Cum pește în acvariu somn?

Cum pește în acvariu somn?

Având case acvariu cu pesti, oameni cu ore, se întâmplă, admira aceste creaturi drăguț, dar rareori întrebam cum dorm, și dacă dorm deloc. Poate că mulți proprietari de pesti de acvariu sunt siguri – și ei au dreptate – în faptul că pot dormi pește. Dar când și cum se întâmplă, se știe cu siguranță.

uite Să împreună cu această temă destul de interesantă mai în detaliu, astfel încât să nu arate ca astfel de adulți „minor“, atunci când unele copil curios, care au venit la casa noastră și văduve în locuitorii din acvariu acasă, dintr-o dată este întrebat despre unde Goldfish doarme aici. Principalul lucru este că putem răspunde sincer, și nu inventa diferite nerezidentilor pe picior de plecare.

Caracteristici somn

Orice organism viu are nevoie de cel puțin într-o vacanță scurtă periodică, fără de care este imposibil de făcut pentru o lungă perioadă de timp, fără a aduce atingere sănătății. ființele vii la sol sunt oameni, animale, păsări, reptile chiar si moluste – somn aproape un principiu: Ochii sunt închise (sau jumătate închis) timp de secole, procesele vitale ale corpului în jos lent, muschii se relaxeaza, conștiința este tocit (uneori se oprește).

Doar ridică acționat într-un vis diferă, precum și gradul de adecvare al simțurilor din reprezentanți individuali ai ființelor vii terestre. O persoană care a fost folosit pentru a dormi culcat, cu toate că, dacă este necesar, se poate adormi în alte poziții ale corpului său: ședinței și chiar în picioare în construcții – extreme – cazuri.

Toată lumea știe că, de exemplu, elefanți dorm în picioare, caii sunt, de asemenea, de multe ori adormi în aceeași poziție, dar pot dormi și minciuna. Unii papagali dragoste într-un vis pentru a închide în jos capetele lor, agățându-se de o ramură de labe ghiare.

somn Fish are propriile sale caracteristici, altele decât înțelegerea noastră obișnuită a acestui fenomen util și vital. Cu alte cuvinte, Dormitul de pește nu este o persoană inconștientă, Cum de a caracteriza animale sau o persoană de dormit, ca rămășițele sale de activitate a creierului, in functie de cercetare, aproape la același nivel.

Orice modificare a factorului extern care acționează cel puțin indirect pe peștele de dormit, o conduce imediat la o stare normală. Adânc somn – stare fiziologică absolut necunoscută.

Maxim ca peștele să-și permită în timpul odihnei – Aceasta este o ușoară slăbire a percepției realității înconjurătoare, în timp ce acest mediu nu o atinge, precum și o inacțiune aproape completă. În același timp, ei văd totul și aud, gata să se grăbească în orice moment într-un atac sau, dimpotrivă, să se ascundă de prădător. Acest lucru, probabil, se pare că pandantivul persoanei de la stație, căruia este imposibil să doarmă, nu poate fi auzită și tot ceea ce se întâmplă în jur este obosit de ore lungi de așteptare.

Aici este starea lui ca un pește carotid: și el nu doarme, iar situația înconjurătoare nu-i pasă până la sunetele de invitație de aterizare mult așteptată.

Cum să înțelegeți că peștele doarme?

Noi știm că pentru somn avem nevoie pentru a închide ochii, deoarece cu ochii deschiși este aproape imposibil de a adormi. Dar, de asemenea, să înțeleagă că ochii închiși nu sunt dovada că o persoană sau un animal este într-adevăr de dormit, deși cele mai multe ori este. În orice caz, visul poate presupune. În plus față de ochii închiși, există alte circumstanțe prin care puteți defini o persoană de dormit sau un animal, de exemplu, în respirație, pose, sunete publicate și așa mai departe.

Citește mai mult  Tot ce trebuie sa stiti despre Labrador la vârsta de 3 luni

Dar cum să se determine de pește de dormit, numai profesioniști și cei puțini iubitori care pot viziona viața care apar în regatul subacvatic, înconjurat de pereți de sticlă cu un acvariu cu caracter personal pentru o lungă perioadă de timp. Pește, cu excepția rechini, nici un secol – Ei au fost renăscut în plăci fragile transparente care acoperă ochii. Datorită ei, peștii sunt mai bine observate în apă mai gros, datorită refracției luminii pe suprafața acestor plăci. Dar faptul rămâne faptul – Ochii de pește nu sunt închise, și, prin urmare, este necesar să se stabilească pe ele, de pește de dormit sau nu, este imposibil. Dar există și alte semne care vorbim despre.

Deci, vom enumera diferențele de comportament care confirmă faptul că peștele doarme:

 • Lung situată pe partea în orice loc retras (în desișuri, în partea de jos, sub o țigară sau alt element de decor acvariu)+
 • agățate fără mișcare în stratul mijlociu sau inferior al apei din acvariu+
 • derivă din aval, fără a fi distras de nimic.

Cineva trebuie să aibă propriile lor considerații cu privire la problema descrisă, dar semnele principale sunt încă pe nume. Rămâne să adaug că Acvariu de pește dorm în principal în timpul întuneric – Prea mult din factorii enervant, în condițiile de atenție universale din gospodării. Numai poate pește prădători, nu în puterea naturii pentru a confrunta, trezesc noaptea, având în sleaking off posibil pradă.

Numai după toate în acvariu, cel mai probabil, nu deloc contingentul, pe care sunt pe dinți. Care va seta la varza de capră?

Locuri comune de agrement

Acum dezvăluie toate locurile ascunse în cazul în care este trimis livrea acvariu atunci când sentimentele irezistibile de oboseală și de sațietate necesită odihnă imediată. Fiecare specie de pește are propriile sale caracteristici și obiceiuri așezate de natură și transmise prin gene la descendenți din generație la generație. Deci, specificitatea somnului depinde de faptul că informațiile au fost transferate din antichitate profundă de către fiecare pește special din progenitorii săi.

Citește mai mult  Educație și formare al Ciobanescul German

Acestea sunt locurile care, probabil, nu o sută de mii de ani nu au servit fidel ca o noapte fiabilă pentru diferite tipuri de tipuri de pește.

 • Există pești care rupeți să se odihnească în nisip sau Illum. Descoperiți-le este astfel foarte dificil. De exemplu, macroganatus a ochilor se poate rupe peste câteva secunde în nisip. În natura lui Kambala, prea sparge în nisip pentru a decola.
 • De multe ori pește care se tem mai ales nimeni drept de somn in partea de jos, fără a ascunde. Un astfel de pește, de exemplu, este comomple. Și din moment ce el este prin natura lui prădătorul său, apoi doarme, în mod natural, ziua. În sălbăticie, aceeași – situată în partea de jos – cazează de cod, dar numai nu este la vedere, dar se ascunde în spatele pietre sau alte elemente. Astronotuses – de asemenea, iubitorii de a construi pe partea de jos, în cazul în care o altă opțiune este să stea în jos capul – pentru un motiv, nu-l potrivi de data asta.
 • O mulțime de specii de pește care trebuie să doarmă pentru somn oriunde, de exemplu, într-o peșteră submarină, în păduri dense de plante acvatice, printre pietre sau corali.
 • Separat, trebuie să spun despre acest lucru, poate că nu este un mod complet obișnuit de a dormi, cum să te acopere în cocon de mucus secretată. Acesta este modul în care un pește tropical este adormit numit papagal. Acest mucus îl protejează de prădători care nu o pot detecta prin miros – cocaonul interferează.

Ultimul mod este folosit de un alt pește atunci când pleacă, de exemplu, în hibernare de iarnă. O turmă mică de pește, găsind un loc liniștit undeva în adâncul inferior, adună în această groapă și începe să distingă mucusul, care este înconjurat întregul grup. Aranjat un colț confortabil, Ele vor adormi de mult timp, se mișcă periodic împreună cu perdelele lor de protecție de la o margine a carierei la alta, Care este localizarea persoanelor individuale ale comunității de dormit (condiții de aliniere).

Cum să vă odihniți reprezentanți ai diferitelor specii?

Vizionând pește, a fost încadrat în acvariu, s-ar putea să crezi că nu se odihnesc niciodată. Dar acest lucru este ireal. Orice organism viu necesită odihnă periodică. Deși există și alte tipuri de creaturi subacvatice pentru care se odihnesc în așa cum suntem obișnuiți, sensul este categoric contraindicat. Exemple de astfel de pești – rechin și ton. Ele sunt aranjate astfel încât să aibă nevoie pentru a pompa în mod continuu apa de apă, altfel vor trăi cel puțin o oră – sufocă lipsa de oxigen.

Rechinii și tonul ar trebui să înoate continuu cu o gură deschisă, astfel încât apa să circule în mod constant prin branhii lor. Ei pot respira numai în mișcare. Dar ei se permit, de asemenea, puțin odihnă. Pentru a face acest lucru, găsesc apă relativă de mică adâncime sau locuri îngustate în bucățile de bolovani sau recife, în cazul în care creează în mod artificial curentul datorită proceselor populare sau de vânt și alte procese naturale. În aceste locuri, ei căzând, fixând corpul între două bolovani ai boulgerii împotriva curentului, și relaxați-vă restul, în timp ce nici măcar se mișcă.

Circulația apei prin gură și crăpăturile Gill oferă surf marin.

Tonul și rechinul aparțin peștelui cartilaginos. Și toți reprezentanții acestei clase de pește, Natura a fost încă condamnat și un balon de înot, care este disponibil la peștii clasei osoase. Acest balon este umplut cu aer și ajută pesti osoase să fie într-o stare de calm în grosimea apei – în cazul în care acestea sunt mulțumit. Chrying pește atunci când oprirea mișcării du-te imediat la partea de jos. În cazul în care, de exemplu, rechin va cădea în mișcare și a opri, va începe să se arunca cu capul până când se afișează presiunea grosimii apei pe un invalid pentru o adâncime de rechin.

Citește mai mult  Totul despre câini Piccolo

Dar, departe de tot felul de rechini de branhii sunt spălate numai în timpul deplasării. De exemplu, pentru o lungă perioadă de timp poate fi răcit pe nisipul unui fundul mării de mică adâncime, astfel de tipuri de rechini, cum ar fi alb rafinat, leopard și Vobbegongi. Ei au mușchii branhiale mai dezvoltate, astfel încât acestea să poată crea o circulație a apei prin ele cu mișcări simple, de deschidere și de închidere a gurii.

Interesant este că ipoteza Stocurile pelagice rechini de somn, cel mai probabil, în conformitate cu Delfinii (Delfinii sunt mamifere, și nu de pește, așa cum alții cred), care este Somn prin oprirea emisferelor cerebrale stânga și dreapta, oferind în același timp să se relaxeze în același timp.

  os de pește cu care acvarii de origine sunt în mare parte decontate, de multe ori de odihnă, Doar agățat pe orice adâncime convenabilă, fără nici o acțiune activă. Și ei păstrează doar bula de înot. În cazul în care dorințele individuale de a renunța la un pic mai profund, atunci ea va trebui să se dezbrace doar aerul din balon, și dacă treci, apoi, dimpotrivă, va trebui să-l umple din nou.

  Un alt mod de a se odihni unele tipuri de pește este hibernare în timpul iernii și de vară. În timpul hibernare, procese fiziologice în organismul peștilor în hibernare sunt sensibil slăbite, și într-o măsură mai mare decât în ​​vacanță obișnuită. Peștilor de acvariu nu are perioade de hibernare.

  Despre modul în care dorm pește, uite următoare.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: