Descrierea și Revizuirea clasa clasa alimentară pentru caine de talie mica Rase

Descrierea și Revizuirea clasa clasa alimentară pentru caine de talie mica Rase

Pentru alegerea alimentare pentru un animal de companie iubit, este necesar să se apropie cu atenție, deoarece este baza sănătății sale bune și externe bine nu necesită întreținere. În acest sens, cea mai bună opțiune este de furt aparținând clasei de abordarea holistică, deoarece conțin tot ceea ce este necesar pentru a menține sănătatea câine. În acest articol, vom descrie care este hrana de alimentare a acestei clase și cum să alegeți dintre ele potrivite pentru câinii de mici roci.

Ce este?

Hrana de clasă sfântă este un hrană, a căror compoziție constă doar din componente naturale. Acesta este avantajul lor principal. Producătorii de astfel de hrană sunt ghidate de următorul principiu: să se angajeze în fabricarea tuturor persoanelor care utilizează în mod activ. Plus la tot, hrana acestei clase Absolut hipoalergenic și ajută la combaterea mâncării și a unui edem în animal, precum și pentru a normaliza microflora membranelor mucoase.

O altă caracteristică este un conținut ridicat în proteine ​​holistice, ceea ce este atât de necesar pentru câinii de rase mici. Sursa de proteină este, de asemenea, ingrediente naturale, și anume: fileurile de păsări de curte, animalele și de pește și glutenul artificial și proteinele din fabricație nu sunt implicate în nici un fel. Conținut în astfel de alimente și dopaj de carbohidrați, care sunt cartofi, linte și cereale de orez. Dar făina de porumb și de grâu din compoziție nu este observată, proteina de mazare sau de cartofi este prezentă în cantități minime sau sunt absente, în general, există legume uscate și fructe care vor ajuta la saturarea corpului unui animal de companie dintr-o fibră.

Merită separat să spunem despre complexul de vitamine și minerale. Valoarea sa aici este semnificativ a crescut, în special în comparație cu furaje care aparțin clasei premium și economiei. Toate acestea afectează în mod favorabil sănătatea unui animal de companie, deoarece acestea primește toate substanțele nutritive, antioxidanții, prebioticele și chondroprotectorii, care, la rândul lor, îmbunătățesc starea, pielea, inima și lâna animalelor.

În același timp, observăm că costul holistic este destul de ridicat. Cu toate acestea, ele sunt bine absorbite și plus la acest lucru, vă permit, de asemenea, să salvați pe vitamine și droguri.

Soiuri

Pentru puii

Hrana de cicastică pentru puii de roci mici include toate componentele necesare care ajută animalul să se dezvolte și să crească, și anume: Colagen, proteine ​​și microminerali. Toate aceste componente sunt importante pentru câinii tineri, deoarece ajută la forma sistemului musculo-scheletic și a sistemului musculoscheletal. Un efect imens al alimentelor are un câine pe hair, calitatea acestuia, care devine deosebit de vizibilă după ce vana câinelui se schimbă după dispariția completă a pufului catelului.

În același timp, observăm că Pui foarte mici care nu au încă dinți, este necesar să se ofere alimente umede – de exemplu, conservate sau aceeași mâncare uscată, bine umezită cu apă. Este de remarcat faptul că, în acest stadiu, hrana va fi doar o bună adăugire la principala nutriție a copilului. Apoi, este necesar să se mărească doza de alimentare rezultată, în timp ce este necesar să se monitorizeze câinele, comportamentul său, starea de lână, ochi, laba și cântărirea.

Pentru câinii adulți

Deținerea câinilor adulți de roci mici sunt, de asemenea, de o importanță deosebită, ele pot fi reprezentate atât în ​​formă uscată, cât și într-o formă umedă sau semi-echilibrată. Acestea conțin o cantitate imensă de proteine, minerale și vitamine utile care vă permit să mențineți o stare bună de mușchi și oase de animale, sănătatea dinților, frumusețea și lâna.

Separat, merită să se spună despre hrana holistică pentru animale sterilizate sau castrate. De obicei, după astfel de proceduri, animalul schimbă fundalul hormonal, care este ulterior foarte reflectat asupra activității sale. De regulă, câinele devine mai calm, dar poate avea tendința de obezitate. Din acest motiv, proprietarii de animale sterilizate sau castrate sunt sfătuiți să se uite la feed-uri care diferă în conținut scăzut de calorii.

Hrana pentru rasele mici este oarecum diferită, datorită caracteristicilor organismului acestor animale. Holistică este produs sub formă de granule mici care un animal poate pulveriza cu ușurință, în timp ce nu doare smalțul dinților lor. Astfel de alimente sunt mai ușor de digerat și de a face un câine mic mai tare și rezistent la viruși. Ca și alte roci, astfel de animale au nevoie de sprijin pentru cetatea țesăturilor osoase. În plus, holistica este de obicei distinsă prin calorii reduse și de nutriție ridicată.

Pentru animalele mai vechi

Câinii vechi au de obicei multe probleme de sănătate care sunt cauzate de vârsta lor. Acesta poate fi supraponderali, inima sau alt organ, viziune sau de dinti. Din acest motiv, câinii de la această vârstă sunt pur și simplu nevoie de alimente de înaltă calitate, care va permite să mențină un corp de câine, și va permite, de asemenea, pentru a evita problemele cu o tulburare a tractului gastro-intestinal și sistemul urinar. Obișnuit, hrana Holisttic pentru câini mai în vârstă se caracterizează prin conținut caloric mai mic. Și, ele conțin, de asemenea, mai puțin carbohidrați decât în ​​produsele alimentare obișnuite. Cel mai adesea hranei pentru caini mai mari din rasele mici, este eliberat sub formă de granule mici, sau sub formă de hrană umedă.

Separat, observăm că ales abordarea holistică pentru un câine în vârstă este necesar, în funcție de starea de sănătate și comportamentul ei.

Evaluarea celor mai buni producători

Artemis

Acesta este un producător american care este cunoscut pentru compoziția echilibrată a furajelor sale. Un mare plus este faptul că brandul oferă o gamă largă de rații și există, de asemenea, astfel încât, în producția de carne exotică implicată.

Mai ales atenția producătorului este axat pe acele animale care suferă de boli cronice sau au imunitate scăzută. Din acest motiv, uleiul de pește natural este adăugat la furaje, care este bine absorbit și ajută la normalizarea tuturor proceselor.

Acana

Acesta este un producător canadian care este renumit pentru hrana de înaltă calitate, deoarece se face pe baza unei carne bună și proaspătă. Un mare plus este costul acestei alimentări, care poate fi numită medie. Brandul reprezinta o linie foarte mare de hrana pentru animale, care sunt potrivite pentru câini de diferite specii, inclusiv o mai mare.

Orijen

Un alt producător din Canada, care este angajată în crearea de furaje cu conținut ridicat de proteine, In mod ideal potrivite pentru rasele mici. În producție, carnea este folosită, unele tipuri de pește, legume și leguminoase. Rețineți că puiul este, de asemenea, prezent într-un anumit hrană, pe care merită în special acordarea atenției acelor persoane ale căror animale de companie nu tolerează acest produs.

Grandorf

Producătorul belgian, care a fost mult timp în mare cerere pentru crescătorii ruși. Producătorul reprezintă o varietate de furaje adecvate atât pentru copii, cât și pentru câinii adulți de rase mici. Marca are o întreagă linie de hrană, în care sunt prezente diferite rații, inclusiv umed și hipoalergenic.

Cu toate acestea, merită remarcat faptul că firma nu indică un pachet de ingrediente din carne și, prin urmare, calculează cantitatea exactă de proteine ​​consumate de câine va fi greu.

Merge! Natural

Un alt producător din Canada, care reprezintă o linie de o varietate de hrană, inclusiv cereale și hipoalergenic. Ele sunt potrivite pentru animale cu patru picioare de diferite rase și vârste. O atenție deosebită Producătorul se concentrează asupra producției de furaje cu o concentrație ridicată a proteinei, care sunt potrivite pentru câini cu un intestin slab.

Nuanțele pentru copii

Când alegeți furaje aparținând clasei holistice, în primul rând este necesar să se acorde atenție vârstei câinelui. Deci, este puțin probabil ca un catelus mic să se potrivească mâncării câinilor adulți, deoarece este, de obicei, mai aspru, iar dificultățile pot apărea cu înșelăciune. O atenție deosebită trebuie acordată rasei și dimensiunii animalului – tocmai de la acești factori că compoziția hranei trebuie să fie în mare parte.

Nu uitați de boli și fiziologie. Deci, dacă animalul dvs. de companie suferă de alergii sau de orice boli, atunci în acest caz merită acordată o atenție holistică cu un complex special de vitamine care va contribui la consolidarea sănătății câinelui.

Rolul Nu mai puțin importantă și lungimea părului cu patru picioare pentru animale de companie. Deci, dacă sunteți proprietarul unui caine cu parul lung si pufos, apoi, în acest caz, este necesar să se acorde o atenție la prezența de vitamine specifice în compoziție, care poate face mai mult păr de animale bine îngrijit și frumos în aparență.

Este demn de atenție la forma în care este prezentat produsele alimentare. Astfel, alimente semi-umed și umed este mai potrivit pentru căței și câini mai mari. Pentru animalele tinere pot fi folosite alimente uscate.

Faptul că o astfel de hrană holistică pentru animalele de companie, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: