Descriere și alb Chihuahua

Descriere și alb Chihuahua

Sunt cunoscuți câinii chihuahua mai fermecători de câini Chihuahua – această rasă este în popularitate constantă datorită aspectului lor destul de atingător și miniatură. O varietate de culori vă permite să alegeți o culoare PET în conformitate cu preferințele personale. Deosebit de rare și valoroase este Chihuahua albă, al căror conținut necesită cunoașterea proprietarului unor caracteristici.

Agresivitate

Scăzut

(Evaluare 2 din 5)

Linka

Scăzut

(Evaluare 2 din 5)

Sănătate

Bun

(Evaluare 4 din 5)

Inteligență

Standard

(Evaluare 3 din 5)

Activitate

Scăzut

(Evaluare 2 din 5)

Aveți nevoie de îngrijire

Scăzut

(Evaluare 2 din 5)

Costul conținutului

In medie

(Evaluare 3 din 5)

Zgomot

Deasupra mediei

(Evaluare 4 din 5)

Instruire

Mijloc

(Evaluare 3 din 5)

Prietenie

In medie

(Evaluare 3 din 5)

Atitudine față de singurătate

Perioade scurte

(Evaluare 2 din 5)

Calități de securitate

Lipsa

(Evaluare 1 din 5)

* Caracteristica rasei „Chihuahua” Fondată pe evaluarea experților site-ului și a feedback-ului de la proprietarii câinelui.

Din istoria rasei

Chihuahua Patrie este considerat Mexic și numele câinelui său a primit de la același nume al statului mexican de Nord. Strămoșii copiilor, înainte de domesticirea lor de triburile indienilor, trăiau în animale sălbatice. La azteci, acestea au fost câini de sacrificiu care au însoțit proprietarului lor și după el să meargă în lumea diferită. Creșterea animalelor vizate de Chihuahua a început la mijlocul secolului al XIX-lea, și ca o rasa separata, a fost descrisă în 1800.

Caracteristici și standarde

Din cauza dimensiunii mica a animalului, unele chihuahua percep doar ca o jucărie cameră. De fapt, acesta este un caine cu o personalitate strălucitoare.

Printre caracteristicile lor pozitive, următoarele pot fi distinse:

 • O varietate de culori atractive lână+
 • caracterul live și deschis+
 • comunicare dragoste, singuratatea nu este pentru ei+
 • reacție rapidă, activitate+
 • Nu numai ca un prieten adevărat pentru proprietarul său, dar, în ciuda dimensiunii, de asemenea, un paznic de mare+
 • nu are nevoie pentru a păstra un spațiu mare+
 • Nu există dificultăți în îngrijirea lână+
 • Bun însoțitor în călătorie+
 • Sophisticable, ușor de învățat la tava+
 • Hardy, iubitorii de plimbări lungi costum+
 • Jucăuș, puii sunt bine cedat la trenuri fără complicații+
 • de lungă durată, se ridică la 20 de ani.

Există puține minusuri, dar ele merită, de asemenea, atenția:

 • foarte fragil, necesită o circulație corectă+
 • nu este potrivit ca un animal de companie pentru un copil+
 • Alege un singur proprietar, restul familiei nu va fi o autoritate pentru el+
 • pot prezenta agresivitate, sufla alti caini+
 • predispus la gelozie.
Citește mai mult  Decât puteți hrăni porcul guineei?

Pentru Chihuahua, cel mai mic caine din lume, există următoarele standarde:

 • Creșterea nu ar trebui să depășească 23 de centimetri+
 • Greutate – în intervalul de 0,5-3 kg+
 • forma corpului pătrat+
 • Capul este rotunjit, fata este scurt și se îngustează spre nas+
 • urechi în picioare, formă triunghiulară+
 • Ochii mari, de culoare închisă, rotunjite+
 • Piept larg+
 • Coada este foarte plantat, are o lungime medie+
 • Lână poate fi de două tipuri – lung, moale și ușor ondulat la câini cu părul lung sau neted, scurt și strălucitoare în parul scurt.

În mărime, în plus față de standard, următoarele soiuri chihuahua se pot distinge:

 • mini – greutatea care este de la 1 la 1.5 kg+
 • micro – cea mai mică de vedere de 0,5 la 1 kg+
 • dir – câini cu picioare lungi, pe fizicul seamănă cu cerb.

Alb Chihuahua – Albinismul sau Standard?

Varietatea de culori chihuahua este imaginație izbitoare. Culoarea animalului poate varia de la negru, maro si cafeniu la crem, roșu și tigru, și, uneori, se întâmplă lână și nuanțe foarte exotice – violet, albastru și Sable.

În Mexic, în patria acestor câini, o culoare alb-negru este popular, care se numește Copfish. La astfel de animale pe culoarea din lână neagră, stropi albe mici, de obicei situate pe piept sau labe.

Varietatea nuanțelor lui Chihuahua se datorează faptului că Orice regulă privind trecerea acestor câini în istoria lor lipsește. În acest sens, nuanțe luminoase omogene sau animale albe sunt mult mai puțin frecvente, și, prin urmare, acestea sunt extrem de revendicate.

Alb Chihuahua este deosebit de apreciat. O astfel de culoare dă câinelui și mai multă înălțenie și sensibilitate. Nu e de mirare mulți fani ai vânătorii de rasă pentru puii de zăpadă-alb care sunt considerați exclusivi. Uneori există o întrebare cu privire la faptul că o astfel de abatere a rarității de la normă.

Este posibil ca puii albi să apară ca rezultat al unei defecțiuni în sistemul genetic, deoarece acestea sunt caracterizate de albinouri de defecte. Este necesar să se gândească la asta, dacă doriți să devină un proprietar fericit White Chihuahua și să acorde o mare atenție la inspecția catelul atunci când îl cumpărați.

De fapt, mult nu întotdeauna chihuahua alb este albinos. De obicei, crescătorii de animale rebele cu un genom nu a reușit și nu le folosesc în continuare pentru reproducere. Prin urmare, probabilitatea nașterii Albino nu este atât de mare. Dar pentru o garanție mai mare, cel mai bine este de a dobândi un catelus de la crescatori indiscutabile.

Citește mai mult  Greutate și dimensiuni

Atunci când alegeți un catelus, trebuie să verificați cu atenție – Este animalul este surd, deoarece o astfel de eșec în gene se întâmplă de multe ori la albinoși. În plus, semnul alarmant poate fi palid ochii albaștri, fără margini de culoare închisă, nas roz deschis și buze roz, nu întunecat în jurul marginilor. Toate aceste semne sunt, de asemenea, caracteristice albinoși.

În plus, catelul ar trebui să aibă o lână groasă fără propriț, piele sănătoasă, ochi limpezi și urechi pure. Pentru un animal alb, este necesară mușcătura corectă de foarfece. O caracteristică importantă a sănătății bune este un comportament de câine activ, amuzant și curios. Diferența de a comunica sau agresivitatea vorbește despre problemele legate de psihicul catelului.

Dar nu vă grăbiți să vă dobândiți visul, chiar dacă ei s-au asigurat că catelul este sănătos.

White Chihuahua are o altă caracteristică – Nu există nicio garanție că va salva culoarea exclusivă a lânii atunci când se potrivește. La prima vedere, toate puii albi sunt aceiași, dar dacă vă arătați mai îndeaproape lână, atunci puteți observa adesea voalurile de cremă sau de paleți. Pe această bază, puteți distinge acele pui care pot îndrăzni să obțină 5-6 luni. Și realitatea de zăpadă „va fi complet alb la orice vârstă. Prin urmare, fanii alb Chihuahua trebuie să fie vigilenți și să inspecteze bine lâna pentru animale de companie să nu primească o surpriză neașteptată.

Îngrijire și conținut

Îngrijirea corectă va oferi Chihuahua pentru o viață lungă și confortabilă. Acești câini sunt într-adevăr indoor, au nevoie de căldură și lipsă de schițe, conținutul lor pe stradă este inacceptabil. Animalele se tem de frig, așa că au nevoie de îmbrăcăminte nu numai pentru mersul pe jos, ci și pentru apartament, dacă este rece.

Proprietarii ar trebui să înțeleagă că pentru hainele de culoare albă Chihuahua sunt atributul necesar, care este o protecție suplimentară a câinelui de poluare, deoarece animalul este recomandat nu mai des de 5 ori pe an pentru a salva cursa corpului de grăsime.

În funcție de ora anului, animalul de companie poate lua kituri calde, demi-sezon și ușoare de îmbrăcăminte. În căldură, câinele este sensibil la supraîncălzire, trebuie să fie protejat de soarele luminos.

În vremea incomode, pentru a aduce Chihuahua la stradă de dragul toaletei este opțional, doar obține tava pentru astfel de cazuri. Câinii sunt ușor de gustat. Sensibilitatea la regimul de temperatură trebuie luată în considerare și atunci când alegeți un loc pentru un animal de companie. Ar trebui protejată de bateriile și amplasarea în cazul în care animalul se va simți în siguranță.

Citește mai mult  Caracteristicile nutriției naturale pentru pisici

Adultul Chihuahua culoare albă nu necesită o îngrijire intensivă a forței de muncă pentru acoperirea lui de lână. În funcție de lungimea lânii pisicii, este necesară pieptenei – cu părul scurt de cel puțin 2-3 ori pe săptămână, cu o perie naturală și cu părul lung – zilnic, cu un pieptene sau o creastă. De asemenea, inspecția și purificarea regulată necesită dinți pentru ochi, nas și adulți. Dinții sunt curățați cu jucării și bețișoare speciale pentru curățarea dinților.

În virtutea activității sale, adultul Chihuahua consumă o mulțime de energie care trebuie completă cu nutriție de înaltă calitate. Acesta poate fi atât alimente naturale și gata făcute amestecuri specializate. Hrănirea trebuie efectuată în dimineața și seara, produsele alimentare trebuie să fie cald. Este important ca câinele are întotdeauna în apă dulce suficientă pentru băut. Dieta trebuie sa fie bogata in proteine, asa animalele de companie pot fi hrănite de vițel, de vită, pasăre, pește.

Fierte câine de ou de pui nu mai poate fi administrat de două ori pe săptămână. Cereale si amestecuri vegetale sunt utilizate în formă fiartă, fără adăugare de sare. Ca o sursă de calciu, este util să se introducă în dieta unui animal de companie lactate. Un animal adult au nevoie de 50-80 grame de hrană timp de 1 kilogram de greutate.

Având în vedere organizarea mentală subtilă a Chihuahua, nu ar trebui să lase pentru o lungă perioadă de timp. Lăsând acasă, este de dorit să plece cu cel puțin o lampă inclusă pentru el. Animal poate fi foarte plictisit și lăsând, arunca, obiecte din jur de ronțăit. Este necesar să se achiziționeze o varietate de jucării, care va avea grijă de lipsa de proprietar, și va contribui, de asemenea, la purificarea cavității orale.

Striga și se aplică forța pentru animale contraindicată. Dacă aveți nevoie să specificați orice acțiune nedorită, atunci puteți lovi podeaua cu un ziar și faceți o remarcă un ton mic. Și acțiunile pozitive trebuie să fie încurajat de laudă orală și trata.

Având în vedere particularitățile Chihuahua Alb și urmând regulile de ingrijire simpla, vei dobândi un prieten credincios și grijuliu, un companion dedicat și alertarea. Iubeste-l cu tot sufletul, iar acest copil va umple bucuria de acasă și fericire.

În videoclipul următor va fi capabil să învețe principalele secretele creșterea și conținutul de rasa Chihuahua.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: