Descrierea caracterului și hagging pisicilor etiopiene

Descrierea caracterului și hagging pisicilor etiopiene

Mulți iubitori de pisici nu au nici o problemă să se facă reprezentanții etiopiene. La urma urmei, ei nu sunt doar atractive în exterior, dar, de asemenea, distinge printr-un caracter excelent. Deși chiar și aspectul și de mici dimensiuni nevinovate nu se poate ascunde o diagramă care pisicile se aseamănă cu animalele sălbatice.

Descrierea rasei

Abisiniană este un animal foarte vechi. Primul dintre reprezentanții acestei rase au apărut în Etiopia. Ea a fost apoi numit etiopian. În această țară, aceste pisici au fost considerate sacre, au trăit numai în restul faraonilor. Când au murit, au îngropat și pisici cu ei. Animalele merita o astfel de atitudine Datorită formei sale regale, precum și har, atât în ​​postura și comportamentul lor.

Aceasta rasa pisica se distinge printr-un corp frumos si musculos, precum picioare și lungi și subțiri, pe care există tampoane moi alungite. Coada este foarte lungă și mobilă. gâtul lor este destul de elegant, de lungime medie. Capul acestor pisici de mai sus pare în formă de pană. Acesta este situat urechi frumoase mari, pe care unele animale pot avea „perii“ mici pe vârfurile lor.

Cu toate acestea, ochii lor sunt considerate o trăsătură distinctivă a reprezentanților rocii abisiniană. Ei au o formă de migdale. Aspectul lor este mulțumită foarte expresivă accident vascular cerebral negru în jurul întregului contur al ochiului. Iris are chihlimbar de culoare.

Lâna ei au foarte gros și mătăsos, în afară destul de strâns adiacent corpului. În medie, se cântărește astfel de pisici până la 4 kg. Durata de viață a acestora este de până la 18 ani.

Ei au o culoare specială, cu alternanță de benzi de diferite nuanțe (luarea). Dacă luăm în considerare opțiunile standard de culoare, atunci ele sunt doar 4.

  • culoare Wild, În cazul în care toate culorile ocru, și ticăitul dublă sau triplă prevalează.
  • Sorrhel În culoarea roșie Diferă, aproape roșu, cu dungi maro.
  • Culoarea albastra. O trăsătură distinctivă a acestor pisici este o nuanță gri, cu luare albastru blând.
  • Faun. Culoarea acestor pisici seamănă cu cacao, cu tinging bej.

Caracteristici de caracter de bază

Deși mulți se numesc aceasta rasa de pisici regale, prin natura lor, acestea sunt complet diferite. Ca orice alt animal, pisica abisinian are propriile sale caracteristici.

dezavantaje

pisicile etiopiene se tem de singurătate și, prin urmare, necesită o atenție sporită și chiar unii respect de la proprietarii lor. Prin urmare, cei care au decis să înceapă, trebuie să fie luate în considerare. in afara de asta, Acestea sunt subiectul multor boli care vor necesita o atenție deosebită stării lor de sănătate.

Demnitate

Aceasta rasa pisica se distinge prin mobilitate și sociabilitate acesteia. Ele sunt perfect lipite cu copii mici. Se joaca cu copii, ei nu vor elibera ghearele lor. Același lucru este valabil pentru alte animale de companie. voce Abyssic este foarte subțire și liniștită, respectiv, acestea nu vor fi prea enervant proprietarii lor.

În plus, animalul de companie este foarte sensibil la starea de spirit a omului. Dacă pisica vede că proprietarul este obosit și vrea să se relaxeze, atunci ea doar cade în jur și va fi ușor torcând, ca și cum l-calmant. În cazul în care pisica se va vedea că o persoană este trist, el va rula în jurul valorii, invitând să se joace cu el.

Prin natura lor, aceste frumuseti sunt destul de curios și categorică. Le place să examineze totul, să învețe noi locuri. Dar dacă nu le place ceva, de exemplu, un bol pentru hrana nu va sta la locul nepotrivit, ei imediat amâne ei atunci când consideră că este necesar.

Prin natura lor, ele sunt destul de mobile, astfel încât acestea pot sări în mare, în mișcare pe dulapuri.

HOBS

Comportamentul pisicii abisinian seamănă cu un obicei de câine. Ei sunt, de asemenea, devotari, domnilor și jocul. Pisicii mici sunt imediat legați de stăpânii lor și practic nu se îndepărtează de ei, în timp ce aceștia sunt în casă.

Chiar și fără antrenament, ei înțeleg că sunt obligați și îndeplinesc totul fără întârziere. Dacă oaspeții au venit la proprietari, ei nu se vor ascunde, ci dimpotrivă, încearcă să se joace cu ei. Frumusețile abisiniene iubesc procedurile de apă foarte mult, ceea ce diferă de alte rase de pisici.

Dacă vorbim despre pisici, în ciuda unui pic de dimensiuni mari, ele diferă într-un caracter mai delicat, de aceea obiceiurile sunt mai moi decât în ​​pisici.

Recenzii de proprietate

Aproape toți oamenii care au luat deja acasă de aceste animale frumoase, vorbesc pozitiv despre ei. Următoarele puncte sunt notate.

  • Caracterul lor delicat și blând.
  • Activitate prea ridicată.
  • Sensibilitatea lor. Ei necesită prea multă atenție.
  • Defalcare rapidă la toaletă, în unele cazuri își fac afacerea chiar în toaletă.
  • Fără pretenție în alimente. Pot mânca atât hrana specială pentru pisici, cât și produsele care hrănesc oamenii.

Cu toate acestea, trebuie remarcat unele discrepanțe în caracteristicile lor. De exemplu, unele dintre ele se întâlnesc grav cu alte animale de companie care sunt în casă. in afara de asta, ele sunt foarte emoționale și categorice. Dacă nu doriți ceva sau faceți ceva greșit, ei vor fi jigniți de foarte mult timp, arătându-l cu toate opiniile lor. Adică să nu răspundă și să ignore complet proprietarii.

Unii dintre crescători remarcă, de asemenea, că pot mânca toate produsele așa cum se spune în descrieri. Cu toate acestea, acestea sunt doar judecăți separate. Și numai prin cumpărarea unui frumos, puteți defini toate caracteristicile sale caracteristice.

Însumând, puteți spune doar ceea ce aduce la casa mea de un astfel de animal de companie, merită să aștepți El își va mânca nasul peste tot, ca și acești proprietari sau nu. În plus, este necesar să fii pregătit pentru activitatea sa mare și absența completă a fricii.

Despre apa de pisica abisiniana vezi mai mult.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: