Descrierea raselor pisicilor americane si a conținutului acestora

Descrierea raselor pisicilor americane si a conținutului acestora

Astăzi, pisicile care au o pedigree bună sunt populare printre iubitorii de pufos. La urma urmei, apartenența la o anumită rasă și bună pedigree oferă încrederea că pisica se va comporta corect, iar cu toate problemele sale va fi ușor să se dară. Pisicile americane sunt, de asemenea, nici o excepție.

Particularități

pisica american este în mare măsură diferită de alte rase, și una dintre principalele sale caracteristici este abilitatea de a Hunt. Aproape toate rasele de animale se disting printr-un corp musculos sau de o culoare neobișnuită. Unii dintre ei au urechi foarte ciudate sau nu au o coadă, la toate.

in afara de asta, Animal are un caracter prietenos. Pisica este foarte rapid legat de proprietarii săi, care nu numai că-l hrănească, dar, de asemenea, se angajeze în educație. Mai ales le place copiilor mici, cu ei pisicile americane gasi rapid un limbaj comun, și literalmente le urmeze pe tocuri.

Ei pot obține, de asemenea, împreună cu orice alte animale de companie care trăiesc în casă, chiar și cu câini. În plus, aceste pisici sunt foarte echilibrat și calm. Le place să fie amplasat în camera, și nu de mers pe jos pe stradă.

Aceasta este o modalitate foarte bună afară pentru cei care nu pot merge animalele lor. Dar, în același timp, pisicile apreciază libertatea și dacă le limitează, ei pot deveni chiar agresivi.

Descrierea rasei

Pisicile americane arata si se comporte diferit. Totul depinde de rasa unui animal.

Bobtail

Această rasă de pisici americane a apărut în anii ’60 ai secolului XX, dar numai în 1989 a fost recunoscută de asociațiile felinologice. Caracteristica lor distinctivă este considerată o coadă foarte scurtă care poate avea o curbă sau o formă directă.

Bobtailurile americane pot fi scurte și cu părul lung. Ambele soiuri sunt recunoscute de Fellinologi. Dacă vorbim despre primele, au o lână destul de groasă și același substrat. Pisicile cu părul cu părul lung este dens, dar în același timp și shaggy. De exemplu, în zona gâtului, laba, lâna de coadă este mai lungă.

Clădirea în pisicile acestei rase este destul de musculară, acestea sunt animale cu o față largă și o mică ochi colorați. În medie, greutatea pisicilor este de 5-6 kilograme, iar pisicile nu mai mult de 4. Ridicarea fișierelor are loc numai după 2 ani. Speranța de viață vine la 13-14 ani.

În plus, bobtailurile sunt foarte inteligente și prietenoase. Ele sunt ușor de convertit nu numai cu proprietarii lor, ci și cu alte animale de companie. Animalele de companie nu se tem de oamenii altor oameni.

Ei sunt vânători excelenți și pot chiar să prindă zbura în zbor.

Ker

Această rasă de pisici a apărut relativ recent – la sfârșitul anilor ’80 din secolul XX. Povestea afirmă că un pisoi mic cu urechi a apărut pe pragul unei case, care sa întors spre exterior. Și în câțiva ani a dat 4 copii la maeștrii ei, jumătate din pisoi au avut aceleași urechi neobișnuite. În 1986, Breed Kerl a fost recunoscută oficial și a început să participe la diferite expoziții. Cu toate acestea, numărul de indivizi este foarte limitat, ceea ce face ca această rasă de pisici americane mult mai valoroasă.

Toți reprezentanții au o față alungită, ochi destul de mari, ceea ce face ca aspectul lor să fie puțin surprins. Dar urechile din aceste animale sunt foarte mici, cu o îndoire. Lana poate fi scurtă și ușor alungită. Kerlele de culoare sunt foarte diverse: monofonice sau dungi.

Mulți numesc o astfel de rasă de clovni de pisici, deoarece ei fac literalmente orice trucuri pe care le cer să le execute. Natura acestor animale de companie este foarte prietenoasă și iubesc să joace foarte mult.

În același timp, kerla nu tolerează singurătatea, așa că aproape întotdeauna merge pentru proprietarii lor. Și dacă nu le acordă atenție, ei încep să se topească cu voce tare, chemând cel puțin să-și întoarcă capul în direcția lor.

American Shorthair

Această rasă de pisici este considerată proprietatea țării sale. Are un aspect frumos și rafinat, independență, precum și hărți frumoase de vânătoare. A apărut de mult timp, chiar și la începutul secolului al XX-lea. În 1966, această rasă a primit titlul de „pisică a anului” și a fost, de asemenea, recunoscută ca organizații felinologice internaționale.

Citește mai mult  Hamster Roborovsky: Descriere, Caracteristici de conținut și de diluție

Astăzi este cea mai populară în America, precum și Japonia. Frumusețile americane se obișnuiesc foarte repede cu orice condiții, deoarece au un sistem imunitar excelent. Pisica americană cu părul netedă are o lână destul de groasă. Culoarea poate fi monofonică și tricolor. Acesta din urmă este considerat cel mai popular.

Astfel de animale de companie sunt foarte inteligente și blânde. Ele se disting prin sociabilitatea excesivă, dragostea de a vâna și de a sări foarte mult. Trăiesc de la 12 la 15 ani.

American Rigid

Stratul de blană al acestui animal pare a fi dur la prima vedere. Cu privire la atingerea, dimpotrivă, este foarte moale și blândă. Cu toate acestea, nu toți urmașii din viitor vor avea același haină neobișnuită de blană. Aproape jumătate dintre copii au o lână convențională. Acestea sunt animale de dimensiuni medii sau mari, cu o forma corpului ușor rotunjită, precum și picioare foarte puternice și musculare. În plus, nasul lor este ușor înmuiat, iar ochii sunt destul de mari. În culoarea pisicilor, prevalează de ton broasca testoasa, cu dungi mici albe sau maro.

caracterul Patoman este foarte bun si sociabil, acestea să fie rapid legat de proprietarii lor. Nu se tem de singurătate, și, de asemenea, luate în considerare vânători frumoase pe mai multe rozătoare. În plus, acestea se disting prin durată lungă de viață și de imunitate la multe boli periculoase.

In ciuda faptului ca aceasta rasa de pisici au primit recunoaștere, nu există un singur club din America, care ar fi destinat acestor animale.

american Berman

Aceasta rasa de pisici se distinge prin culoarea sa neobișnuită. Acesta poate fi maro-roșcat, practic, rosu sau fructe cu coajă. Puteți întâlni în continuare pisici Bermansky și cu culoarea neagră de lână. Există 4 tipuri de culoare a unor astfel de animale. Aceasta este culoarea de șampanie, albastru, samur, precum și un liliac. În plus, la atingere lână lor este întotdeauna foarte moale si matasoasa. Cu cea mai mică mișcare, depășește capacitatea de a face o pisică cu un animal mistic real,.

Pisicile din aceasta rasa sunt foarte elegante și stricte. Ochii lor chihlimbar sunt monitorizate îndeaproape de către o persoană. Ei repede să fie legat de stăpânii lor și sunt la fel de repede se obisnuiasca cu noul teritoriu.

Bermans sunt usor de dresat, foarte place copiilor și ușor converg cu alte animale de companie în casă.

Pixie Bob

Acesta este un complet nou rasa, care sa născut ca urmare a faptului că cele două rase de pisici au fost traversată: Wild Cats forestiere cu coada scurta si simplu pisicile domestice.

Experții au primit o copie mică a râsului, și ea a câștigat aproape imediat recunoașterea multor fellinologists. Coada din astfel de pisici este foarte scăzută, lungimea poate varia de la 3 la 15 centimetri. Capul animalului de companie are o formă de pere, există ochi-triunghiuri cu pleoape groase. Pisicile lui Pixie-Bob pot fi cu părul scurt sau posedă lână de lungime medie.

O caracteristică distinctivă a acestei rase este durata de creștere, care durează până la 4 ani, precum și prezența mai multor degete pe labe. Cu toate acestea, acest animal nu interferează. Aceste pisici sunt foarte afectuoase, converg rapid nu numai cu proprietarii lor, ci și cu alte animale de companie. În plus, ele sunt foarte mobile și pot sări pe o înălțime mare.

Bambino

Aceasta este o rasă foarte rară și costisitoare, care are un aspect neobișnuit. Un animal este mic, dar în același timp un corp local, labe sunt foarte scurte. Corpul absolut nu are lână, deoarece a fost obținut ca rezultat al trecerii a 2 rase: Munchkin și Sfinx. Primii reprezentanți s-au născut la începutul secolului XXI.

Citește mai mult  Colorarea bengaleza

Toate pisicile sunt de sănătate minunate, dar faptul că nu au aproape nici o lână, impune ca, în camera există întotdeauna o temperatură ridicată. Aveti nevoie de pisici similare și mai multe alimente bogate in calorii. Caracterul lor este foarte prietenos si jucaus. Le place să se înmoaie pe propriile lor proprietari. În afară de stăpânit rapid într-o casă nouă.

Durata vieții lor vine la 12-14 ani.

american Balinsiyskaya

Aceasta rasa de pisici sa născut ca urmare a trecere pisici siameze, a căror lână este un pic mai mult decât de obicei. Ca urmare, sa dovedit o rasa de pisici cu franjuri pe coada. În plus, aceste pisici sunt foarte grațioasă. Ei au un cap în formă de pană, cu o față îngustă și nas lung. Urechile le sub forma unui triunghi, un ochi migdalați diagonală și puțin.

pisicile din Bali sunt foarte dedicat proprietarilor lor. Prin urmare, se bucură atunci când apar în casă și nici măcar împotriva mersului pe stradă. Dar puteți merge doar pe o lesa, deoarece animalele nu sunt complet obișnuite cu viața în afara casei. De asemenea, trebuie remarcat faptul că Orice plimbare își afectează rău lâna.

Cum de a alege?

Decideți despre alegerea pisoiului este foarte dificilă, deoarece aproape toate rasele acestor animale nu sunt remarcabile. Deci, înainte de a cumpăra, trebuie să știți exact rasa și podeaua animalului de cumpărături.

Dacă o persoană nu vrea să se răstoarne cu pisoi, atunci va fi mai bine să luați o pisică sau să sterilizeze pisica.

Cei care doresc să învețe descendenți, este necesar să se învețe un animal pedigree bine și, de asemenea, asigurați-vă că pisica este complet sănătoasă. La urma urmei, toate acestea sunt foarte importante pentru reproducerea frumuseților mici. Alegeți animalele numai în pepinierele cu o bună reputație. Nu cumpara pisici din mâinile, prin care se dispune pe Internet – acum plin de vanzatori neloiale, întotdeauna gata să profite de non-cunoaștere a amelioratorului viitorului.

Dar chiar și acest lucru nu este cel mai important lucru. Cel mai important pentru pisica ca o persoană de vedere vizual, pentru că ea va trăi în casă și în mod constant înainte de decolorare.

În plus, înainte de a aduce un animal de companie la casa, este necesar să se aibă grijă de locuința lui, astfel încât el a simțit acasă.

Decât feedul?

De asemenea, trebuie să aibă grijă de feed pentru animalele de companie. În timpul achiziției, ar trebui să descoperi ce alimente mănâncă un pisoi. Dacă el este complet mic, atunci acestea trebuie să fie luat. Poate fi utilizat furaje industriale sau naturale. Dacă preferința este dată în primul rând, animalele de companie vor primi toate vitaminele și substanțele utile în dieta lor. Cu toate acestea, numai ținând cont de faptul că alimentarea va fi cea mai înaltă calitate. furaj industrial poate fi atât uscată și umedă. Ambele tipuri sunt utile pentru pisici, ele sunt bine echilibrate și absorbite perfect de corp.

Cei care preferă feedurile naturale trebuie să afle mai întâi ceea ce poate fi dat pisicilor lor și ce – nu, și, de asemenea, nu uită de frecvența de hrănire. Persoanele adulte se hrănesc cel mai bine de 2 ori pe zi, asigurați-vă că cu aceeași pauză între mese.

În plus, dieta ar trebui să includă următoarele produse.

 • Carne fiartă fără grăsime – 100-150 G. Poate fi pui, carne de vită sau curcan. Cel mai bine este să tăiați carnea în bucăți mici, astfel încât pisica era mai confortabilă de mâncat. De asemenea, trebuie amintit că produsele din carne sunt recomandate nu mai mult de 3-4 ori pe săptămână.
 • Subproduse. De două sau trei ori pe săptămână, puteți da animalele de companie de către Patoms, dar trebuie, de asemenea, să convingă.
 • Un pește. De două ori pe săptămână este necesar să dea pește. Mai bine dacă ea este mare și fără oase.
 • Kashi. Porridges din diferite cereale pot fi prezente în dieta pisicilor zilnic. Poate fi ovăz, orez, hrișcă. Astfel încât animalele de companie care mănâncă cu apetitul poate fi acasă pentru a terci de carne sau pește.
 • Legume fierte, De exemplu, morcovi sau sfeclă.
 • Lactate. Lapte pentru a da pisicilor. Dar un iaurt puțin scăzut sau brânză cabana un animal de companie nu va face rău.
 • Verdeaţă. De asemenea, ar trebui să fie prezent în dieta pisicilor, dar trebuie să știți ce preferă mai mult de companie mai mult.
 • Apă. Asigurați-vă că dați apă proaspătă și purificată. Ar trebui să fie întotdeauna în zona de acces a pisicii.
Citește mai mult  Caracteristicile megliului furajelor

În plus, trebuie să știți care dintre produse vor afecta pisica, mai degrabă beneficii. Acestea ar trebui să fie atribuite următoarelor alimente:

 • Orice produse de cârnați+
 • Produse afumate+
 • carne crudă+
 • Vase de cartofi+
 • Orice dulciuri+
 • Fasole sau mazăre+
 • ascuțite sau prea sărate.

Îngrijire

În primul rând, trebuie să aveți grijă de reședința pisicii. Acesta trebuie să fie amplasate astfel încât să nu împiedice proprietarii, dar în același timp mi-a placut animalele de companie. De exemplu, pisica poate fi echipată cu un loc de dormit sau o zonă de jocuri de noroc. Adevărat, majoritatea pisicilor nu vor efectua toată ziua acolo, pentru că animalul crede cu dreptate că absolut întregul apartament îi aparține numai. Tava trebuie aleasă cu lideri mari, astfel încât materialul de umplere să nu cadă.

Fillerul este mai bine să cumperi în magazine speciale, puteți folosi și rumegușul mic sau hârtie zdrobită. În plus, este necesar să o schimbați în mod regulat, astfel încât să nu existe un miros neplăcut în cameră.

În zona de acces, puteți instala un BRATECHKA astfel încât pisicile să poată avea grijă de coezivii lor. Dar acest lucru nu este încă suficient. Este necesar să se taie ghearele o dată pe lună și ar trebui să fie foarte atentă, deoarece capilarele de sânge sunt foarte aproape de gheare. Dacă proprietarul este frică să-și facă rău animalelor de companie, atunci este mai bine să căutați ajutor unui medic veterinar care știe cum să facă o astfel de procedură rapidă și fără durere.

Dacă animalul de companie are lână, trebuie să aveți grijă în mod regulat. Adică trebuie să fie pieptănat pentru a face un pieptene speciale, dar pentru a face o astfel de procedură de 2-3 ori pe săptămână. În timpul molturilor sunt pieptănate zilnic. Numai în acest caz pe mobilier nu va fi vizibil urme de lână. Baie de animale de companie ar trebui să fie folosite de 2-3 ori în 6 luni sau să o facă așa cum sunt contaminate. Puteți utiliza șampoane speciale care sunt vândute în orice magazin de animale de companie.

În plus, trebuie să vă curățați pisicile dinților. Există perii speciale și paste pentru acest lucru. Este necesar să o faceți de 2 ori pe săptămână și să o învățați mai bine de la totdeauna. Nu uitați de urechile animalelor de companie. Curățați-le cu bețișoare speciale pentru urechi.

De asemenea, trebuie să faceți în mod regulat vaccinările necesare și să procesați pisici de la diverși paraziți: viermi și purici. Pentru represalii, sunt folosite medicamente speciale, iar cu al doilea, puteți aplica gulere speciale care au 6 luni.

Însumând, putem spune asta Conținutul unei pisici americane de origine necesită anumite cunoștințe, deoarece astfel de animale vor trebui să aibă grijă cu atenție. Numai atunci animalul va răspunde cu dragoste și afecțiune, iar viața lui va depăși normele stabilite de câțiva ani.

Puteți afla mai multe despre pisica americană din videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: