Cum să puneți pe pisică un antrenor?

Cum să puneți pe pisică un antrenor?

Plimbari in aer liber, în vreme bună aduce beneficii uriașe. Mai ales relevant pentru utilizarea splinelor în timpul mersului pe jos de animale care trăiesc în apartament și nu cunosc lumea în afara ferestrei. Dacă o astfel de pisică este eliberată fără control, se poate pierde cu ușurință și apoi găsiți calea spre casă, atunci nu poate. Corcel cu o lesa va veni la îndemână și atunci când vizitează un medic veterinar sau expoziție.

Purtați corect accesoriul să nu sperie și nu provoacă un animal de disconfort.

Proiecta

Curele subțiri înfășoară corpul animalului în câmpul de lame. Clapeta poate fi localizată pe stomac, piept, gât sau spate. belciug special în zona lamelor vă permite să fixați Carabineri din lesa. Locația specială a curelelor vă permite să conduceți în siguranță o pisică fără a le deranja respirația cu o presiune excesivă asupra gâtului.

Corcel ajută la menținerea unui animal sub control, sporind siguranța plimbărilor.

Reguli generale

Puneți pe pisică un antrenor pentru prima dată când aveți nevoie treptat, cu pregătire. Dacă inițial te sperie sau provoca o durere de origine animala, comunicare apoi mai departe cu muniția va fi foarte dificil să se dezvolte. Act asa.

 1. Mașină un prieten pufos cu un nou lucru. Lasă-mă să adulmece, să examineze și de a explora. Noțiuni de bază numai după ce pisica ia elementul și asigurarea siguranței sale.
 2. Puneți blocarea conform instrucțiunilor, în funcție de tipul său. Ajustați dimensiunea curelelor. 2 degetele ar trebui să fie plasate între proiectarea și corpul animalului. Acesta este un loc de spațiu pentru respirația normală. În cazul în care pisica rezista, apoi se amâne procedura pentru un timp. În caz contrar, animalul va crede că muniția este asociată cu disconfort.
 3. Dacă ați reușit să poarte un tren pe o pisică, lauda-l, da un fel de tratament. În orice mod fixa experiență pozitivă. Lăsați animalul să fie un pic de mers pe jos în jurul casei în noua muniție.
 4. Pentru prima plimbare în shleke, alege un loc liniștit și pașnic. Pisica ar trebui să studieze lumea cu interes, și nu să țipe țipând copiilor sau rularea de câini.
 5. Dacă totul se face corect și calm, apoi data viitoare când va colecta o pisica pentru o plimbare doar.
Citește mai mult  Cat puternic obiectiv: cauze și modalități de rezolvare a problemei

Dinga Diagrama diferitelor specii

Cele mai simple sunt cele clasele-optari, care constau din două bucle. Atunci când echipate, acestea sunt fixate pe gât și corp, sub labele din față ale pisicii. Există soiuri fără guler, ele sunt mai confortabile pentru animale.

Cu toate acestea, proprietarii de ultima opțiune nu sunt foarte dur, controla animalul este mai dificil. Buclele de tip H sunt similare cu cel anterior, dar între buclele există o scândură. veste Shleki sunt mai scumpe, dar au mai multe funcționalități. Muniție este similar cu îmbrăcăminte, are elemente de fixare confortabile. Aceasta este o opțiune excelentă pentru extrasezon. Un astfel de antrenor va proteja pisica de murdărie și rece.

Shleika-opt

Design-ul seamănă cu centuri de strâns legate, care sunt fixate pe carcasa. Pas-cu-pas instrucțiuni pentru punerea în shleks cu guler.

 1. În primul rând pus bucla pe gât de pisica. Uita-te la inelul de lesă localizat în partea de sus, pe greabăn. Dacă totul este corect, atunci elementele de fixare sunt de mai jos.
 2. Expand big jafurilor, astfel încât labele au trecut acolo. Jumpers ar trebui să fie plasate pe piept, în mod clar în mijloc.
 3. Paws pisici un inhasting în bucla formată.
 4. Cap la cap cureaua sub labele sau pe partea din spate.
 5. Fixați lesa la inelul de sus.

Mai convenabil pentru proiectare pisica nu are guler. Această opțiune este prezentată sub formă de 2 balamale pentru laba. Uzură așa.

 1. Imprastiati trenul pe podea sau pe un alt plan.
 2. Se pune labele din fata pisicii din față în triunghiuri.
 3. Ridicați centura, butonul de pe partea din spate. Atașați Carabineri din lesa.
Citește mai mult  Cum să vegheați un câine trage o lesa?

Shleika-Vest

Modelele se disting, partea-o singură bucată poate fi localizată pe stomac și din spate. Primul este deosebit de relevant pentru a purta pe pisoi. Pentru ca o astfel de muniție seamănă cu haine, sistem de râs este similar. De obicei, nu există curele, velcro și legăturile sunt folosite ca corpuri. Corcel cu o cârpă pe spate, astfel uzura.

 1. solidificand atașați la spate. Fixare pentru lesa carabina trebuie să fie plasat în mod clar pe genunchi animalului.
 2. Slide labele în diferite găuri.
 3. Ai nevoie pentru a fixa sau cravată frumos, în funcție de tipul de fixare, muniție pe gât și stomac.
 4. Asigurați-vă că trenul nu este prea strâmt. Pentru a face acest lucru, introduceți între designul și corpul degetelor CAT 2, ele trebuie plasate gratuit.
 5. La bucla de pe spate, fixați carabina de leșie sau ruletă.

Vestele de curl sunt mai puțin frecvente cu pânza pe piept. Le-a pus mult mai ușor decât vizualizarea anterioară. Etapele actului.

 1. Pânză atașată ușor la burta pisicii.
 2. Labele din față a animalelor alternativ în găurile corespunzătoare.
 3. Top pe partea din spate Conectați părțile formatorului. Fixați muniția elementelor de fixare.
 4. Asigurați-vă că curelele nu sunt strânse prea strânse. În caz contrar, animalul nu va respira cu greu și poate chiar să experimenteze durerea.
 5. Asigurați leșa pe inelul de sus.

Litera „h”

Un astfel de model este considerat cel mai fiabil și sigur pentru animal. Este considerat ceva printre cele două opțiuni anterioare. Instrucțiuni pentru punerea apei.

 1. Alegeți acea buclă care este mai mică. Pune-l pe gâtul animalului, astfel încât inelul pentru lesa sa dovedit a fi de sus.
 2. Modificarea dimensiunii de guler, astfel încât pisica este confortabil. Amintiți-vă despre 2 degete, care ar trebui să fie plasate în decalajul.
 3. Ambele labe loc în al doilea Cota, bucla mare.
 4. închizători Button. Dacă este necesar, reglați ușor dimensiunea corpului curea.
 5. Asigurați-vă că toate curele merge bine. Dacă observați răsucire, corectați situația. Verificați dacă shleke este bine fixat.
 6. Atașați o lesa la inelul de pe partea din spate.
Citește mai mult  Cum și ce să dezinfectați acvariul?

Despre cum să învețe o pisica trainerului, puteți vedea în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: