Descrierea de furaje umede Purina Pro Plan pentru pisici

Descrierea de furaje umede Purina Pro Plan pentru pisici

Purina este una dintre brandurile „folk”, un producător, care ocupă unul dintre locurile de lider în clasamentul general de vânzări. Pro plan – substrand, care a făcut un pariu pe alimente pentru pisoi, pisici tinere și pisici. Literalmente proplan înseamnă „planificare profesională”, o abordare individuală a fiecărui animal de companie.

Particularități

Hrană umedă pentru pisici Purina Pro Plan – Compoziție care include o anumită cantitate de proteine, grăsimi, o cantitate mică de carbohidrați, o vitamină și aditiv mineral. Dar masa principală este de cel puțin trei sferturi în greutate – este apă extrem de purificată.

Dacă luăm în considerare compoziția hraneelor ​​umede ale oricărui producător în detaliu, se pare că proteinele (fracția de masă) procentul de cel mult 14%. Grăsimile sunt de 3%, aditivi de cenușă – aproximativ 1,5%. Apropo, cenușă, chiar și din cea mai scumpă hrană a clasei premium, nu este exclusă. Un procent – vitaminele și mineralele, jumătatea aprului ar putea avea o cantitate mică de carbohidrați (amidon, zahăr).

Prezența acestuia este o utilizare îndoielnică: pisica este „pur proteină”, ​​și nu „aur” (ca un câine) prădător și fără o componentă sahaphică ar putea fi, în general, să facă.

Avantajele hranei umede – consumul redus de apă de către animale. Umiditatea de la trei sferturi în greutate permite uneori să facă fără apă, dar acest lucru nu înseamnă că pisoiul trebuie să fie lipsit de acces la apă proaspătă. În același timp, costul furajului umed de aceeași marcă este semnificativ mai mic decât cel al acelorași analogii săi.

Dezavantajele unui produs umed mult mai mult decât plusuri. Și toți se odihnească, în principal în întrebare bani. Supraplată este format atunci când plătiți în plus, de fapt, pentru apa, care este atât de aproape liber. Veți obține același efect în cazul în care aveți de fum cu alimente uscate, cu apă clocotită. magazin pentru drumeții mai frecvente pentru un nou feed. Timpul eliberați de la cumpărături, din nou, va merge la descărcarea de alimentare uscată – economisirea și economia ambelor acțiuni singur și același lucru. Pisoiul nu se va simți mai rău în cazul în care cantitatea dorită de apă potabilă este în timp util.

Citește mai mult  Super Premium Class Feed: Caracteristici, opinie, Choice, privind hrănirea animalelor

Dezavantajele unui anumit brand– pentru prețul de alimentare inferior al Purina, utilizatorul va plăti prezența conservanților. În schimb, de exemplu, de la brandul Farmmina – aici producătorul nu utilizează conservanți artificiali în orice formă și compoziție – furajele Purina permit unii aditivi autorizați de legislația internațională. În plus, producătorul de purina nu specifică adesea cât de mult (ca procent din compoziție, în grame la 100 g de produse) și ce conține produse (sub).

Termenul „pui” însuși vorbește numai că pot exista mai puțin de 10% din fileuri de pui în această materie primă și oase prelucrate, cartilaj, pene, piele, ciocuri de păsări – mai mult de 90%. Teoretic, produsele din carne sunt înțelese totul – fie că este limbă, rinichi, ficat sau alt corp de agricultură ruptă.

Sistemul digestiv al pisoiului este deja supraîncărcat cu coloranți, arome, amplificatoare de gust și miros. Ulterior, acest lucru va reduce considerabil durata de viață de până la câțiva ani la o pisică adultă sau o pisică. Responsabilitatea pentru sănătatea animalelor de companie (sau a mai multor animale de companie) în acest caz este proprietarul în sine.

Pugi

Alimente în sos (produse din carne în sublifting) include un produs din carne Turcia – 4% din greutatea totală. Restul cotei cade pe alte produse din pește de pește. Compoziția include, de asemenea, materii prime cereale, legume și grăsimi de origine animală, minerale, o cantitate mică de coloranți și alți conservanți sintetici, amidon și celuloză, vitamine și minerale. Umiditatea a fost de 78%, ingrediente de proteine ​​- 12,5%, incluziuni de grăsime – 4%, celull – 0,3%. Soluția este de 2,4%. Această compoziție nu este supraîncărcată cu grăsimi – dar există o cantitate necesară de proteine ​​în el, care necesită pisici. Greutate – 85 g.

Citește mai mult  Alege hrana uscata pentru pisici mai mari

Spafing Junior conține Turcia și carne de vită, produse de prelucrare a vacii. Conține acid docosahexaenic (0,1%) – una dintre cele mai importante componente cerute de pui în creștere. Proporțiile Restul de ingrediente vitale sunt similare cu compoziția eșantionului anterior. Ambalate la 85 g.

Există o modificare a aceeași hrană cu carne de pui – 5% pui în loc de curcan și de vită (ambii aditivi în jumătate). Aceiași pauze pot fi vândute sub forma de mai multe (5) saci (de asamblare la 425 g) sau ambalaje (24 bucăți, mai mult de 2 kg).

Revizuirea conservată

Purina Junior pentru pisici – ambalate băncilor la 85 g. Carne și produse din prelucrarea ei – 14% carne de pui, restul – produse din pește. Conține o cantitate mică de zahăr, 75% umiditate, 13% proteine, 7% ingrediente grase, conținut de cenușă de 3,2%, 0,01% din incluziuni celulare.

Pro Plan cu fracție de pui crescute conține 18% produse de pui, precum și materii prime de pește. În același timp, 0,66% au reprezentat o evacuare a proteinelor serice. Fibra este conținută într-o cantitate de 0,05%, ingredientele rămase – ca în compoziția anterioară. Ambele mărfuri sunt ambalate la 85 g pe bancă.

Această linie de bunuri – Pateul Pro Plan pentru pisici și pisici sub vârsta anului – nu oferă alimente conservate în bănci mari.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: