Cum la câini WAG?

Cum la câini WAG?

Animalele de companie au devenit o parte integrantă a vieții pentru mulți oameni, deoarece cunoașterea regulilor de îngrijire și de conținut în spatele lor ajută să facă un sejur comun mai confortabil. Câinii sunt considerate a fi cei mai buni prieteni ai unei persoane, deoarece este cel mai adesea, cei care au nevoie de dreptul și animale de companie devotat. Așa că PSU este bine a trăit alături de persoana, este necesar să-l hrănească în mod corect și asigurați-vă că pentru a mers pe jos, bazându-se pe toate recomandările pe această temă.

De ce ai nevoie de mers pe jos?

Plimbarea în aer curat nu este deloc horseship – nevoia de ședere pe stradă, mișcarea activă și cunoașterea lumii pus în câine biologic. Dacă priva animalul de această activitate, atunci nu există probleme cu comportament. Câinii, ca niște lupi, sunt animale de pradă, pentru că nu trebuie să fie tot timpul să se mute pentru a căuta miniere.

Educația a făcut posibilă schimbarea de comportament și de reacțiile numeroase la obiectele din jur, dar instinctul principal nu a mers nicăieri.

Datorită mers pe jos, cainele are posibilitatea de a face cunoștință cu alte animale de companie, a evalua comportamentul și reacția lor la diferite situații, abundența de persoane străine afectează în jurul valorii de asemenea animal, permițându-i să se adapteze la noua situație și să răspundă la ea. Dacă vă păstrați câinele închis, atunci mai devreme sau mai târziu, proprietarul va suferi de astfel de acțiuni.

Mergând pe câine, îi puteți da o șansă de a tăia, coborâți și, de asemenea, să-i învățați principalele echipe, fără de care va fi dificil de coexist. Obosit după ce un animal de companie se duce la domiciliu și ascultător, el este mai conspirat și calm. Un câine care vă permite să jucați, să studiați lumea în jur, va fi recunoscător proprietarului său, plecând de devotamentul său. În cazul în care animalul este prea mic în stradă, stropi de activitate apoi nerealizate din gospodăriile populației din apartament, care în cel mai bun va face durata de mers pe jos, iar în cel mai rău – câinele poate sta liber de cap, în cazul în care devine puternic de împrumut cu comportamentul meu.

De la ce varsta de pornire?

Un bun proprietar trebuie să aibă grijă de animalul său de companie, organizând o varietate de petreceri de agrement, aderarea la armonicile nutriției și plimbări, precum și oferirea unui câine de asistență medicală. Se recomandă să se înceapă de mers pe jos în aer proaspăt după animalul de companie va fi livrat de toate vaccinările și se face un ciclu complet de vaccinare, care va salva de la infecție aleatorii sau deteriorare a microorganismelor patogene.

Prima plimbare trebuie să fie efectuată pe mâinile gazdei, astfel încât animalul de companie sa simțit în siguranță, iar mediul nu a provocat un catelus de disconfort.

Plimbarea sistematică poate fi pornită după vârsta de 2 luni, dar numai dacă apuca de catelus, sănătoasă, și vremea este caldă și clară. Vârsta optimă este intervalul între 3 și 4 luni, când catelul este deja destul de puternic și inteligent, Pentru a merge la el a adus-o numai. La atingerea unei vârste de 6 luni, ieșirea de pe stradă are o funcție deosebit de distractivă și informativă, dar de la șase luni este necesar să încercați să instruiți principalele tehnici, inclusiv mersul pe jos la toaletă în afara apartamentului. Pentru a învăța câinele să se deterioreze în aerul proaspăt nu este întotdeauna ușor, și pentru aceasta trebuie să fiți gata.

Citește mai mult  Alege un guler cu feromoni pentru pisici

Nu este necesar să se întârzie greu cu începutul de formare, ca mai multe persoane adulte sunt mai greu de stăpânit echipe noi.

La 6 luni puteți merge cu un catelus lângă casă pentru a oferi ocazia de a învăța împrejurimile și bine pentru a naviga. Predarea unui animal de companie, este important să-i spuneți despre comportamentul corect într-un loc public, comunicând cu rudele și cu alți oameni. Orice prag sau agresiune trebuie oprită în embrion. În timp ce catelul este mic, el va crește rapid tot ceea ce îi cere. Cei mai în vârstă vor deveni un câine, cu atât mai departe puteți merge pe o plimbare, crescând nu numai distanța, ci și durata de a rămâne pe stradă.

Cu animale mici de animale pe care trebuie să le plimbați adesea, dar același mod este instalat treptat, care este cel mai convenabil proprietarului, în timp ce nu este infracțiune a dorinței PSA. În plus față de ieșire pentru a satisface nevoile, Este demn de a alege un segment de timp în care câinele cu proprietarul va petrece timp împreună, distracție și joc, învățare și instruire. Astfel încât procedura de golire nu provoacă dificultăți și probleme, la început merită să mergeți afară după fiecare recepție de masă, care va provoca un rezultat mai rapid.

Respectarea recomandărilor, o diagramă clară de alimente și plimbări vă permit să dezvoltați un model corect de comportament și reacții la anumite circumstanțe.

De câte ori pe zi trebuie să mergeți?

Împingeți câinele, nu uitați că va trebui să rătăcească, pentru care nu este liber să faceți fără timp liber. Cu puii care au crescut și au primit vaccinările necesare, asigurați-vă că mergeți după fiecare masă. Deoarece copiii mănâncă adesea, va trebui să meargă de la 4 la 8 ori pe zi.

Cu cât animalul de companie va deveni mai în vârstă, cu atât este mai mare decalajul dintre mersul pe jos.

Cel mai bine este să începeți ziua de a intra pe stradă, astfel încât câinele după noapte și-a făcut toată afacerea devreme dimineața și putea fi calm în interior. A doua plimbare poate fi la prânz în prezența timpului și a oportunităților pentru acest lucru. Până la sfârșitul zilei, este necesar să se meargă pe stradă pentru un timp mai îndelungat pentru a permite câine pentru a marca teritoriul, se familiarizeze cu animalele din jur, să evalueze comportamentul și reacția lor, pentru a primi o experiență de viață atât de importantă. Chiar dacă plimbarea are loc pe aceeași rută în fiecare zi, pentru PSA nu va fi o problemă, din moment ce în fiecare zi, el va primi un întreg buchet de noi mirosuri și o mulțime de impresii.

Deci, cu puii vor trebui să fie colorat, petrece o masă de timp cu ei acasă și dincolo de. Câini până la un an, nu au ținut încă mai mult de 6-8 ore în apartament, pentru că au nevoie pentru a da posibilitatea de a merge de trei ori pe zi. Animalele de companie mai vechi de un an, sunt pe deplin confruntă cu o ieșire de 2 ori și au timp să se ascundă nevoie, să ia o plimbare și a obține sănătate și o mulțime de emoții pozitive.

Citește mai mult  Cum să taie ghearele papagal ondulat?

Reguli fundamentale

Așa că beneficiul câine de a găsi afară, trebuie să fie în măsură să o corecteze în mod corect.

Există anumite norme pe care fiecare proprietar al animalului trebuie să le îndeplinească, lăsându-l pe stradă.

  • Walk ar trebui să fie efectuate în lesă – în locuri publice, în apropierea drumurilor sau în locuri cu un număr mare de animale diferite, această rată este obligatorie. Daca mergi cu un animal de companie pe o platformă specializată, puteți elimina lesa, dă voința patru picioare prieten. Prezența lesă vă permite să taie câinele în timp în cazul în care începe să se comporte greșit, opriți-o dacă a văzut pisica, țineți aproape de el, dacă copiii de mers pe jos în jurul valorii de.
  • Mersul pe jos, cu un câine, mai ales rasele de talie mare, urmează într-un bot – găsi în locuri aglomerate sau în apropierea locurilor de joacă necesită de la fiecare proprietar să poarte botniță pe un animal de companie. Acest accesoriu este, de asemenea, utilă în scopuri educaționale, deoarece vă permite să dispară rapid PSA de la selectarea uniunii.
  • Prezența mijloacelor pentru curățarea fecale de câine – proprietarul trebuie să aibă o pungă de hârtie sau un șervețel pentru a elimina tot ceea ce a lăsat animalul. Este deosebit de important în cazul golire pe trotuar.

Pentru a mers pe jos era un câine interesant și a permis să aibă timp pentru a face tot ce ai nevoie, este important să se calculeze în mod corect durata acesteia. Gândire rute pentru dimineața și seara de ieșire, aveți nevoie pentru a evalua lungimea lor de a avea timp să treacă prin fără a încălca planuri ulterioare zi. Durata plimbare dimineața ar trebui să fie de cel puțin 15 minute, astfel încât câinele a reușit să ridice labele și golească complet corpul său.

Seara de ieșire este cel principal, pentru că este în valoare se întinde până la o oră și jumătate pentru a da posibilitatea unui câine să meargă bine, chat cu alți câini, by-pass toate locurile familiare și să le marcați.

Trebuie să iau un animal de companie pentru o plimbare zilnic, iar în zilele lucrătoare și în weekend, făcând-o în același timp. Merită să vă acordați atenție ploii grele, iar în timpul iernii se recomandă izolarea câinelui cu un costum special, care există acum într-un sortiment mare. Pentru a evita problemele de sănătate, precum și salvați casa curată, trebuie să învățați un animal de companie să vă spălați labele după o plimbare. Câinele nu ar trebui să intre în cameră, traversând pragul, este important ca ea să aștepte cu răbdare echipa de masterat și să se comporte calm în timpul procedurilor de apă.

Pentru a merge cu câinele a adus emoții pozitive atât proprietarului, cât și animalului, Este important din partea cea mai timpurie din copilărie pentru a instrui un animal de companie, învățând regulile de comportament în diferite locuri și cerând de la prietenul cu patru picioare de ascultare impecabilă. educație adecvată, lipsa pedepselor corporale și țipete va permite pentru a obține un companion credincios și de încredere în viitor, cu un caracter calm, psihologic durabil pentru diferite tipuri de stimuli, care sunt în mod constant de mers pe.

Citește mai mult  Du-te feed! pentru câini

Ceea ce nu se poate face în timpul plimbări?

câine câinelui, proprietarul trebuie să înțeleagă că el este responsabil pentru ea, și va trebui să răspundă tot ceea ce animalul poate face. Inainte de a cumpara PSA, trebuie să vă familiarizați cu regulile de bază pe care proprietarul trebuie să respecte, de asemenea, și înțelege în mod clar ce pot face.

  • Nu este în valoare de mers pe jos câinele în apropierea locuri culturale și publice, cum ar fi teatre, muzee, școli, grădinițe, spitale, pentru că există prea mulți oameni care pot cauza un comportament inadecvat PSA.
  • Este imposibil să mergi la o plimbare cu un câine, fiind într-o stare de ebrietate. Nu percepeți animalele de mers pe jos de rase mari copiilor care nu au atins 15 ani și nu vor putea să păstreze PET sub control.
  • Nu veniți la parcuri sau pe teritoriul în care există un număr mare de câini, dacă animalul este prea agresiv, sau rasa sa este considerată periculoasă pentru sănătatea și animalele oamenilor.
  • Mergând cu prietenul cu patru picioare, merită să-i plătiți timp, să învățați și să vă antrenați, dar numai în scopuri educaționale. În nici un caz, nu vă puteți suporta un animal de companie pe oameni sau alte piese, după cum se poate încheia.
  • Fiind pe stradă, proprietarul cu un animal de companie trebuie să învețe ceva nou în fiecare zi. Dacă nimic de învățat un câine, atunci va deveni un adevărat coșmar pentru gospodării. Pe stradă este imposibil să luați alimente și alte elemente de la sol, proprietarul trebuie să dea instrucțiuni clare cu privire la acest scor, altfel există un risc de otrăvire și boli de animale.
  • Mersul pe jos cainele fara lesa intr-un loc aglomerat este interzisă, chiar dacă este un animal de mici dimensiuni, iar proprietarul este exact sigur că nu este periculos. Cel mai bine este de a dobândi o lesa, a cărei lungime poate fi controlată pentru a da un animal de companie va atunci când este posibil, și să te atragă în situațiile necesare.
  • Nu poți lăsa câinele să se deterioreze în cazul în care a căzut – trotuar, terenul de joacă și un astfel de teritoriu nu ar trebui să fie un loc pentru a merge la toaletă, și dacă sa întâmplat, atunci proprietarul este obligat să elimine tot ceea ce a făcut câinele său. Fețele de curățare este responsabilitatea fiecărui proprietar normal care are grijă nu numai despre el însuși și câinele, ci și despre oamenii din jurul lui.

Eșecul de a îndeplini comandantul principalelor norme și regulile conținutului și creșterii câinelui poate duce la faptul că oamenii din jurul lui sau a animalelor vor suferi sau totul se va încheia în deplorabil în mod specific pentru animalul de companie neinstruit. Dacă au fost identificate încălcări, proprietarul este obligat să plătească o amendă, mărimea căruia poate fi destul de semnificativă.

Despre regulile câinilor de mers pe jos, văd în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: