alimente nu bloca apa din acvariu. Avantajul principal al produsului uscat este Compoziție echilibrată care conține minerale și vitamine necesare pentru un animal acvatic. Trebuie să dați porții dozare, astfel încât acestea să fie mâncate pe deplin.

Este important să se hrănească periodic scalar de alimente vegetale care susține imunitatea și necesară pentru digestie normală. Pentru aceasta o dată pe săptămână, pește da verdeață proaspătă de astfel de plante acvariu ca:

 • Moss de ficat (Riccia)+
 • Familie Wolfia Alge de la subfamilia rândului+
 • Uzina de apă de flori – Rock.

Unii acvaristi dau episcopia lor aspirau frunze de varză albă, salata. În cazul în care Scalaria refuză opțiunile propuse, ieșirea din poziția va fi o hrană specială pentru locuitorii ierbivore de acvarii, produs în granule.

Există trucuri de hrănire scalar: la început ei dau alimente mai putin gustoase, de exemplu, plante, și numai alimente vii apoi congelate, care este o delicatesă pentru ei. Dacă faci invers, după Daphnia sau miezurile, un animal de companie este puțin probabil să devină o iarbă sau mușchi. Plantele completează dieta o dată în 7 zile.

subcord Carne

Alături de uscat și alimente congelate, este util să se diversifice peștele cu un chips-uri de carne de vită inima. Pentru a face acest lucru, este necesar să se taie grăsimea, este bine spălate și tăiate în bucăți mici. Acestea sunt scoase din frigider, frecat pe răzătoare fină, clătire în corticle pentru a scăpa de sânge și mici particule care Scalaria nu mănâncă, aruncând în bucăți mari. Alimente este servit într-o formă caldă.

Citește mai mult  Chas de câini și semnificația lor

Hrănirea ecologică nutritivă este atât carne tocată de carne, care, în plus față de inima de carne de vită, include câteva componente mai utile pentru pește:

 • Farmacie uscată Nettle+
 • Lansarea frunzelor+
 • ardei gras+
 • Fructe de mare (calmar, mese de carne, caracatiță și creveți).

La 100 de grame de carne, același număr de componente suplimentare sunt luate în părți egale, toate produsele sunt zdrobite într-o mașină de tocat sau blender, se amestecă bine, se adaugă 1 ou crud la amestec. Apoi se formează o clătită, care este coaptă în cuptorul cu microunde 1-2 minute. După răcire, trebuie să fie plasată în congelator.

Indicator normal de înghețare – împrăștiați pe bucăți mici de alimente. Acest lucru este important deoarece scalari poate deveni felii mari și nu va fi deloc.

Apropo, ingredientele specificate pot fi înlocuite cu altele: carne și darishes la mare – mazăre dovlecei, boabe de porumb conservate sau verde – sigilarea pește de mare, piper și varză.

Pentru mancare Scalarul poate fi extrem de pretențios – ceea ce nu-i plăcea, poate scuipa. Este deosebit de dificil să-l înveți la noi feluri de mâncare. Aquarienii cu experiență recomandă repetarea încercărilor și oferă pește nefamiliar – Rummesc pentru câteva zile, va începe să mănânce produsele propuse.

Cum se hrănesc?

Modul de hrănire este important pentru ca scalarul să se simtă foame și, în același timp, nu a supraviețuit. Acest lucru se datorează faptului că o cantitate mare de alimente este în detrimentul unui pește de stomac prea mic. Persistența duce la o varietate de tulburări digestive și se poate încheia chiar și moartea „secțiilor”. În cazul în care peștele este subnutriți în mod constant, atunci ea poate avea un proces distrofic, de aceea este important să se nutreŃ. În ceea ce privește alimentarea program, ar trebui să fie după cum urmează:

 • Pentru a iriga prăjirea, dă-i alimente de 3 ori pe zi, aproximativ 3 luni de pești tineri sunt transferați într-un timp de două ori+
 • În viitor, indivizii adulți mănâncă 2 sau 1 ori pe zi, totul depinde de mărimea și apetitul lor, dar este important să fi mâncat hrană timp de 2-3 minute+
 • uscat și vii au nevoie de hrană pentru a alterneaza cu aditivi de legume, principalul lucru este faptul că saloanele nu se mișcă, pentru o dată pe săptămână, acestea ar trebui să fie aranjate pe zi de descărcare, care este, nu se hrănesc deloc.
Citește mai mult  Pisici pentru copii: prezentare generală a celor mai bune rase

În ceea ce privește hrănirea organismelor care au apărut, este necesar să începeți cu infuzorii și gălbenușul fiert – acesta este cel mai bun hrană pentru ei, din care se dezvoltă rapid și cresc. Produsul fiert este păstrat în congelator atunci când vine timpul de mâncare, obțineți, leneș o bucată și petreceți o tasie care se grăbește într-un borcan de apă.

Apoi așteaptă până când particulele gălbenușului sunt turnate, drenate în apă și turnate proaspete, ca rezultat, ar trebui să scape de muți și să devină curat. Apoi, particulele rămase și o cantitate mică de apă sunt turnate pe bulele compresorului, iar oamenii de brad le mănâncă până când cad în partea de jos.

Deoarece gălbenușul este capabil să polueze apa, Îngrijirea pentru criminali constă în purificarea constantă a apei, Apropo, ajutați-vă în acest lucru ampulora – melci care curăță perfect fundul. În plus față de „praful viu” și ouă, puteți cumpăra amestecuri speciale uscate pentru minori și o săptămână mai târziu, prăjiturile sunt traduse pe rafturile de rochie – Artemia.

Mâncăruri de înaltă calitate – un aspect important al conținutului scalarului, permițând păstrarea sănătății peștelui și creșterea vieții vieții lor până la 10 ani.

videoclipuri de ceas cu sfaturi suplimentare de hrănire false cu hrana pentru animale vii.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: