Danio-Roerio: Descriere și conținut de pește

Danio-Roerio: Descriere și conținut de pește

Acvariu de pește – un excelent mod nu numai pentru a satisface nevoia de o fiinta vie la domiciliu, dar, de asemenea, posibilitatea de a decora interiorul. rase de pește sunt utilizate foarte mult biggestly de Danio-Roerio. Aceasta rasa se caracterizează prin activitate, mobilitate. Dimensiunea sa este mică, iar culoarea este neobișnuită. Bred acești pești pentru o lungă perioadă de timp, iar cererea lor nu merge la declinul. Această opțiune este potrivit pentru cei care sunt doar incepand de la rasa de pește și face primii pași în această direcție. Conținutul acestei rase nu necesită un efort serios.

Particularități

Locul de nastere al peștilor de acvariu Danio-Roerio – Apele din Asia lângă Indian. Acestea fac parte din familia crap. În natură naturală, trăiesc în diferite corpuri de apă: râuri, cursuri de apă cu un nonstoundation. Acest pește este mic, dimensiunea sa este de numai 5 cm. Dimensiunea compactă, culoarea frumoasă și energia, atrage atenția fanilor acvariilor. Peștele Acest stament, în natură și captivitate există în grupuri. Conținutul unic nu i se potrivi. Locuieste de la 3 la 5 ani.

Copiile care pot fi achiziționate în zoomarkets sunt îndepărtate în captivitate, atât de bine adaptate la viață și reproducere în acvariu.

Caracterul acestei rase de pește este frisky, pozitiv, vesel. Ei vor decora orice peisaj de apă la domiciliu. Aspectul frumos are următoarele caracteristici:

 • Culoarea principală de fundal este cel mai adesea strălucitoare, gălbuie+
 • Benzi albastre sunt situate de-a lungul întregului corp+
 • Corpul unui tip alungit+
 • Ornament decorează aripioarele și coada.

Formulare de selecție

Lucrările de selecție permite iubitorilor și profesioniștilor să primească în mod regulat soiuri noi și noi, rase și hibrizi. Puteți găsi pește cu o culoare leopard, cu o coadă și aripioare mărită.

 • Leopard pește au un corp întins de 5 centimetri cu 2 mustaci. Culoarea variază de la galben decolorat la aur saturat. În acest context, rage remarcabile de culoare închisă. Coada și aripioarele la Leopard Danio dungate. Sex masculin oarecum mai luminos.

 • Un alt tip de varietate – Bengali Danio, care sunt caracterizate de dimensiuni mai mari. Spinurile de spin au foarte mult timp. Peștele au o culoare complet diferită: fundal salată cu perla. Dungiile galbene și albastre sunt situate pe spate și coadă.

 • Danio Tinvini au o culoare mai originală. Aceasta este una dintre cele mai captivale și spectaculoase soiuri: un fundal albastru cu argint și pe corpul și aripioarele inelului de culoare aurie.

 • Pești de culoare mică Microrasto Galaxy sunt, de asemenea, foarte expresive și vizibile. Ei au caracteristici: culoarea principală a spatelui din spate, pe laturi și pe spate – pete galbene saturate. Coada, burta și aripioarele sunt decorate cu clătiri de umbra portocalie.

 • Wellegal Danio Diferă în aripioare mari spectaculoase, o coadă transparentă frumoasă. Gama de culori diferită, cea mai expresivă este considerată un dana roz wiel.

Compatibilitate

Înainte de a începe Dania, ar trebui să studiați capacitatea lor de a fi împreună cu alți pești. Această specie devine minunată la toate rocile non-agresive, reacționând calm la cartier. Cu toate acestea, nu toate peștii sunt potrivite, deoarece cerințele pentru parametrii apei și condițiile de conținut pot fi diferite.

În plus, există o restricție privind soluționarea acestor pește la turme mai mari, altfel le vor mânca pur și simplu.

Danio-Roerio poate fi pretins la multe specii de pești.

 • Guppy. Aproape cartierul perfect, deoarece condițiile de detenție pentru datele de pește sunt similare. Ambele tipuri de pașnice și externe arată organic.
 • Petushki. Un alt soi de calm care nu este agresiv pentru vecini. Nu trebuie să țineți cabina de pilotaj la cocoșii lui Wellegis Danio, altfel ele pot fi, de asemenea, prindeți-le. Dar soiul clasic este potrivit pentru tandem atât în ​​caracter, cât și extern.
 • Neonuri. Potrivit pentru o ședere comună: au aceleași cerințe de apă. Nu există restricții privind combinarea.
 • Scalaria. Acest cartier va avea succes dacă peștele cresc împreună. Pește mic la scalarii nu se grăbesc, pot mânca Danio.
 • Lyalius. Această combinație armonioasă de 2 specii de pești calme, pașnici.
 • Cracking soma. Meditează pe partea de jos, transporta calm orice cartier din cauza natură pașnică. În plus, turmele din Danio plutesc și nu se intersectează cu ei.
 • Soma Anzister. Temperamentul extrem de flegmatic al acestor pești permite aproape vreun cartier agresiv.
 • Mollyonsia. Vizualizare foarte comună a peștilor cu temperament iubitor de pace. Parametrii conținutului acestor pești și danio sunt identice.
 • Marele de la mijloc. În ciuda dimensiunilor mai mari, aceste pești sunt foarte calm legate de vecini. Principalul lucru este de a lua toate locurile.
 • Creveți, melci. Vecinătate absolută. Orice, chiar și cei mai mici creveți perfect în contact cu Danio.
 • Percilia. Compatibilitate bună, deoarece acest pește este foarte calm dacă nu este deranjat.
 • Cardinals. Similar cu temperamentul, aparțin patului. Se află perfect cu Danio.
 • Elevii femeilor. Un alt soi de brandy cu temperament iubitor de pace. În plus, această specie plutește, vecinii superiori nu-l deranjează.

  Cu toate acestea, există specii de pește cu care cartierul este imposibil.

  • Barbus – Pești foarte agresivi. În plus, parametrii de apă pentru ea sunt excelente.
  • Ternection. Iubește să atace (și o face cu plăcere) deloc care se întâlnesc. Cel mai mare stimulent este o coadă de velială sau o aripă.
  • Mcourope. pește foarte repede, atunci când se deplasează împingeri vecinii și pot ucide, împingând pe perete.
  • Cichlida – pește mare care mănâncă toată lumea, care este mai puțin.
  • peștișor de aur. Acest lucru este reciproc cartier riscant, ca indivizi mari pot mânca Danio, iar turma din urmă carasi poate afecta cu mișcare rapidă.
  • Rece. Problemă în cerințe diferite pentru conținutul.
  • Teteratones – pește Agresiv. Dragostea pentru a ataca și să mănânce prada.

  În plus față de selectarea corectă a cartier pentru Danio, este necesar să se ia în considerare alte caracteristici ale conținutului susceptibile să provoace agresiune, chiar și în specii liniștite:

  • lipsa de loc, aglomerarea+
  • lipsa de numărul adecvat de reprezentanți din pachet.

  Aceste probleme sunt rezolvate. În prima situație, aveți nevoie pentru a alege un acvariu mai mare. Pe 6 persoane aveți nevoie de aproximativ 30 l. În a doua situație, pur și simplu crește numărul de Danio. Numărul minim de efective – 6 bucăți, în cazul în care mai puțin, atunci starea mentală a peștelui poate fi rupt.

  Ar trebui să ia în considerare caracteristicile cartierului. De exemplu, un guppie necesită 2,5 litri de apă, și o pereche de mallons – 50 litri.

  Condiții de creștere

  Acest tip de pește nu va provoca dificultăți chiar și în acvaristi lipsite de experiență. Danio este modest, non-agresiv, și, prin urmare, probleme nu oferă. Este necesar să se stabilească efective danios în care un bărbat trebuie să fie. Aveți grijă de o cantitate suficientă de acvariu și cantitatea de apă. Mai bine în cazul în care containerul este ridicat, deoarece acest tip de iubirile de pește să înoate aproape de suprafață și o face foarte activ.

  Temperatura apei este o condiție importantă pentru conținutul Danio. Ar trebui să fie fără picături. fluctuații maxime de temperatură intervalul – 17-25 ° C. schimbarea zilnică a apei, cel puțin pe ⅓. În caz contrar, apa va polua rapid, iar acest lucru va afecta în mod negativ sănătatea Danio. Apa murdară poate provoca moartea peștilor.

  Ce și cum să hranei pentru animale?

  Pentru hrănire, Danio este potrivit pentru alimente uscate, dar este necesar să se includă în mod periodic aditivii din dieta, deoarece diversitatea are un efect pozitiv asupra apetitului și a dezvoltării. Pot fi incluse in dieta:

  • îngheţat+
  • Țevi+
  • verdeaţă+
  • Molie, pre-șlefuire+
  • Daphne în pulbere.

  Alegerea alimentelor, cumpăra, care nu scade de la suprafața apei, deoarece Danio nu se scufundă pentru adâncime.

  Fed din partea de jos acest pește va fi destul de reticenți. Mod de hrănire – de 2-3 ori pe zi. Nu aruncați peștele, în timp ce mănâncă puțin, iar mâncarea rămasă va polua apa.

  Falls au nevoie de o pupa de pornire a unui tip de viață, cu toate că puteți face și analogi. Mare pentru gălbenușul fiert.

  Sexualitatea și reproducerea

  semne sexuale ale Danio sunt slab pronunțate, astfel încât este dificil să se distingă masculul de femela, există multe similitudini în ele. Puteți lua în considerare mai multe caracteristici distinctive.

  • Dimensiuni. densă mai multe femei în zona abdomenului, oarecum dimensiuni ale bărbaților. Ultima suprimat, Shooty, femele mai scurte de 0,5 cm. Acest semn contează doar atunci când evaluarea persoanelor adulte. Tânără vizual pentru tulburări non-profesionale.
  • Culori. Mai precis, luminozitatea. Mai multe exprimate de colorat la bărbați, benzi ei au nuanțe mai suculente. Culoarea femelelor este monoton și discret, deoarece acestea au nevoie să se ascundă în timpul depunerea icrelor.
  • Comportament. Caracter la bărbați este mai dinamic, acestea sunt în mișcare, mai multă viteză. Femelele ușor și mai calm.
  • anala. Aceasta este o metodă suplimentară definiție podea. Femelele au o anala mai rotund, la bărbați este mai mic și ascuțit. Cu toate acestea, această diferență este foarte condiționată, deoarece nu este întotdeauna pronunțat.

  Danio-Roerio reproducere este simplu, deoarece este destul de activ în acvariu în acvariu. Principalul lucru este de a se conforma cu normele principale pentru condițiile de conținut: a menține temperatura optimă în jurul valorii de 20-23 ° C, este bine să se hrănească, de multe ori apă schimbare.

   În perioada de depunere a icrelor o, femelele sunt în măsură să aducă de la 5 oua la câteva sute.

   Înainte de a depune icre, este necesar să se separe de pește de sex, hrana pentru animale calitativ molia. În partea de jos a stației de reproducere (aceasta poate fi o cutie de sticlă obișnuită, cu un fund convex) strălucitor, mușchi. Acestea sunt atașate de pietre. Apa este turnat la nivel de până la 10 cm, care este de aproximativ o săptămână. După aceea, în seara, femela si 2 masculi sunt îndeplinite în depunerea icrelor. De obicei, depunerea icrelor este deja începe în dimineața. Peștii pot fi lăsate pentru o altă zi, în cazul în care depunerea icrelor nu sa întâmplat.

   După ieșirea din pește elimina caviar din reproducător. Câteva zile mai târziu, larvele se va transforma în jurul valorii, și trebuie să fie depunerea infuzorii. După încă 3 zile, larvele sunt plasate în recipientul de ansamblu, în cazul în care se hrănesc Cyclops la transformarea în alevinii.

   Cu privire la modul de a păstra și de rasa Danio-Roerio, a se vedea mai jos.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: