Descrierea și conținutul pisicilor albe scottish

Descrierea și conținutul pisicilor albe scottish

Dacă o persoană iubește pisicile și se gândește la achiziționarea acestei rase particulare ca un animal de companie, atunci ar trebui să vă uitați la pisicile scoțiane albe. Acesta este un animal uimitor frumos, cu caracteristici și obiceiuri unice. Va fi un altul sigur, întotdeauna gata să se împartă cu proprietarul și bucuria și tristețea. Rasa se distinge prin prietenia de invidiat inerentă nu tuturor reprezentanților familiei feline, precum și să fie dedicate perfect copiilor. Nu este în contradicție cu alte animale de companie și foarte ușor de contactat oamenii.

Soiuri și descrieri

Există mai mulți reprezentanți diferiți ai pisicilor scoțian:

 • fald scotian – Pisica pliabilă de scurtă durată+
 • Scoțiană dreaptă – Crash Shorthair Cat+
 • Highland Fold – Foldful pisică cu părul lung+
 • Highland Drept – Cat cu părul lung și drept

Desi pisicile sunt destul de diferite, puteți totuși să rețineți unele caracteristici similare. Toți reprezentanții în jurul capului cu ochi destul de mari, dând o aparență de expresie foarte drăguț. Urechile fie drepte sau hang. Scottish Fold și drept au un subpar foarte interesant, care le face similare cu jucării de pluș.

De asemenea, în această rasa cele mai multe pisici cu culori diferite. Dar cele mai multe ori pisicile Scottish au o culoare alba.

Toate acestea sunt dotate cu urechi drepte de la nastere, dar cu 5 luni, aceste părți ale corpului schimba poziția și adiacente în cap. Plierea este simplu, dublu sau triplu. În cazul în care urechile nu se intinda, atunci pisoiul este atât de drept.

Citește mai mult  Câine medenlyanian: Istoria rasei

Alb scoțian Cat cantareste, de regulă, de la 3 până la 5 kg, înălțimea – nu mai mult de 30 cm. Speranța de viață este de aproximativ 15 de ani, dar de multe ori vă puteți întâlni longevivi care traversează chiar și un prag în vârstă de 20 de ani.

Acestea sunt pisici foarte inteligente, înțelegerea rapid proprietarii care sunt bine predate la frână și tavă. Aproape toate non-conflict și deschis pentru a comunica.

Ochi de culoare și lână

Orice ameliorator prețuiește visul de a cumpăra un pisoi scoțian cu ochi albaștri. O astfel de pisoi culoarea ochilor este moștenită, și este posibil să predeter. Culoarea cerului poate fi văzută atât în ​​felin albinoși și carouri alb curat. Astfel de frumusetile pot fi văzute în reprezentanții Scottish Fold. Culoarea lor alb aduce ameliorator de gândire cu privire la puritatea și inocența, umilința și fragilitatea.

Reprezentantul acestei rase este obținut printr-un alb fiert, turnare cu sclipici, orice galbenului este absent. Numai la naștere cu pisoi poate fi găsit mai multe pete albăstrui, dacă părinții sau strămoșii au avut o culoare albastră. Dar, uneori, spectacolele negre apar în cazul în care strămoșii erau negri. De-a lungul timpului, dispar, iar blana devine alb de zăpadă.

Conţinut

Dacă sa decis să aducă un pisoi albă scoțian în casă, trebuie să știi totul despre îngrijirea potrivită.

 • Întotdeauna trebuie să aerimați camera, deoarece plaia nu tolerează scaunul.
 • Trebuie să vă amintiți înotul. Acesta ar trebui să aibă loc cel puțin de 3-4 ori pe an, folosind un sampon special, la o temperatură a apei confortabilă (până la 40 de grade de căldură). După procedura PET, este necesar să spălați ușor prosopul, fără a freca, aplicați un uscător de păr, dacă animalul nu se teme de sunetul dispozitivului și, desigur, pieptene. Pisicile nu-mi plac apa, deci în cazuri extreme puteți cumpăra un șampon special uscat sau alegeți Spray.
 • Pisicile complete nu trebuie să fie de două ori pe săptămână. Pentru a face acest lucru, trebuie să utilizați o perie cu dinți rari pentru a nu vă răni PET.
 • Așa cum a fost, nimeni nu ar fi condus animalele de companie în saloane, aceste pisici nu sunt recomandate să taie, deoarece lâna le protejează de supercooling.
 • În pisicile sedentare care nu părăsesc acasă, ghearele trebuie procesate. Puteți achiziționa un cunter special și puteți utiliza la fiecare două săptămâni. Este mai bine să aveți grijă să cumpărați Brates și deja pisoi pentru ao învăța, urmărind unde le place să ascuți ghearele.
 • Ochii lui Kittens pot obține foarte plăcut – acest lucru se datorează structurii speciale a canalelor nazale. Ar trebui să spălați în mod regulat ochii Marley Pet, udat-o cu apă.
 • Urechile trebuie întotdeauna să fie curățate cu tampon de bumbac, umezit cu ulei vegetal. Într-o farmacie veterinară, puteți achiziționa, de asemenea, soluții speciale pentru urechi.
 • Toaletă. Pisoiul este ușor de a învăța tava, pur și simplu îmbunătățirea acestuia după culcare și hrănirea pe locul potrivit. Scotchs în acest sens sunt implicate rapid si rareori livreze proprietarii de probleme.
 • Pisicile de scurtă durată au adesea probleme cu dinții și gingiile, astfel încât în ​​fiecare săptămână este necesar să se efectueze curățarea igienică a dinților cu o pisică periată. Puteți folosi apă sau să cumpere o pasta speciala pentru animale de companie.
Citește mai mult  Ce cereale pot fi date câinilor?

Îngrijirea scoțiană albă nu va fi niciodată într-o povară. Ai nevoie să acorde o atenție la igiena, nutriție și îngrijirea animalelor de companie din copilărie. În acest caz, iubirile sănătoase vor fi întotdeauna în aranjamentul frumos al Duhului și va fi cel mai bun prieten de mulți ani.

Citiți mai multe despre pisicile scoțiene văd în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: