Cum să înveți un câine la locul?

Cum să înveți un câine la locul?

Mulți proprietari neexperimentați se întreabă cum să-i învețe pe un câine la locul. O astfel de echipă este o parte integrantă a formării și va fi utilizată nu numai acasă, ci și cu procesul de învățământ suplimentar.

Cum de a dota un colț de câine?

Pentru a face un câine cu plăcere în locul lui, ar trebui să fie dreptul de ao îmbrăca. Pregătirea viitorului loc trebuie să fie angajat înainte ca catelul să apară în casă.

Ce ar trebui să fie un loc pentru a dormi câinele, ia în considerare mai detaliat.

 • Colțul pentru overnight trebuie să aibă astfel de calități ca progres, lipsa proiectului. Dacă există schițe constante, animalul va suferi adesea de răceli.
 • Loc în coridor, unde oamenii merg în mod constant, nu se potrivește. Câinele ar trebui să se simtă protejat și să se odihnească calm.
 • Lângă locul de dormit ar trebui să fie localizate jucării unui animal cu care câinele va juca și le va arăta.
 • Dacă există o oportunitate, este mai bine să plasați câinele în cazul în care îi place să se relaxeze mai mult (locul în care proprietarul doarme nu este potrivit).
 • PET trebuie să se relaxeze unde va fi o revizuire bună. Orice câine se simte ca un membru al familiei în care trăiește. Prin urmare, el va fi inconfortabil dacă nu este conștient de ceea ce se întâmplă în jurul lui.
 • Asigurați-vă că luați în considerare calitatea materiilor prime din care se face Lena. Este obligat să fie confortabil, rezistent la uzură și ușor de îngrijire.
 • Deoarece așternutul este rapid murdar, este mai bine să acorde o atenție la modelele pe care le puteți purta un caz. Proprietarii experimentați achiziționează mai multe capace, schimbându-le ca poluare.
 • Un covor realizat din materii prime naturale, nu va contribui la formarea de alergii și nu electrificarea.
 • Sleeping loc trebuie să se potrivească gabarites unui animal de companie. Este necesar să învețe ce să ia atitudini un câine în timpul somnului și ridica pe baza acestei opțiuni optime. În cazul în care câinele se transformă de multe ori de sat, ea va dori pat oval, echipat cu partea. Matrasiki-Lena Saltele.
 • Prin achiziționarea unui așternut pentru patru prietenul tau, ar trebui să ia în considerare faptul că, în timpul adoptării unei poziții a corpului convenabilă a câinelui va fi un anumit timp pentru a cioturi și filare pe loc. Unele persoane place să raft pat de soare într-o cămașă. În cazul în care un loc de dormit este realizat dintr-un material de proastă calitate, va veni rapid în stare proastă.
 • Atunci când predau un animal de companie la locul ar trebui să fie amintit de regula principală: în niciun caz nu se poate pune certa câinele pe ea. Acesta este teritoriul animalului, în cazul în care acesta are un sentiment de inviolabilitate. El are numai asocieri pozitive cu Lena.
Citește mai mult  Cum și ce să hrănească o pisică nou-născută?

Predarea unui catelus la patul lui

La locul de pui ar trebui să fie acceptat de vârstă foarte timpurie.

2 luni

Puppy la 2 luni pentru a preda la un nou loc mai ușor. Așa că el este mai rapid, ar trebui să profite de specialiști.

 • Când copilul juca o șansă sau de a lua, el vrea să se odihnească. În acest moment vă poate învăța rapid câinele la locul, deplasarea acesteia către complot alocat. Setarea pe un covor dedicat, trebuie să spui comanda „Place“. Asigurați-vă că pentru a lauda ta patru prieteni.
 • La început, catelul va încerca să rupă afară și fugi. Nu folosiți puterea fizică și mustra un animal de companie. Puteți ține îngrijit animalul în loc, repetând comanda. Când se calmează, asigurați-vă că să-l laude și să dea o gustare. După aceea, proprietarul trebuie să se miște și să urmărească răspunsul prietenului său cu patru picioare.
 • Dacă animalul a adormit imediat și a înțeles că este necesar, puteți trece la afacerea dvs. În viitor, va trebui să repetați. Dacă animalul de companie nu a vrut să se afle la fața locului, este necesară repetarea comenzii. Timp de o săptămână, repetați exercițiul este recomandat de 3-5 ori, până când copilul însuși începe să meargă în pat.

Această metodă este relevantă pentru a învăța câinele la locul atunci când începe să se certe de la masă, la scoarță sau să se deranjeze sub picioarele tale.

3-6 luni

Dacă un catelus frumos a apărut în casă, dressura va fi diferită. Comparativ cu copilul, conștiința adolescentului a început să se formeze și altfel percepe lumea din jur.

Puii din această categorie de vârstă nu trebuie să fie luați manual. Trebuie să le ducă la patul de soare. Exercițiul de exerciții se efectuează în conformitate cu o schemă specifică.

 • În primul rând, ar trebui să apelați un câine după nume. Cu această metodă, atenția animalului este atrasă.
 • După aceasta, se recomandă eliminarea animalului de companie pentru a plasa și a vorbi „loc”.
 • Dacă câinele efectuează corect acțiunea, este necesar să încurajați cuvintele afectuoase și să dați un tratament. Cresterii cu câini cu experiență știu că majoritatea câinilor iubesc când sunt lăudați, iar încurajarea acționează în mod magic. Pentru a vă mulțumi proprietarului dvs., vor îndeplini toate cerințele.
 • Când bebelușul a zburat pe așternut, puteți folosi echipa „pentru mine” și începeți să lucrați alte exerciții.
 • Dacă catelul nu vrea să efectueze instrucțiunile proprietarului său, puteți folosi lesa. Chiar dacă dressura este ținută „prin forță”, animalul de companie ar trebui să-l laude, să trateze delicios. După câteva manipulări ale leșiei nu vor mai fi necesare, iar animalul va funcționa în mod independent în colțul rezervat. Crescătorii de câini recomandă minimalizarea numărului de însoțiți înainte de gunoi, căutând câinele însuși.
 • Comanda „Place” se repetă de mai multe ori pe zi.
Citește mai mult  Furajele de clasă sfântă pentru câini: Caracteristici ale compoziției, speciilor și criteriilor de selecție

Reguli de instruire a echipei

Instruirea unui câine „loc”, ar trebui să fie amintit despre principalele reguli. Observându-le, clasele vor fi productive și vor duce rapid la rezultatul dorit.

 • Toate clasele sunt recomandate după ce animalul sa întors de la o plimbare sau doar rădăcină.
 • Nu puteți începe antrenamentul în momentul în care câinele este foame, bolnav sau încântat.
 • Dezvoltarea echipei se face numai pe patul de soare.
 • Este imposibil să forțezi un animal prin forță.
 • Puteți lăuda și extrage gustul numai atunci când animalul va cădea pe așezare.
 • Nu are voie să ia mâncarea sau jucăriile pe care le-a adus la locul lui. Colțul lui ar trebui să fie doar al lui. Puteți elimina lucrurile numai atunci când animalul nu o vede.
 • Pronunță echipa urmează un ton prietenos, dar cu duritate.
 • Formarea ar trebui să fie efectuată într-o atmosferă dezechilibrată. Proprietarul trebuie să elimine factorii de enervant: produse alimentare, din afară. Complicația poate fi procesată după ce începe catelul care efectuează perfect instrucțiunile proprietarului său.

În cazul în care animalul este un adult

caine teach Adult la locul mai dificil. Instruirea se face nu numai acasă, ci și pe stradă.

Pentru antrenament, veți avea nevoie de o lesa lunga si orice accesoriu. Puteți utiliza jucărie la locul de muncă. Un animal este dat indicația „mincinoase“, după care o jucărie este așezat în fața lui. Proprietarul trebuie să se îndepărteze de câine pentru lungimea lesa si stand, uita la animalele de companie.

În cazul în care patru picioare prieten îndeplinit ordinul a proprietarului și nu a atins subiectul, acesta poate fi suspectat de el însuși și să încurajeze.

Atunci ar trebui să scrie din nou în zona în care pune câinele și să spună „loc“. În cazul în care animalul nu înțelege ce se cere de la ea, trebuie să-l ajute cu o lesa.

Citește mai mult  Cum de a scăpa de un papagal ondulat?

Nu este recomandat să abuzeze de o lesa. Pet trebuie să se ghicească că proprietarul cere de la el în aceste condiții. Când el ajunge la locul, puteți lăuda și trata. Îndemânare de lucru în timpul o plimbare de mai multe ori pe zi.

În cazul în care patru picioare prieten este obraznic, nu vrea să îndeplinească instrucțiunile proprietarului său, testarea de calificare se realizează ton mai stricte. În cazul în care nu ajuta, ar trebui să utilizați o lesa.

Principalul lucru este că animalul are locul său. Animale de companie nu ar trebui să dormi cu proprietarul. Cainele este un animal mustață, iar fiecare membru al familiei este situat într-o ramură ierarhică. Animal distribuie pentru sine rolul fiecărui participant și scoate în evidență lider printre ei.

Pentru a împărți rolurile, trebuie să dormi în locul tău. Cele mai multe kinologists răspund negativ la proprietarii care iau animalul să dormi la noapte cu ei împreună. Este logic, pentru că numai liderul trebuie să doarmă unde îi place. Toți ceilalți trebuie să știe în mod clar locul lor.

Orice încercare de a lua locul proprietarului trebuie să oprească rădăcina. În caz contrar, puteți întâmpina o situație în care animalul atacă proprietarul său.

Nu puteți permite să dormiți pe canapea, chiar și un cățeluș, deoarece orezul copilului va părea amuzant când este forțat să meargă la locul ei, iar mârâul unui câine imens se poate transforma într-un pericol serios.

Mulți câini știu că nu pot dormi pe patul stăpânului. Deci, ei iau un loc de dormit în acel moment când nimeni nu este acasă sau nimeni nu le vede. Dacă un obicei de a detecta, animalul său de companie ar trebui să-l certe instantaneu.

Despre cum să înveți câinele la locul, să se uite în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: