Descrierea Tettra de cupru și a regulilor conținutului său

Descrierea Tettra de cupru și a regulilor conținutului său

Mulți acvaristici aleg o tetra de cupru pentru aspectul său spectaculos și neprecerență. Se referă bine la plante și la alți locuitori ai acvariului și este o decorare reală a casei.

Descriere

Cupru Tetra – un pește mic lung 3-5 cm. Are o ușoară alungită și învăluită din părțile laterale ale corpului, iar diferența sa este absența unei aripi de grăsime, în timp ce acesta este un semn caracteristic al reprezentanților Harainoviei, la care aparține tetra. Dar acest pește are o audiere excelentă datorită disponibilității site-ului de organe dintre urechea internă și bulele de înot, este capabil să audă sunete în intervalul de 13 kHz.

O altă caracteristică distinctă este un bubble neobișnuit de înot, care este necesar pentru a îmbogăți organismul prin oxigen. Faptul este că, în natură, Tetra locuiește în corpurile de apă noroioase, în care există un element necesar și acest bubble îi permite să respire pe deplin. Ochii acestui pește sunt mari, ușor repetate, fălcile sunt puternice, iar partea inferioară iese pentru partea superioară.

Masculii au un colorit colorate în nuanțe care blister de argint prevalează. Pentru femei se caracterizeaza prin culoare mai plictisitoare, de obicei, acestea sunt de culoare verde-galben. Numele de tetra „cupru“ primit pentru caracteristicile scale, care în timpul de reproducere umplut cu strălucire de cupru. De-a lungul liniei centrale a corpului trece printr-o bandă de culoare închisă, cu caracteristică galben de mai sus. Masculii au de obicei aripioare roșu-brun, iar femelele – gălbui.

Diferă de pește și dimensiuni. Deci, lungimea ajunge individuale de sex feminin 5 cm, iar dimensiunea de masculi vine la 3 cm. Speranța de viață a tetra de cupru este de maxim 3 ani.

Citește mai mult  Caracteristici de guppy de reproducție

Conținut și îngrijire

tetras de cupru – trasata de pește, astfel încât acestea sunt, de obicei cumpărate de către grupuri. Cu cat mai multe persoane fizice sunt conținute împreună, cu atât mai mare volumul de apă care au nevoie. De obicei, 70 de litri sunt de ajuns pe ambalaj din mijloc. Condițiile naturale pentru dezvoltarea completă a acestor pești de apă moale, cu un conținut ridicat de substanțe tubyl și aciditate scăzută, astfel încât proprietarii sunt recomandate pentru a crea condiții aproape naturale. Într-o astfel de apă, pește va arata chiar mai luminos.

Așa că apa se aseamănă cu naturale, Acvaristi recomanda pentru a adăuga turbă sau frunze uscate la acvariu. Limitele optime de temperatură – 23-28 grade, indicatori de aciditate – 6,0-8,0, rigiditate recomandată – 5-20h. În general, acestea sunt creaturi non-aditiv, care se va simți confortabil în alte condiții.

Cu toate acestea, este mai bine să se evite reducerea schimbărilor de apă. În cazul în care proprietarul a decis să-l înlocuiască, atunci trebuie să-l facă treptat.

În ceea ce privește solul, atunci Preferați speciile de cuarț care nu afectează compoziția apei. Pe perimetrul de estetica, puteți ateriza cateva plante mellite, astfel încât peștele va pluti printre verdeață, dar nu populează centrul acvariu de alge – va fi un complot pentru libera circulație a peștelui.

Pe partea de jos puteți plasa grotă, squigs, peșteri, ramuri, nu uitați să adăugați frunze uscate, cum ar fi stejar (datorită conținutului de taninuri, acestea reduc indicatorii de aciditate și au un efect antibacterian). În plus, uscate vopsele frunziș apă într-o culoare închisă, ale cărei luminos pește arată foarte impresionant.

Citește mai mult  Cum de a determina colțul de podea?

Hrănire

In mediul natural, tetra- mânca mici crustacee și plante. La domiciliu, li se permite să se hrănească alimente vii, proaspete sau congelate sau acvariu speciale. Pentru acest tip de pește, este recomandat să cumpere și hrană uscată sub formă de fulgi. Faptul este că tetra este alimentat de mâncare plutind pe suprafața apei sau coborâtă la fund, dar în cazul în care produsul alimentar a atins solul, atunci peștele nu va avea.

Pentru a păstra puritatea acvariu și aveți nevoie pentru a cumpăra alimente sub formă de fulgi, care se va soluționa încet pe fund, iar peștele va avea timp să se bucure. Cu același scop, orice hrană trebuie să li se ofere dozată.

Paște turma de pește suficient de câteva ori pe zi. Neaparat dieta ar trebui să includă proteine. peștele se poate obține de la o molie, enichtrey, miezuri sau Daphnesia. Proteinele sunt necesare pentru reproducere completă și culoare colorat. De asemenea acvaristi Acestea nu sfătui să includă în meniul de tetra țevii.

Reproducere

persoane fizice pentru femei sunt gata de a reproduce atunci când vârsta de 4 luni ajunge, masculii se coc în jumătate de an. Pentru a obține puii de femele și masculi, stau într-o neregularitate de cel puțin 50 litri. Partea inferioară este recomandată pentru a stabili grila separator, precum și decorarea vegetației.

Apă cu o temperatură de 24-27 grade și aciditate de 6,0-6,6 pH este adecvată pentru reproducere. De obicei, este luată în considerare la un nivel de 15 cm. Înainte de a plasa pește în reproducere, acestea sunt respinse în recipiente separate și reumpleți bine. După aceea (seara), femelele și bărbații sunt plasați în reproducere și deja în dimineața Ichromeația. Fiecare femeie amânează până la 400 de ouă.

La sfârșitul reproducerii, peștele sunt returnate la un acvariu regulat. După 4-6 zile, va apărea Fry independent. Se recomandă începerea hrănirii cu infusoria și dovada.

Compatibilitate

Cupru Tetra se distinge prin bunăvoință și de loialitate față de vecinii săi și se întâlnește cu alți locuitori de acvariu, de exemplu: Gurui, Guppi, Scalaria, Apistograme, creveți, Danio, Barbusi, capturi pașnice și T. D.

Citește mai mult  Caracteristicile hrănirii câinilor

Nu se recomandă a crescut o tetra într-un acvariu cu specii de Wealel, Deoarece un pește curios poate arăta interesul într-o aripioare moi ale unui vecin și îl înconjoară.

De asemenea, acvaristicii nu sunt sfătuiți să conțină împreună tetra și pește agresiv mare capabil să adopte persoane mici pentru pradă.

Mai multe informații despre caracteristicile acestor pește, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: