Cum sa faci o casa pentru porci de guineea do it yourself?

Cum sa faci o casa pentru porci de guineea do it yourself?

Acele vremuri au trecut, atunci când proprietarii cobaii ținut animalele lor de companie în curtea din spate în curtea din spate, aproape fără a comunica cu familia. Acum, mulți proprietari preferă să păstreze porci în casă, animalele lor devin automat animale de companie. Fiecare cobai are nevoie de o casă confortabilă. Acest articol vă va spune cum puteți crea o casă confortabilă pentru animalele de companie.

Caracteristici de cazare

Casa de interior pentru porci de guineea are multe avantaje. De exemplu, se pare capacitatea de a controla mișcarea aerului din interiorul casei, în cazul în care pereții sunt realizate din sârmă sub forma unei celule. In plus, celula va permite cobailor să rămână implicați în acțiunile care au loc în cameră, petrecându-se astfel timpul cu proprietarii lor preferate.

În ciuda faptului că porcii de Guineea sunt animale mici, au nevoie de o mulțime de spațiu pentru a rula și programe de antrenament pentru a fi fericit și sănătos. Din acest motiv, este mai bine pentru a alege celule destul de mari și în vrac și case. Exercitarea sunt foarte importante pentru cobai sănătoși. Cel mai bun mod pentru ei să rămână mobil este de a rula într-un cerc în jurul valorii de casa ta. În cazul în care zona a casei este prea mică, animalele vor fi plictisit, ei risca obtinerea probleme grave de sănătate, de exemplu, boli de inima sau diabet.

Potrivit casa

Crearea unei case pentru un porc de guineea poate deveni un lucru destul de simplu și vesel. O casă de casă poate fi o excelenta camera de interior într-o cameră rezidențială. Și aici oricine poate arăta o abordare creativă, creând refugiul perfect pentru animalele de companie lui.

Citește mai mult  porecle germană Prezentare generală pentru câini

Cele mai multe celule in magazine pentru animale de companie sunt prea mici, astfel încât porcii de guineea dvs. poate demonstra un comportament natural și trăiască așa cum merită. Pentru a crea o casa ideala pentru animale le, vă puteți gândi la crearea unei celule dintr-o inserții de paleti si sarma din material plastic în loc de ziduri impenetrabile. Respectiv, palet din material plastic formează baza pentru celula.

Facem în mod independent, o celulă

Pentru a crea propriile celule, poate fi nevoie de materiale care pot fi întotdeauna găsite în magazinele de afaceri sau de pe Internet. Pentru a construi o celulă, veți avea nevoie de o foaie de plastic, suficient de mare pentru a forma baza celulei dvs., precum și grila de metal „cuburi” pentru a forma pereții casei. Pentru ca PET dvs., spațiul necesar este garantat, experții recomandă să respecte următoarele dimensiuni, în funcție de numărul de porci Guineea:

  • 1 Guineea Pig: Zona – 0,7 kV. m, dimensiunea grilă – 76×91 cm+
  • 2 cobai: zonă – 0,7 kV. m, grilă dimensiune 76×127 cm+
  • 3 cobai: zona – 1 kV. m, dimensiunea grilă – 76x157cm+
  • 4 porci de guinee: zona – 1.2 kV. m, dimensiunea grilă – 76x193cm.

Dacă nu puteți calcula și desena o schemă pentru care veți produce o cușcă pentru porcii Guineei, uitați-vă la internet, există multe soluții gata făcute. Una dintre opțiuni trebuie să vină și să devină perfectă atunci când creați o casă mai bună pentru animalele de companie.

Desenele vor ajuta pentru a asambla în mod corespunzător cușcă la cobai în locuința commotive pentru o lungă perioadă de timp.

In interiorul casei, toate structurile suspendate pot fi construite și realizate din materiale ușor accesibile și necostisitoare. Tot ceea ce este necesar este timpul, mai multe instrumente principale de construcție și puțină imaginație. Crearea unei case pentru porci de guineea – modul perfect de a arăta o abordare creativă. Fie că este o formă în formă de L sau locuință, folosind diferite niveluri, creând mijloace proprii de creație pe care o poți face exact așa cum doriți.

Citește mai mult  Flamingo pește: descriere, îngrijirea, creșterea și compatibilitatea

Fără îndoială, a se vedea modul în care purceii sunt fericiți pentru a rula și să publice sunete vesele stoarcere – fericire pentru fiecare proprietar. Cel mai bun loc în casa ta pentru porci de guineea va fi o cameră care nu este prea cald și nu atât de prime, alte cazuri cobai poate obține doar bolnav.

Ai nevoie de a alege un loc sigur, departe de alte animale de companie și de zgomot puternic, dar alături de familia ta.

Cel mai bun material pentru echipament mobil

Odată cu construirea unei case pentru porci de guineea este de peste, puteți începe să-l echipeze interior pentru a face mai moale, cald și confortabil pentru animale. Pentru nimic, materialul este, pentru un hamac sau pentru un pat, doar o cârpă de absorbție ar trebui să fie ales, deoarece cobaii nu folosesc tăvi ca iepurii pot face, de exemplu,.

Pentru a crea confort într-o cușcă, puteți utiliza hârtie reciclată tocat, așchii de lemn sau prosoape de hârtie. Este important să ne amintim că orice așchii de lemn ar trebui să fie evitată, ceea ce poate avea un conținut ridicat de uleiuri esențiale sau conservanți, deoarece acestea pot fi toxice pentru animalele de companie. La fel ca jetoanele de lemn și hârtia tăiată, sunt proiectate pentru o utilizare unică și trebuie utilizată și înlocuită în cazul contaminării.

Este necesar să monitorizați în mod constant că chipsurile sau hârtia sunt umede.

Utilizarea prosoapelor sau a lânii stratificate poate fi mai eficientă deoarece un astfel de material poate fi înfășurat și reutilizat. Puteți afișa o abordare creativă, folosind culorile și desenele pot fi create într-o celulă un palat mic separat pentru cobai. Acesta este locul în care vor dormi și se vor ascunde.

Citește mai mult  Necolks papagalii: specii, conținut și reproducere

Totul despre detalii

După crearea unei case, puteți merge la aranjamentul și formarea pernelor moi pentru favoritele dvs. Porcii de guinee au nevoie de o mulțime de mișcări, de asemenea, au nevoie de divertisment. De exemplu, la cel mai preferat de divertisment al porcilor includ rulează pe tuneluri și înapoi, porcii place să se ridice și să coboare la rampe și să se ascundă în adăposturi.

Tunelurile se poate face orice lungime pentru a se potrivi cu noua casa. Ele sunt mai bune pentru a face din material plastic, astfel încât acestea vor fi mai ușor să se spele, în afară, din material plastic este, practic, nu de dumping datorită suprafeței netede. De asemenea, tunele pot fi realizate din carton înfășurat în bucăți de o pătură veche.

Creați propriile rampe care vor duce la plafonul celulei, astfel încât porcii alerga în sus, și apoi a coborât. Produce astfel de rampe sunt mai bune din material plastic în condiții de siguranță sau lemn. Aceste materiale pot fi de asemenea folosite pentru a crea platforme și bușteni, în cazul în care cobaii vor fi ascunse. Vă rugăm să rețineți că porcii de guineea dvs. vor fi necesare într-o cușcă în care se pot ascunde și de a adormi.

În cazul în care casa și materialele pe care le utilizați pentru porci de guineea dvs. sunt inofensive și nu vă imaginați riscuri pentru sănătate, vă va crea casa perfecta pentru animalele de companie.

Video despre modul de a face o casa pentru porci de guineea, uite următoare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: