Cum să faci o fereastră de magazin pentru chinchilla o faci singur?

Cum să faci o fereastră de magazin pentru chinchilla o faci singur?

Chinchilele se ating și rozătoarele drăguțe care trebuie să aibă grijă de proprietarul lor. Cât timp, Chinchilla ne va încânta cu prezența sa depinde de preocupările pe care le înconjoară și de condițiile care creează pentru existența unui animal în condițiile apartamentului urban.

Unde trăiește rozătoare?

Experimentat de experți a ajuns la concluzia că o specială specială va fi cel mai bun habitat al acestui rozătoare. Astfel de vitrine pot fi găsite în magazine specializate, dar dacă o persoană care vrea să înceapă chinchilla în casă, are anumite abilități de lăcătuș și dulgherie, el va putea economisi bani bine, făcând acest loc de reședință al viitorului animal de companie cu ei propriile mâini. Vom încerca să ne dăm seama ce este spectacolul și ceea ce diferă de celula obișnuită?

Imaginați-vă servitorul bunicii, mai precis, partea superioară a acestuia. Acest dulap cu ușile în jos și cu rafturi din sticlă în partea de sus, din nou în spatele ușilor de sticlă care fac alunecare sau deschidere. Iată această parte superioară și există o prezentare. Pentru rafturile de chinchilla pot fi făcute placaj, iar ușile de sticlă înlocuiesc sticla în fibră de sticlă sau ceva similar – numai lumina pătrunsă.

Trebuie să spun că Chinchilla se va simți mult mai confortabil în spectacole decât într-o cușcă și există o mulțime de motive.

 • Prezentați celulele spațioase.
 • Cușca se face din tije, nu există nicăieri pentru a ascunde în ea, iar Chinchilla are nevoie de nurca sa închis. Vitrinele în acest scop sunt adaptate optim – proprietarul poate improviza cu zone închise destul de liber.
 • Locuri în fereastra de magazin sunt mai mari decât într-o cușcă, deoarece adâncimea acesteia se poate face orice.
 • Diverse materiale naturale pe care proprietarul le poate aplica pentru a construi vitrina, ei vor aranja un rozătoare mai mult decât bare metalice. Chinchillas preferă locurile retrase unde vă puteți ascunde în cazul a ceea ce, și dacă sunt făcute din lemn – foarte bine.
 • Rodent, situat în spatele paharului de vitrină, creează mai puțin zgomot, nu interferează cu proprietarii.
 • Este ușor pentru a obține de la casetă de prezentare, în cazul în care există mai multe uși în peretele frontal.
 • Dacă gunoiul se rupe prin celulă prin celulă, peretele solid va împiedica această caracteristică neplăcută, asigurând accesul la fiecare „podea”, curățenia nu va dura mult timp.
 • Spectacolul poate fi „deghizat”, dacă îl facem din materiale potrivite pentru culoarea la setul cu cască de mobilier.
 • Dacă furnizați o prezentare cu roțile, acesta se poate deplasa din cameră în cameră pentru a crea un regim de temperatură acceptabil pentru rozătoare și nu se supraîncălzește. Nu ar trebui uitat că temperatura de peste 25 de grade Celsius poate provoca o lovitură de căldură din chinchillas, deoarece aceste animale provin din regiunile montane înalte ale continentului sud-american.
Citește mai mult  Caracteristici de feed-uri umede pentru pisici și pisici FELIX

Vino la concluzia că vitrina va fi cel mai convenabil habitat pentru chinchilla, este necesar să se acorde atenție că este posibil să se facă o vitrină independent de lemn, profil de aluminiu, structuri plastice. Există un anumit set de cerințe vendroduction:

 • Cel mai mic spațiu pentru Chinchilla nu ar trebui să fie mai mică de 800x800x500 mm+
 • În cazul în care conținutul mai multor persoane, dimensiuni multiple crește+
 • Materialele din care se face caseta de prezentare ar trebui să fie destul de puternic și în condiții de siguranță, deoarece orice rozătoare au obiceiul de a încerca să le „dinte“+
 • Vitrină ar trebui să fie uscat, cald, să fie bun (dar nu inutil) aprins, au o bună ventilație+
 • Atunci când se face, este necesar pentru a elimina margini ascuțite, proeminente colțuri ale panourilor, care ar putea fi cauzate de un prejudiciu aleatoare.

Conțin Chinchilla cu o lipsă de spațiu pentru activitatea motorie nu este recomandată, deoarece poate provoca boli cu siguranță.

Aceasta este una dintre cele mai importante cerințe pentru vitrine de acest tip, astfel încât animalul nu este strâns. Sinsila necesară nu mai puțin de 0,4 m2 per persoană. Și această zonă nu depinde de lungimea sau de lățimea vitrinei – ambele, iar celălalt poate fi schimbat fie, dacă se dorește, sau pe baza de mărimea apartamentului.

De ce este adesea recomandat ca bază pentru a utiliza cozov de dulapuri vechi? Cazul în confortul și simplitatea sa re-echipare – Va fi necesar să-și petreacă efort minim pentru ao transforma într-o casetă de prezentare. Cu toate că un anumit risc pentru un animal de companie poate dispărea în acel material din care a făcut cabinet. PAL, care este materialul cel mai comun al pereților dulapurilor și constă din rășini epoxidice, poate fi otrăvită cu componentele sale de rozătoare în cazul în care va fi capabil să stropească o parte din ea.

Din acest motiv, este recomandat să se aleagă un astfel de dulap, în fabricarea de care a fost folosit lemn natural, și nu PAL.

Aici este o instrucțiune aproximativă pas cu pas al procesului, care descrie modul de a construi o casetă de prezentare de cabinet.

 1. Scoateți ușile.
 2. În prezența rafturilor în ele pentru a tăia buclele. Ei vor avea nevoie de chinchilla pentru tranziții între niveluri.
 3. În cazul în care rafturile lipsesc, există un spațiu pentru imaginație – rafturile pot fi plasate în ordine aleatorie.
 4. Materialul pentru rafturi trebuie să fie lemn natural, deoarece chinchilele preferă să „încerce dintele” suprafețe precis orizontale – peretele vertical este mai puțin convenabil pentru rupere.
 5. În partea superioară a carcasei de cabinet va fi necesar să se taie orificiile de ventilație, astfel încât masele de aer să poată circula liber în interiorul vitrinei.
 6. Aceste găuri în mod necesar, nu uitați să strângeți cu o grilă de metal – un astfel de chinchilla va încerca cu siguranță nici măcar să stropească.
 7. Desprinsă ușile dulapului sunt înlocuite cu un grilaj metalic, întins pe cadru sau le pot face din material transparent. Majoritatea experților recomandă ca grila.
 8. Pentru a face de lucru pentru a face un astfel de cadru, este recomandat să ia aceleași eliminate ușile „native“ și înlocuiți Filins pe grila, lăsând cadrul ușii exterior de aproximativ 100 mm lățime pentru a fixa ochiurilor de plasă.
 9. Foarte bine, în cazul în care inițial în designul carcasei sunt cutii mai mici. Aceasta va face chiar mai puțină energie-dovada – doar în etapa următoare va trebui să scoateți podeaua din partea principală a dulapului și modificarea frecventă o grilă, care este ușor de a plasa recipientul unde așternutul și gunoiul vor cădea. Aceasta facilitează foarte mult procesul de curățare vitrina.
Citește mai mult  Cum de a preda o pisica adult la tava?

Cum să te faci?

Dacă nu există nici un dulap potrivit pentru reechipare, puteți face o casetă de prezentare cu propriile mâini. Pentru a asigura cele mai confortabile condiții de fabricare, va trebui să utilizați:

 • Şurubelniţă+
 • Auto-furtuni de dimensiuni diferite+
 • Lobzik+
 • uși noi bucle+
 • burghiu+
 • Masina de gaurit / Kolotovot+
 • panglică de etanșare.

Deoarece este dificil să ghiciți cu dimensiunile desenelor gata făcute „pentru toate ocaziile” nu – vor trebui să fie făcute în mod independent, măsurarea zonei rezervate a camerei. În consecință, este selectată cantitatea necesară de material. Aceasta poate fi o schiță aproximativă de desen pentru camera de dimensiuni medii.

De obicei, rafturile sunt folosite ca picioare, în cazul în care podeaua speciei este realizată din rețea și este necesară un anumit spațiu între rețea și podea, astfel încât grila să constate din deșeurile de cusut.

În plus față de rafturi simple, cu găuri, o vitrină pentru chinchilla este încă echipat cu unele accesorii. De exemplu, ca o gaură, adică adăposturile de la lumina zilei pot servi ca o casă mică, care este ușor de făcut în conformitate cu dimensiunea spectacolului însuși.

El nu ar trebui să fie prea mare, nici prea aproape.

Alimentatorul poate fi aranjat sub forma unei grădinițe din lemn sau aceeași plasă de metal, unde va fi necesar să se pună fânul sau un alt hrană.

   Dacă chinchilla este limitată în activitatea sa fizică, va câștiga rapid greutate. Prin urmare, așa-numitul oraș va fi foarte mult. Cel puțin trebuie să fie alcătuit din:

   • Roată de rulare+
   • Rafturi cu mai multe niveluri conectate prin tranziții sub formă de pod suspendat, tunel sau scări+
   • Swing / Hamaka.
   Citește mai mult  Ce fel de animal de companie este mai bine să înceapă în apartament?

   Cum să faci o fereastră de magazin pentru Chinchillas o faci singur, uită-te în următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Narcisa Raescu

   Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: