Cum să aibă grijă de papagali?

Cum să aibă grijă de papagali?

Unele dintre cele mai populare animale de companie pe piața internă sunt papagali. Conținutul lor nu necesită costuri mari monetare și de timp. Ele sunt plasate într-o celulă spațioasă, cea mai bună plimbare pentru papagali – Flying în jurul camerei. Cu toate acestea, există mai multe reguli de ingrijire pe care trebuie să știți, astfel încât pasărea rămâne sănătos pentru o lungă perioadă de timp și îți place.

Reguli fundamentale

Inainte de a cumpara un prieten pană, va fi necesar să vă familiarizați cu modul în care să aibă grijă de ea.

 1. Cumpara o celulă spațioasă și instalați-l la nivelul ochilor. Echipați-l cu câteva pazers, de băut, două jgheaburi. Puteți pune nisipul râului sau cochilia de ou, care ajută digestia păsărilor.
 2. Amintiți-vă că casa de pasăre trebuie să fie protejate de proiecte. Temperatura optimă a conținutului variază de la +18 la +25 S, nu așezați cușca în apropierea încălzitoarelor. umiditatea aerului 45-70%. Trebuie să existe o iluminare suficientă cu lumină naturală sau artificială.
 3. Curățarea curentă în celulă este făcută zilnic. În același timp, îndepărtați gunoi, păstăile din granulele, schimba apa din waterkeeper. Curățarea generală se poate face o dată pe lună. Ștergeți toate tijele celulei, clătitele înmuiate în mușețel. Aproximativ o dată la 3 luni se ocupe colivia cu infuzia de sodă (100 g per 1 litru de apă).
 4. Papagalii nu le place zgomote puternice, Prin urmare, nu trebuie să ascultați muzică sau la televizor la volumul maxim. De asemenea, reducerea nivelului global de zgomot, nu colectați companiile mari. prietenul Feather va obisnui cu tine si atmosfera din casa pentru o lungă perioadă de timp. Nu luați o prima dată pasăre.
 5. Papagalii dragoste pentru a acoperi. Dă-le această oportunitate după perioada de adaptare. Pentru a face acest lucru, închideți toate ferestrele din încăpere și le tulpina, pentru că păsările sunt prăbușit în deschiderea vitraj. Lasă animalele de companie, de îndată ce ajunge și vrea să mănânce, el se va întoarce la cușcă.
 6. Dacă prietenul tău este plictisit cu pene, atârnă lângă oglinda hartuiti. Apoi, el va crede că femela și va începe să recupereze reflexia lui.

subiecte necesare

Subiectele esențiale care vă permit să conțină în mod corespunzător un animal de companie poate fi atribuită la cușcă, un lac, hrana cereale, alimentator și burghiul. Toate acestea ar trebui să fie înainte de a cumpăra un animal de companie. Fiți atenți la alegerea hranei pentru animale. Acesta ar trebui să constea din componente de înaltă calitate, este inacceptabil pentru utilizare expirat sau infectate cu cereale mucegai.

Citește mai mult  Cum și ce să se hrănească Ciobanescul German?

De asemenea, este important să se monitorizeze calitatea apei, este inacceptabil să fie clorurată. Nu folosiți apă de sub macara. Mai bine dacă este în sticle. Piatra minerale va trebui să aibă grijă de cioc. Pentru a scalde dumneavoastră preferat, pentru a primi o baie specială pentru el. Pentru bucuria de papagal, pentru a primi jucării și obiecte pentru cușcă:

 • Lestenki+
 • inele+
 • clopot+
 • leagăn.

Există, de asemenea complexe întregi de jocuri pentru păsări, care sunt situate în cameră. Le puteți obține, și fă-te din materiale sănătoase. Pentru a menține curat mobil, veți avea nevoie de hârtie. Cumpara cel mai ieftin ambalaje de hârtie, încălzind-o pe partea de jos a celulei. După contaminare, modificați noua hârtie.

La recomandarea proprietarilor pentru aceste scopuri, puteți utiliza, de asemenea, prosoape de hârtie. Dar ziarele nu ar trebui să fie luate din cauza vopselei tipografic. Dacă ea devine în interiorul, prietenul tău pene va otrăvi.

Papagalii sunt concentrate pe soare. În cazul în care a crescut, apoi și începe ziua lor.

Dacă nu ți se potrivește, acoperă cușcă în noaptea cu o cuvertură densă, iar când te urci, pe care tocmai ați eliminați. Acesta va ajuta la menținerea somnul.

Decât feedul?

Am descoperit deja că pentru penele animalelor de companie în magazin pentru animale de companie, veți găsi hrană specială de cereale. Să ne amintim încă o dată, astfel încât să acorde o atenție la integritatea ambalajului și data expirării. Din moment ce mâncare bună este cheia pentru sănătatea animalului tau. Papagalii sunt contraindicate prăjit, acută, alimente sărate, astfel încât nu este de dorit să le trateze de la masa sa. Există mai multe moduri de a diversifica meniul prietenului.

 1. Fructe. Există o opinie că papagali nu le place să le. Cu toate acestea, înainte de a aproba acest lucru, este încă în valoare oferind delicatețe util pentru prietenul tău. Fructele trebuie să fie extrem de proaspete, pre-spălate, curățate de coaja și tăiat în bucăți mici. Vă rugăm să rețineți că papagalii nu poate persoane din fructe, mango, avocado și papaya. Restul fructului poate fi prevăzut cu toleranță bună.
 2. Legume. Nu este recomandat să papagali nu dau de ceapa, telina, ridichi și ridichi. Morcov, castravete, diferite tipuri de varză, ardei, porumb, mazăre, roșii. Legumele trebuie să fie proaspete, curate, felii pe bucăți mici.
 3. Verdeaţă. Papagalii nu tolerează ierburi aromate, astfel încât să limiteze coriandru, telina si marar in dieta. Să puțină verdeață de zi cu zi. Utilizați sfecla de sfecla, diferite frunze de salate, trifoi, pătlagină, spanac, brusture, luncă. foliaries naturale vor îmbogăți dieta animalului și hrăni cu vitamina C.
 4. Pernaya toate roade. Pentru a satisface aceste reflexe, este recomandat să le dea diferite ramuri. ramuri de tei și arțar, precum și salcie, cireșe, arin, Rowan, coacaz, pere – toate acestea se va potrivi cu animalele de companie. Există, de asemenea, unele plante de origine, care va primi un papagal pentru gust: bambus, Kalanchoe, Palma, Hibiscus, copaci citrice. Este interzisă oferirea de salcâm, liliac, stejar, cireș, plop și elderberry.

Înainte de a vă oferi delicatețea preferată, înmuiați ramurile în apă rece timp de 5-6 ore, apoi clătiți-le bine și ascundeți cu apă fierbinte.

Amintiți-vă că unele produse pot afecta animalele de companie:

 • sare+
 • lapte+
 • ciocolată+
 • pâine.
Citește mai mult  Cât de mulți ani amadins live și ceea ce depinde?

Ca spălare?

Problema îmbăturilor se ridică la proprietarul papagalului, dacă pene nu-i place să se spele. S-ar părea că acest lucru nu este necesar. Dar nu totul este atât de simplu. Având în vedere că pasărea zboară în toate camerele, odată murdare, ea se va rupe murdăria toată casa. Să luăm în considerare instrucțiunile unui scăldat de succes.

 1. Dacă animalul de companie nu-i place când atinge, atunci este mai bine să o înfășurați cu un prosop.
 2. Apoi blocați capul. Pentru a face acest lucru, ținând apelantul, ia pasărea sub obraz.
 3. Aprinderea în baie nu ar trebui să fie prea luminos. Utilizați inabusit lumină.
 4. Utilizați o soluție de săpun cu poluare severă. Ar trebui să fie aplicat cu mișcări ușoare de masaj în direcția creșterii pene. Strict asigurați-vă că săpunul nu intră în ochi și cioc.
 5. Utilizați metode naturale de uscare. Nu utilizați uscătoare de păr sau instalații de încălzire.

Pentru fanii procedurilor de apă, înot este mult mai ușor. Introduceti temperatura camerei de apă capacitate corespunzătoare, iar animalele de companie se va face totul.

Unele specii iubesc apă curgătoare. Apoi reglați temperatura apei și să ofere libertate deplină de acțiune.

Recomandări utile

În conținutul papagali acasă au nevoie să fie luat cu vitamine și microelemente. Vitaminele sunt necesare în primăvara și toamna, precum și a bolilor și în perioada de năpârlire. În farmaciile veterinare puteți găsi amestecuri gata făcute pentru papagali.

Dacă doriți să utilizați substanțe naturale, puteți adăuga suc de lămâie sau de miere la mina în concentrații mici. Aproximativ 3-4 picaturi la 100 ml de apă. Mineralele sunt necesare pentru oase puternice, pene și cioc.

Hraneste animalele de companie cu o coajă de ou aglomerat sau cretă despre o dată pe lună, iar apoi el se va simți bine și mult timp pentru a vă încânta.

Educaţie

Cel mai adesea, proprietarii de papagali se întreabă dacă animalul lor poate vorbi. Discursul Invatati posibil orice papagal.

 1. Procesul de învățare ar trebui să producă persoana care nu se teme de.
 2. Începeți cu fraze simple, de exemplu, de la numele unui animal de companie domestice.
 3. intonatii dvs. trebuie să fie moale, și o confuzie prietenos. Ia răbdare, veți avea nevoie de la 2 luni la șase luni, astfel încât animalul vorbește.
 4. Amintiți-vă că vă poate învăța vorbirea numai dacă papagalul trăiește singur. Când el învață să vorbească, să-l cumpere cu curaj un prieten.
Citește mai mult  Listă de nabeques pentru Labrador-Fete

Reproducere

  Papagalii de bună voie se multiplica in captivitate. Pentru aceasta, păsările ar dori reciproc. Dacă masculul începe să arate atenția femelei, să fie pregătit pentru apariția puilor. Asigurați-vă că pentru a cumpăra o casă la suprafață ouă. În zidărie poate fi de la 8 la 10 ouă. le demolides Femeie în fiecare zi alte 1-2, după care este acceptat.

  După 18-21 zile de la prima Hatch pui, frații și surorile sale vor apărea după el. Cel mai adesea papagali aduce urmași în timpul iernii.

  Despre cum să aibă grijă de papagali, uita în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: