Cum să faci o cușcă pentru Chinchilla o faci singur?

Cum să faci o cușcă pentru Chinchilla o faci singur?

Găsiți cușca finisată pentru Chinchilla este extrem de dificilă. Această achiziție va spune prea mult la bugetul familiei. Prin urmare, opțiunea ideală este producția de celule cu propriile mâini. Și cu ajutorul instrucțiunilor pas cu pas, produsul necesar poate fi făcut, nici măcar nu posedă experiența tamplariei.

Cerințe

Indiferent ce fel de varianta celulară este selectată. În orice caz, este obligat să îndeplinească toate cerințele:

 • fi uscat+
 • Confortabil+
 • Nu prea rece+
 • Cu iluminare bună+
 • Cu ventilație.

Este necesar să înțelegem că chinchilla este o fiară incredibil de mobilă, de aceea are nevoie cât mai mult spațiu liber. Prin urmare, ar trebui să fie respinsă din dimensiunile minime ale celulei per animal:

 • Lungimea și lățimea nu este mai mică de 50 cm+
 • Înălțime – 75 cm.

Cu toate acestea, singurătatea nu este pentru acești rozătoare. Înseamnă dacă există mai multe dintre ele, dimensiunile mai mari trebuie să fie o casă. Și nu puteți uita de zona de joc. La urma urmei, mișcarea pentru ei este viața și este extrem de dificil de flux într-un singur loc. În caz contrar, animalele se pot îmbolnăvi.

Dacă chinchilla devin locuind într-o casă privată, atunci puteți construi o adevărată avantajoasă spațioasă, unde vor fi cu mare plăcere să urce și să urce. Într-un alt caz, merită să alegeți un design vertical cu mai multe etaje sub forma unui adăpost. În plus, este minunat pentru teritorii mici.

Vizualizări

Există un număr mare de produse diverse de produse.

Celulă-Showcase

Un copac este considerat ca bază, este considerat cel mai curat material ecologic, atractiv spre exterior, ceea ce este potrivit pentru chinchilla de reproducere. Cu toate acestea, există un dezavantaj mare – rozătoarele pot presara cu ușurință. Prin urmare, este necesar să semănăm mai mult material solid. Și această cheltuieli suplimentare. Și astfel încât să nu se audă sunete din interior, părțile trebuie să închidă cu siguranță paharul.

Versiunea de casă

De regulă, acest tip de celulă este în mare cerere, deoarece puteți utiliza o mare varietate de materiale care sunt ușor de găsit acasă oricând, chiar opțional pentru a merge la cumpărături. De exemplu, cel vechi, nimeni nu are nevoie de o masă de noptieră de lemn sau un dulap. Acesta va lua doar minimul de materiale suplimentare:

 1. ochiurilor de plasă sau sticlă pentru spațiu liber aproape de metal+
 2. Placaj placaj.

Un minus – pentru fabricarea necesită timpul care lipsește adesea.

Cage metalice

Acest design constând dintr-o casă gata de recuperare este destul de disponibil pentru preț și convenabil în timpul transportului. Trebuie doar să dezasamblați în părți și a pus în sac. Și celula poate fi îndepărtată cu ușurință și de dezinfectat. Cu toate acestea, aici există mai multe minus – sunetele și zgomotul care ies din cușcă atunci când animalele sunt intensive care rulează și urcă pe scări, nu sunt suprimate de nimic. Orice altceva poate fi ajustat cu ușurință.

Citește mai mult  Asher's Cat: Caracteristici și reguli de conținut

Instrumente și materiale

Pentru a construi o cușcă pentru Chinchilla la domiciliu, ar trebui să cumpere cele mai sigure materiale realizate numai din lemn natural: mesteacan sau pin. Ele nu sunt rele pentru a procesa, și nu e prea scump. Scrierea plăcilor, barelor sau căptușelii pentru un cadru puternic. Pentru rafturi viitoare, pot veni plăcile obișnuite.

Și pentru a strânge toate găurile disponibile, va fi necesară o rețea de metal puternic, dar cu celule mici, nu mai mult de 3 cm, care trebuie plasate pe o parte, fie pe două opuse. Este necesar pentru o ventilație bună. În același timp, poate fi făcută din secțiuni gata făcute sau sudate din sârmă, de preferință din material de înaltă calitate. Poziția Grila este recomandată deasupra fundului. Astfel, este ușor să reduceți cantitatea de gunoi care cade pe podea. Și nu uitați să dobândiți un mijloc special care să protejeze împotriva coroziunii pentru a extinde viața celulară.

Dar dacă nu există bani în plus, atunci ar trebui să acordați atenție cabinetului vechi, deja inutil, un raft fie. În acest caz, este suficient doar pentru a glisa toate ușile disponibile prin grila obișnuită, iar în rafturi tăiate găuri pentru viitoarele doamne.

Acest design este foarte convenabil în uz și nu este nevoie să cheltuiți o mulțime de bani. Puteți face cu investiții minime.

Din instrumentele de care veți avea nevoie numai:

 1. hacksaw+
 2. ciocan+
 3. Foarfece pentru metal+
 4. Electric Logsik+
 5. marker+
 6. Drill și burghi pentru lemn+
 7. cuţit+
 8. rigla.

Fitingurile sunt, de asemenea, necesare:

 1. gata de blocare, astfel încât ușile să se închidă bine+
 2. Bucle pentru uși+
 3. Roți de montare.

Fabricare

Când nu există nimic în casă, astfel încât a ajuns la modificarea sub spectacol, opțiunea fiscală va fi producătorul de sobe de adăpost. Principalul lucru, nu uitați să achiziționați instrumentele necesare, materialele de construcție și fitinguri.

Citește mai mult  Caracteristici pentru câinii de rasă medie Monge

Pentru munca veți avea nevoie de:

 1. Plăci de LDSP ca material principal+
 2. Plasă metalică galvanizată având celule mici+
 3. Plexiglass pentru uși+
 4. Plăci de copaci sub rafturi+
 5. bandă adezivă pentru prelucrarea marginilor celulei, în special în zonele de tăiere+
 6. Șuruburi și burghie+
 7. Piulițe, șuruburi, șuruburi+
 8. Accesorii pentru uși din sticlă+
 9. Aparate de sudare+
 10. bulgară+
 11. Altruistă.

Înainte de a continua cu proiectarea, este necesar să se realizeze un desen care pot fi găsite deja pregătită sau să vină cu ceva. Apoi se taie toate detaliile necesare. Și acest lucru se poate face atât în ​​mod independent, astfel încât contactul atelier. Și numai atunci începe lucrul. Fără a uita, în același timp, să aloce spațiu liber pentru această.

În timpul fabricației, o schemă specifică trebuie urmată.

 • La standarde pre-eliminate pregăti un desen. De preferință, de mai multe ori înainte de a începe redesk scrupulozitate taie unele important element.

 • Din barele, bazându-se pe măsurătorile specificate în desen, să facă o bază dreptunghiulară, apoi Tinker o foaie de placaj puternic cu un singur strat.

 • Dacă paletul detașabil nu este instalat, atunci baza trebuie tratată cu atenție cu etanșant siliconic, care va ajuta la salvarea arborelui de la apariția diferitelor mirosuri, precum și absorbția lichidului.

 • Apoi, trebuie să construiți un cadru din bare verticale, care trebuie fixate în colțurile bazei cu unghii lungi sau șuruburi de auto-atingere.

 • Pentru o mai mare stabilitate, merită să faceți o pereche de bare transversale în înălțimea pereților. În viitor, puteți consolida rafturile necesare.

 • Acoperișul și pereții trebuie strânse cu o grilă solidă, folosind pălării cu pălării uriașe. Și astfel încât animalul nu a putut fi rănit, mușcând marginile ascuțite, instalați profiluri metalice.

 • Pentru a curăța în continuare celula, a fost ușor și simplu, este recomandabil să faceți câteva uși din diferite părți, precum și un capac detașabil. Cadre pentru a efectua de la panourile de perete și atașarea ușilor pentru a pune pe bucle metalice.

 • Pentru rafturile viitoare, este mai bine să alegeți plăcile solide pe care ar trebui să fie făcute găuri mici, astfel încât să vă puteți mișca liber pe ele, obținându-vă pe orice etaj.

 • Peretele din spate, precum și o singură celulă laterală, este de dorit să se închidă o singură foaie mare de placaj pentru a proteja împotriva curenților.

În acest caz, întregul design ar trebui să fie ridicat puțin de la podea pentru a proteja animalele de calibrare termică din îngheț. Picioarele grave vor fi ajutate aici sau un stand special sub forma unei mâini. În plus, se poate folosi locul liber obținut în partea de jos a celulei: acolo puteți păstra alimente, rumeguș și alte accesorii.

În cele din urmă, întreaga celulă este recomandată pentru a fi tratată cu o impregnare specială. Afară pentru a picta cu lac și în interiorul pereților pentru a trata protecția umidității, soluție inodoră antibacterienă, sigură pentru animale, care este vândută în orice magazin de construcții.

Citește mai mult  Ceylon Pisici: Descrierea rasei și caracteristici ale conținutului

Sfat

Face o celulă nu este dificilă dacă utilizați o instrucțiune pas cu pas care este foarte ușor de utilizat. Trebuie doar să țineți cont de anumite nuanțe în lucrare.

 1. Cadrul celular trebuie plasat numai într-o poziție verticală. Fiara este prea activă și, prin urmare, o casă largă și scăzută nu se potrivește, trăiește în ea va fi incomodă.
 2. Materialele care vor fi necesare pentru fabricarea de celule trebuie să fie sigure. Cel mai bine este să luați rafturi din lemn. Cu toate acestea, în timp trebuie înlocuite, deoarece rozătoarele iubește să-și ascuți dinții.
 3. Pentru a ventila celula, o grilă galvanizată, având celule mici, care sunt plasate de la una sau două părți.
 4. Sticla utilizată în aranjarea ușilor sau pereților va ajuta la menținerea ordinii. În același timp, este necesar să se ia doar fitinguri de înaltă calitate pentru a evita pierderea oricăror elemente care pot deteriora cu ușurință animalul.
 5. Este recomandabil să se instaleze încuietori pe ușile – magnetice sau cheie. Chinchilla este foarte curios și îi place să crawl în spațiul. Și dacă, atunci când sari, este nepotrivit pentru a lovi ușa, ea poate provoca cu ușurință și de a scăpa rapid.
 6. Asigurați-vă că pentru a cumpăra un hamac special de suspendare sau coase-l singur. Acesta este conceput pentru a nu numai pentru divertisment, dar, de asemenea, pentru odihna. Acesta poate fi fericit cu plăcere.
 7. Principalul lucru este că cușca era animalele să trăiască confortabil, iar proprietarii sunt confortabile pentru a curăța.

  Chinchilla livra incredibil de multe bucurie pentru toți membrii familiei. În plus, ei trăiesc pentru un timp foarte lung, desigur, daca mananci corect si petrec mult timp în mișcare. Și pentru asta ai nevoie de o mulțime de spațiu. În consecință, celulele gata făcute achiziționate în magazin, în acest caz, mic și incomod. Ca urmare, se preferă vitrinelor făcute de independent.

  Cum să faceți o cușcă pentru chinchilla cu propriile mâini, uitați-vă în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: