Dachshunds de trezorerie: specii, natură și particularități

Dachshunds de trezorerie: specii, natură și particularități

Majoritatea iubitorilor Dachshund par a fi un câine cu pereți neted, cu o față lungă îngustă și picioarele scurtate. Nu este nimic surprinzător în acest sens, deoarece, de fapt, impozitele acestei specii sunt cele mai frecvente din lume. Dar admiratorii sunt mai rare Dachs, de exemplu, aspru.

Agresivitate

Moderat

(Evaluare 3 din 5)

Linka

Scăzut

(Evaluare 2 din 5)

Sănătate

Media

(Evaluare 3 din 5)

Inteligență

Inteligent

(Evaluare 4 din 5)

Activitate

In medie

(Evaluare 3 din 5)

Aveți nevoie de îngrijire

Scăzut

(Evaluare 2 din 5)

Costul conținutului

In medie

(Evaluare 3 din 5)

Zgomot

In medie

(Evaluare 3 din 5)

Instruire

Greu

(Evaluare 2 din 5)

Prietenie

In medie

(Evaluare 3 din 5)

Atitudine față de singurătate

Timp moderat

(Evaluare 3 din 5)

Calități de securitate

Bad Guard

(Evaluare 2 din 5)

* Caracteristica rasei „Dachshund” Fondată pe evaluarea experților site-ului și a feedback-ului de la proprietarii câinelui.

Origine

Aceștia sunt aceiași vânători pasionați ca reprezentanți ai unui tip de perete neted. În același timp, dachșe-urile neobișnuite cu lână rigid au propriile lor caracteristici. Și se referă nu numai la calitatea lânii, ci și la toate celelalte aspecte: origine, îngrijire, nutriție și educație. Inițial scurt Câinii hang-terestri au fost utilizați pe teritoriul Germaniei pentru a scăpa de Badgers pe vânătoare.

Calitățile de vânătoare Câinii cu spirite mici au arătat atât de mult încât crescătorii să se îmbunătățească serios crescătorii.

Lână groasă tare a ajutat în timpul vânătorii, protejând corpul PSA de la deteriorarea ramurilor uscate și a arbuștilor spinoși. Dachshunds s-au distins prin curaj, mirositoare și prudentă. Ideal „Scouts”, ușor de penetrant în cele mai înguste fiare.

În procesul de reproducere a acestora traversate cu câini de diferite rase de vânătoare. Pentru aceasta, persoanele cu dimensiuni medii au fost selectate cu lână groasă. Scopul crescătorilor a fost Păstrarea unui set de impozite cu o agresiune crescută în natura și îmbunătățirea calităților protectoare ale capacului de lână dens.

După o selecție lungă și cea mai amănunțită respingere, a fost posibilă aducerea a trei soiuri ale soiurilor lor: Dachshunds clasic, iepure și pitic. Un anumit standard al unei noi viziuni dure a fost formată, care a fost recunoscută oficial în Germania în 1915.

În Rusia, un nou tip de câini a fost adus după victoria în cel de-al doilea război mondial, dar popularitatea indivizilor riguroși nu a scăzut.Prin urmare, aceștia sunt considerați reprezentanți mai rar ai acestei rase.

Descriere

Datorită constituției neobișnuite a câinilor cu membre scurtate și un corp muscular fix, impozitele au câștigat într-o bătălie cu rivali puternici. reprezentanții rasei standard se disting printr-un bot destul de îngustă, cu un maxilar puternic. Femelele un aspect mai elegant, în timp ce nu inferior la bărbați puternici pe calitățile lor de lucru. Trei soiuri de roci diferă în mărime.

 • Mai stricte „Standard“ – cel mai comun soi. Creșterea minimă este de 35 cm, masa variază în intervalul de 7-9 kg.
 • Pitic. masa Taxi este de până la 5 kg, cu o creștere în greabăn 30-35 cm.
 • Iepure – cel mai mic soi. În creștere, acest Dachshund nu depășește 30 cm, iar masa nu mai mult de 2,5-3 kg este.

Înainte de intervenția crescătorilor de animale, destinația inițială a rasei a fost de vânătoare.

În cazul în care ponderea taxelor este mai mare de 10 kg, chiar și cu dezvoltarea fizică adecvată, ea nu va părăsi cel mai mare scor din cauza inaptitudine în zona de vanatoare. Un Dachshund riguros în formă standard, are un cap în formă de pană cu o populație bine dezvoltată. Arcurile de abraziune sunt abia vizibile, dar subliniate cu sprâncene groase. Pe urechile mari și mobile ale formei triunghiului, vârfurile sunt netezite la un semicerc.

Acest soi are o spate dreaptă, îngustat fără urină la urină. Pe obrajii aplatizați mușchii bine dezvoltați. Buzele uscate au o dimensiune medie. Adânc adânc, ascunzând dinții puternici dinți, fălcile strâns închise.

Nasul negru sau maroniu de formă ovală are nările bine dezvoltate.

Ochii în forma ovală, cu un rint de maro adânc. Există, de asemenea, indivizi și cu chihlimbar și ochi albaștri Cu o strat de culoare sub marmura albastră.

Dachshunde-urile Torso sunt foarte masive, alungite, cu greabănul muscular (dezvoltat considerabil la bărbați). Gâtul indivizilor se distinge printr-un plasture dezvoltat, iar pieptul este oval și alungit, dar non-ecrane. Falling sau linia dreaptă înapoi în direcția de la greabăn la crupa musculară. Zona centurii este alungită. Linia lui Abdomen se distinge prin tragerea și netezimea.

Membrele acestor câini sunt puternice, cu articulații foarte dezvoltate. Labele din față sunt situate în paralel relativ una față de cealaltă, partea superioară este presată la pieptul dezvoltat, iar încheieturile sunt răsucite vizual, așa cum se află în caz de caz. Labele din spate din aceste daforme sunt plasate oarecum mai largi decât frontul. Coada este netedă sau „seceră” este plantată sub linia din spate.

În statul încântat, coada se ridică, în locația calmă a Duhului, câinele îl poartă liber.

Caracter

Dacă demonstrați o atitudine bună, câinele va reproduce cu siguranță. Dar cineva care decide să o ofenseze, câinele va handicap. În general, Dachshund este sociabil și adoră toți membrii familiei, în special proprietarul său.

Acești vânători cu patru picioare sunt foarte activi dacă sunt ținute blocați, vor fi trist. Dachshunds iubesc vânătoarea, pariind fiara și toate divertismentul din această descărcare de gestiune. Dacă proprietarul nu vânează, el ar trebui să ofere cu siguranță unui polițist cu o rezistență și să alerge pe o plimbare. Dacă păsărică este plictisitoare, este capabil să trimită energia nesemnată la „rău”.

Câinele știe cum să se adapteze la viața gospodăriilor. Această rasă este pur și simplu ideală pentru toți oamenii activi, deși crescătorii câinilor cu un mod de viață măsurat adesea preferă să înceapă o taxă.

Câinele îl însoțește pe proprietar peste tot, Cu o plăcere specială, făcând jogging dimineața articulară, faraituri în pădure sau în parcul orașului. Și dacă o călătorie de lungă durată a mașinilor este obținerea, un dachshund pozitiv se va aduna cu bucurie pe drum.

Dachshund este un partener excelent pentru proprietarul său. Acești câini sunt atât de veseli încât își infectează atracțiile în jurul altora, ridicându-le cu starea lor de spirit. Energetic dachshund prietenos de moral, dar nu trebuie să uităm că în duș este un vânător și, înseamnă că vecinătatea cu animale mici este de preferat eliminată.

Natura își ia propria, deci Dachshund nu este un loc lângă pisici, rozătoare și alte boabe. Este necesar să se ia în considerare, mergând la PSA de mers pe jos. În orice moment, acesta poate fi întrerupt la vederea producției potențiale.

Tipuri și opțiuni de culoare

Pe fața câinilor, lâna sa extins, formând o mustață, o barbă și sprâncenele expresive. Strâns „strat de blană” rezistent la poluare.

Mai des, reprezentanți ai acestei specii demonstrează Culoare unică sau cu două culori. Dar câinii sunt și Tigru, marmură, spotted, iepure, cablu, maroniu-maro Colorarea, precum și culoarea „piper și sare”. Redhead germană Dachshund este, de asemenea, o nuanță diferită: de la portocaliu ușor până la fawn. Câinele miniatural este cel mai adesea o singură culoare: maro, negru, roșiatică, nisip sau două culori: negru / maro cu podpale roșii închise. Mai puțin des – gri cu spoturi tip de dungi de tigru.

Mini Hunters demonstrează o calitate generală pentru toate tipurile – Capacul de lână puțin și sănătos.

În zașe riguroase există o coloană groasă dezvoltată.

Cum de a alege un catelus?

Luați un cățeluș de Classic Smooth-Wallet Dachshund astăzi nu este o problemă, deoarece reproducerea acestei rase este angajată în mulți crescători în pepiniere. Dar vederea aspră este mai dificil de cumpărat, pentru că este rară. În Rusia, puteți contacta pepiniere specializate angajate în reproducerea acestui tip de impozit. Ei nu sunt atât de mult, deci trebuie să puneți o căutare unui vânzător certificat și de multe ori pentru a rezerva un animal de companie pentru dvs. și așteptați apariția descendenților.

În condiții de constrângere, cel mai bine este să înceapă un iepure sau de taxiuri in miniatura, si un caine mai mare dragă rigid într-o casă spațioasă.

Dacă doriți să începeți nu doar un animal de companie, dar, de asemenea, PSA cu potențialul câștigător al expozițiilor, atunci Cea mai bună opțiune va fi achiziționarea unui catelus într-o pepinieră specializată. Numai astfel încât să puteți fi sigur că câinele va fi rasă pură, cu prezența tuturor documentelor originale asociate. Crescătorilor în pepiniere demonstrează o abordare serioasă a procesului de reproducție de câini.

Uneori, pentru descendentul intitulat strămoși, cu indicatori standard excelente, o cantitate foarte mare este exprimat. Dacă luați un catelus cu mâinile, dar cu un pedigree, puteți conta în valoare de aproximativ 20 000 de ruble. Dog fără documente va primi mult mai ieftin. Dar, în acest caz, nici o garanție de origine rasă pură a unui discurs pentru animale de companie nu este.

Cumpărarea unui catelus calitativ de ameliorator va costa cel putin 25.000 de ruble (prețul mediu – 35.000 ruble.).

Cum și ce să se hrănească?

Orice catelus, pentru indiferent cât de mult este cumpărat, este necesar să se alimentează corect. Dachshund nu fac parte gourmet, dar au nevoie de o nutritie echilibrata. În plus față de regimul alimentar util, câinele are nevoie de modul strict de hrănire.

aruncarea neacceptabil câinele, permițându-i să mănânce la fel de mult ca el vrea. O astfel de abordare poate atrage după sine o o obezitate a animalului și de a dezvolta boli de inima si a coloanei vertebrale. Pentru piese turtite, excesul de greutate este foarte periculos.

In ziua un dachshop adult se presupune a hranei pentru animale de două ori. In dieta, este necesar să se introducă astfel de produse:

 • Carne: curcan sau carne de vită scăzut de grăsime în fiert+
 • pește fiert fără oase+
 • Cereale: orez, hrișcă, fulgi de ovăz+
 • Legume în formă fierte și crude+
 • Fructe+
 • Măcinarea verdeață proaspătă (amestecat în alimente).

Meniul PET este interzis să intre în grăsimi, carne de porc, cârnați, carne afumată, unt, ciocolată și alte deserturi, toate coapte, precum și oase tubulare fierte.

În plus, taxa de 2 ori pe săptămână este recomandată pentru hrană Oua crude. Medicul veterinar poate atribui aditivi minerali. Decizia privind recepția lor este făcută de un specialist pentru fiecare individ individual.

De asemenea, proprietarul poate decide să hrănească un animal de companie gata pentru hrana industrială – O astfel sau conserve. Este important să alegeți un produs superior de clasă premium sau o clasă premium potrivită pentru câini mici activi.

Condiții de conținut

Câinele decorativ nu ar trebui să fie o jucărie live amuzantă. Acesta este un câine cu drepturi depline, care necesită tăietura și îngrijirea în timp util, activitatea fizică moderată și atitudine bună. Doar atunci păsărica de vânătoare se va transforma într-un prieten loial proprietarilor săi.

Dachshund cu o grosime grosieră rigidă poate locui din casă. Nu va fi înghețată în vreme rea în cea bună și încălzită în iarna cabinei. Și, deși Nornylandul modern a fost inițial destinat vânătorii, acum servește ca însoțitor pentru o persoană, așa că trebuie să comunice cu el, chiar dacă trăiește în condiții de stradă. Singur, păsărica începe să fie tristă și își pierde întregul tampon natural.

Taku poate fi ținut în apartament și într-o casă de tip privat în afara orașului, unde, bineînțeles, câinele va fi mai mult timp să rămână pe stradă și să se sperie în condiții spațioase. Deși uneori de la un astfel de animal de companie rapid trebuie să găsească paturile și paturile de flori. Câinele activ poate „lumina” întregul teren întreg. Este încă îngrijorat de modul în care câinele nu taie suboplele și nu a lăsat limitele site-ului fără cunoașterea proprietarului.

În dachshunds riguros, ușor lână, ceea ce necesită o îngrijire deosebit de atentă.

TRANGMING

Ca și alți câini din descărcarea riguroasă, dachshund necesită periodic tăierea. Aceasta este o procedură specială constând în a scoate lână moartă. Se efectuează, de obicei, sub salon zoologic. Dar proprietarul este capabil să facă față tăierii și acasă. Trecarea tracului este recomandată cel puținsemi anual.

Îngrijirea

Puteți face doar un snag, Făcând o barbă, mustață și sprâncene. Întreaga tăietură nu trebuie să se datoreze probabilității deteriorării structurii lânii. De la tunsoare va fi moale. De asemenea, merită considerat o astfel de caracteristică a unui dachshund cu o grosime rigidă, ca Chelie periodică în domeniul căsătoriei. Acest proces este natural și nu ar trebui să deranjeze proprietarii.

Reguli generale de îngrijire

Scăldați câinele la fiecare trei luni Folosind detergenți speciali. Uneori este necesar să curățați mai des lâna, deoarece de multe ori dachshunds provin dintr-o plimbare sunt destul de contaminate. Dragostea lor de a săpături în pământ afectează.În plus, câinii acestei rase sunt iubitori de a merge în gunoi.

În curățarea regulată și urechile agățate de câini. Pregătirile speciale pentru îngrijirea urechilor sunt vândute în farmacii veterinare. Ele vizează arderea infecției.

Ghearele cu un trupe dure tăiați la fiecare două sau trei săptămâni cu cogteresis specială.

   Ochii Pakachoff sunt, de asemenea, importanți să se acorde atenție și să le inspecteze în mod regulat. Când detectarea lacrimă abundente, roșeață, elemente purulente ale ochilor copilului trebuie să fie clătite. Este necesar să se utilizeze tamponul de bumbac curat și de apă fiartă și să fie sigur că consultați un medic veterinar.

   Pentru a elimina boala dinților, ele trebuie curățate de două ori pe săptămână. Pentru prevenirea, se arată pentru a da un câine jucării dentological speciale si delicatese. Curățarea dinților este petrecută de la o vârstă fragedă. PET bine întreținut va încânta proprietarii cu o dispoziție excelentă și aspect sănătos.

   Despre particularitățile Dachshund vezi mai jos.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: