Descrierea și conținutul de pisicile din rasa Bobtail Kurile

Descrierea și conținutul de pisicile din rasa Bobtail Kurile

O pisică cu un caracter caine nu este o fantezie, ci o rasa cu adevarat existente. bobtail Kurile combină sensibilitate, devotament uimitor, mintea și frumusețe.

Istoria originii

Aspectul rasei pisicilor Curil este strâns asociate cu bobtail japonez. Caracteristicile lor caracteristice sunt cozi scurte, labele din spate foarte dezvoltat și un neobișnuit „dans“ mers. Aceste pisici au fost mult timp considerate talismane în viață, aducând bunăstare și fericire casa.

În secolul XX, dezvoltarea activă a Insulelor Kurile a început. coloniști ruși animale de companie au adus cu ei, dar care nu s-a putut face prieteni cu animalele locale. După un timp, adorabil reprezentanții noii rasa a aparut din incrucisarea Siberiana și Pisici orientale. Shorty Siberian Ferăstraie manuale a primit numai semne noi. Este o lână mai groasă și un fizic puternic.

Genele de parinti siberieni au fost speciale cu privire la apariția de pisici. Din „japonez“ o noua rasa a fost doar o coada elegant, care seamănă cu ciucure pufos.

Stern Kurile climatice au contribuit la adaptarea rapidă a noii rase. Pisicile au dobândit imunitate excelentă și blană groasă șic. Condiții de asemenea, a contribuit la dezvoltarea de dexteritate și vânătoare instinct. Inițial, animalele au fost doar animalele de companie de casă paza casa unei persoane de la rozătoare, dar când au fost luate pe continent, alți oameni au început să fie interesat de rasa. La sfârșitul secolului al XX-lea, caracteristici excelente de rasa de Bobtail și crescătorii de animale implicate în standarde de dezvoltare.

Astăzi Shorty Fluffy Pisicile sunt populare peste tot în lume. Reprezentanții acestei pisici de familie cu aspect neobișnuit pot fi găsite în țările de Est și în Europa. Kurile bobtail sunt proprietari mândri care vizitează expoziția. Aceste pisici pot deveni prieteni devotați celor care le dau dragostea și îngrijirea lor.

Descriere

Kuril Bobtail – Creație fermecătoare. Astfel de pisici au o dimensiune medie, dar în același timp ei Puternic și muscular. Persoanele bărbaților, desigur, sunt mai mari și adesea greutatea pisicii adulte ajunge la 8-9 kg. În ceea ce privește femeile, cele mai mari dintre ele nu cântăresc mai mult de 5,5 kg.

Până în prezent, au fost stabilite anumite standarde de semne de rasă. Luați în considerare în detaliu.

 • Cap. Animalele se disting printr-un bot destul de mare. Lob rotunjit, expresiv, bărbie, bărbie masivă, nasul nas. Ochii frumoși, în formă de migdale, mare, de obicei galbenă sau verde. Urechi triunghiulare, largi, dens publicate în interior.
 • Coadă. Coada tăiată – Carte de vizită a persoanelor cu rasă. Spre exterior, seamănă cu o perie pufoasă. Lungimea este de obicei de la 3 la 12 cm. Numărul de vertebre diferă de la 2 la 10. Cozile lui Bobtail sunt foarte mobili, potrivit legendelor, au ajutat caracteristicile sălbatice să se agațe de ramuri în timpul pescuitului, excluzând riscul de a cădea în apă.
 • Torchishche. Reprezentanții rasei diferă în fizic compact. Piept bine dezvoltat, șoldurile adesea ușor ridicate.
 • Limba. Labe în astfel de pisici rotunjite, largi, puternice. De regulă, membrele posterioare sunt mai lungi decât fața.
 • Lână. Blană la bobtail gros și densă. Lana are de obicei o lungime medie sau scurtă. Mai ales pufos vin înapoi și „pantaloni” pe picioarele posterioare. Caracteristici cu o acoperire de lână lungă, gâtul este decorat cu un „guler” luxos. Această rasă aproape nu învață, excepția este perioada de schimbare a blănurilor pentru copii pentru un adult.

Structura specială a corpului și a coada nu provoacă un animal de disconfort și, de asemenea, nu poartă nici un pericol pentru sănătatea lor.

Vizualizări

Mai multe soiuri de bobtail pe culoarea lor. Standardul a permis mai multe opțiuni:

 • Striped – opțiune clasică de culoare+
 • Ash-gri+
 • Tortoiseshell+
 • Negru – Aceste exemplare sunt considerate rare și foarte valoroase+
 • Roșcată – opțiunea frecvent ascendentă+
 • Albă ca Zăpada Persoanele de culoare alba au de obicei o nuanță standard de culoare galben-verzuie a ochilor, dar uneori se gasesc pisicile incredibil de frumoase, cu ochi albaștri.
Citește mai mult  Rasa albă, pisica Revizuirea turc Angora

Pete albe sunt permise pe o haină de blană de pisică cu orice nuanță de lână. Cel mai adesea, locuri luminoase sunt pe sâni și labe sub formă de șosete. Uneori există alte opțiuni de culoare.

Animalele cu întuneric și maro deschis, lână gri-bej sunt considerate inadecvate. De asemenea, nu sunt recunoscute de persoanele cu o culoare acromelastică și bifată.

Caracteristicile caracteristicilor

Dacă vrei să ai doar un animal de companie drăguț, dar să cumperi un prieten credincios în fața lui, Kuril Bobtail – rasa pentru tine. Pisicile nu numai că arată fermecătoare, ci și diferă Sociabilitatea, pacientul și caracterul prietenos. Animalele ca câinii sunt legați de proprietari, dor de ei la momentele absenței lor.

Shorty animale de companie iubesc copiii. Vă permit să vă jucați cu dvs., fierul și stoarcerea, absolut nu exprimați nici o nemulțumire. Astfel de pisici sunt părinți excelenți, îi pasă cu atenție de copiii lor.

Cu alți locuitori cu patru picioare ai casei (pisici, câini) Bobtail va găsi cu ușurință o limbă comună. Adevărat, este posibil ca el să se străduiască să domine, exprimându-și superioritatea. În ceea ce privește hamsterii, șobolanii de casă și păsările, este mai bine să nu le începeți dacă reprezentantul rasei Kuril locuiește în casa dvs. Același lucru este și peștele în acvariu.

Instinctul congenital de vânătoare va ispiti pisica să vâneze pentru mâncarea live seducătoare. Activitatea și dexteritatea sunt inerente tuturor animalelor pufoase cu părul scurt. Ei urcă pe dulapuri și pe rafturi, deci este mai bine să eliminați toate elementele din locurile disponibile care pot cădea și se prăbușește.

Kuril Bobtails sunt foarte vorbesc. În același timp, ei nu sunt doar meciuri și publică un întreg set de sunete cu diferite intonații. Tăierea unor astfel de animale de companie cu patru picioare se poate asemăna cu o pasăre, o pasăre tweet sau chiar o coajă de câine.

Similitudinea acestor pisici interesante cu câini se manifestă în alte nuanțe. De exemplu, ei încearcă să-și păstreze proprietarii. Bobtailurile sunt întotdeauna cu bucurie însoțită de om și chiar se culcă adesea în apropiere, arătând astfel îngrijirea lor.

Reprezentanții acestei rase Posedă inteligență înaltă. Pisoi învață repede să meargă la tavă. La orice vârstă, aceste animale se comportă în mod adecvat, rareori ghemuiesc cu precizie despre tapițeria de mobilier, nu călătoresc perdelele.

Cel mai uimitor este faptul că astfel de pisici Lăsând cu ușurință antrenamentul. Ei pot fi învățați să execute echipa „Aport”, ridicați-vă pe picioarele posterioare, depășiți obstacolele. Pentru instruire, merită alegerea unui formular de joc.Echipele trebuie să fie făcute în mod clar și pentru succes, asigurați-vă că recompensați delicatețea. Este suficient să dați clase de 10-15 minute pe zi.

Prea o pregătire prea lungă pentru nimic, PET poate pierde interesul în același tip de ocupație.

Câte pisici trăiesc?

Reprezentanții acestei rase trăiesc de obicei Până la 12 ani. Unele ficaturi lungi ajung la vârsta de 17 ani. Nu numai factorii genetici afectează durata ciclului de viață al animalului. Acest lucru se datorează faptului că proprietarul pisicii este precaut. Alimente de înaltă calitate, apă curată, fără stres, îngrijire medicală în timp util Dacă este necesar, toate acestea pot extinde durata de viață a bobtailului și o poate face mai plăcută.

Câți ani cresc?

Pisicile nou-născute ale acestei rase cântăresc de la 90 la 150 g. Dezvoltarea persoanelor fizice continuă până la 2 ani. În acest moment pot obține în greutate 4-5,5 kg. Reprezentanții masculi se dezvoltă până la 3 ani. Greutatea pisicii adulților variază de la 6 la 9 kg.

Dacă urmăriți modificarea indicatorilor în etape, apoi cu 2 luni pisoiul poate cântări 1,5 kg. În 4 luni, masa corpului unei pisici poate ajunge la 2,5 kg.După 5 luni, o creștere a greutății nu mai devine atât de rapidă.

După o vârstă de trei săptămâni, pisoii încep să schimbe culoarea ochilor. În această perioadă, merită deja să tăiați cu atenție o pisică de companie. Dacă oarecum pisoi, ei se pot zgâria accidental unul pe celălalt.

Citește mai mult  Zebra Cichlid: specii cu descrierea și conținutul

Săptămâna a patra – începutul prafului. În acest moment, este necesar să se ofere pisici mici cu apă curată. Acum puteți începe să învățați copii și la toaletă. Este important să se considere că umplutura trebuie să fie minerală. Opțiuni de gel comerciale și dioxid de siliciu nu sunt potrivite, deoarece pisoii inconsistente încerca totul nou gust.

animalele lunare pot vedea și auzi deja. Ei stau cu încredere, du-te și chiar a alerga. La a cincea (pentru prima dată) și a șaptea săptămână (a doua oară) se efectuează prelucrarea anti-alunecare de animale. La atingerea copiii vechi de două luni, ei fac prima vaccinare.

Trei sau patru luni pisoi pot fi luate într-o casă nouă. Ei pot face deja fara mama, pisoi ei înșiși mâncat, bea, cunosc în jurul lumii. Până în acest moment, trebuie să fie al doilea vaccin.

În vârstă de opt luni-vechi, capetele pufoase schimbarea dinților. creștere activă este, de asemenea, apropie de sfârșit. Aceasta este perioada perfecta pentru sterilizare a animalelor. În cazul în care proprietarul nu are de gând să exploreze pisici, este mai bine pentru a efectua o operație, salvarea unui animal de companie de probleme în viitor.

Este important să nu rateze această perioadă. Un animal adult cu obiceiurile formate pot fi percepute prost sterilizarea fizic și moral.

Atunci când mărcile Bobtail un an, o mai anti-strălucire tratament preventiv se efectuează. După aceea, animalele de companie sunt transferate la alimente pentru adulți. De asemenea, în acest moment face o vaccinare obligatorie integrată. La expozițiile de scurt-castness, frumos poate fi afișat deja după atingerea timp de 10 luni.

În această perioadă, toate avantajele și semnele procreeze sunt vizibile în mod clar, ceea ce ne permite să evalueze individual și face o descriere profesională.

Condiții de detenție

Pisicile din rasa Kurile ca întreg nepretențios. Ei au nevoie de ingrijire standard. Aceste animale nu fac teritoriul pe care, fără îndoială, proprietarii place. În plus, ei nu miros, ceea ce facilitează, de asemenea, conținutul animalelor de companie.

Principalul lucru este de a dota un colț confortabil pentru o pisică. Excelent, în cazul în care nu este doar un loc de dormit, ci un întreg complex de joc. De asemenea, trebuie să cumpărați o tavă, tancuri pentru hrană și apă, jucării. Nu mergeți în jurul atenției și frâna specială.

 • Combing. Un strat scurt de blană animală este periodic, de 1-2 ori pe săptămână, pieptene. Pentru a face acest lucru, puteți folosi o mită de cauciuc sau silicon. Dacă blana este lungă, este posibil să aveți nevoie de o perie specială și un pieptene cu dinți mari.

Ignorați procesul de combinare nu poate. În caz contrar, animalul de companie poate începe probleme dermatologice. De două ori pe an merită să faci îngrijire.

 • Baie. În mod surprinzător, pisicile puțin obosite iubesc procedurile de apă foarte mult. Ei înclinat cu bucurie atât în ​​corpurile naturale de apă, cât și în baie. Se spală adesea animalul cu patru picioare opțional. Acest lucru se face, de obicei, după cum este necesar: când stratul de blană este contaminat sau înainte de expoziția viitoare.

Pre-lână mâner dezinfectarea pastă. Când se utilizează de baie Șampon special. Prea adesea utilizarea detergentului nu este recomandată. Poate usca pielea si poate face blana de animale plictisitoare. După procedurile de apă, animalul se transformă pe scurt într-un prosop moale sau se utilizează pentru uscarea uscătorului de păr.

 • Îngrijirea organelor auditive. Este necesar să examinăm periodic urechile animalului de companie. Dacă este detectată contaminarea, acestea trebuie îndepărtate cu un bumbac și un agent antiseptic. Trebuie să fie maxim cu atenție, fără a imeria subiectul. De asemenea Nu puteți utiliza oțet, peroxid de hidrogen sau medicamente care conțin alcool.

Lână lungă crescând pe suprafața interioară a urechilor pisicii trebuie tăiată. Acest lucru va reduce acumularea de lichid secretor.

 • Ochii de curățare. Pentru a face acest lucru, utilizați un șervețel de țesut moale. Anterior trebuie să umezească picăturile de ochi pentru animale.
Citește mai mult  Ce alge sunt în acvariu și cum să scape de ele?

 • Curățarea dinților. Pentru a oferi un animal de companie dintr-o placă și pentru a preveni inflamația, ar trebui să cumpărați o pastă specială și o perie într-un magazin specializat. De asemenea, în vânzare există delicatese speciale care contribuie la purificarea dinților și a cavității bucale.

 • Aranjamentul de toaletă. Tava este mai bine să alegi cu partea superioară. Pisicile din rasa Kuril au îngropat în mod activ „afacerea lor”. Prin urmare, umplutura poate zbura în afară.

Desigur, nu trebuie să uitați de schimbarea în timp util a umpluturii.

Condiții ideale pentru Kuril Bobtail – o casă privată în care o mulțime de spațiu. Cu toate acestea, o astfel de pisică poate fi păstrată în apartament. PET va fi fericit să lase proprietarul naturii, să meargă la pescuit. În același timp, este important să inspectați în mod regulat stratul de pisică, pentru a nu pierde apariția posibilă a puricilor, căpușelor sau altor insecte.

O soluție excelentă va fi achiziționarea unui guler de protecție special.

Decât feedul?

Dieta de animale de companie scurt turnate trebuie să fie echilibrat. Am lista de produse care ar trebui incluse în meniul Curil Bobtail, în cazul în care proprietarul a decis să se hrănească un aliment natural pentru animale de companie:

 • carne crudă – bază de meniu acasă prădător+
 • Sub-produse ofera pisici fierte+
 • Fiert se transformă de pește în dieta nu mai mult de 2 ori pe săptămână, este preferabil să se utilizeze soiuri de grăsime mici+
 • Oua (gălbenușuri) poate fi administrat 1 dată în 3 zile+
 • Produse de eficiență (chefir, brânză de vaci, Prostokvash) mai util pentru pisici adulte decât lapte simplu+
 • Cereale (cu excepția mei și orez) carne perfect complement, terciuri sunt fierte pe apa+
 • Crude sau fierte legume – sursă valoroasă de fibre, înainte de hrănirea lor sunt pre-zdrobite.

Dacă decideți să se hrănească pisica, cu o alimentare industriale, apoi alegeți premium de înaltă calitate sau opțiuni de super-premium. Principalele componente ar trebui să fie carne și sub-produse. alimente mixt este permisă, dar nu este recomandat. Este imposibil să se combine în alimente uscate și o hrănire alimente naturale. Indiferent de tipul de hrănire, animale de companie ar trebui să fie întotdeauna disponibil pentru un bol cu ​​apă curată.

Se toarnă un lichid de sub pisica de macara nu este în valoare de. Este mai bine să împungere un animal de companie cu apă îmbuteliată sau filtrate. Nu uita despre plante medicinale proaspete. Toate pisicile iubesc verdeață. Se potrivește organismul animalului de vitamine, îmbunătățește-lui fiind bine și starea de spirit.

iarbă speciale pot fi achiziționate sub formă de semințe și să crească într-o oală pe pervazul ferestrei.

Sănătate

Curil bobtail provin din locuri cu un climat aspru. Aceste animale nu sunt vânt teribil și îngheț, ei Diferite cu sănătate puternică și imunitate bună. Cu toate acestea, pisicile pot fi în continuare supuse unor boli intestinale, sistemul urogenital, rinichi. Acest lucru se manifestă mai ales la bătrânețe. mature pot avea o deteriorare vedere, probleme cu dinții.

Dacă observați o încălcare a sănătății de la animalele de companie, atunci în acest caz, este mai bine să nu lanseze situația. Multe boli pot fi tratate cu succes în fazele incipiente. În plus, este important de la o vârstă fragedă să acorde o atenție la starea animalului, urmați nutriție corectă. La simptomele prima alarmant, cum ar fi letargie, pierderea poftei de mâncare și așa mai departe, ar trebui să contactați filiala. Este necesar să se facă vaccinări în timp util, se supună unor examinări veterinare regulate, să efectueze un tratament profilactic obligatoriu din helminților.

Kurile Bobtail – rasa minunata. Animalul dumneavoastră de companie pufos nu va lasa sa te plictisesti. Amintiți-vă că animalele de companie este o mare responsabilitate. Arata grija ta dragoste, arată dragostea ei, să aibă grijă de bunăstarea ei. Apoi, inteligent fel și curios de animale, vă va răspunde cu siguranță devotament și sensibilitate.

O informație și mai interesantă despre Kuril Bobtail vor învăța din următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: